Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους;

Επιτέλους χαμόγελα, τύχη αλλά και νέα ξεκινήματα!

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους;

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, από το ζώδιο των Διδύμων! Δες τώρα ποια θα είναι η επιρροή αυτού του φεγγαριού για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Επιτέλους χαμόγελα, τύχη αλλά και νέα ξεκινήματα θα πούμε από τις 13 Ιουνίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά από την 22ο μοίρα των Διδύμων (δηλαδή από το 3ο δεκάημερο). Διαβάστε παρακάτω...

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη Νέα Σελήνη Ιουνίου να φαντάζει ως μία «όαση» ευκαιριών;

Στο φαινόμενο του νέου φεγγαριού δεν σχηματίζονται δύσκολες όψεις που θα μας προβληματίσουν, ενώ το σημείο που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, είναι ακριβώς ανάμεσα σε 8 απλανείς αστέρες.

Με αυτό το νέο φεγγάρι θα έχουμε την τύχη, την προστασία, την ευτυχία αλλά και την ώθηση για νέα ξεκινήματα.

Η Νέα Σελήνη δηλώνει πάντα το τέλος ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου, αφού Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο, δηλώνοντας ότι αυτή η στιγμή της ένωσης τους είναι η ιδανική περίοδος για να γεννηθούν νέα πράγματα.

Δείτε ακόμη: Οι κρίσιμες και άσχημες στιγμές του καλοκαιριού για τα 12 ζώδια! Τι θα πρέπει να προσέξει το καθένα;

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων(κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ερμής) είναι κατάλληλη για ζητήματα που αφορούν το νου, την επικοινωνία, την εκπαίδευση (μην ξεχνάμε ότι ξεκινούν και Πανελλήνιες) , ταξίδια.

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας είναι ιδανικό και για εμπορικές συμφωνίες ή και νέες συνεργασίες. Ωστόσο, κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι ότι η Νέα Σελήνη του μήνα, θα μας οδηγήσει σε μία σκληρή και κάπως επιθετική Πανσέληνο που θα γίνει στο τέλος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (με την συμμετοχή του Κρόνου).

Οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι δράσεις μας πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες, προκειμένου να αποφύγουμε την κρίση που θα επέλθει στο τέλος του μήνα, αλλά και την μεγάλη δοκιμασία που θα καταφθάσει στις 13 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου!

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, με τον κατάλληλο τρόπο, προετοιμάζοντας το έδαφος, για τις κακοτοπιές που ανοίγονται μπροστά μας το καλοκαίρι που ξεκινά.

Τα ζώδια που θα κάνουν νέα δυναμικά ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 3ου δεκαήμερου. Ευχάριστες / τυχερές εξελίξεις θα έχουν και οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Ωστόσο όλα τα ζώδια θα μπορέσουν αυτό το διάστημα να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα δεδομένα γύρω τους για να κάνουν μία νέα αρχή σε κάποιο τομέα της ζωής τους.

Πηγή: oroskopos.gr