Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (13/06) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (13/06) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Ιουνίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη. Διαβάστε παρακάτω...

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Όταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμιούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.

ΛΕΩΝ: Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεσπάστε το θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν, με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, για να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά.

ΙΧΘΥΣ: Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr