Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 21/05...

Τι μας περιμένει σήμερα;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 21/05...

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Κριός- Διαβάστε παρακάτω...

Προσέξτε το στόμα σας! Σήμερα μπορεί να μιλάτε παρορμητικά και αν δε φανείτε προσεκτικοί, μπορεί αθέλητα να ξεκινήσετε κάτι που ίσως δεν θα θέλετε να τελειώσετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν ξεκινήσετε να μιλάτε.

Ταύρος

Έχετε τόσο πολλές σκέψεις στο μυαλό σας που η γλώσσα σας μπερδεύεται τελείως προσπαθώντας να τα εξηγήσει όλα. Ο σύντροφός σας θέλει να συγκεντρωθείτε, αλλά εσείς περνάτε καλύτερα παίζοντας με τις πιθανότητες.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και έρωτας: Ποια λειτουργούν με την λογική και ποια με το συναίσθημα;

Δίδυμοι

Η μετριότητα δεν είναι για εσάς, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τον τρόπο που επικοινωνείτε εσείς και ο σύντροφός σας. Εάν είχατε μέχρι τώρα πολλά χλιαρά ραντεβού, δοκιμάστε κάτι τολμηρό και πρωτότυπο για να ταρακουνήσετε τα νερά.

Καρκίνος

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μιλήσατε εσείς και ο σύντροφός σας; Και δεν ήταν και καμιά σοβαρή, σχετική με τη σχέση σας συζήτηση. Τι λέτε για λίγη διασκεδαστική, χαλαρή, παιχνιδιάρικη συζήτηση; Αυτό ακριβώς χρειάζεστε τώρα.

Λέων

Χρειάζεστε λίγο παραλογισμό στη ζωή σας. Ακριβώς όπως και η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, καλό είναι να προσπαθήσετε να πιστέψετε σε μερικά αδύνατα πράγματα πριν το πρωινό. Συνεχίστε – αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.

Παρθένος

Δεν έχετε κουραστεί να αλλάζετε την προσωπικότητά σας για να ταιριάζει με αυτό που νομίζετε ότι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σας) απαιτούν από εσάς; Μοιάζει εξοντωτικό. Κάντε ένα διάλειμμα. Μακροπρόθεσμα, θα είναι πολύ πιο εύκολο να είστε απλά ο εαυτός σας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και χωρισμός: Πώς να δώσετε τέλος σε μία σχέση χωρίς... δράματα!

Ζυγός

Δεν μπορείτε να παίρνετε πάντα την «καλύτερη» απόφαση. Συνήθως αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε την καλύτερη απόφαση που μπορείτε τη στιγμή εκείνη ανάλογα με τις διαθέσιμες πληροφορίες. Ευτυχώς, για εσάς και τον σύντροφό σας, αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι με μια εύθυμη, ανάλαφρη, διασκεδαστική ενέργεια. Ο σύντροφός σας λατρεύει αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σας. Και εσείς επίσης. Μπορεί να μην αισθάνεστε τρομερά συγκεντρωμένοι, αλλά καλό θα ήταν να

Τοξότης

Κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη στάση σας σχετικά με τη σχέση σας. Θα έχετε τόσες διαθέσιμες επιλογές που δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό μέχρι τώρα. Να θυμάστε ότι η σχολαστικότητα είναι το κλειδί όταν πρέπει να πάρετε μια απόφαση.

Αιγόκερως

Το να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας είναι χάσιμο χρόνου. Φυλάξτε την ενέργεια σας για κάτι πραγματικά σημαντικό. Εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας για να επιθεωρήσετε το δρόμο για τυχόν λακκούβες. Το σύμπαν προετοιμάζει σπουδαία πράγματα για εσάς τους δύο.

Υδροχόος

Σας αρέσει να μαθαίνετε για νέες φιλοσοφίες, θεωρίες και τρόπους ζωής. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι ο σύντροφός σας ενδέχεται να μην μοιράζεται ακόμη τον ενθουσιασμό σας. Δώστε το παράδειγμα και εντρυφήστε με πάθος σε αυτό που κάνετε.

Ιχθύες

Δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και κάντε το χωρίς επιφυλάξεις. Η σχολαστικότητα μπορεί να σας ικανοποιεί ή να σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, αλλά μακροπρόθεσμα δεν κάνει καλό σε κανέναν από τους δυο σας.