Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο (22/09), by MagicF’Ariel!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο (22/09), by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα πολύ όμορφο Σάββατο μόλις ξημέρωσε, κυρίως για τις Αέρινες ψυχές,
τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους!

Οι λοιποί στα γνωστά, ότι προκύψει και όπως, αφού το βασικό στοιχείο της ημέρας, είναι ο Ερμής που βρίσκεται πλέον στους Ζυγούς και φέρνει μαντάτα ερωτικά, ρομαντικά αλλά μερικά μπορεί να είναι τρελά και αλλοπαρμένα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Αυτοί είναι οι 8 λόγοι για να λατρέψετε μια γυναίκα Ιχθύ!

Βλέπω όνειρα τις μέρες αυτές, ίσως το παράλληλο σύμπαν μου να μου μεταφέρει μηνύματα πολλά και διάφορα, κάτι γίνεται, δε θέλω να βγω στο πόρισμα, πως βράζει και χύνεται, αλλά σε κάτι άλλο, πιο μαγικό! Ανήσυχος ο ύπνος μου, ο Μορφέας δε με αφήνει να κοιμηθώ σα μωρό! Βλέπω σε αρκετά βίντεο τα σκυλάκια που χουχουλιάζουν με τα μωράκια και ζηλεύω τόσο πολύ! Τι βάσανα να έχουν αυτά τα υπέροχα πλασματάκια;;; Άτιμη ζωή.. πόσο μας γλυκαίνεις στην αρχή και πόσο μας πικραίνεις στη συνέχεια..

Δείτε ακόμη: Σχέσεις: Ποιες συναισθηματικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

“Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
I travel the world And the seven seas,
Everybody's looking for something.”

το τραγούδι της ημέρας..

φιλάκια..

Κριός
Ως συνήθως μέσα στο ΣΚ γίνονται αυτά, οπότε σήμερα όλο και κάποια αφορμή θα προκύψει, που θα χρειαστεί να πιάσετε το σύντροφό σας αγκαζέ, να καθίσετε κάπου τα δυο σας και να τα πείτε ένα χεράκι! Παραπονάκια, μουτράκια και αμέτρητες απαιτήσεις θα πέσουν στο τραπέζι. Σίγουρα θα ακουστείτε, κατά πόσο θα γίνετε κατανοητοί είναι ένα άλλο θέμα! Οι μοναχικοί της παρέας, κάνετε μελαγχολικές σκέψεις, αφού αναρωτιέστε «πού είναι ο έρωτας, οεο;;;» Να κάπου εκεί έξω.. δώστε λίγη σημασία καλέ..

Ταύρος
Κάτι σας έχει βρει καιρό τώρα, όλο θέματα υγείας προκύπτουν και εκεί που πάτε να νιώσετε ωραία, ξανά κυλάτε! Μήπως είναι ψυχολογικό; Μήπως δε ντύνεστε όπως πρέπει; Στο γιατρό πήγατε ή θα φτάσουν Χριστούγεννα και ακόμα;;; Η αλήθεια είναι πως σήμερα δε θέλετε να δείτε άνθρωπο! Σας πιάνει το αντικοινωνικό σας, προτιμάτε τις μοναξιές σας και σα τις αρκούδες, μπαίνετε σε χειμερία νάρκη! Ο ύπνος κάνει καλό, για αυτό ξεκουραστείτε, αλλά ο έρωτας σας γυρεύει.. να το ξέρετε και αυτό!

Δίδυμος
Καλά πιο ωραία μέρα από τη σημερινή δεν υπάρχει! Αφιερωμένη στη διασκέδαση, στις βόλτες, στις συναντήσεις, φροντίστε τουλάχιστον να είστε όμορφοι, γοητευτικοί και πολύ σέξι! Αεράτη και φευγάτη η διάθεσή σας, τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα σε άριστη κατάσταση, ανοίξτε τα ματάκια σας, γιατί πολλές ευκαιρίες παίζουν τριγύρω, που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να προοδεύσετε στη δουλειά σας! Κάντε το κομμάτι σας, μαγέψτε το κοινό σας, έφτασε η σειρά σας να το κάνετε αυτό! Έχετε στόχους remember?

Καρκίνος
Μια παράκρουση τη παθαίνετε Σαββατιάτικο, δε ξέρω τι μάθατε, πάντως σας βλέπω να χωρίζετε τις περιουσίες σας, τα χωραφάκια να κόβονται στα δυο στη καλύτερη των περιπτώσεων.. όχι αυτά είναι δικά μου, όχι εκείνα τα θέλω εγώ και τέτοιες ιστορίες για αγρίους! Από τη μια θέλετε να προστατέψετε το σπίτι σας, από την άλλη εκτίθεστε, αφού ξαφνικά αρκετοί γνωρίζουν το τι συμβαίνει μέσα σε αυτό! Το πετσί σας αποζητά δράματα και κλάματα και έχω την εντύπωση πως θα φτιάξετε βαλίτσα και θα εξαφανιστείτε.. Πωωωω

Δείτε ακόμη: Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

Λέων
Και ξυπνάτε με κάτι φαεινές ιδέες πω πω πω! Δε ξέρω αν οι άλλοι έχουν όρεξη να σας ακούσουν ή να συμμετάσχουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε, κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας, όχι τίποτα άλλο για να μην εκνευριστείτε στη πορεία! Και στη τελική ξεκινήστε από μόνοι σας πχ. να καθαρίζετε το κήπο ή το γκαράζ ή την αποθήκη, ή ακόμα και το σπίτι σας ολόκληρο! Το Σάββατο είναι μεν αφιερωμένο στις προσωπικές δουλειές, όμως κάποιοι μπορεί να θέλουν να τεμπελιάσουν.. Μήπως να προτιμήσετε τις βόλτες και τις νέες γνωριμίες;;;

Παρθένος
Ναι μεν σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας, όμως υπάρχουν και άλλα θέματα στη ζωή αυτή, που καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία! Ο έρωτας ας πούμε δεν έχει πάντα χρώμα γκρι, αλλά γίνεται και ροζ και έντονα κόκκινος! Σάββατο σήμερα, το σύμπαν σας έχει τρελά κέφια, για αυτό φροντίστε να το αφιερώσετε στο σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε, να φλερτάρετε, να χαμογελάστε και να πείτε ναι στις νέες γνωριμίες! Για να σας δω..!

Ζυγός
Μέσα στον έρωτα σας βρίσκω, μη το πείτε ούτε του παπά! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει άκρως επικοινωνιακούς, παιχνιδιάρηδες, ερωτιάρηδες και φλερτάρετε με όλο σας το είναι, ακόμα και με το σύντροφό σας! Οι μοναχικοί της παρέας, βγαίνετε έξω για σεργιάνι, ανακατεύεστε με τον κόσμο, όλο και κάποιο μαναράκι σας γυαλίζει στο μάτι! Τα μαντάτα τρέχουν, έχουν ρομαντικό χαρακτήρα και φτάνουν και σε εσάς, που προσμένετε με αγωνία και λαχτάρα εκείνο το Σ’αγαπώ! Λέτε να γίνει κανά θαύμα;;; φτου φτου..

Σκορπιός
Μπορεί σήμερα να είναι πεσμένα τα κέφια σας, να μην έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, έτσι γιατί θέλετε να τα πείτε με τον εαυτό σας. Και πολύ καλά θα κάνετε, όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Πολλά τα μαντάτα, μηνύματα από εδώ, τηλεφωνήματα από εκεί, κάτι ετοιμάζετε εσείς, όμως δε πρέπει κανείς να μάθει τίποτα! Τις μέρες αυτές λοιπόν, κάτι μαγειρεύετε, σίγουρα δεν είναι μοσχαράκι στη κατσαρόλα, προετοιμάζεστε για αυτά που θα έρθουν! Επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, έχετε στόχους εσείς!

Τοξότης
Καλέ μη μου πείτε πως θα κάνετε τη τελευταία σας καλοκαιρινή εξόρμηση;;; Ναι η θάλασσα είναι ζεστή ακόμα, όμως το κλίμα φθινοπωρινό, μήπως να προσέχετε μη βρεθείτε τέζα στο κρεβάτι έτσι ξαφνικά;;; Ακολουθείτε τη παρέα και όπου σας βγάλει, αφού έχετε διάθεση για περιπέτειες! Βέβαια, να προσμένετε το άγνωστο να σας εκπλήξει και ευχάριστα και δυσάρεστα, αφού ο Ερμής έχει τα κεφάκια του και φέρνει νέα, πρωτάκουστα! Από τη μια χαρωποί, από την άλλη σκεπτικοί, τι είναι αυτό που θέλετε επιτέλους;;;

Δείτε ακόμη: "Σε αγαπώ αλλά...."- Ποιος είναι ο πιο δύσκολος του ζωδιακού; Και δεν είναι ο Σκορπιός!

Αιγόκερως
Είδατε καλό όνειρο; Σας τσίμπησε κάτι την ώρα που κοιμόσασταν, πάντως σήμερα ξυπνάτε με έναν άλλον αέρα! Εσείς είστε και κανείς άλλος! Καλό αυτό για εσάς, κακό για τους άλλους, αφού το πείσμα και ο εγωισμός που έχετε, τσακίζουν κόκαλα! Ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε από το σπίτι, γιατί Σάββατο σήμερα, μη μου πείτε πως έχετε φασίνα, θα τρελαθώ! Κινείστε σε μέρη που βγαίνετε συνήθως κερδισμένοι, από τη μια οι πληροφορίες σας προκαλούν να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, από την άλλη έχετε λεφτά για πέταμα;;;

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως ήδη βρίσκεστε σε άλλη γη και άλλα μέρη, είτε πραγματικά, είτε φανταστικά! Φευγάτοι ως συνήθως, ταξιδιάρικες ψυχές, τη βαλιτσούλα τη φτιάχνετε όπως και να έχει! Όσο πιο μακριά πάτε, τόσο το καλύτερο, έτσι να μη σας γνωρίζει κανείς, να κάνετε τα κόλπα σας και με την επιστροφή το κούτελο καθαρό! Νομίζετε, αλλά δε πειράζει, ας το αφήσουμε έτσι το θέμα αυτό! Μπορεί ακόμα να γυρεύετε για εισιτήρια με αγωνία, για έναν προορισμό εξωτικό, ας πούμε για τις μέρες των Χριστουγέννων! Ο κόσμος καίγεται.. και εσείς στη κοσμάρα σας..

Ιχθύς
Αρκετοί βλέπετε πως δε σας φτάνουν τα φράγκα και πως πρέπει ή να βρείτε μια νέα δουλειά, ή κάτι για συμπλήρωμα! Βέβαια και οι νέες ιδέες, φέρνουν εκείνη τη φρεσκαδούρα, άρα οι στόχοι αλλάζουν και αν το παλέψετε έτσι όπως πρέπει, θα ξημερώσει εκείνη η ωραία ημέρα! Αφήστε τις θεωρίες και τις δικαιολογίες και τις φαμφάρες, κυνηγήστε τα όνειρά σας, δουλέψτε παραπάνω αν χρειαστεί, το να κλαίγεστε και να οδύρεστε αραχτοί σε έναν καναπέ, δεν έχει καμία σημασία! Σήμερα κάνετε ένα closer, είτε στον έρωτα, είτε στη δουλειά!

Πηγή: magicfariel