Οι δυνατοί συνδυασμοί των ζωδίων στο κρεβάτι για το 2018!

Τι ανάβει κάθε ζώδιο;

Οι δυνατοί συνδυασμοί των ζωδίων στο κρεβάτι για το 2018!

"Τι ζώδιο είσαι;". Αυτή είναι ίσως η μία από τις κυριότερες ερωτήσεις που κάνουμε σε ένα ραντεβού για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι άνθρωπο έχουμε απέναντί μας. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον χαρακτήρα του φυσικά.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του προτερήματα και ελαττώματα όχι μόνο στη συμπεριφορά του έξω στον κόσμο, αλλά και στη συμπεριφορά του στο...κρεβάτι! Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει αναλυτικά πώς φέρεται κάθε ζώδιο στο σεξ για να συγκρίνεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου;

Κριός

Όσοι έχουν γεννηθεί υπό την επίρρεια του Άρη χαρακτηρίζονται από αξιοθαύμαστη αντοχή και καυτό πάθος να κυλάει στις φλέβες τους. Ο Κριός είναι πάντα ετοιμοπόλεμος να αναλάβει τα ηνία στο κρεβάτι και να σου προσφέρει μια νύχτα γεμάτη ζωώδη έρωτα με στάσεις που θα σε υποτάξουν και σίγουρα δεν θα μπορείς να του φέρεις αντίρρηση!

Ταύρος

Αντίθετα με τα υπόλοιπα ζώδια της γης, ο Ταύρος είναι υπομονετικός και τρυφερός. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσει το γεγονός ότι είναι πεισματάρης σαν χαρακτήρας. Όταν έρχεται η στιγμή να έρθει κοντά με το ταίρι του γίνεται άλλος άνθρωπος! Αφήνει πίσω τα πείσματα και γίνεται πιο γενναιόδωρος από ποτέ, έτοιμος να σου φερθεί με όλη την σεξουαλικότητα και τρυφερότητα που τον διακατέχει.

Δίδυμος

Γεμάτος περιέργεια και διάθεση για παιχνίδι, ο Δίδυμος αναμφισβήτητα θα σου χαρίσει πρωτότυπες νύχτες γεμάτες ενδιαφέρον. Για εκείνον, το σεξ και οι έρωτες δεν είναι κάτι που παίρνει πολύ στα σοβαρά και γι'αυτό προτιμά απλώς να το διασκεδάζει χωρίς να επενδύει συναισθήματα σε αυτό. Αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις με κάποιο Διδυμάκι να είσαι προετοιμασμένη για τεχνικές όπως τα παιχνίδια ρόλων και έντονο dirty talking!

Δείτε ακόμη: Η Σελήνη στον Ζυγό: Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο σήμερα (18/7)

Καρκίνος

Και ερχόμαστε στους ευαίσθητους της υπόθεσης. Για έναν Καρκίνο το να είναι ερωτευμένος σημαίνει να έχει δεθεί απολύτως συναισθηματικά με το ταίρι του και η πράξη του σεξ είναι κάτι που απαιτεί αυτό το δέσιμο. Εάν είστε στις αρχές της σχέσης σας θα πάρει πολύ δύσκολα την απόφαση να προχωρήσει μαζί σου εφόσον δεν σε ξέρει καλά, όταν το κάνει όμως θα σου χαρίσει βραδιές γεμάτες έντονο ερωτισμό και πάθος!

Λέων

Παρόμοια με τον Κριό, ο Λέων χαρακτηρίζεται και αυτός από έντονο ενθουσιασμό και πάθος. Ο Λέων είναι πάντα μια δυναμική παρουσία, η ψυχή του πάρτυ, και ο τομέας "κρεβάτι" δεν αποτελεί εξαίρεση! Θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και και γι'αυτόν το σεξ είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για μία εξαιρετική "ερμηνεία".

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι η αλήθεια πως είναι ο πιο υπολογιστικός στο κρεβάτι. Γνωστός τελειομανής είναι έτοιμος να γίνει ο υπηρέτης στο κρεβάτι για το ταίρι του, και πρόθυμος να κάνει τα πάντα στην εντέλεια για να το αφήσει ευχαριστημένο. Κι ακριβώς λόγο της τελειομανίας του, να ξέρεις πως αν βρεθείτε σπίτι του θα αναγκαστείς να μπεις πολλές φορές στο μπάνιο για ντους, μιας και θέλει να τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: "Κάηκες" αν μπλέξεις με άνδρα Ταύρο! Διάβασε έξι μεγάλες αλήθειες...

Ζυγός

Έντονα επηρεασμένος από την Αφροδίτη, θα λέγαμε πως ο Ζυγός είναι ο εραστής του ζωδιακού κύκλου. Είναι αυστηρός κριτής και η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι για αυτόν δύσκολο να σε "ανάψει".αλλά για σένα. Αν ενδιαφέρεσαι για έναν Ζυγό άσ' τον να σε κυνηγήσει για να μην σε κάνει ό,τι θέλει! Εντυπωσίασέ τον με την εμφάνιση και το άρωμά σου και ασ' τον να σε διεκδικήσει!

Σκορπιός

Γνωστοί για τον έντονο δυναμισμό τους, οι Σκορπιοί διατηρούν το χαρακτηριστικό αυτό και στο κρεβάτι. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές αυτό που θέλουν είναι να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο το ταίρι τους,ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να αφεθούν. Για τους Σκορπιούς είναι πάντα όλα ή τίποτα, οπότε ετοιμάσου για ένα κρεβάτι γεμάτο ανατροπές!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/07) από την Άντα Λεούση!

Τοξότης

Κυριευμένος από τον Δία, ο Τοξότης είναι ο πιο περιπετειώδης του ζωδιακού κύκλου. Αισιόδοξος και ενθουσιώδης, είναι πάντα πρόθυμος να ανακαλύψει καινούργια πράγματα και να ζήσει πρωτότυπες εμπειρίες. Εάν θες να γοητεύσεις έναν Τοξότη στο κρεβάτι, μην διστάσεις να του προτείνεις καινούργιες και extreme στάσεις. Θα πάρει τα πάνω και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πάντα γνωστός για την σοφία και την αποφασιστικότητά του. Επομένως, το μόνο σίγουρο είναι ότι για να πέσει μαζί σου στο κρεβάτι θα πρέπει πρώτα να σε γνωρίσει καλά. Είναι μεθοδικός και η πρώτη νύχτα που θα περάσετε μαζί θα θυμίζει αναμφισβήτητα σκηνή από Χολιγουντιανή ταινία, μέσα σε μια ατμόσφαιρα με κεριά και αρώματα. Και σαν χρήσιμη συμβουλή μην ξεχνάς ότι έχει πολλές αντοχές!

Δείτε ακόμη: Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 16/07/2018 by MagicF’Ariel!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο έξυπνος του ζωδιακού κύκλου, οπότε το να τον ρίξεις στο κρεβάτι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είναι απαιτητικός και αναζητά πλήρη αφοσίωση και δέσμευση, αλλά μην διστάσεις καμιά φορά να του ζητήσεις και μία σχέση στυλ "friends with benefits". Το σεξ μαζί του είναι λίγο "τσαπατσούλικο", αλλά πολλές φορές το άβολο είναι και το πιο ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Οι αγαπημένοι Ιχθύες έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους το μυστήριο. Με ένα μυαλό γεμάτο φαντασία, να είσαι έτοιμη να ζήσεις μια νύχτα γεμάτη πρωτοτυπία και έντονη σεξουαλικότητα. Το σεξ μαζί τους είναι άκρως αισθησιακό, και μην σου κάνει εντύπωση αν σε ξυπνήσει το πρωί για μια ακόμη "τζούρα".