Ζώδια και αυτοπεποίθηση: Αυτά είναι τα... απόλυτα "ψώνια"!

Ζώδια και αυτοπεποίθηση: Αυτά είναι τα...  απόλυτα

''Ψώνια" υπάρχουν πολλά στην καθημερινή μας ζωή, και... -κακά τα ψέμματα- όλοι κρύβουμε ένα "ψώνιο" μέσα μας!

Στην καθημερινή ζωή και στην ψυχολογία τα "ψώνια" ή πιο σωστά, οι νάρκισσοι είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί μαζί τους. Διαβάστε παρακάτω..

Όσο αφορά την αστρολογία όλα τα ζώδια είναι νάρκισσοι, όμως κάποια μπορεί να έχουν λίγο πιο έντονο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Κριός

Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτός ο άνθρωπος είναι γεννημένος πρωταγωνιστής και οι... ρόλοι κομπάρσου δεν του ταιριάζουν! Συνήθως ανοίγει συζητήσεις που σχετίζονται με τα κατορθώματα του ώστε να τονίσει πως είναι πρώτος και φυσικά καλύτερος σε όλα.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και... ακεφιές: Τι μας φτιάχνει την διάθεση τελικά;

Λέων

Τι να πούμε για τα αγαπημένα λιονταράκια; Ο ναρκισσισμός είναι η δεύτερη φύση τους σε όλα τα επίπεδα, από την εμφάνιση μέχρι και την επιτυχία. Τους αρέσει να δείχνουν τη δύναμη τους και πως είναι μοναδικοί. Η αλήθεια είναι πως οι υπόλοιποι απλά ακολουθούμε χιλιόμετρα πίσω.

Αιγόκερως

Αιγόκερως ή... Εγώ-καιρος; Σκέφτονται και νοιάζονται αρκετά για το πως τους βλέπουν οι άλλοι. Θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους και θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αν θεωρήσουν πως κάποιος είναι κατώτερος τους; Πολύ απλά θα τον σνομπάρουν!