Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε χώρισε; Μάθε τον λόγο ανάλογα το ζώδιο του!

Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζει το κάθε ζώδιο!

Σε χώρισε; Μάθε τον λόγο ανάλογα το ζώδιο του!
ΖΩΔΙΑ 20.11.2018 14:19

Και όμως τα άστρα βάζουν ...το χεράκι τους και εδώ και σε βοηθάνε να μάθεις πως χωρίζει ο κάθε άντρας ανάλογα το ζώδιο του.

Αυτά είναι τα βασικά μοτίβα χωρισμού για κάθε άντρα, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Δείτε ποια ζώδια θα περάσουν το πιο... καυτό τους Σαββατοκύριακο!

Κριός
Ο Κριός είναι από τα άπιστα ζώδια, οπότε μπορεί να σε χωρίσει πολύ απλά γιατί βαρέθηκε. Αλλά ταυτόχρονα δεν ανέχεται την απιστία με τίποτα, οπότε αν έχει την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να τον έχεις απατήσει, κουνάει μαντίλι! Ωστόσο μπορεί και να σε χωρίσει απλά και μόνον γιατί δεν κάνεις αρκετή γυμναστική...

Ταύρος
Ο Ταύρος δύσκολα κάνει σχέση, αλλά και πολύ δύσκολα την χαλάει. Δεν είναι καθόλου από τα ζώδια που χωρίζουν – τυχερή Βικτώρια Μπέκαμ, ο καλός της είναι Ταύρος! Μάλλον έχεις περισσότερες πιθανότητες να θέλεις εσύ να τον χωρίσεις, επειδή δεν αντέχεις την κτητικότητα και την προσκόλληση που θα σου έχει!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και ανέκδοτα: Διάβασε το δικό σου και «κλάψε» από τα γέλια!

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος δεν χωρίζει, απλά δεν παραδέχεται ότι είχατε όντως σχέση, κάτι είχες καταλάβει λάθος! Προσβάλλεται εύκολα, όχι για ζητήματα πίστης, αλλά για θέματα που έχουν να κάνουν με τον εγωισμό του – είναι ακραία εγωιστής, οπότε το να μην τον αποδέχεσαι ως αυθεντία, είναι σίγουρος δρόμος για μια μικρή σχέση!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος χωρίζει και επιστρέφει και ζητάει μια ευκαιρία ακόμα και μετά θυμώνει και τα κάνει όλα λαμπόγυαλο! Είναι λίγο κυκλοθυμικός, καλώς ή κακώς, και θέλει πολλή αγάπη, ασφάλεια, υπομονή . Θυμώνει εύκολα με εκδηλώσεις οικειότητας άλλων προς το ταίρι του, ακόμα και αν είναι πρόσωπα της οικογένειας, πρέπει παντού και πάντα να του δίνεις κάτι παραπάνω από σημασία, αλλιώς νιώθει πονεμένος!

Δείτε ακόμη: Έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο τον έρωτα του! Ο ιχθύς χορεύει Ικαριώτικο....

Λέων
Ο Λέων είναι ο αδιαφιλονίκητος άρχων του ζωδιακού και απόλυτος ηγεμών. Δεν χωρίζει εύκολα. Κάνει όμως ατασθαλίες και απιστίες, τις οποίες τις θεωρεί δικαίωμά του, ενώ φυσικά δεν δέχεται ούτε υποψία απιστίας. Παρά το ότι δεν χωρίζει εύκολα, οι λόγοι για να σε χωρίσει μπορεί να είναι πολλοί! Αν προσπαθήσεις να τον περιορίσεις, αν νιώσει ότι τον έχεις σε δεύτερη μοίρα, φυσικά αν απιστήσεις, αν τον προσβάλλεις ως άντρα. Γενικά, είναι κινούμενος χωρισμός! Αλλά, δεν χωρίζει.

Παρθένος
Ο Παρθένος έχει δύο ζωές, μία μέχρι την ωριμότητα, γύρω στα 40 και μία μετά, που το σπάει το λουρί. Αρέσκεται σε μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις. Προσοχή όμως, μετά τα 40 βρίσκει έναν νεανικό έρωτα που τον συναρπάζει, και ξεχνάει τους καλούς του τρόπους! Εκεί, μπορεί να σε χωρίσει, και συνήθως δεν επιστρέφει σε μια σχέση που χάλασε...

Ζυγός
Ο Ζυγός παρά το γεγονός ότι του αρέσει πολύ το φλερτ, βολεύεται σε μια σχέση και δύσκολα χωρίζει, αλλά φυσικά ανανεώνει τον ερωτισμό του μέσα από φλερτ και απιστία, μην τον ακούς που δηλώνει ότι πρώτη φορά θέλει να μείνει πιστός, δεν λέει αλήθεια! Αν του ζητήσεις να χωρίσετε, θα το δεχτεί, ο ίδιος δύσκολα θα το πει πρώτος. Δεν τον χαλάει να επιστρέψει σε μια σχέση από την οποία έχει χωρίσει, γενικά κάνει κύκλους.

Δείτε ακόμη: Ξεκίνα ένα σαγηνευτικό ταξίδι και...ξελόγιασε έναν Ζυγό! Αυτός είναι ο τρόπος!

Σκορπιός
Ο άρχων της ζήλιας και του πάθους! Θα χωρίσει και πολύ επεισοδιακά μάλιστα, αν διανοηθεί ότι έχεις πάει με άλλον, αλλά και για πολύ μικρότερους λόγους, όπως για παράδειγμα ότι δεν τον ενημέρωσες πού θα πας. Παίζει όμως και έντονα ψυχολογικά παιχνίδια, θα σε δοκιμάσει πολλές φορές, μπορεί να στήσει σκηνικό χωρισμού όχι γιατί το εννοεί, αλλά για να δει πώς θα αντιδράσεις.

Τοξότης
Ο χαριτωμένος Τοξότης χωρίζει πανεύκολα επειδή πολύ απλά βαρέθηκε. Είναι δύσκολο να συγκρατήσεις το ενδιαφέρον του, πετάει από το ένα θέμα στο άλλο, έχει έντονες ερωτικές ανάγκες και επιδιώκει την αλλαγή. Αν ανήκεις όμως στα καρμικά του ταίρια, είσαι δηλαδή Ταύρος ή Καρκίνος, μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν είναι ζώδιο που του αρέσουν οι χωρισμοί, μπορεί όμως να γίνει άπιστος σε περίπτωση που δεν έχει τρόπο να κορώσει το βασανιστικό του σωματικό πάθος . Αν δεν δέχεσαι τον ανδρισμό, με την πολύ παλιομοδίτικη έννοια του όρου, δεν μπορείς να είσαι σε σχέση με Αιγόκερω, τα φεμινιστικά δεν έχουν πέραση σε αυτό το δυνατό ζώδιο, παρά το γεγονός ότι είναι θηλυκής ποιότητας. Χωρίζει εύκολα αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Δείτε το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 12 έως 18 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν ξέρεις γιατί θα σε χωρίσει, μπορεί να πάρει μια τόσο δραστική απόφαση είτε γιατί απλά θέλει να πάει παρακάτω, είτε γιατί θέλει να καταταγεί στην λεγεώνα των ξένων ξαφνικά, είτε γιατί δεν του άρεσε το νέο σου κραγιόν! Είναι ο ορισμός του απρόβλεπτου, δεν το συζητάμε...Ακόμα και οικογένεια να έχει κάνει, τα τινάζει εύκολα στον αέρα.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σκέπτεται τον χωρισμό με το που κάνει μια σχέση. Του αρέσει να παίζει με την ιδέα ότι είναι και μέσα και έξω από μια σχέση. Δεν μπορεί να αποφασίσει, ακόμα κι αν είναι τρελά ερωτευμένος, ότι θα κλείσει ερωτικά. Πάντα θέλει να σκέφτεται ότι στην γωνία τον περιμένει ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας, οπότε μόνον αν τον ξαφνιάζεις συνέχεια έχεις πιθανότητες να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά!

TAGS
Share