Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Πες τι ζώδιο είναι... να σου πούμε τι να του μαγειρέψεις!

Για τον Ζυγό δεν είχαμε ιδέα!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Πες τι ζώδιο είναι... να σου πούμε τι να του μαγειρέψεις!

Είναι γεγονός ότι ο καθένας μας έχει τις αδυναμίες του, και το φαγητό δεν αποτελεί εξαίρεση.

Θες να μάθεις ποιο είναι το φαγητό που προτιμά ο αγαπημένος σου ανάλογα με το ζώδιό του; Ή είσαι περίεργη να δεις αν έχουμε πετύχει το δικό σου αγαπημένο; Το Youweekly.gr βρήκε ποια είναι η ένοχη απόλαυση του κάθε ζωδίου όσον αφορά το φαγητό και στα παρουσιάζει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ποια ζώδια δίνουν τα πιο καυτά φιλιά! Είναι το δικό σου μέσα;

Κριός

Ο Κριός αγαπάει το γρήγορο φαγητό, δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να καταναλωθεί γρήγορα χωρίς πολύ φασαρία. Λατρεύει τα ορεκτικά και το πρωινό και προτιμά πάντα πικάντικες και τολμηρές γεύσεις.

Τροφές που αγαπά: αυγά, μαύρες ελιές, σπαράγγια, κουσκούς, ραδίκια

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι το πιο αισθησιακό από όλα τα ζώδια, επομένως τρώνε σιγά-σιγά και απολαμβάνουν κάθε μπουκιά. Τους αρέσουν τα και τα κρεμώδη πιάτα, όπως μια μους σοκολάτας.

Τροφές που αγαπά: τυρί τσένταρ, αβοκάντο, μπιζέλια, πατάτες, μαγιονέζα, γάλα καρύδας

Δίδυμος

Η ανάγκη για διανοητική διέγερση του Διδύμου τον έχει συνεχώς σε εγρήγορση και μια ποικιλία από σνακ είναι αυτά που τον κρατούν. Μια ζωντανή, ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά τη διάρκεια του γεύματος είναι εξίσου σημαντική για αυτόν όσο και το ίδιο το φαγητό.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου;

Τροφές που αγαπά: μανταρίνια, αγγούρια, φέτα, άνηθος, μπιζέλια

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι - και έτσι είναι και τα στομάχια τους. Έλκονται από την άνεση των τροφίμων και τείνουν να απολαμβάνουν φαγητό στο σπίτι και φρεσκοψημένα (σπιτικά!) τρόφιμα αντί για φαγητό από έξω.

Τροφές που αγαπά: αστακός, κουκουνάρι, κολοκυθάκια, ρόκα, ροδάκινα, καρύδα

Λέων

Οι Λέοντες απολαμβάνουν να κάνουν μια θεαματική παράσταση από ό, τι κάνουν. Όταν τρώνε, αφήνουν τους πάντες γύρω τους να γνωρίζουν πόσο ευχάριστο ή δυσάρεστο είναι το γεύμα τους. Στους τυπικούς τύπους λιονταριών, τους αρέσει να τρώνε με βασιλικό τρόπο.

Τροφές που αγαπά: καλαμπόκι, ντομάτες, ηλιόσποροι, μοτσαρέλα, μουστάρδα, καρπούζι

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 22/07...

Παρθένος

Τα μικρά, θρεπτικά και συχνά γεύματα λειτουργούν καλύτερα για αυτό το ζώδιο. Μην εκπλαγείτε αν βλέπετε κάποιον να τρώει ενώ στέκεται - ή σε κίνηση. Πράγματι, πάντα φαίνονται να σνακάρουν κάτι!

Τροφές που αγαπά: ντομάτες, φρέσκα σύκα, γαρίδες, φασόλια, αμύγδαλα

Ζυγός

Για έναν Ζυγό, η κατανάλωση είναι τέχνη. Επιθυμούν να έχουν τα πάντα δίκαια και ίσα, πράγμα που σημαίνει ότι προσέχουν πολύ το μέγεθος και την παρουσίαση των μερίδων. Τείνουν επίσης να έχουν έναν δύσκολο χρόνο να αποφασίσουν τι να φάνε.

Τροφές που αγαπά: μήλα, καρύδια, χτένια, μάραθος, κάπαρη, ρόδια

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπαίνει πραγματικά στην αισθησιακή, ικανοποιητική εμπειρία του φαγητού. Αυτό το ζώδιο απαιτεί ένταση και τον τραβάνε πιάτα που χαρακτηρίζονται από δυνατές γεύσεις και αρώματα. Όπως κάνουν και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τρώνε ό, τι θέλουν, όταν το θέλουν.

Τροφές που αγαπά: κολοκύθα, στρείδια, αγκινάρες, μανιτάρια, τεύτλα, σοκολάτα

Δείτε ακόμη: Οι δυνατοί συνδυασμοί των ζωδίων στο κρεβάτι για το 2018!

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν να τρώνε επειδή είναι αφοσιωμένοι στην απόλαυση της γενναιοδωρίας της ζωής. Πιστεύουν - χωρίς αμφιβολία - ότι είναι αυτό που τρώνε. Και ως λάτρεις της φύσης, εκείνοι που γεννιούνται κάτω από αυτό τον αστερισμό χρειάζονται πολύ καθαρό νερό και φρέσκα τρόφιμα.

Τροφές που αγαπά: γαλοπούλα, μπρόκολο, σκουός, δαμάσκηνα

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί άνθρωποι που ξέρουν τι τους αρέσει και προτιμούν να τρώνε τα πράγματα που έχουν φάει από τότε που ήταν παιδιά. Πολλοί από αυτούς μπορούν να τρώνε το ίδιο πράγμα καθημερινά και επιθυμούν να κρατούν τα γεύματα τους τακτικά και έγκαιρα.

Τροφές που αγαπά: πράσα, βοδινό κρέας, λάχανο, quinoa, κουνουπίδι

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν να τρώνε με τους φίλους τους και προτιμούν μια ατμόσφαιρα - χωρίς να είναι κακό αυτό, όταν είναι ελεύθεροι να είναι οι ίδιοι. Είναι συνήθως έτοιμοι να επινοήσουν νέες συνταγές και προτιμούν πάντα τα φρέσκα τρόφιμα.

Δείτε ακόμη: Ερωτοσκόπιο 2018: Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι!

Τροφές που αγαπά: Λαχανάκια Βρυξελλών, κάστανα, τόφου, άγριο ρύζι, μαϊντανός

Ιχθύς

Οι Ιχθείς αγαπούν το ντελικάτο φαγητό που είναι απλά προετοιμασμένο. Κάποιοι μπορεί να έχουν ισχυρές φοβίες για να τρώνε ορισμένα τρόφιμα - και αυτό το ζώδιο τείνει να παρουσιάζει ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι οι Ιχθείς απαιτούν γλυκύτητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Τροφές που αγαπά: καλαμάρι, μελιτζάνα, φακές, γλυκοπατάτες, μέλι, αχλάδια