Βιβλική καταστροφή: Κι όμως τα ζώδια το είχαν προβλέψει!

Δείτε αναλυτικά...

Βιβλική καταστροφή: Κι όμως τα ζώδια το είχαν προβλέψει!

Η είδηση για την έκρηξη των πυρκαγιών σε ολόκληρη την Αττική έπεσε σαν βόμβα και μας συγκλόνισε όλους!

Ήταν όμως τόσο απροσδόκητο το συμβάν όσο νομίζουμε; Το Youweekly.gr συνδέει τα γεγονότα με τα άστρα και εξηγεί πώς επηρεάζεται ο ζωδιακός κύκλος από την καταστροφή και τι πρέπει να προσέχουν για τη συνέχεια! Διαβάστε παρακάτω...

Κριός

Ο Κρόνος στον αστερισμό του Αιγόκερου για το 2018 σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός για τον αγαπημένο μας Κριό. Το σημάδι αυτό προμηνύει έντονο στρίμωγμα και δυσκολίες. Έχει όμως πάντα τον τρόπο να βρίσκει τη λύση! Είναι εκείνος που θα σώσει την κατάσταση, για τον εαυτό του και για τους υπόλοιπους. Θα πάρει τα ηνία όταν οι άλλοι θα κοιτάνε παγωμένοι από τρόμο την άμαξα να τρέχει ολοταχώς προς το γκρεμό.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις! Τι σου επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; (25/07)

Ταύρος

Μια γερή «πρόβα» ανατροπών μπορεί να γίνει ύστερα από την Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου, που δείχνει ικανή να κλονίσει τις επαγγελματικές και προσωπικές σταθερές σου. Ο Ταύρος δεν φοβάται όμως! Θα σταθεί βράχος στη θύελλα, ακόμα κι αν συμβεί το χειρότερό του: να τον βρουν απροετοίμαστο τα… έντονα καιρικά φαινόμενα. Αλλά δεν θα δείξει την έκπληξη και το άγχος του. Αντίθετα, θα γίνει μια αστείρευτη πηγή ήρεμης δύναμης, που θα καθησυχάσει και τους υπόλοιπους.

Δίδυμοι

Το πιο δύσκολο διάστημα για τον Δίδυμο ορίζεται από την Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου, που μπορεί να αναδείξει το όποιο πρόβλημα και να σε «στριμώξει» στην γωνία. Και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι αναμφισβήτητα ένα γερό στρίμωγμα! Ο Δίδυμος όμως ξέρει να βοηθήσει όταν πρέπει. Σίγουρα θα κατεβάσει αμέτρητες καλές ιδέες για το τι είναι σκόπιμο να γίνει. Το επικοινωνιακό του ταλέντο μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα. Και μετά, θα έχει μια ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία, για όταν θέλει να περιαυτολογεί.

Καρκίνος

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια περίοδο δύσκολων αποφάσεων και περιορισμών για τον Καρκίνο. Είναι από τα ευαίσθητα ζώδια του κύκλου και ήδη τον ταλανίζουν οι συναισθηματικές του ανισορροπίες. Είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει και εξωτερικά γεγονότα; Φυσικά θα το πάρει προσωπικά, σαν μια συνωμοσία του σύμπαντος εναντίον του. Και μετά θα παραδοθεί ολοκληρωτικά και ηδονικά στον πανικό, προσπαθώντας να μεταδώσει αυτό το εποικοδομητικό συναίσθημα και στους γύρω του. Γι'αυτό φίλε Καρκίνε ψυχραιμία!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Άρης που θα βρίσκεται απέναντί σου για ένα «σπαστό» εξάμηνο (16/5 έως 13/8 και 11/9 έως 16/11) αλλά και ο Ουρανός που περνώντας στον Ταύρο θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα των ανατροπών, τα οποία από ένα σημείο και ύστερα θα γίνουν… καθεστώς! Ήταν σχεδόν σίγουρο λοιπόν, ότι θα έπρεπε να είσαι έτοιμος για καταστάσεις που όλα «παίζονται». Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Λέων σε μια κρίση θα φανεί απόλυτα ψύχραιμος, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρατεύσει όλη του την αυτοκυριαρχία.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα! (24/07)

Παρθένος

Το πιο «βαρύ» διάστημα για σένα Παρθένε, είχε προβλεφθεί να είναι το καλοκαίρι, αφού η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου έχει μάλλον περιοριστικό -για να μην πω καταθλιπτικό- χαρακτήρα και μπορεί να αναδείξει του κόσμου τα προβλήματα στην ζωή σου. Παρόλο όμως που θα επεξεργαστεί νοητικά το πρόβλημα με την ακρίβεια ενός κομπιούτερ και με την εξωτερική ψυχραιμία ενός πληρωμένου εκτελεστή, από μέσα του ο Παρθένος θα χάσει χρόνια από τη ζωή του, μέχρι να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα και θα τον κυριεύσει ο πανικός.

Ζυγός

Κατ’ αρχάς, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για σένα Ζυγέ, αφού θα αυξήσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Ίσως μάλιστα να θελήσεις να σηκώσεις από μόνος/η σου ένα δύσκολο φορτίο ή να συνδράμεις σε οικογενειακά προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως όταν βρεθεί η δυσάρεστη κατάσταση, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να πράξεις. Όσο πιο σοβαρό είναι το ζήτημα, τόσο περισσότερο πνίγεσαι στην ίδια σου την παθητικότητα. Ευτυχώς, αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις τον τρόπο για να βγεις από τη δυσκολία.

Σκορπιός

Όσο για τον Σκορπιό, ο Κρόνος που βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω, σε θέλει πιο εσωστρεφή, αφού στις εξωτερικές δράσεις σου (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) σκοπεύει να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Αυτό περιλαμβάνει καθυστερήσεις, ατυχίες, αλλά και φυσικά... καιρικά προβλήματα! Όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος, ο Σκορπιός θα ορμήσει να το εξουδετερώσει με τη γενναιότητα του παραμυθένιου ιππότη, που αντιμετωπίζει τον δράκο.

Τοξότης

Μπορεί ο Κρόνος να έφυγε από το ζώδιό σου φίλε Τοξότη, κλείνοντας μια περίοδο πιέσεων, διλημμάτων αλλά και μεγάλων αποφάσεων, αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, αν είσαι γεννημένος/η στο τελευταίο δεκαήμερο, αφού η επιρροή του πλανήτη των περιορισμών θα σε ακολουθεί για όλο το 2018, συμβάλλοντας σε επιπρόσθετες ευθύνες, υποχρεώσεις και καταστροφές! Για τον Τοξότη οι ανατροπές είναι ενδιαφέρουσες, έστω κι αν πρόκειται για αντικειμενικά δυσάρεστες εξελίξεις. Το ελεύθερο πνεύμα του όμως τον βοηθά να εξετάσει πολύπλευρα τα ζητήματα και να βρει τις καταλληλότερες λύσεις, με τη βοήθεια και της ανεπτυγμένης του διαίσθησης.

Δείτε ακόμη: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Πες τι ζώδιο είναι... να σου πούμε τι να του μαγειρέψεις!

Αιγόκερως

Για σένα Αιγόκερε, το να ταλαιπωρηθείς από προβλήματα που σου φέρνει το περιβάλλον είναι ίσως το πιο δύσκολο που σε περιμένει μέσα στη χρονιά, αφού δεν μπορείς να το ορίσεις, παρά μόνο να το διαχειριστείς. Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τις κρίσεις με πυγμή και αυτοκυριαρχία. Άλλωστε, δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του τίποτα λιγότερο. Είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του ρητού «κάθε κρίση είναι και μια ευκαιρία».

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, αν και προσωρινό (15/5 έως 6/11), θα σου δώσει μια πρώτη γεύση για τις αλλαγές και τις ανατροπές που δρομολογούνται μέσα στα επόμενα χρόνια. Ετοιμάσου για μεγάλες, μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις! Το καλό νέο είναι ότι ο Υδροχόος μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σε δύσκολες καταστάσεις, ιδίως αν απαιτείται μια αντιμετώπιση που να ξεφεύγει από οτιδήποτε συμβατικό.

Δείτε ακόμη: Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (23-29/07) για όλα τα ζώδια!

Ιχθύς

Για σένα Ιχθύ, το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω, αναμένεται να τις δυσκολέψει αρκετά τη φετινή χρονιά και να επιφέρει κινδύνους. Ο μοναδικός λόγος που οι Ιχθείς επιβιώνουν μέσα από τις κρίσεις, είναι ότι κάποιες σπλαχνικές δυνάμεις αυτοσυντήρησης, τους στερούν τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν με την πρώτη τι τρέχει. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα έχει πάρει μπροστά το δίκτυο υποστήριξης που κάθε Ιχθύς δημιουργεί γύρω του, έτσι καθώς είναι ο ίδιος συμπονετικός και «αγαπησιάρης». Διαφορετικά, μόνος του, θα πνιγόταν σε μια κουταλιά νερό, όχι σε έναν ωκεανό καταστροφής.