Ζώδια: Δείτε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 12 έως 18 Νοεμβρίου!

Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι άτυχοι;

Ζώδια: Δείτε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 12 έως 18 Νοεμβρίου!

Πριν κάνετε τις οποιοσδήποτε κινήσεις στα ερωτικά σας, δείτε τα «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ποιοι είναι οι τυχεροί; Δείτε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2 δεκαήμερο ετοιμάσου, ήρθε η σειρά σου! Η σειρά σου για επικοινωνιακά πισωγυρίσματα, για μηνύματα από πρώην και για τυχαίες ή μη, συναντήσεις με παλιές αγάπες! Πριν από σένα όμως, χορταίνει επανασυνδέσεις το 3ο μέχρι τη μέση της εβδομάδας και από την μέση και μετά χορταίνει νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Τα «ΜΗ»:Κριαράκι του 1ου, αν είσαι των πρώτων-πρώτων ημερών, έχει καλώς! Ο Τοξοτίσιος Δίας, φέρνει χαρά και τύχη! Αν όμως ανήκεις στους υπόλοιπους του 1ου, κάνεις λίγο ακόμα υπομονή με αυτόν τον παλιοκρόνο να σου δημιουργεί θεματάκια και σε επαγγελματική αλλά και σε προσωπική ζωή!

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Το «στράβωμα» της παρουσιάστριας για τα παιδιά της! Γιατί... μαλλιοτραβήχτηκε στο Instagram;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο αυτή είναι η εβδομάδα μωρό μου, που θα αρχίσεις να διεκδικείς, αλλά και να κατακτάς μεγάλα όνειρα! Οι σύμμαχοι σου; Τα κολλητάρια σου φυσικά! Εσύ του 3ουέχεις βαλθεί να βρεις το άλλο σου μισό, ή αν το έχεις βρει ήδη, έχεις βαλθεί να αφιερώσεις χρόνο στον έρωτα σας! Μπράβο! Αυτήν την εβδομάδα, το ‘χεις!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, είσαι σίγουρος ότι το σεξ με πρώην, είναι καλή ιδέα; Ρωτάω, γιατί κάτι μου λέει ότι εσύ μετά θα απαιτείς περισσότερα από όσα μπορεί ή θέλει ο άλλος να σου δώσει…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο τώρα αρχίζει το μπλα-μπλα με πρώην και γιατί όχι, έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση! Εσύ του 3ου, τι να λέμε… Τα έχεις όλα με το μέρος σου! Επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις, φλερτ, κατακτήσεις, αναζωπύρωση σχέσης, νέες γνωριμίες αλλά φουλ καλοπέραση!
Τα «ΜΗ»: Μπορεί ο Δίας να πέρασε επιτέλους στον συντροφικό σου τομέα, 1ο δεκαήμερο και να «σκάνε» ερωτικές ευκαιρίες, αλλά έχεις τόσα θέματα στη δουλειά και στην οικογένεια που τρέχουν, που ούτε καν νιώθεις την εύνοια…

Δείτε επίσης : Viral οι δηλώσεις πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή! «Κάποιες γριές αμαρτωλές, παλιατζούρες, λουλουδαρπάχτρες μου είπαν...» (Βίντεο)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Είναι που σε αγαπάει το σύμπαν τελικά Καρκίνε του 1ου και του 3ου! Μπορεί ο φιλικός σου Δίας, να μας τέλειωσε, αλλά η εύνοια και η τύχη και η ερωτική επιτυχία, συνεχίζουν! Πέρασε κι άλλο όμορφα! Μπορείς!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο… Να σου πω τα έχεις κάνει μαντάρα στην δουλειά και τώρα τα παρελθοντικά λάθη έρχονται μπροστά σου και σου κουνούν το δάχτυλο… Δεν τα αφήνεις τα ερωτικά λοιπόν για αργότερα;

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, το πάρτι άρχισε και δεν θα σταματήσει σύντομα! Ερωτική τύχη, ευκαιρίες και φουλ φλερτ σε κάνουν και πάλι τον πρωταγωνιστή και τον γλεντζέ του έρωτα! Εσύ του 3ου είσαι με το κινητό στο χέρι και στέλνεις σε νυν, πρώην και επόμενους, μέχρι να αποφασίσεις ποιος αξίζει να είναι το άλλο σου μισό! Και ναι, θα κάνεις την σωστή επιλογή μωρό μου!
Τα «ΜΗ»:…και εσύ 2ο δεκαήμερο θα τα έχεις τα μηνυματάκια σου από τους πρώην! Και χαρούμενος θα είσαι γι’ αυτό. Το θέμα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις στον έρωτα τώρα. Το νου σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Πατάς γκάζι 1ο δεκαήμερο και ορμάς στην συντροφική ζωή, γεμίζοντας την πάθος και κατακτώντας στόχους (ή άτομα anyway) πανεύκολα! Αν προσέξεις και τα νεύρα σου, όλα σούπερ! Εσύ του 3ου επικεντρώνεσαι σε φίλους, οι οποίοι σε βοηθούν αποτελεσματικά στα ερωτικά σου, αλλά και σε νέες γνωριμίες που σίγουρα θα έρθουν!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, άσε τον πρώην πουλάκι μου… Έχεις δουλειά και οικογένεια να στρώσεις και εσύ χάνεσαι σε αναμνήσεις; Ότι τι δηλαδή;

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η τύχη σου χτυπάει την πόρτα 1ο δεκαήμερο… Με ένα μήνυμα, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία… Εσένα του 3ου, σου χτυπάει την πόρτα ένας πρώην! Κι αν δεν θες πρώην, ένας επόμενος! Κι αν είσαι σε σχέση, μία πρόταση από τον νυν! Με λίγα λόγια η ερωτική σου τύχη… στα ύψη!
Τα «ΜΗ»: Βρε Ζυγάκι του 2ου, ναι οκ… Ο Ανάδρομος θα φέρει μηνύματα από το παρελθόν… Μην αρχίσεις όμως πάλι επικοινωνιακά λάθη… Πριν πατήσεις «Αποστολή», σκέψου το 1-2 λεπτά πρώτα….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κεφάκια βλέπω 1ο δεκαήμερο! Και γιατί να μην έχεις άλλωστε! Με τόση τύχη, χαρούμενες επαφές, ερωτικά μηνύματα και γνωριμίες και φλερτ, πώς να μην είσαι κεφάτος; Εσύ του 3ου που έχεις και γενεθλιάκα (να τα χιλιάσεις κιόλας) έχεις τα φώτα πάνω σου και είσαι σίγουρα πρωταγωνιστής! Εκμεταλλεύσου το!
Τα «ΜΗ»: Αχ, χρυσό μου του 2ου… Δεν κοιτάς πως θα πληρώσεις λογαριασμούς και πως θα την βγάλεις μέχρι τον επόμενο μισθό, καλύτερα; Άσε τα ερωτικά θεματάκια, ιδίως τα παρελθοντικά!

Δείτε επίσης : Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για τις γιορτές! Βρες το στα Zara με λιγότερα από 40 ευρώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από μηνύματα πρώην, φουλ θα έχει και το 2ο και το 3ο δεκαήμερο και η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά και για τους δυο! Το θέμα είναι πως το 3ο δεκαήμερο θα έχει και νέες γνωριμίες και φλερτ και ερωτική γενικά εύνοια και περισσότερες επιλογές!
Τα «ΜΗ»: Να ξέρεις 1ο δεκαήμερο! Παρόλο που έχεις τον μπαμπά Δία να σε προστατεύει, εγώ θα σε βάλω στα «Μη»! Αν δεν κόψεις νεύρα, ανωριμότητα και ανευθυνότητα, τύχη και εύνοια, δεν θα δεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά ε… Αγνώριστος Αιγόκερε του 1ου και του 3ου! Ανανεωμένος, επικοινωνιακός, παιχνιδιάρης! Φουλ από φλερτ, μηνύματα ευχάριστα και νέες γνωριμίες! Μωρέ μπράβο!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο… Αυτές τις μέρες, εδώ δεν τα βρίσκεις με τον εαυτό σου… Θες να τα βρεις με τον πρώην ή να κάνεις και παράνομη σχέση; Ε, ή θα την πατήσεις, ή θα πληγωθείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ότι στόχο και να έχεις βάλει στον έρωτα, όσο extreme ή απίθανος κι αν είναι, μπορείς να τον κατακτήσεις αυτήν την εβδομάδα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Α, και κάτι ακόμα για το 3ο δεκαήμερο… Η τελευταία σου ευκαιρία για επανασύνδεση είναι τώρα…
Τα «ΜΗ»: Οκ 2ο δεκαήμερο… Μπορεί ο Ανάδρομος να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με πρώην, αλλά επικοινωνιακά τα κάνεις μαντάρα, ιδίως με φίλους… Μην τα κάνεις μαντάρα please, επειδή είσαι κολλημένος με τα ερωτικά σου!
Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν θα θες να βλέπεις μπροστά σου μετά το πρώτο ραντεβού!


ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισιόδοξος, έτοιμος να κατακτήσεις στόχους, να πας ταξίδια, να γνωρίσεις κόσμο και να επικοινωνήσεις ερωτικά και όχι μόνο! Ε, ναι 3ο δεκαήμερο! Η τύχη θα σε βοηθήσει να το κάνεις! Εσύ του 1ου είσαι σέξι, δυναμικός, διεκδικητικός, γοητευτικός όσο ποτέ! Αν δεν είχες και τα νεύρα σου, θα ήσουν σούπερ!
Τα «ΜΗ»:Τι έγινε Ψαράκι του 2ου;Δύσκολα τα πράγματα στην δουλειά, ε; Στρώσου εκεί λοιπόν, να σώσεις τίποτα και άσε τους έρωτες…

Πηγή : athensmagazine.gr