Ζώδια και γκρίνια: Ποιο είναι το πιο... εκνευριστικό!

Ποιο θα σου σπάσει τα νεύρα;

Ζώδια και γκρίνια: Ποιο είναι το πιο... εκνευριστικό!

Όλα τα ζώδια και τα 12 έχουν τις άσχημες στιγμές τους, που οδηγούν σε μια διαρκή γκρίνια και μουρμούρα για… γερά νεύρα. Ωστόσο, όση ένταση και να έχουν, υπάρχει πάντα το… κατάλληλο κουμπί του έλεγχου.

Μαθέ ποιο είναι το “κουμπί” του κάθε ζωδίου, για να αποφύγεις τις… ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζει ο χειμώνας! Είσαι και εσύ ένα από αυτά;

ΚΡΙΟΣ

Δεν “μασάει” ο Κριός, αυτό που θέλει να κάνει, θα το κάνει και… αν σου αρέσει! Τόσο απόλυτος είναι σχεδόν σε όλες του τις δραστηριότητες. Πόσο μάλλον εάν κάτι δεν του πάει καλά και μπει στο παιχνίδι της γκρίνιας. Θα γίνει ένα… κριάρι, έτοιμο για επίθεση.

Ποια η θέση σου; Για να γλυτώσεις από την ορμητικότητά του, που συχνά δεν ξέρουμε και τι συνέπειες θα έχει, καλυτέρα πήγαινε κάπου να κρυφτείς η απλά εξαφανίσου από μπροστά του. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά θα λες “ναι” σε ό,τι λέει. Ναι σε όλα. Συμφωνώ μαζί σου. Έχεις δίκιο αγάπη μου. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Ακόμα και αν δεν φταις εσύ, ζήτα ένα ξεκάρφωτο συγγνώμη. Θα γλυτώσεις πολλά…

ΤΑΥΡΟΣ

Οτιδήποτε δεν πάει καλά στη ζωή του Ταύρου, φέρνει γκρίνια και ανασφάλεια και πρέπει να οπλιστείς με γερά νευρά για να το αντέξεις. Γιατί αν κάτι του χαλάσει την τελειότητα, τότε θα έχουμε… συνταρακτικές στιγμές.

Ποια η θέση σου; Κανείς δεν είναι τέλειος. Ακόμα και αυτός που έχει την δυνατότητα να ελέγχει τη ζωή του σε βάθος και να διαλύει κάθε αρνητικό που μπαίνει στο δρόμο του, έχει και τις άσχημες στιγμές του. Προσπάθησε να κατανοήσεις όλα αυτά που σου λέει με την κατάλληλη ατμόσφαιρα και σύντομα η γκρίνια θα δώσει τη θέση της στην ερωτική απόλαυση. Γκρίνιαζε κανείς πριν;

Δείτε ακόμη: Κορίτσια αυτοί είναι οι πιο "καυτοί" άνδρες του ζωδιακού σύμφωνα με έρευνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και από το πουθενά, θα βρει τρόπο να γκρινιάξει. Ακόμα και αν μια κατάσταση είναι ομαλή και σωστή, αν θέλει εκείνος θα βρει κάτι αρνητικό, για να μπορέσει να γκρινιάξει. Βαδίζει με άλλους όρους και κανόνες.

Ποια η θέση σου; Πήγαινε με τα δικά του νερά. Δείξε του ότι έχει δίκιο για όλα αυτά που γκρινιάζει. Ότι και λίγα λέει. Αν ήσουν εσύ στη θέση του, κι εσύ δεν ξέρεις τι θα έκανες! Δεν υπάρχει λογική μαζί του, οπότε για να μη χάσεις και το δικό σου μυαλό, κάνε τον να νιώσει ότι δικαιολογημένα γκρινιάζει και ότι μάλιστα δείχνει και αξιοσημείωτη εγκράτεια σε αυτό. Θα πετύχεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος βρίσκει λόγους για να γκρινιάζει όποτε θέλει και αυτό πλέον είναι μέρος της καθημερινότητάς του. Για να κερδίσει την προσοχή των γύρων του, μπαίνει με μεγάλη ευκολία στο πεδίο της γκρίνιας και… ξέχνα μάλιστα να βγει.

Ποια η θέση σου; Πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή μαζί του, να παραμερίσεις τα δικά σου προβλήματα, να πάθεις ένα παλιμπαιδισμό και να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι αγάπης μαζί του, συμπάθειας, κατανόησης και εμπιστοσύνης. Και προκειμένου να γλυτώσεις τη μουρμούρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, κράτησέ τον αγκαλιά και δείξε του ότι θα είσαι εκεί για πάντα, ό,τι και εάν συμβεί. Υπομονή…

Δείτε ακόμη: Άστρα: Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω... τι κρεβάτι κάνεις!

ΛΕΩΝ

Για να φτάσει στο σημείο ο Λέων να γκρινιάξει, σημαίνει ότι κάτι απειλεί την μοναδικότητά του και πάει να του φάει την πρωτιά. Τότε γίνεται πραγματικά λιοντάρι και… ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε;

Ποια η θέση σου; Για να αποφύγεις όλη αυτή την αντιπαλότητα που θα έχεις μαζί του (γιατί εσύ θα τα ακούς στο τέλος), δείξε του ότι είναι μοναδικός. Ο καλύτερος. Ο πρώτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις στην αλάνα της γκρίνιας μαζί του και να κερδίσεις εσύ. Οπότε πάρ’ το αλλιώς. Και στο κάτω-κάτω, ένας τόσο ανώτερος άνθρωπος σαν αυτόν, είναι άδικο να γκρινιάζει έστω και για θέματα σοβαρά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρει πολύ καλά τον τρόπο που θα γκρινιάζει ο Παρθένος και έχει μάθει πώς να προβάλει την γκρίνια του με μοναδικότητα. Το έχει ψάξει πολύ το θέμα αυτό. Και την πλασάρει και με χιούμορ, και με σοβαρότητα, και με χαλαρότητα και με ό,τι θέλει.

Ποια η θέση σου; Πάντα θα έχεις στο μυαλό σου ότι οι λόγοι της γκρίνιας του είναι ανεξήγητοι, δεν τους καταλαβαίνεις τώρα και δεν πρόκειται να τους καταλάβεις ποτέ. Για να πας με τα νερά του, μπες στο κόσμο του. Ψάξε τον, ρώτησέ τον τι τον πείραξε. Γιατί γκρίνιαξε και σε ειρωνεύτηκε; Τι εννοούσε; Γιατί σε υποτίμησε; Θα βγεις από πάνω στο τέλος…

Δείτε ακόμη: Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις δικό σου έναν Υδροχόο!

ΖΥΓΟΣ

Δε θέλει ο Ζυγός να ξεφύγει από τις καταστάσεις και δεν προκαλεί γενικά σκηνές γκρίνιας ή αρνητικότητας, που θα χαλούσαν την αρμονία της σχέσης. Αν όμως έχει πολύ θάρρος μαζί σου, τότε θα δεις και τον άλλο του εαυτό.

Ποια η θέση σου; Να ξέρεις ότι προσέχει πάντα την εξωτερική και την εσωτερική του εικόνα, στα λόγια του είναι μετρημένος και του αρέσει να τον θαυμάζεις (και εσύ, κι όλος ο κόσμος). Οπότε, χτύπα εκεί! Πώς ένας τόσο καλλιεργημένος άνθρωπος, μπορεί να ξεπέσει τόσο πολύ και να γκρινιάζει σαν καμιά κατίνα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γκρίνια δε λείπει από τη ζωή ενός Σκορπιού και μάλιστα μπορεί να τη βλέπει και σαν ερωτικό παιχνίδι… Να ξέρεις πως από την στιγμή που θα αρχίσει να γκρινιάζει, την γλυτώνεις αμέσως από άλλους, χειρότερους ομηρικούς καυγάδες.

Ποια η θέση σου; Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις. Θα σε βάλει κάτω και θα καθίσεις να ακούσεις αυτά που έχει να πει, θέλεις-δε θέλεις. Έτσι και αλλιώς, δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις να τα πατέ καλά. Και τελικά, αν η γκρίνια του έχει προκληθεί από κάποιο λάθος δικό σου, ζήτα συγγνώμη και συνεχίστε κανονικά… τη ζωή σας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει τόσα πολλά θέματα να ασχοληθεί, που δεν έχει χρόνο για γκρίνιες και μουρμούρες, καθώς αυτά είναι… χαμηλού επιπέδου. Λέμε τώρα. Όταν όμως τον πιάσει, θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνεις να σταματήσει.

Ποια η θέση σου; Για να καταφέρεις να τον αποπροσανατολίσεις από την γκρίνια του και να τον κάνεις να την ξεχάσει, βρες μια ασχολία που θα τον ευχαριστεί και οδήγησέ τον προς τα εκεί. Αν βρει κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνει (και δεν είναι δύσκολο αυτό), τότε πραγματικά τη γλύτωσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τη ζωή και τις καταστάσεις που ζει, με λογική και ορθή σκέψη, γι’ αυτό και έχει πολλούς λόγους να γκρινιάζει για ό,τι συμβαίνει γύρω του.

Ποια η θέση του; Αν πάρεις στα σοβαρά την γκρίνια του, τότε το σίγουρο είναι ότι θα τρελαθείς για τα καλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι απλά το να μην κάνεις… τίποτα! Άφησε τον να λέει, αγνόησέ τον, κατέβασε ρολά… Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει να γκρινιάζει για πράγματα ανούσια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι άσχημο και να συμβεί στον Υδροχόο, θα το αποδώσει στο… σύμπαν, άλλωστε όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όπως και η γκρίνια και η μουρμούρα του! Εσύ θα πρέπει να συντονίσεις τη σκέψη σου με το συλλογικό ασυνείδητο όλης της ανθρωπότητας, για να μπορέσεις να καταλάβεις τις βαθύτερες αιτίες που προκάλεσαν την γκρίνια του.

Ποια η θέση σου; Δεν υπάρχει αντιμετώπιση με τη λογική και την αλήθεια. Ξέφυγε από τα ανθρώπινα πεδία, συντονίσου με το όλον, έλα στα δικά του μετρά και σταθμά, και δες τη γκρίνια του με… επιστημονικό προσανατολισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Πάντα ο επιφανειακά ήσυχος Ιχθύς θα βρει τρόπους να γκρινιάξει μέσα στη σχέση του. Από το πουθενά δημιουργεί θέματα, έτσι, για να έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι. Παντού μπορεί να βρει κάτι που τον χαλάει, για να ξεκινήσει την μουρμούρα, σε όλο της το μεγαλείο.

Ποια η θέση σου; Αν νιώσεις ότι δεν μπορείς να αντέξεις άλλο τη γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα, μην το ρίξεις στα ηρεμιστικά! Καλύτερα άφησέ τον να μιλά μόνος του και να ρίχνει ευθύνες στο κενό. Κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα κοιμηθεί!