Τα ζώδια που δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να μείνουν μόνα τους! Εσύ είσαι ένα από αυτά;

Εσύ τι τύπος είσαι;

Τα ζώδια που δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να μείνουν μόνα τους! Εσύ είσαι ένα από αυτά;

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους καμαρώνεις και τους θαυμάζεις με το πόσο ανεξάρτητοι και δυναμικοί είναι, καθώς δεν χρειάζονται έναν άνθρωπό για να στηριχτούν, παρά μόνο τον εαυτό τους.

Από την άλλοι όμως υπάρχουν και εκείνοι που μπορεί να το παίζουν δυναμικοί και ανεξάρτητοι, όταν όμως κλείνει η πόρτα του σπιτιού, κλείνονται στον εαυτό τους και η μοναξιά του κάνει να νιώθουν ότι ή μοίρα του εκδικείται για ένα κακό που μπορεί και να έκαναν στο σχολείο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου;

Τα άστρα έρχονται και πάλι να σας δώσουν την απάντηση τους και να σας πουν τι άνθρωπος είστε ανάλογα το ζώδιο σας. Ποια είναι όμως τα ζώδια αυτά;

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου!

Κριός
Ανεξάρτητο το Κριαράκι, αλλά από την άλλη έχει ανάγκη και την αναγνώριση, την εκτίμηση των συνανθρώπων του, οπότε ό,τι και να σου πει, να θυμάσαι πως δεν θα την παλέψει μόνος για πολύ. Θα κάνει άνοιγμα στον κόσμο πολύ σύντομα. Γιατί μέσα στη σιωπή της μοναχικότητας, πώς θα δώσει και θα πάρει αγάπη; Κυνηγάει την εμπειρία ο Κριός, κι αυτή τις περισσότερες φορές έχει στο πλάνο κι άλλους, όχι μόνο εκείνον.

Ταύρος
Ο Ταύρος καμιά φορά φέρνει γύρω του περισσότερο κόσμο απ' όσο πρέπει ή μπορεί ν' αντέξει. Μ' αυτόν τον τρόπο τροφοδοτεί το αίσθημα αυτοπεποίθησής του, ένα από εκείνα που σαν ένστικτο τον κρατούν «ζωντανό». Ο Ταύρος έχει ανάγκη να τον έχουν ανάγκη, όπως έχει εκείνος τους άλλους. Η συντροφικότητα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αστερισμού, τον επιβεβαιώνει και τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Την πληρώνει βέβαια αυτή την εμμονή που παθαίνει συχνά πυκνά με το «μαζί», αλλά αυτός είναι, τι να τον κάνεις.

Δείτε ακόμη: Ξεκίνα ένα σαγηνευτικό ταξίδι και...ξελόγιασε έναν Ζυγό! Αυτός είναι ο τρόπος!

Δίδυμος
Είναι δυνατόν ο Δίδυμος με διπλή φιγούρα στο σύμβολο, να θέλει να μένει μόνος του; Ο καθένας τους έχει από 357 φίλους-γνωστούς, με τους οποίους επικοινωνεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να νιώθει πλήρης. Πρώτος στις παρέες, στις κουβέντες, στις ομαδικές εξόδους, μην απομακρύνεσαι, δεν θέλει, δεν μπορεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμπάθειες κι αντιπάθειες, με τέτοια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι αδύνατον.

Καρκίνος
Ενθουσιάζεται με το μπούγιο ο Καρκίνος, τον πιάνει βέβαια κάποιες φορές μια εσωστρέφεια αλλά κράτα ρολόι, δεν θα του πάρει πολύ. Είναι το ζώδιο που φημίζεται για το πλεονάζον του σε συναισθηματική ενέργεια, οπότε είναι φυσικό να προτιμάει να είναι με άλλους παρά μόνος. Ειδικά όταν δεν είναι επιλογή του η σόλο κατάσταση, τον πιάνει μεγάλη στεναχώρια.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ατάκα ανάλογα το ζώδιο σου για να τον «ρίξεις»!

Ζυγός
Η περίφημη ισορροπία προϋποθέτει συντροφικότητα, όχι αποκλειστικά σε επίπεδο ερωτικής σχέσης, αλλά γενικότερα. Νιώθει πλούσιος όταν αγαπάει κι αγαπιέται, οι άνθρωποι δεν τον κουράζουν, ίσα ίσα, τους φροντίζει για να αισθάνεται πλήρης. Όταν ένας Ζυγός έρχεται αντιμέτωπος με το φόβο της μοναξιάς- και άρα δεν είναι επιλογή του αυτό- θα βρει τρόπο να κλείσει το κενό. Η σχέση του με τον εαυτό του περνάει συχνά μέσα από τους άλλους. Επιβεβαιώνεται άρα υπάρχει.

Σκορπιός
Δυναμικό και παθιάρικο ζώδιο με ισχυρά ζωώδη ένστικτα. Ε, για ποιον τα κάνει όλα αυτά νομίζεις; για τον εαυτό του; πάντα υπάρχει ένας αποδέκτης/θύτης/θύμα για όλον αυτό το συναισθηματικό αναβρασμό. Αφήνοντάς τον μόνο του, τον τελειώνεις, δεν έχει με τι ν' ασχοληθεί. Όταν ο Σκορπιός δεν έχει να παλέψει για έναν έρωτα, μια φιλία, μια συνεργασία, μαραίνεται.