Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2018, by MagicF’Ariel!

Οι τυχερές μέρες για το κάθε ζώδιο!

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2018, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά!

Έδωσα υπόσχεση και έπρεπε να τη τηρήσω και να παραμείνω μια κυρία Ταυρίνα, με το κούτελο καθαρό! Διαβάστε παρακάτω....

Καλό μήνα σε όλους εκεί έξω, ο Σεπτέμβρης είναι πολύ γλυκός, πολύ όμορφος, πολύ αισθησιακός, γεμάτος από απρόβλεπτες εκπλήξεις!

Φέτος λοιπόν, οι πλανήτες έχουν κέφια και μοιράζουν όμορφα δωράκια σχεδόν σε όλα τα ζώδια!

Ο Δίας μιας που είναι στα ίσα του δίνει ρέστα μπορώ να πω, θέλει να βοηθήσει, σπρώχνει κάπως τις καταστάσεις, πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα, πολύ συγκλονιστικό, έτσι για να νιώσουμε και εμείς μια ικανοποίηση! Βρίσκεται στο Σκορπιό καιρό τώρα, όμως με απίστευτα αισιόδοξη διάθεση!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Mηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Η έκπληξη είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, που από τις 10/09 και μετά θα έχει στρώσει και το κρεβατάκι της και θα κάνει σχέδια για το πώς θα βασανίσει ή θα ανταμείψει τους ερωτευμένους.. και όχι μόνο αλλά και τους καριερίστες! Τα ζώδια που νιώθουν έτσι μια φλόγα μέσα στη καρδιά είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες! Οι μεν για αγάπες και λουλούδια, οι δε για θέματα επαγγελματικά! Βέβαια κάπου, κάπως εκείνες τις μέρες μπορεί να γίνει και ένας αχτύπητος συνδυασμός και να χάσουμε τα μυαλά μας εντελώς.. χαχα.. λέτε;;;

Λίγο ο Άρης με τον Ουρανό κάνουν κάτι κόνξες εκεί γύρω στις 18/09, θα υπάρξουν αναποδιές, εντάσεις, σκοτεινιάζει λίγο το σύμπαν μας, αλλά προφανώς είναι το διάστημα που αρκετοί θα πουν εκείνο το μεγάλο το αντίο, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Βαστάμε γερά λοιπόν και προχωράμε στο τέλος μιας εποχής και στην έναρξη μιας άλλης!

Το Φεγγάρι στις 25/09 που γίνεται στα Κριάρια μας, είναι όμορφο και πολύ συναισθηματικό. Κάτι μαγικό συμβαίνει.. ερωτικά.. μήπως το παρελθόν επιστρέφει.. εκείνες τις μέρες;; Μήπως..;;;;

θα δείξει .. έτσι δεν είναι;;;

πολλά φιλάκια..

Κριός
Μόλις ξεκίνησε ένας πολύ δυνατός μήνας για εσάς, έντονος επίσης και να ξέρετε θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, σε όλες τις περιπτώσεις! Επαγγελματικές επιτυχίες προκύπτουν, έπειτα από σκληρή δουλειά, το ευχάριστο βέβαια είναι, πως κάτι που θέλατε πολύ και δε σας το έδιναν, ξαφνικά θα γίνει όλο δικό σας, που σημαίνει πως και το χρήμα θα είναι περισσότερο και ποιος σας πιάνει μετά;;; Μέχρι τις 20/09 η προσοχή σας στραμμένη εξολοκλήρου στη καριέρα σας και στη καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας! Και ξαφνικά υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, τα παράπονα φουντώνουν, γκρίνιες προκύπτουν, ίσως χρειαστεί να πείτε την αλήθεια τούτη τη φορά! Με ερωτικές τρικυμίες τελειώνει ο Σεπτέμβρης.. έχει και Πανσέληνο στο ζώδιό σας (25/09).. το νου σας!
Τυχερές ημέρες: 10/09 – 12/09

Ταύρος
Αγαπημένος μήνας ο Σεπτέμβρης για εσάς, κάθε χρόνο, από τη μια νέοι στόχοι, από την άλλη ρομαντζάδες και λίγα λέω! Φέτος οι πλανήτες βρίσκονται σε τέτοια θέση, που σας βοηθούν και σας προστατεύουν και θέλουν επιτέλους να σας δουν ευτυχισμένους.. Φοβερό;;; Η ερωτική σας ζωή αποκτά νόημα ξανά, βρίσκετε την όρεξη για φλερτ είτε με το σύντροφό σας, είτε με νέες υπάρξεις! Παθιάζεστε ένα πράγμα, φλέγεστε ολόκληροι, να σας αποκαλύψω λοιπόν, με το που πατάει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού.. ξεκινούν τα μαγικά.. Από τις 10/09 και μετά.. δηλαδή. Μια έκπληξη περιμένει ακόμα και τους μοναχικούς της παρέας! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα, οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.. αρκεί να πείτε εσείς το ναι!
Τυχερές ημέρες: 16/09, 29/09

Δείτε ακόμη: Ζώδια και έρωτας: Τα "πρέπει" και τα "μη" για την εβδομάδα 20-26 Αυγούστου!

Δίδυμος
Πολύ γλυκά σας μπαίνει ο Σεπτέμβρης και λέει αντίο έτσι κάπως πικάντικα! Με πολύ καλή διάθεση κάνετε σχέδια για το μέλλον, τύπου να βρείτε ένα καλύτερο σπίτι, να συζήσετε αν χρειαστεί με το σύντροφό σας, να βελτιώσετε τη καθημερινότητά σας. Ωραίες οι σκέψεις αυτές, τις συζητάτε κιόλας, όμως να σας θυμίσω δεν είστε οι τύποι που θα φορέσετε ποδιά και θα κάνετε λάντζα όλη μέρα! Από τις 10/09 και μετά η προσοχή σας στρέφετε στη καριέρα σας και στα σχέδια που έχετε αφήσει στην άκρη, καιρό τώρα! Κάποιος θα σας πιάσει από το χεράκι, γιατί έτσι πρέπει και ξαφνικά πιο δραστήριοι από ποτέ! Ο Άρης και ο Ουρανός, εκεί γύρω στις 18/09 σας φέρνουν τούμπα τα πάντα όλα και παθαίνετε ένα αμόκ.. Συγκρατηθείτε το Φεγγάρι στις 25/09 τα φτιάχνει όλα.. Κοιτάξτε το μέλλον σας όπως και να έχει..
Τυχερές ημέρες! 07/09, 16/09

Καρκίνος
Παίρνετε πολύ τα επάνω σας και κανείς και τίποτα δε σας σταματά! Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που θα θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, να ξεκινήσετε να υλοποιείτε τους στόχους σας, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε τη προσωπική σας τη ζωή! Το τέλειο από όλα είναι πως θα είστε αισιόδοξοι και λαμπεροί και δεκτικοί επίσης. Διαχειρίζεστε οικονομικά ζητήματα με μεγαλύτερη άνεση και διαπιστώνετε πως όλα βαίνουν καλώς. Η ευτυχία σας απερίγραπτη! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 10/09 και μετά ξυπνά το ερωτικό στοιχείο που κρύβετε μέσα σας. Καιρός για φλερτ, έρωτες, αγάπες και λουλούδια, είτε με το σύντροφό σας, είτε με νέες υπάρξεις! Το Φεγγάρι τέλος του μήνα, σας μελαγχολεί απίστευτα πολύ, don’t worry, παροδικό είναι το συναίσθημα!
Τυχερές ημέρες: 10/09, 27/09

Λέων
Να σας πω καλό μήνα;;; Να τη δώσω την ευχή και ότι προκύψει;;; Ναι μεν ξεκινά κάπως χαρωπά και ανάλαφρα ο Σεπτέμβρης, στη πορεία γίνεται πολύ ζόρικος και λίγα λέω! Ονειρευτείτε τώρα που είναι αρχή, βάλτε νέους στόχους, οργανωθείτε για να είστε σίγουροι, όμως μη κάνετε κανένα νέο βήμα! Ο Άρης που λέτε σας τα κάνει μαντάρα από τις 11/09 και μετά, σηκώνει εκείνο το χαλάκι που έχετε ρίξει από κάτω τα απίστευτα και σας τα φανερώνει όλα!!! Οτιδήποτε σας ενοχλεί και κάνετε πως δε τρέχει τίποτα, θα το αντιμετωπίσετε και παίζει να γίνετε πιο σκληροί από ποτέ! Τα βάζετε με τους πάντες, είστε έτοιμοι ακόμα και να διαλύσετε σχέσεις ετών! Ευτυχώς που έρχεται το Φεγγάρι στις 25/09 και βλέπετε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και λογικά! Όπως και να έχει παίρνετε τις αποφάσεις σας και κινείστε αναλόγως!
Τυχερές ημέρες: 02/09, 18/09

Παρθένος
Ένας πολύ όμορφος μήνας ο Σεπτέμβρης για εσάς και πολύ δημιουργικός. Τις ημέρες αυτές αγκαλιάζετε την αισιοδοξία σας και επικοινωνείτε με εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Βρίσκετε τις κατάλληλες τις λέξεις, δύσκολο να σας αρνηθούν. Ακόμα και η Αφροδίτη από το Σκορπιό μετά τις 10/09 ανεβάζει τις μετοχές σας και οι προσκλήσεις για βόλτες και νυχτοπερπατήματα πολλές! Καλό είναι να πάτε σε κανά γιατρό, να κοιταχτείτε, να είστε σίγουροι πως είστε μια χαρά και μετά να μπείτε στη μάχη! Αν έχετε την υποψία, γιατί όχι;; Σωστά;; Εμπόδια προκύπτουν που σας αναστατώνουν πολύ, έχουν σκοπό να διαταράξουν τις σχέσεις σας. Συγκρατηθείτε και πάνω από όλα ψυχραιμία! Όχι στις σπατάλες λέει το Φεγγάρι στις 25/09!
Τυχερές ημέρες: 11/09, 22/09

Ζυγός
Μεταξύ μας τώρα και εσάς σας κάνει κάτι ο Σεπτέμβρης, ίσως πιο ερωτικούς και αισθησιακούς από ποτέ! Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε τις πρώτες ημέρες, βόλτες με τα φιλαράκια, φλερτ από εδώ και εκεί, ανάλαφρο πολύ το σκηνικό και χαρωπό! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σας κάνει φλογερούς και παθιασμένους και απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Όμως και οι ελεύθεροι όλο και κάτι έχετε κρυφό.. Και όσο ο μήνας προχωρά, διαπιστώνετε με μεγάλη έκπληξη πως τα φράγκα τελειώνουν, πως έχετε ξεφύγει εντελώς παντελώς και πως τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, παίζει να μη βγουν αληθινά! Εντάσεις λοιπόν, με αφορμή το χρήμα! Το Φεγγάρι στις 25/09 πιέζει για να ειπωθούν εκείνες οι αλήθειες! Ξεσκεπάζετε τα υπερ και τα κατά μιας σχέσης. Τυχερές ημέρες: 11/09, 22/09

Δείτε ακόμη: Ζώδια και έρωτας: Πόσες φορές μπορεί να ερωτευθεί το καθένα!

Σκορπιός
Τρελιάρικος ο φετινός Σεπτέμβρης για εσάς, θα σας έλεγα να τον απολαύσετε όσο μπορείτε, γιατί θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας και την αισιοδοξία σας για το τέλος! Καταρχήν με το Δία στο ζώδιό σας, να ξέρετε υπάρχει εύνοια, για εκείνους που το παλεύουν! Συνεπώς τις μέρες αυτές κάτι μαγικό θα συμβεί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, η χαρά σας μεγάλη, υπάρχει μέλλον! Το πιο φανταστικό από όλα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία έρχεται με κάτι ορέξεις καταπληκτικές! Μια κρύο και μια ζέστη, αυτό είναι το σχέδιο και μετά το χάος! Ακολουθήστε τη καρδιά σας, ζήστε το έργο, όμως μη δένεστε συναισθηματικά. Τι σας λέω τώρα.. Αφήστε τις ταμπέλες για αργότερα! Όταν θα γνωρίζετε το φινάλε. Με οικογενειακές εντάσεις τελειώνει ο Σεπτέμβρης, τα πάνω-κάτω και εσείς στη μέση! Καλή επιτυχία!
Τυχερές ημέρες: 05/09, 30/09

Τοξότης
Και όταν όλοι επιστρέφουν στη βάση τους, εσείς φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με την επιθυμία του να ταξιδέψετε, παρέα με το σύντροφό σας και τα φιλαράκια σας, σε ένα μέρος λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αυτό είναι το φανταστικό σενάριο. Οι περισσότεροι θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε μια νέα αρχή, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο, έτσι επειδή πιστεύετε πως αλλιώς θα είναι πολύ καλύτερα! Μέσα στην αισιοδοξία σας βρίσκω και τη τρελή τη χαρά! Ερωτικά φλέγεστε κανονικά, αλλά κανείς δε σας παίρνει χαμπάρι! Η Αφροδίτη σας θέλει ενεργούς, αλλά σε πιο μυστήριες φάσεις! Συνεπώς ζαβολιές μυρίζομαι που για εσάς είναι άκρως ανανεωτικές! Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας στρεσάρουν, βάζουν και φρένο στις φιλοδοξίες σας!
Τυχερές ημέρες: 10/09, 17/09

Αιγόκερως
Ο Σεπτέμβρης σας λατρεύει ένα πράγμα, συνεπώς γλυκά μου πλασματάκια, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα τις μέρες που ακολουθούν! Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δείξετε στην εργασία σας, το πόσο ικανοί είστε, το πόσο χαρισματικοί και φυσικά το πόσο σας έχουν ανάγκη. Τα καταφέρνετε όλα μια χαρά, γιατί είστε γεννημένοι για να μάχεστε για καριέρες και να βγαίνετε πάντα αρχηγοί! Φροντίστε εσείς να είστε αξιαγάπητοι και συμπαθής και όλα θα γίνουν.. Σημαντικό αυτό! Με το που πατάει η Αφροδίτη το πόδι της στο Σκορπιό, εσείς τρελαίνεστε και σας πιάνει μια μανία για το πιο αξεπέραστο shopping therapy, ever! Φρόνιμα φωνάζει το σύμπαν και με μέτρο! Το Φεγγάρι στις 25/09 σας έχει με το ένα πόδι στη δουλειά και με το άλλο στο σπίτι! Πρέπει όμως να επιλέξετε..! Τυχερές ημέρες: 10/09, 22/09

Υδροχόος
Χρυσά μου παιδιά που τόσο σας λατρεύω.. ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που θα κάνετε θόρυβο ξανά, συνεπώς όλο και κάποιο θαύμα να περιμένουμε που θα συγκλονίσετε πολύ κόσμο! Από τις 10/09 και μετά παίρνετε τα πάνω σας, ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιό σας, αποκτάτε δύναμη και θάρρος και είστε έτοιμοι να ρισκάρετε για κάτι που σας αρέσει τόσο πολύ! Σα να έχετε πεισμώσει ένα πράγμα για τον τρόπο που σας φέρθηκαν μια φορά και έναν καιρό, για την αδικία που έχετε βιώσει, ε λοιπόν έφτασε ο καιρός να δείξετε σε όλο τον κόσμο το πόσο χαρισματικοί και αξιόλογοι είστε! Οικογενειακά θέματα που προκύπτουν σας ζορίζουν τόσο και κάπως έτσι λαμβάνετε αποφάσεις ακόμα πιο συγκλονιστικές! Το Φεγγάρι στις 25/09 σας λέει «σ’αγαπώ».. εσείς απλά ακούστε και μη κάνετε τίποτα!
Τυχερές ημέρες: 02/09, 21/09

Ιχθύς
Ο Σεπτέμβρης σας κάνει πολύ τολμηρούς, γενναίους, δυναμικούς, φτου φτου μη σας ματιάσω! Ένας φοβερός μήνας ξεκίνησε για εσάς, διώχνετε μακριά οτιδήποτε σας χαλάει και αρπάζετε τη ζωή από τα μαλλιά και όπου σας βγάλει! Τι σας λέω, αλλά αν το σύνθημα του σύμπαντος είναι “go for it” , γιατί να μη σας ενθαρρύνω κιόλας;;; Το σύμπαν σας βοηθά να βάλετε τέλος σε σχέσεις που σας βασανίζουν! Μια νέα αρχή, χρειάζεται θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους.. και έμπιστους πολύ! Φτιάχνετε εκπλήξεις για ακόμα μια φορά που παίζει να συγκλονίσουν μερικές ψυχές! Πιστεύετε, δε πιστεύετε στον έρωτα με τη πρώτη τη ματιά, παίζει να σας συμβεί και να τρέχουμε όλοι μαζί.. Όσο τα μάτια είναι ελεύθερα να βλέπουν, άλλο τόσο μπορεί να συμβεί ένα μοιραίο γεγονός..!

Τυχερές ημέρες: 10/09, 23/09

magicfariel