Ζώδια 2019: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο νέο έτος!

Ραφτείτε!

Ζώδια 2019: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο νέο έτος!

Όσοι έζησαν δυνατές στιγμές μέσα στο 2019 περιμένουν την αλλαγή του χρόνου με χαμόγελο και όσοι ευελπιστούν σε μια καλύτερη χρονιά απλά περιμένουν την αλλαγή με μια γλυκιά προσμονή.

Και κάποια ζώδια έχουν όντως λόγω να προσμένουν το 2019 καθώς η επόμενη χρονιά θα αλλάξει τη ζωή τους και μάλιστα κατά πολύ, αφού τα άστρα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Διαβάστε παρακάτω...

Ήρθε η στιγμή να δούμε τα τρία ζώδια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην επόμενη χρονιά.

Δείτε ακόμη: Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις δικό σου έναν Υδροχόο!

1) Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να πείτε το μεγάλο «ναι».
Συγχαρητήρια στους Σκορπιούς καθώς σύμφωνα με τα αστέρια και τις αστρολογικές προβλέψεις, φέτος θα θελήσουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους και θα παντρευτούν τη αγάπη της ζωής τους! Η αγάπη έχει ρίξει όλα τα τείχη και το 2019 είναι μια χρονιά που θα οδηγήσει πολλούς Σκορπιούς στα σκαλιά της εκκλησίας.

2) Τοξότης
Οι γαμήλιες καμπάνες ηχούν δυνατά.
Ο Τοξότης είναι ένας από τα τρία τυχερά ζώδια που θα παντρευτούν το 2019. Εύθυμοι και απρόβλεπτοι χαρακτήρες το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος του Τοξότη θα συζητιέται για καιρό.

Δείτε ακόμη: Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

3) Ιχθείς

Ετοιμαστείτε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι Ιχθύες είναι το τρίτο τυχερό ζώδιο που φέτος θα βρει την αιώνια ευτυχία στο γάμο.

Μάλιστα, οι Ιχθύες που θα παντρευτούν φέτος μπορούν να περιμένουν μια ζωή γεμάτη στιγμές ευτυχίας δίπλα στον σύντροφό τους, αν και ο προγραμματισμός του γάμου τους μπορεί να τους βγάλει έξω από τα νερά τους.

athensmagazine.gr