Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανός ένας γάμος και μια συγκατοίκηση.



ΤΑΥΡΟΣ

Μην χάνετε το κουράγιο σας σε θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρίση στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεκδικείστε τα θέλω σας στη δουλειά αλλά και στις σχέσεις σας, μην είστε παθητικοί!

ΛΕΩΝ

Ερωτικά είστε σε σταθερές (ίσως βαλτωμένες) σχέσεις, όμως σύντομα θα αναζητήσετε τη φλόγα του έρωτα και πάλι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα, νέες συνεργασίες και σταθερή πορεία παρά τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν έχετε δουλειά, αυτές τις μέρες ίσως σας γίνει μια πρόταση που θέλει σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνετε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μιλήστε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καβγάδες στη δουλειά ή στο σπίτι, και διαπραγματεύσεις με εργοδότες είναι πιθανοί.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αξίζει λίγη καλοπέραση, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Δοκιμάστε αυτές τις μέρες να πάτε για ψώνια με την παρέα σας και να μη νιώσετε τύψεις αν ξοδέψετε κάτι παραπάνω.

Πως συμπεριφέρονται οι άντρες ως εραστές ανάλογα με το ζώδιό τους;

Θέλετε να μάθετε πως συμπεριφέρονται οι άντρες ως εραστές με βάση το ζώδιό τους; Στην εποχή μας δεν υπάρχουν πια (ευτυχώς) σεμνοτυφίες, δισταγμοί και ντροπές –άσχετα με το φύλο μας- στο να εκδηλώσουμε την ερωτική μας επιθυμία, αφού πλέον γνωρίζουμε ότι ο έρωτας είναι μια φυσιολογική ορμή που η ικανοποίηση της μας προσφέρει σωματική και ψυχική ευεξία!

Η καταστολή των φυσικών σωματικών ορμών, έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ αναστατώσει την πνευματική ισορροπία ή ακόμα να οδηγήσει σε διαστροφές. Αλλά και η αντίθετη συμπεριφορά, η υπέρμετρη σεξουαλική ορμή, δημιουργεί τα προβλήματά της.

Έτσι, ο κάθε άνθρωπος, για να απολαύσει τον έρωτα, πρέπει να μάθει, κατ’ αρχήν, πολύ καλά τον εαυτό του για να μπορέσει στη συνέχεια, να διεισδύσει στους άλλους. Είναι αλήθεια ότι μερικοί χαρακτηρίζονται ως πολύ ‘‘θερμά’’ άτομα και μερικοί άλλοι, αλίμονο, ως ‘‘παγόβουνα’’. Κατά βάση, λέγεται ότι υπάρχουν δώδεκα βασικοί τύποι του σεξουαλικού ανθρώπου, όσα και τα ζώδια.

Ας δούμε εδώ λοιπόν τη σεξουαλική συμπεριφορά του κάθε ζωδίου από την την πλευρά του άνδρα !

ΚΡΙΟΣ

Θερμόαιμος, ο άντρας Κριός δεν αρέσκεται σε μακρόσυρτα ερωτικά παιχνίδια, ακόμα δε περισσότερο, στα ρομαντικά του είδους. Χωρίς χρονοτριβές, θίγει κατευθείαν το σεξουαλικό θέμα, καθότι προτιμά να είναι ο κυνηγός και όχι το θήραμα.
Πολλές φορές, ο έρωτάς του ξεκινάει από μια παρόρμηση της στιγμής και όχι από μια βαθιά σκέψη για την ορθότητα της επιλογής. Έτσι, η όποια σχέση του γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην αρχή και ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, εκεί δηλαδή που παίζεται η πρώτη πράξη του έργου και υπάρχει η πρώτη συγκίνηση του κυνηγιού. Οι επόμενες πράξεις του έργου, αν δε του δημιουργούν επίσης έντονες συγκινήσεις, τότε η αποστολή του ως κυνηγού τελειώνει και μαζί τελειώνει και ο έρωτάς του.

O εραστής Κριός

Ο Κριός αναγνωρίζεται εύκολα ως ο δραστήριος και φλογερός εραστής, με τον τρόπο ‘‘του ανθρώπου των σπηλαίων’’. Με τη συμπεριφορά του ερεθίζει, δημιουργεί φαντασιώσεις, γίνεται επιθυμητός και ποθητός από το ‘‘θήραμά’’ του, γιατί ξέρει πώς να το εντυπωσιάσει και να το ‘‘δέσει’’ στο κρεβάτι. Και από το γεγονός ότι δεν είναι άνδρας της καθημερινότητας, δηλαδή όπως λέγεται των ίδιων και ίδιων ‘‘γευμάτων’’, ο έρωτας μαζί του πρέπει να διανθίζεται από κεραυνοβόλα βέλη. Αν του προστεθεί σε αυτό και η αυθόρμητη γενναιοδωρία του, τότε μπορεί να είναι ένας γόης μεγάλης ολκής.

Δυστυχέστερος άνθρωπος από τον Κριό, που τον αρνήθηκε μια γυναίκα, δε θα βρεθεί ούτε στην Κόλαση. Οι πολλές αρνήσεις, όμως, μπορεί να αποβούν καταστρεπτικές, κάνοντας τα πράγματα όλο και χειρότερα, οδηγώντας τον ακόμα και στην ανικανότητα, χωρίς να είναι πραγματικά ανίκανος. Απλά, το πρόβλημα μπορεί να του δημιουργηθεί στο μυαλό, αλλά πάντως, γι’ αυτόν θα είναι πρόβλημα ουσιαστικό.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Κριού

Ο άνδρας Κριός είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής ετεροφυλοφιλίας, ακόμα και εκείνες τις μορφές που ορισμένοι μπορεί να τις θεωρούν ‘‘διαστροφές’’. Πάντως, το ποσοστό ομοφυλοφιλίας μεταξύ των ανδρών αυτού του ζωδίου, είναι αισθητά χαμηλότερο σε σύγκριση με άλλους ζωδιακούς άνδρες. Αυτό εξηγείται από το γεγονός, ότι εφόσον παντού θέλει να είναι ο αφέντης, δεν επιτρέπει στον εαυτόν του καμιά γεύση θηλυπρέπειας. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή μπει στο γκέτο των ομοφυλόφιλων, θα κρατηθεί στο ρόλο του ενεργητικού και όχι του παθητικού.

Ο Κριός και ο γάμος

Ο Κριός, όταν παντρευτεί, είτε επειδή πίστευε ότι θα έβρισκε την υποταγμένη γυναίκα σε αυτόν, είτε γιατί αναζητούσε την κοινωνική του καταξίωση, είτε γιατί, όπως είπαμε, το ‘‘θήραμα’’ δεν τον συγκινεί πλέον, γρήγορα θ’ αναζητήσει εξωσυζυγικές συγκινήσεις. Και δεν είναι σπάνιο στους Κριούς να αλλάζουν πορεία στην ωριμότητά τους και να αφιερώνονται ακόμα και σε μια πόρνη, ίσως και πανάσχημη γυναίκα ή ακόμα και σε ομαδικούς έρωτες. Το παράξενο είναι, ότι παρ’ όλη την ανδροπρέπειά του, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο Κριός δεν αποκτά πολλά παιδιά ή μπορεί να μην αποκτήσει και κανένα, όχι γιατί είναι στείρος, αλλά γιατί φοβάται ότι τα παιδιά θα του δημιουργήσουν μπελάδες. Όμως, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, ότι παρ’ όλα τα επακόλουθα του ανδρισμού του, συχνά αισθάνεται ανασφάλεια. Έτσι, από τον φόβο να μη μείνει η σύντροφός του έγκυος και επειδή δεν εμπιστεύεται ούτε καν τα αντισυλληπτικά, τις περισσότερες φορές αποσύρεται πριν την εκσπερμάτωση.

Τελικά, δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη τέχνη να προσελκύσει μια γυναίκα έναν Κριό. Το δύσκολο είναι να τον κρατήσει. Είναι πάντως ευτύχημα, ότι μεγάλος αριθμός γυναικών έλκονται από αυτόν, ακόμα και όταν είναι γέρος. Όμως τότε, το σεξ που τόσο κυριάρχησε στη νιότη του, έρχεται σα φάντασμα να διαταράξει τα τελευταία χρόνια μιας ζωής, που όλα γινόντουσαν τόσο πρώιμα, όπως και αυτή η εκσπερμάτωση, εξαιτίας του πάθους του για όλα τα πράγματα της ζωής.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναισθηματικές ανάγκες του Ταύρου συντρόφου, όσο κι αν φαίνονται απλές, είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και συχνά υπερβολικές.

Ο εραστής Ταύρος

Κατ’ αρχήν, ο Ταύρος δείχνει μια ιδιαίτερη εκτίμηση για τα βασικά πράγματα της ζωής (τροφή, στέγη, υλική και συναισθηματική ασφάλεια, σεξ, αγάπη, ιδιοκτησίες κ.λπ.). Όμως, τα αποκτήματά του δε σταματούν εδώ. Θεωρεί, ότι σ’ αυτά περιλαμβάνονται και η σύντροφος της ζωής του. Τελικά το καταφέρνει, γιατί δεν είναι αιθεροβάμων. Ξέρει τι θέλει και τι ζητάει, από τη ζωή του. Στις σχέσεις του, με το αντίθετο φύλο, ζητάει απλά πράγματα. Να υπάρχει ηρεμία, πίστη κι αισθησιασμός. Αν πάρει την απόφασή του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, η γνώμη και οι υποδείξεις των οικείων και των φίλων, τον αφήνουν αδιάφορο. Εφ’ όσον έχει αποφασίσει, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ταύρου

Τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση των Ταύρων ανδρών, οφείλονται στη δική τους συμπεριφορά, καθότι την αποκλειστικότητα που ζητούν να έχουν, συνήθως την εκφράζουν με εκδηλώσεις ζήλιας. Ωστόσο ο Ταύρος άνδρας, εκτός από το πάθος του να βρει μια ελκυστική ερωτική σύντροφο, ως υλιστής, που είναι, έχει και ένα άλλο πάθος: να γνωρίζει, επίσης, το ύψος… των καταθέσεών της. Αυτός, λοιπόν, ο φαινομενικά συντηρητικός και ήρεμος άνδρας, στην πραγματικότητα βρίσκεται μονίμως σε εγρήγορση, περιμένοντας τη μεγάλη συνάντηση με τον έρωτα. Όταν το βρει, μπορεί να σπάει ρεκόρ στην σεξουαλική δράση, καθότι θεωρείται ως ο πλέον ακούραστος εραστής. Όπως, όμως, συμπεριφέρεται με όλα τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν στην ζωή, έτσι και στον έρωτα αποφεύγει τη βιασύνη, γιατί νιώθει και ξέρει, ότι το κάθε λεπτό, έχει να του προσφέρει και μια ξεχωριστή ηδονή.

Ο Ταύρος και η απιστία

Μερικές φορές, όμως, γίνεται υπερβολικά κουραστικός, θέλοντας να ελέγχει όλη την ερωτική κατάσταση ή προσπαθώντας να γευτεί εκείνος το μεγαλύτερο κομμάτι, αφήνοντας έτσι, μόνο τα απομεινάρια στη σύντροφό του. Και εδώ, συμβαίνει και η μεγαλύτερη ειρωνεία. Ότι αυτός, ο ίδιος άνδρας, μπορεί να γίνει ο χειρότερος ‘‘μαινόμενος Ταύρος’’ αν υποψιαστεί και στη συνέχεια βεβαιωθεί για την απιστία της συντρόφου του.

Ο Ταύρος δεν λειτουργεί πάντα ως ο ‘‘σούπερ σέξι’’ άντρας, παρόλο ότι αρέσκεται σε όλων των ειδών τις σαρκικές απολαύσεις. Φτάνει να θυμηθείτε τη σκηνή στο έργο ‘‘Τομ Τζόουνς’’, όπου το ζευγάρι ερεθίστηκε, καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλον, την ώρα που έτρωγαν το βραδινό τους. Κάπως έτσι λειτουργεί και ο Ταύρος, δε βιάζεται. Του αρέσει να πηγαίνει αργά και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, το κάθε άγγιγμα ακόμα και το κάθε κοίταγμα.

Ο άντρας Ταύρος ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα και καθώς ακτινοβολεί έναν επίγειο αισθησιασμό, βρίσκει σχεδόν πάντα την ανάλογη ανταπόκριση. Έχει πολύ καλές σχέσεις με το σώμα του, το αγαπά όπως κι αν είναι και γι’ αυτό προσπαθεί να το γεμίζει με ηδονή. Στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέσα από τις ‘‘μαγικές’’ κινήσεις του, καταφέρνει να προσφέρει μια απέραντη ευχαρίστηση στον ερωτικό του σύντροφο. (Σημείωση:Με παρόμοιο σχεδόν τρόπο, συμπεριφέρεται και η γυναίκα Ταύρος).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα που θα μπορέσει να σταθεί δίπλα σε αυτόν τον επικοινωνιακό, ευμετάβλητο και έξυπνο άνδρα, πρέπει να είναι αρκετά οξυδερκής και υπομονετική, στο ν’ ακούει όλες τις ιστορίες που ζει καθημερινά και φυσικά, να συμμετέχει σ’ αυτές, σχολιάζοντάς τες κιόλας!

Η επικοινωνία και γενικά οι δημόσιες σχέσεις είναι ‘‘τροφή’’ για τον άνδρα Δίδυμο. Έτσι, η γυναίκα που θα τον συγκινήσει, δε θα είναι αυτή με τις πλούσιες καταθέσεις, αλλά με τον πλούσιο πνευματικό κόσμο. Πάντως, εκτός από την ικανότητά του να έλκει με τα λεγόμενά του την προσοχή των γυναικών, θεωρείται και ως πολύ καλός ακροατής, κάτι που αρέσει στο γυναικείο φύλο. Αυτή η δυνατότητά του οφείλεται κυρίως, στην περιέργειά του να μαθαίνει και να πληροφορείται για όλους και για όλα. Αυτός είναι μάλιστα, ο λόγος που εντυπωσιάζεται από τις πνευματώδεις γυναίκες.

Ο εραστής Δίδυμος

Είναι ο άνδρας που ταξιδεύει και μπορεί να βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στη μαγεία των λέξεων. Βέβαια, αν κάποια τολμηρή επιδιώξει να κάνει ανάλυση στα όσα συζητά, αναφορικά με αλήθειες, ψέματα, φαντασιώσεις και διπλωματίες, ίσως χρειαστεί να καταναλώσει αρκετά ‘‘ηρεμιστικά’’.

Όσο νωρίτερα μια γυναίκα αντιληφθεί ότι έχει μπλέξει με έναν άνδρα, ο οποίος κουβαλάει μέσα του δύο διαφορετικούς ανθρώπους, τόσο πιο εύκολα θα καταλάβει και τη μοναδική ιδιότητά του ν’ αλλάζει πρόσωπα και συμπεριφορές, με την ίδια ευκολία. Κάτι που συμβαίνει και στην ερωτική ζωή του. Η ανάγκη του για συνεχή αλλαγή κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από κάθε σχέση.Βαριέται γρήγορα και αυτό είναι που τον κάνει να θέλει μια γυναίκα, που θα μπορεί να τον αιφνιδιάζει και να τον διεγείρει εγκεφαλικά στον έρωτα.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Διδύμου

Το σεξ έχει σημασία γι’ αυτόν, μόνο σαν μέσο, για να εκφράσει μια πλευρά, από τις πολλές, του χαρακτήρα του. Γι’ αυτό, δεν πρέπει ποτέ να αισθανθεί ότι παγιδεύτηκε, διότι θα φροντίσει να αποδεσμευτεί το συντομότερο. Και στο κάτω-κάτω, με πολύ ευκολία καταφεύγει στο φετιχισμό και, καθώς θέλει να τα δοκιμάσει όλα, η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να απολαμβάνεται με άτομα και των δύο φύλων. Συνήθως, αφού δοκιμάσει την ομοφυλοφιλία την απορρίπτει. Γενικά, αυτές οι εμπειρίες, όπως και η συμμετοχή στον ομαδικό έρωτα, δεν αφήνουν βαθιά ίχνη στον άνδρα Δίδυμο, γιατί γίνονται χωρίς συγκινησιακή συμμετοχή και με μόνο το νοητικό ερέθισμα, χωρίς να φτάνει στην πραγματική απόλαυση.

Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για το σεξ απήλ τους, αν και οι ίδιοι έχουν διαφορετικοί γνώμη, λέγοντας διαμαρτυρόμενοι: ‘‘Νομίζετε ότι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε, είναι η συζήτηση, τα λογοπαίγνια και οι βόλτες;’’. Ασφαλώς όχι, απαντάμε, αλλά ωστόσο, τους βρίσκουμε να παίζουν με σόκιν λέξεις. Τελικά, ο άνδρας Δίδυμοι είναι σεξουαλικός, όπως οι άνδρες των υπόλοιπων ζωδίων. Συνήθως, διακρίνεται από μια ωμότητα, γιατί τις ερωτικές του στιγμές τις ζει γι’ αυτόν τον ίδιον.

Ο οργασμός, μόνο σαν οργασμός, ελάχιστα τον ενδιαφέρει. Όμως, τον ενδιαφέρει το τελετουργικό, το οποίο συνοδεύεται από κουβεντολόι, καθότι έχει τη φοβερή τάση να φλυαρεί σε όλη τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Γι’ αυτό, οι άνδρες Δίδυμοι έχουν ονομαστεί ως ‘‘οι εγκεφαλικοί εραστές’’. Σε πολλούς όμως, αρέσει ο ερωτικός τους σύντροφος να μιλάει. Κοντά σ’ ένα Δίδυμο, λοιπόν, θα μπορούν ν’ απολαμβάνουν τον έρωτα συζητώντας. Αλλά, στο κάτω κάτω, κάτι πρέπει να κάνει το ζευγάρι, πριν και μετά τον έρωτα. Έτσι, μια καλή κι ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορεί ν’ αποδειχθεί πιο αφροδισιακή, από το να απολαμβάνεις ένα όχι και τόσο γευστικό, κοκτέιλ ποτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, σ’ όποια εποχή, κοινωνία ή τόπο κι αν ζει, έχει την ικανότητα να διανθίζει το άμεσο περιβάλλον του με τον όμορφο ρομαντισμό του. Είναι αυτός με τα λεπτά και βαθιά αισθήματα. Ο ευγενικός, ο διακριτικός, ο στοργικός, ο λάτρης του ‘‘ωραίου’’, της μουσικής, της τέχνης και της λογοτεχνίας. Είναι ο ευαίσθητος που, με τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του, επηρεάζεται από κάθε τι ρομαντικό. Όπως από μία μουσική σύνθεση, από έναν πίνακα ζωγραφικής κλπ.

Ο εραστής Καρκίνος

Από τη φύση του, συνεσταλμένος ο Καρκίνος. Όμως, πίσω από αυτήν την εικόνα, η οποία πολλές φορές, εκλαμβάνεται ως δειλία, συχνά, κρύβεται ένας άνθρωπος γεμάτος πάθος και δυναμισμό. Αυτή είναι μια έκπληξη, που θα ανακαλύψετε και στο κρεβάτι, από το πόσο αισθησιακός και σεξουαλικός είναι. Η δυσκολία που παρουσιάζεται σε κάθε νέα σχέση του Καρκίνου είναι η αρχή και μάλιστα στο πριν και όχι στο μετά. Δηλαδή, μέχρι να καταλάβει η σύντροφός του, τι κρύβεται μέσα στη ψυχή του.

Κάτι που απαραίτητα πρέπει να σεβαστεί η σύντροφος του Καρκίνου, είναι την αδυναμία του στους οικογενειακούς δεσμούς και θεσμούς, στις πατρογονικές παραδόσεις, στα οικογενειακά κειμήλια κ.λπ. Στις ημέρες μας, δεν βρίσκουμε εύκολα τον χαδιάρη και τον τρυφερό άνδρα, ένας λόγος λοιπόν περισσότερο, να θεωρείται αρκετά σαγηνευτικός ως προς το να κρατήσει μια γυναίκα κοντά του.
Όμως, όπως αλλάζουν οι φάσεις της Σελήνης, έτσι αλλάζουν και οι διαθέσεις του Καρκίνου. Διότι δεν είναι μόνο το σεξ και οι περίπατοι, αυτοί οι άνδρες νοιάζονται και μάλιστα αρκετά συνειδητά, για την οικονομική τους εξασφάλιση. Να υπάρχει επάρκεια αγαθών στο σπίτι. Να υπάρχει εκτός από τη στοργική σύζυγος και η στοργική μητέρα. Διότι έτσι, επιθυμεί να μεγαλώσουν τα παιδιά του, σ’ ένα ζεστό και ήρεμο περιβάλλον.

Ο Καρκίνος, ο γάμος και η απιστία

Ωστόσο, ο σύντροφος Καρκίνος δεν είναι και τόσο εύκολος στη συμβίωση. Αν, μάλιστα, για κάποιο λόγο του έχει λείψει η μητέρα του, μπορεί μέσα στις λιμπιντικές του φαντασιώσεις να αναζητά μια σύζυγος-μητέρα. Έτσι, ο γάμος μπορεί ν’ αποτελέσει γι’ αυτόν φυλακή όσον αφορά το σεξ, με αποτέλεσμα, με το πέρασμα των χρόνων ν’ αναζητηθούν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Αυτό, συχνά συμβαίνει και για έναν άλλον λόγο. Όταν σιγουρευτεί ότι κατέκτησε αυτήν που ποθεί, αρχίζουν παράλληλα και οι αμφιβολίες του, ως προς το αν έχει κάνει σωστή επιλογή και μήπως κάποια άλλη γυναίκα θα μπορούσε να ικανοποιήσει περισσότερο τις ψυχολογικές και σαρκικές ανάγκες του. Αυτός, βέβαια, δεν είναι κανόνας, γιατί όπως συμβαίνει μ’ όλα τα ζώδια να έχουν δύο πλευρές, την καλή και την κακή, το ίδιο συμβαίνει και με τούτο το ζώδιο.

Το ‘‘νόμισμα’’ της ευάλωτης πλευράς των Καρκίνων, έχει και την αντίθετη όψη του. Είναι αυτοί που έχουν την τάση να βλέπουν με παρωπίδες ότι πιστεύουν απόλυτα ‘‘σωστό’’ ή απόλυτα ‘‘λάθος’’. Δεν δέχονται συμβιβαστικές λύσεις. Θα πρέπει κανείς να ψάξει αρκετά προσεχτικά για να καταλήξει στο συμπέρασμα αν ο άνδρας Καρκίνος που γνωρίζει ανήκει στον ‘‘φανατικό’’ κουβαλητή, οικογενειάρχη, που ξέρει και μπορεί να δίνει και να παίρνει αγάπη. Ή αν ανήκει στην άλλη κατηγορία, τον ύπουλο, τον κομπλεξικό, τον υπερβολικά κτητικό, τον μίζερο, τον τσιγκούνη. Ή ακόμα, αν ανήκει στην κατηγορία των Καρκίνων ανδρών, που διατηρούν σχεδόν πάντα το φόβο της εγκατάλειψης.

Γι’ αυτό εδώ, η εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου του δεν είναι πρωταρχικής σημασίας… Τελικά, μπορεί να επιλέξει μια μέτρια εμφανισιακά γυναίκα, αρκεί να τον περιθάλπει με τη στοργή και την αφοσίωσή της. Και φυσικά, η ανταπόδοση γι’ αυτό, θα είναι η νοικοκυρεμένη ζωή που θα της προσφέρει. Θα προσπαθεί να υπάρχει πάντα επάρκεια αγαθών στο σπίτι και θα μοιράζεται ακόμα και τις δουλειές του σπιτιού μαζί της. Όμως, όταν θα επιστρέφει στο σπίτι από την δουλειά του, θα πρέπει να βρίσκει, εκτός από το στρωμένο τραπέζι, και μια περιποιημένη και ήρεμη σύζυγο. Έτσι, λοιπόν, είναι σαφές πως ο Καρκίνος χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από την απλή σεξουαλική χαρά.

Ωστόσο, στη διάρκεια της τρίτης ηλικίας, με τα χιονισμένα από τα χρόνια μαλλιά και την κουρασμένη, πλέον, εμφάνιση, αισθάνεται ένας κατακτητής, αφού οι γύρω του νιώθουν γοητευμένοι από τη στοργική συμπεριφορά του και εφόσον, βέβαια, έχει πάψει να γκρινιάζει. (Σημείωση: Σχεδόν, παρόμοια συμπεριφορά, έχουν κι οι γυναίκες του ζωδίου).

Αυτά είναι τα 3 καυτά ζώδια που σε κάνουν να τρελαίνεσαι!


ΛΕΩΝ

‘‘Λαμπρό, υπέρλαμπρο λιοντάρι’’, αποκαλεί ο Μίλτον, όσους ανήκουν στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Σ’ εκείνη την πύρινη μάζα, την οποία απ’ όπου και αν κοιτάζεις, ακτινοβολεί ενέργεια και ζωτικότητα. Αυτός, ο περήφανος και πανέξυπνος ‘‘γάτος’’, έχει την ικανότητα ν’ αντιλαμβάνεται με μεγάλη ευκολία ό,τι συμβαίνει γύρω του. ασκεί δε εκούσια ή ακούσια μία ιδιαίτερη αίγλη, που καθηλώνει τον καθένα. Ενθουσιάζεται όταν τον χειροκροτούν και τον αναγνωρίζουν. Και γιατί όχι… Δεν του λείπει τίποτα. Όσοι τον γνωρίσουν από κοντά, θα καταλάβουν πόσο ζεστός, ανοιχτόκαρδος, φιλικός και γενναιόδωρος είναι.

Ο εραστής Λέων

Αναμφισβήτητα, δεν ανήκει στην κατηγορία των ζηλιάρηδων εραστών. Είναι πιστός σύντροφος, μονογαμικός, αλλά αυταρχικός και καταπιεστικός στις σχέσεις του, επειδή πολύ απλά απαιτεί και από τη σύντροφό του να ανήκει μόνο σε αυτόν. Δεν αρνείται το ερωτικό παιχνίδι, αλίμονο όμως, αν μετατραπεί σε πεδίο μάχης ή ανταγωνισμού. Ποιος επέζησε από τα δόντια και τα νύχια του λιονταριού, για να γλιτώσει και τώρα;

Έλκεται από ανθρώπους (γυναίκες και άνδρες) που έχουν ισχυρή προσωπικότητα, που ξέρουν τι θέλουν, πότε το θέλουν και πώς το αποκτούν. Επίσης, από εκείνους που ξέρουν να ξεχωρίζουν την ώρα της δουλειάς από της ανάπαυσης, του παιχνιδιού και του αστείου από της σοβαρότητας. Πραγματικοί “τζέντλεμεν” οι άρρενες Λέοντες, εκφράζουν την ευγένειά τους μ’ ένα καυχησιάρικο τρόπο, όταν βρίσκονται με άτομα του αντίθετου φύλου. Εκπέμπουν μία ‘‘αύρα’’ ζεστασιάς, που συχνά, ερμηνεύεται από τα ετερόφυλα άτομα, ως έντονη σεξουαλική διάθεση. Ενώ οι γυναίκες του ίδιου ζωδίου, οι Λέαινες, προσελκύουν επίσης το ενδιαφέρον του περίγυρου, αλλά εμφανιζόμενες συναισθηματικά πιο ψυχρές.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Λέοντα


Ο Λέων δεν αρέσκεται στα μακρόσυρτα ερωτικά παιχνίδια, εκτός και αν τα έχει εφεύρει ο ίδιος. Θυμηθείτε τη Μέι Γουέστ, η οποία έκανε να την ποθούν χιλιάδες άνδρες, χωρίς κάποια ιδιαίτερη πρόκληση, χωρίς να γδύνεται για να φανούν τα σωματικά της κάλλη. Η ίδια, γι’ αυτό, έλεγε: ‘‘Γνωρίζω, πόσο μετράω. Βαθμολογώ τριάντα τοις εκατό την εμφάνισή μου, τριάντα τοις εκατό την εξυπνάδα μου, τριάντα τοις εκατό την ιδιαιτερότητά μου και δέκα τοις εκατό την φυσικότητά μου. Όλα αυτά μαζί, δεν αρκούν, για να είμαι αυτό που είμαι;’’. Αυτό είναι το απόφθεγμα του Λέοντα και των δύο φύλων. ‘‘Είμαι αυτό που είμαι’’, δηλαδή μοναδικός.

Γοητευτικός, αλλά και εγωιστής, ο άνδρας Λέων έχει μάθει να κυριαρχεί από την παιδική του ακόμα ηλικία, ξεκινώντας από τους γονείς και τους συμμαθητές του. Όσο μεγαλώνει, νιώθει ότι πρέπει να είναι κάτι το ‘‘διαφορετικό’’, να μην είναι σαν όλους τους άλλους. Φαινομενικά πιστός στις σχέσεις του, στην πραγματικότητα όμως, ελάχιστα ενδιαφέρεται για τους οργασμούς ή την φυσική απόλαυση της συντρόφου του.

Γι’ αυτό οι γάμοι των Λεόντων, συχνά, καταλήγουν στην αποτυχία γιατί δε σέβονται την προσωπικότητα της συντρόφου του. Εκτός και αν συναντήσει την πολύ σημαντική κυρία, που βρίσκεται πάντα κάτω από τα φώτα των προβολέων. Και εδώ, τίθεται το ερώτημα, ο ίδιος είναι τόσο σημαντικός; Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Απλά έχει την τάση να καλύπτει την άγνοιά του, μ’ ένα παραπέτασμα καπνού, καμωμένο από γρήγορα λόγια και περισπούδαστο ύφος. Έτσι, η θλιβερή μοίρα του περήφανου Λέοντα, είναι να πέφτει συχνά στις παγίδες που του στήνουν τα πιο πονηρά και λιγότερο υψηλόφρονα άτομα του αντίθετου φύλου. Και το χειρότερο, ενώ οι Λέοντες αγαπούν τα παιδιά, συχνά, ζουν το δράμα της απώλειας ενός παιδιού ή της απογοήτευσης από κάποιο παιδί.

Ωστόσο, ο άνδρας Λέων είναι ένας φιλόδοξος που γυρεύει πολλά και μεγάλα πράγματα στη ζωή του. Το κακό σ’ αυτό, είναι ότι τα θέλει όλα ‘‘εδώ και τώρα’’. Και δεν μπορεί να καταλάβει, ότι κανείς δεν μπορεί ν’ αρχίσει από την κορυφή, αν δεν φτάσει σ’ αυτήν. Και η άνοδος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη (Λέων στο ζώδιο) ήταν ιλιγγιώδης, περνώντας σαν βολίδα από όλους τους στρατιωτικούς βαθμούς, αλλά πάντως, πέρασε από αυτούς κι έφτασε στην κορυφή. Εκείνο που τον ανέτρεψε ήταν η έπαρσή του, παραβλέποντας συμβούλους και λεπτομέρειες.


Ο Λέων στην τρίτη ηλικία

Και μετά απ’ όλα αυτά, ως γκριζομάλλης πλέον ο Λέοντας, συχνά, αναρωτιέται, αν στο παραγνωρισμένο από τα χρόνια πρόσωπό του, οι γυναίκες αναγνωρίζουν ακόμα τον μεγάλο κατακτητή. Πληγωμένος πια, πολλές φορές διπλά σε μια απλοϊκή γυναίκα, που του φροντίζει τις πληγές της ψυχής και του κορμιού του, μένει ν’ ατενίζει τη δύση του. Εκείνο τον ήλιο που τόσα του χάρισε και τώρα, σιγά σιγά, χάνεται πίσω από τα σύννεφα της λησμονιάς. (Σημείωση:Σχεδόν, παρόμοια συμπεριφορά, έχουν κι οι γυναίκες του ζωδίου).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως, αυτό το γήινο ζώδιο να σας ξεγελάσει με το όνομά του. Πάντως, υπάρχει μια αλήθεια, οι Παρθένοι δεν υποκύπτουν εύκολα στον έρωτα και ξέρουν, αν χρειαστεί, να κρατάνε τις αποστάσεις τους.

Από τη φύση τους είναι άνθρωποι σχολαστικοί και μεροληπτικοί. Δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια κι έχουν αρκετές απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό τους, όσο κι από τους άλλους. Οι άλλοι, μέχρι να τους γνωρίσουν καλά, κρατούν τις επιφυλάξεις τους. Όταν όμως ζήσουν κοντά τους, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ζωηρούς, δραστήριους και τρυφερούς ανθρώπους.

Ο εραστής Παρθένος

Το κριτικό πνεύμα και οι διανοητικές ικανότητες του άνδρα Παρθένου δεν του επιτρέπουν να βάλει την κάθε ‘‘τυχαία’’ στο κρεβάτι του κι ακόμα περισσότερο στην καρδιά του. Δίνεται ολοκληρωτικά, σώμα και ψυχή, μόνο σ’ εκείνη που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του και φυσικά την αγαπά. Τότε και μόνο τότε, δείχνει τον πραγματικό εαυτό του και η σεξουαλική πράξη μεταμορφώνεται σε μία απίθανη εκστατική ιεροτελεστία, αφήνοντας πίσω της τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Ωστόσο, μιας και σ’ αυτό το ζώδιο συναντάμε τους πιο μεθοδικούς ανθρώπους, εύλογο είναι και στην αναζήτηση της συντρόφου ν’ ακολουθείται η ίδια τακτική. Ο Παρθένος θα αναζητήσει εκείνη τη γυναίκα, της οποίας ο τρόπος ζωής και οι συνήθειές της θα συμβαδίζουν με δικές του. Η σύντροφος πρέπει να κατανοεί απόλυτα τις επαγγελματικές δραστηριότητές του.

Ο Παρθένος άνδρας θεωρείται έξυπνος και πρακτικός στις σκέψεις του. Γι’ αυτό θαυμάζει τους ανθρώπους με θετικό μυαλό και κατανοεί όσους δέχονται την αυστηρή κριτική του.

Πολλές φορές, οι Παρθένοι και των δύο φύλων, περνούν απαρατήρητοι και αυτό γιατί συχνά τους κατατάσσουν στους ‘‘βιβλιοθηκάριους’’ και τις ‘‘καθαρίστριες’’. Τους κατατάσσουν επίσης, στους γκρινιάρηδες και τους απόμακρους. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να εμφανίζουν ποιότητα ανθρώπου, με αποτέλεσμα να κρατούν τις σχετικές αποστάσεις τους. Και όμως, με μια προσεχτικότερη έρευνα διαπιστώνει κανείς, ότι η συντηρητικότητα τους είναι άκρως γοητευτική και ότι διαθέτουν μια αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και μάλιστα εξαιρετικά ποιοτική.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Παρθένου

Το πιο ελκυστικό σ’ έναν Παρθένο, είναι η ικανότητα του να γνωρίζει τι αρέσει και ευχαριστεί τη σύντροφο του. Μπορεί να θυμάται πράγματα για αυτήν με την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να της προσφέρει χρήσιμα δώρα, να της ετοιμάζει φαγητά που θυμάται ότι της αρέσουν ιδιαίτερα και το σημαντικότερο, να της ικανοποιεί τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές της.

Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά επιφυλακτικός με τις γυναίκες αυτές που του εκδηλώνουν αμέσως το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αντίθετα, έλκεται από εκείνες που διαθέτουν ‘‘μυαλό’’, και από την πρώτη στιγμή αφήνουν να φανεί ότι πατούν γερά με τα δύο τους πόδια στη γη, τον δε έρωτα, τον αντιμετωπίζουν με ένταση αλλά και νηφαλιότητα. Γι’ αυτό, οι σχέσεις με αυτούς τους άνδρες επιβιώνουν όταν βασίζονται περισσότερο στην επικοινωνία, παρά στις φλογερές ερωτικές ιστορίες, όπου κυριαρχεί το σεξ. Όχι γιατί δεν είναι σεξουαλικοί, αλλά διότι τους μετράνε και άλλα πολλά πράγματα σε μια σχέση.

Κατ’ αρχήν, η ‘‘υγιής’’ ζωή του άνδρα Παρθένου του δίνει την ικανότητα και την αντοχή για διάρκεια κατά τη σεξουαλική πράξη, κάτι που τον κάνει ακαταμάχητο, αφού μπορεί και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Αλλά πάντως, ο γόης ή ο ‘‘αγαπητικός’’ Παρθένος είναι από τις λιγοστές περιπτώσεις. Ο φόβος του βρώμικου, της ‘‘μόλυνσης’’ των αφροδίσιων κ.λπ. γίνονται πρόσθετοι παράγοντες περιορισμού των ελεύθερων σεξουαλικών σχέσεων. Αν δει ένα λερωμένο ρούχο και κυρίως εσώρουχο σε μια γυναίκα, αρκεί για να χάσει κάθε σεξουαλική επιθυμία.

Αυτός ο άνδρας όμως, που συνηθίζει κατά τη λαϊκή ρήση να ‘‘διυλίζει τον κώνωπα’’, μπορεί να έχει μια έντονη διαστροφική επιθυμία προς όλα αυτά και να εξαναγκάζει την ερωτική του σύντροφο να βρωμίζει το σώμα του με οποιοδήποτε τρόπο. Κι αν ρέπει προς την ομοφυλοφιλία, συνήθως, αναλαμβάνει τον παθητικό (γυναικείο) ρόλο.

Ο Παρθένος και οι σχέσεις

Τίποτα δεν ενοχλεί περισσότερο ετούτον τον σαδομαζοχιστή άνδρα, από το να υποστεί την εμπειρία της εγκατάλειψης από τη σύντροφό του. Ενώ μπορεί να εγκαταλείψει μια γυναίκα που του δίνεται ολοκληρωτικά χωρίς τύψεις, μπορεί επίσης να τρέχει σα σκυλάκι πίσω από τη γυναίκα που για διάφορους λόγους τον αρνείται.

Πάντως, με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύστροπος και δύσπιστος, όμως, επειδή αισθάνεται αυτάρκης, δεν τον πειράζει να ζει μόνος. Βέβαια, μπορεί να έχει αποκτήσει χρήματα, αλλά να έχει χάσει τη ζεστασιά από τους πολύ δικούς του ανθρώπους…

Ο Παρθένος στην τρίτη ηλικία

Βρισκόμενος στην τρίτη ηλικία, είναι πλέον ένας σοφός και δε θα σκεφτεί να κυνηγήσει τα ‘‘δεκαοχτάρικα’’, για να μη γελοιοποιηθεί. Όμως, τι γίνεται με όλες αυτές τις σεξουαλικές επιθυμίες του που τόσο χρόνια ευρίσκοντο υπό έλεγχο; Θα μείνει να ατενίζει τα νεαρά θηλυκά με το μάτι του αθώου ή του σάτυρου;

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι ταυτισμένος με τις μαγικές ερωτικές στιγμές. Παράξενος και ιδιόρρυθμος, που αλλάζει διάθεση κάθε στιγμή, αυτός ο ευαίσθητος άντρας, ρομαντικός και αισθησιακός σε κάθε περίπτωση, αφήνει να φανεί ότι διαθέτει τα μαγικά συστατικά του έρωτα και με τις έμφυτες γνώσεις του περί καλαισθησίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ασυναγώνιστος στο γούστο του με άλλο φύλο.

Ο εραστής Ζυγός

Ο Ζυγός για να βρίσκεται στο κλίμα του, έχει ανάγκη από μια γυναίκα γλυκιά και εκλεπτυσμένη και που πιστεύει πάντα ότι μπορεί να την βρει και να την έχει για ‘‘πάντα’’. Αυτό το “για πάντα” είναι αμφισβητούμενο, ωστόσο το ταυτίζει με τον υπερβολικό ναρκισσισμό του. Γι’ αυτό στην περίπτωση που εγκαταλείπεται από μια γυναίκα, του είναι αδύνατον να το δεχθεί, με την έννοια ότι πιστεύει στη μοναδικότητά του. Ίσως από αυτό να ξεκινήσει και το γεγονός ότι δεν ξεκόβουν οριστικά με τις παλιές αισθηματικές σχέσεις τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πέφτουν σε κατάθλιψη όταν χωρίσουν, σχεδόν αμέσως θα βρεθεί η αντικαταστάτρια.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ζυγού

Η σεξουαλική συμπεριφορά των Ζυγών είναι πάντα μυστήρια. Κατ’ αρχήν κάνουν μια καλή παρουσία στο κρεβάτι, στη συνέχεια η ερωτική τεχνική τους και η προθυμία τους να δοκιμάσουν κάθε δυνατή ερωτική παραλλαγή εμπνέει ενθουσιασμό.

Ο Ζυγός όμως για να νιώσει πραγματική σεξουαλική ευχαρίστηση πρέπει να καταφύγει στις πιο εξεζητημένες μορφές του έρωτα, διαφορετικά το ‘‘παιχνίδι’’ θα γίνει, αλλά στο βάθος τους θα παραμείνουν ψυχροί και αδιάφοροι. Ωστόσο πάντα υπάρχουν οι “υγιείς” εραστές και οι “ασθενικοί”.

Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για έναν άντρα γεμάτο φαντασία, στοργικό και περιποιητικό στο κρεβάτι. Όταν μάλιστα η σύντροφός του δείχνει κάτι περισσότερο από ένα εφήμερο σεξουαλικό ενδιαφέρον, θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατός, αφού θα αναπτύσσεται μέσα από τη θαλπωρή της.

Στην περίπτωση του ‘‘κακού’’ Ζυγού, δεν υπάρχει σεξουαλική ισορροπία. Ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του ικανοποίηση, έτσι που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό, προκειμένου να οδηγήσει στο κρεβάτι του ακόμα και τη σύζυγο κάποιου άλλου. Αυτός ο τύπος Ζυγού έλκεται από ιδιότυπες και εκκεντρικές γυναίκες και δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις των ζιγκολό και μαστροπών. Δεν είναι όμως σπάνιες και των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι τις περισσότερες φορές επιδίδονται σε πράξεις ομοφυλοφιλίας από την εφηβική τους ηλικία, σαν αγοραίοι άντρες.

Ο Ζυγός και η απιστία

Οι Ζυγοί πάντως, καλοί ή κακοί δεν μπορούν ν’ ανεχθούν στις ερωτικές τους υποθέσεις τα δράματα, πόσο μάλλον όταν τους είναι δύσκολο να συγκρατηθούν στους διερχόμενους πειρασμούς. Επίσης, διατηρούν σχεδόν πάντα καλές σχέσεις με τους παλιούς ερωτικούς δεσμούς τους. Έτσι, αν τύχει, επανέρχονται ευχάριστα σ’ αυτούς. Στατιστικά, έχει βρεθεί το ποσοστό των Ζυγών που τους χωρίζουν οι γυναίκες τους για μοιχεία ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο.

Κι όμως, αυτός ο άντρας μπορεί ν’ αγαπηθεί και ν’ αγαπήσει πολύ. Ελευθερία στις κινήσεις του χρειάζεται, όμορφα λόγια και μια ζεστή αγκαλιά, έστω και με λιγότερο σεξ. Μπορεί να μείνει για πάντα δίπλα στη γυναίκα, που θα κερδίσει τον θαυμασμό του!

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο όποια ερωτεύεται Σκορπιό, μπορεί να καταλάβει τη μαγεία του έρωτα. Η γοητεία του ταράζει και τις πιο ψυχρές γυναίκες και το βλέμμα του γδύνει και τις πιο σεμνότυφες. Γι’ αυτό η κατάκτηση μιας γυναίκας από Σκορπιό, είναι σχεδόν πάντα μια εύκολη υπόθεση.

Ο εραστής Σκορπιός

Από έφηβος ακόμα, είναι ένας αθεράπευτος ερωτύλος, τόσο που συχνά καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, για να κατευνάσει την έντονη ερωτική του επιθυμία. Σεξουαλικά αχόρταγος και μερικές φορές ίσως και βίαιος, το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι να του διακόψει η σύντροφός του την ηδονή του. Από εκεί και μετά… είναι δύσκολο να φτάσει στον οργασμό. Και τούτο, γιατί η ερωτική ορμή του, πολλές φορές είναι ανάλογη των φαντασιώσεων του.

Γι’ αυτό και μπορεί να παθιαστεί με τη γυναίκα εκείνη, που θα του ερεθίζει τις ερωτογενείς περιοχές του. Τότε γίνεται τρομερά κτητικός και ζηλιάρης, ο οποίος μάλιστα έχει την καταπληκτική ικανότητα, δηλαδή ένα άριστο ταμπεραμέντο να δημιουργεί ακόμα και δράματα, γεμάτα πόνο και δάκρυα, για να δεσμεύσει ακόμα περισσότερο την ερωτική του σύντροφο.

Όλο αυτό το σκηνικό στην πραγματικότητα είναι τα όσα υπαγορεύονται από το ‘‘παρασκήνιο’’ της ψυχής και του νου του, καθότι βλέποντας τη σύντροφό του να βασανίζεται γι’ αυτόν, αυξάνεται όλο και περισσότερο η ερωτική του επιθυμία. Και βέβαια, δεν χρειάζονται άλλες αναλύσεις, για να αντιληφθεί κανείς πως τελικά, του υποτάσσεται η γυναίκα που επιθυμεί.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Σκορπιού

Είναι όμως γνωστό ότι ο Σκορπιός συμβολίζεται από τον αετό και τον σκορπιό, φανερώνοντας τη διπλή φύση του ζωδίου, δείχνοντας τον ανώτερο και τον κατώτερο άνθρωπο. Έτσι, είναι αυτονόητο ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι οι άντρες αυτού του ζωδίου το ίδιο. Και το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στον κατώτερο τύπο, στον οποίον κατά βάση υπερισχύουν οι διαστροφικές τάσεις (βιαστές, σεξουαλικοί εγκληματίες, σαδομαζοχιστές κ.λπ.). Κατά το ΙΨΒ (Ινστιτούτο Ψυχολογικής Βοήθειας) στη συμπεριφορά των κατώτερων Σκορπιών διακρίνονται διάφορες μορφές των ψυχικών ασθενειών και νευρώσεων. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς πάσχουν από μανία καταδίωξης, ψυχοπάθεια, μυθομανία κ.λπ. Και βέβαια, αυτός ο ακραίος τύπος Σκορπιού, είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε και με ποιο τρόπο θα εκδηλώσει τα σεξουαλικά πάθη του.

Ο γνήσιος όμως Σκορπιός, αυτός που ανταποκρίνεται στα θετικά στοιχεία του ζωδίου του, δεν εκτονώνει μέσα από το σεξ τα ζωώδη ένστικτά του, αλλά το χαίρεται και το απολαμβάνει, όταν ως πράξη ικανοποιεί και τους δυο. Καθοδηγείται από μια πλούσια φαντασία σε πειραματισμούς, στους οποίους δεν χρησιμοποιεί ποτέ βία και διαστροφές, που μπορούν να πονέσουν ψυχικά ή σωματικά τη σύντροφό του. Είναι ο άντρας που έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας εξαίρετος σύζυγος και γενικά καλός οικογενειάρχης.

Ωστόσο, οι Σκορπιοί και των δυο κατηγοριών δε διστάζουν ν’ αναφερθούν δεικτικά στις αδυναμίες του συντρόφου τους, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι παρόμοιο σε βάρος των ίδιων. Επί της ουσίας, αυτό μπορεί να συμβεί, γιατί οι φιλονικίες αποτελούν το ουσιαστικό μέρος της διέγερσής τους.
Ο Σκορπιός στην τρίτη ηλικία

Οι Σκορπιοί στην τρίτη ηλικία φαίνονται αρκετά κουρασμένοι, όμως και τότε ακόμα, θα υπάρχει πάντα η ερωτική φλόγα, έστω κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιούνται κάποια βοηθήματα, όπως μπορεί να είναι τα πορνογραφήματα, τα διεγερτικά χάπια κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέσα σε κάθε άντρα Τοξότη κρυφοκαίει μια ισχυρή ερωτική τάση να βρίσκει και να πιάνει συνεχώς νέα ‘‘θηράματα’’, καθώς είναι ένας κυνηγός. Γι’ αυτό, από τη στιγμή που πετύχει το στόχο του, τίποτα δεν τον εμποδίζει να στοχεύσει κι ένα δεύτερο, πάντα με την ίδια καλή διάθεση.

Ο εραστής Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης δεν έχει όρια στον έρωτα. Σπαταλά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του στο φλερτ. Είναι ακούραστος, ευχάριστος με τσαχπινιά. Ξέρει να κάνει έρωτα στα όρθια, στο αυτοκίνητο, στο παγκάκι, στο χορτάρι, στη μπανιέρα, στη θάλασσα, οπουδήποτε. Δεν τον συγκινεί τόσο ο έρωτας να γίνεται στο κρεβάτι με μεταξωτά σεντόνια, όσο οι στάσεις.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Τοξότη

Και βέβαια, η σεξουαλική πράξη έχει λιγότερη σημασία γι’ αυτόν από το φλερτ. Πολλές φορές, του αρέσει να πετάει από την μια αγκαλιά στην άλλη, χωρίς πραγματικά ν’ αποφασίζει ποια απ’ όλες θέλει περισσότερο.

Όμως, οι πολλοί ταυτόχρονοι έρωτες ενδέχεται ν’ αποτελούν κι ένα καλό ‘‘καμουφλάζ’’, για να μην φανεί η σεξουαλική του ανεπάρκεια. Αυτό δε σημαίνει παρέκκλιση του ερωτικού ενστίκτου, άλλωστε οι Τοξότες, καταγράφουν πολύ μικρό ποσοστό ομοφυλοφιλίας, αλλά αν κάποιοι, λόγω της γενικότερης ροπής του ωροσκοπίου τους, καταλήγουν να είναι αμφισεξουαλικοί, προκαλούν θυελλώδεις καταστάσεις. Όμως, στις οποιεσδήποτε ερωτικές δοκιμές επιδίδονται με άριστα αποτελέσματα.

Ο Τοξότης και ο γάμος

Αν περάσουν τα χρόνια και δεν έχει παντρευτεί νέος από έρωτα, το κάνει αργότερα, αλλά αυτή τη φορά επιλέγει εκείνη που τη θεωρεί σημαντική για την κοινωνική και οικονομική της επιφάνεια. Παρόλα αυτά, η σύζυγος του Τοξότη δεν είναι ποτέ αληθινά ευτυχισμένη. Όμως ο ίδιος είναι πάντα έτοιμος να την κρατά στην αγκαλιά του, ακόμα κι όταν ανάμεσά τους υπάρχει κάποια άλλη ή κάποιες άλλες, αρκεί να μην του γκρινιάζει και να μην επιδιώκει να του στερεί την ελευθερία του.

Μπορεί να ξεχνά εύκολα τους παλιούς του έρωτες, όμως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξεχαστεί ο ίδιος. Έτσι, γίνεται όλο και πιο απαιτητικός έως ‘‘τρελός’’ με τις σχέσεις του, παρόλο που ο ίδιος έχει την τάση να παχαίνει μεγαλώνοντας και να χάνει την ελαστικότητά του.

Ο Τοξότης στην τρίτη ηλικία

Συχνά, αυτός ο περιπετειώδης άντρας, τυπικά ή ουσιαστικά, καταλήγει να ζει μόνος. Όμως τα περίεργο είναι ότι ακόμα και τότε, και γέρος στα νοσοκομεία, θ’ ασκεί με τον καλύτερο τρόπο την παλιά του τέχνη, το φλερτ με τις νοσοκόμες, που σημαίνει ότι και στα γεράματά του θα εξακολουθεί να είναι ένας γοητευτικός και, γιατί όχι, περιπετειώδης άντρας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα η οποία ψάχνει να βρει τον ώριμο, υπεύθυνο άνδρα, ν’ ακουμπήσει επάνω του για όλη της τη ζωή, δεν έχει παρά να τον αναζητήσει στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Αυτός ο φιλόδοξος, ο εργασιομανής, ο σκληρός διαπραγματευτής, δεν χαρίζεται σχεδόν σε κανέναν, γιατί τις περισσότερες φορές η ωρίμανσή του ξεκινά από την παιδική του ηλικία. Όταν αποφασίσει να παντρευτεί, η επιλογή του θα γίνει από σχολαστικά κριτήρια. Και αυτό βέβαια θα γίνει, εφόσον επαγγελματικά αισθάνεται τόσο εξασφαλισμένος, όσο να μπορεί να συντηρήσει ακόμα και μία πολυμελή οικογένεια. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο να τον δεις να πηγαίνει σε δεξίωση, κρατώντας και τον χαρτοφύλακά του. Διότι πάνω από όλα προέχει η εργασία και οι συζητήσεις γύρω από την οικονομία, το χρηματιστήριο, την πολιτική κατάσταση.

Είναι αυτός ο άνδρας, που αν χαιρετηθεί μεγαλοφώνως ή φιληθεί από μία πολύ εκκεντρική κυρία σε δημόσιο χώρο, είναι βέβαιον ότι θ’ αλλάξει πολλά χρώματα στο πρόσωπό του. Η σοβαρότητά του άλλωστε φαίνεται και από το στυλ του ντυσίματός του. Ακόμα και αν είναι ένας playboy, τα ρούχα του θα ‘ναι διαχρονικά και ποτέ εξεζητημένα.

Ο εραστής Αιγόκερως

Αυτός ο ψυχρός άντρας, ο οποίος μπορεί να ‘ναι μόνο φαινομενικά έτσι, ως εραστής πάντως, εκδηλώνει μια πολύ ζεστή και ρομαντική καρδιά. Και κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επιθυμητό, είναι ο τρόπος της συμπεριφοράς του απέναντι στο θηλυκά που του έλκουν την προσοχή, τα οποία, σε κάθε περίπτωση μαζί του αισθάνονται κολακευμένα. Διότι ξέρει πώς να συγκινήσει, καθώς σίγουρα έχει εμπειρίες από τον αρκετά μεγάλο κύκλο των καταστάσεών του.

Συχνά όμως δείχνει σνομπ και αυτό συμβαίνει, γιατί από τη νεαρή του ακόμα ηλικία έχει σχεδιάσει πολύ καλά στο μυαλό του το συντροφικό του πρότυπο. Ψάχνει για εκείνη την αγαπημένη, που θα βρίσκεται για όλο το υπόλοιπο της ζωής του στο πλάι του και φυσικά, στο επίπεδο της «κυρίας», όπως αυτός την εννοεί. Δηλαδή σεμνή, μετριόφρων, οικονόμα, φιλόξενη οικοδέσποινα, πιστή σύζυγο και αφοσιωμένη μητέρα. Και κυρίως, να δείχνει ότι προτιμά τη δική του συντροφιά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Αιγόκερου

Στον έρωτα όμως όλα αυτά παραμερίζονται. Τη σύντροφό του τη θέλει τεχνίτρια, πλανεύτρα και σχεδόν «μηχανοκίνητη», καθώς ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία και μαζί της θα θέλει να χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές του έρωτα…

Η γυναίκα που δείχνει να τον απορρίπτει, τον ερεθίζει σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να την ακολουθεί από πίσω κατά βήμα, άλλοτε σαν ένα πληγωμένο σκυλάκι και άλλοτε σαν ένα αγριόσκυλο. Σ’ αυτήν την περίπτωση, αυτός ο εγκρατής και αξιοπρεπής κύριος μπορεί να αντιδρά μ’ έναν τελείως μαζοχιστικό τρόπο.

Όμως, το ερωτικό του δαιμόνιο, που επηρεάζει το κορμί και τις ορμές του, αν δεν μπορεί να βρει την σεξουαλική του πληρότητα με τη νόμιμη σύντροφό του, τον ωθεί να την αναζητήσει σε εξωσυζυγικές γνωριμίες.

Καλή λοιπόν η αγάπη, καλή η περιποίηση, καλός ο σεβασμός από την ερωτική του σύντροφο, όμως και το σεξ γι’ αυτόν αποτελεί οπωσδήποτε μία βιολογική ανάγκη. Η οποία, αν δεν διανθίζεται με τρυφερά λόγια δεν πειράζει, πειράζει όμως, όταν το «θήραμά» δεν του δημιουργεί πάθος. Στον Αιγόκερω φαίνεται πως η κατσίκα, το ζώο με το οποίο συμβολίζεται, υπάρχει. Μέσα του, ο φιλήδονος σάτυρος της ελληνικής μυθολογίας εμφανίζεται περισσότερο με μορφή κατσίκας και λιγότερο ανθρώπου.

Ο εκπρόσωπος του «κακού» πολύ συχνά σκιαγραφείται με κατσίκα. Ο κάθε Αιγόκερως τρέμει το διάβολο, διότι κατά την άποψή του, τον έχει μέσα του και παλεύει να του αντισταθεί. Όμως στη διάρκεια του σεξ φαίνεται πως του παραδίδεται και καθοδηγείται από αυτόν σε μία ορμητική ίσως και διαστροφική ερωτική δράση.

Συνοπτικά λοιπόν, η σύντροφός του Αιγόκερω θα περάσει καλά μαζί του, αν ασκηθεί στην υπομονή, στην οικονομία, στο να κρατά τα προσχήματα και κυρίως να δείχνει σεβασμό στα κοινωνικό επαγγελματικά του ενδιαφέροντα. Όσο για το ερωτικό του ταμπεραμέντο, σ’ αυτό προέχουν τα έργα και όχι τα λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα που ψάχνει να βρει στο ζώδιο του Υδροχόου τον άνδρα των ονείρων της, τον καβαλάρη που θα την πάρει να φύγουν σε μια όμορφη, ήσυχη και ερωτική πολιτεία, φαίνεται πως ζει με ψευδαισθήσεις. Στην αρχή, που ο έρωτάς του είναι κεραυνοβόλος, όλα αυτά μπορεί να ικανοποιηθούν. Όμως, από τη στιγμή που θα περάσει ο ενθουσιασμός και συνήθως περνάει γρήγορα, θα δείχνει πολυάσχολος, αδιάφορος, ψυχρός.

Ο εραστής Υδροχόος

Αυτός ο άνδρας μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική απροσδόκητη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας, αφού τη μια στιγμή μπορεί να γίνεται μια ζεστή ηλιαχτίδα και την άλλη μια καταιγίδα. Είναι ο άνδρας που με τους συλλογισμούς και τα έργα του μπορεί να σε εξαγριώνει «εκατό φορές την ημέρα».

Είναι ο άνδρας, που έχει κάτι εκκεντρικό επάνω του. Είναι αυτός που σε κάνει να πιστέψεις ό,τι θέλει εκείνος, αφού έχει την ικανότητα, μετά από ένα δυνατό ‘‘σοκ’’ που θα σου δημιουργήσει, να σε κάνει να του παραδοθείς άνευ όρων. Είναι ο άνδρας που υπόσχεται πολύ περισσότερα με τα μάτια, απ’ όσα θα σου πει με το στόμα.

Και βέβαια, είναι αυτός που δεν έχει επίγνωση των επιθυμιών του σώματός του, αν δεν περάσουν προηγουμένως από το μυαλό του. Κι όταν αυτή η επιθυμία ζωντανέψει, τότε χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, μπορεί να πάρει μέρος και στα πιο παράξενα ερωτικά παιχνίδια, αναζητώντας την ηδονή με τον πιο αργό και ασυνήθιστο τρόπο.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Υδροχόου

Εξαιτίας της εγκεφαλικότητάς του και των πολύπλευρων κοινωνικών ενδιαφερόντων του, μπορεί να μη δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σεξουαλική πράξη. Όμως σίγουρα νιώθει μεγάλη έλξη προς τους διαστροφικούς τρόπους δράσης ή αυξάνει η επιθυμία του για σεξ μετά από ένα σκληρό καβγά με τη σύντροφό του. Γι’ αυτό οι περισσότεροι καβγάδες των Υδροχόων καταλήγουν στο κρεβάτι. Λέγεται μάλιστα, ότι αν θέλει μια γυναίκα να κάνει έναν άνδρα Υδροχόο ηφαίστειο, δεν έχει παρά να του κρύψει τα αληθινά της αισθήματα. Να του φερθεί ψυχρά, να τον απογοητεύσει και να τον βάλλει στην αναμονή!

Ο παντρεμένος Υδροχόος δεν βάζει στεγανά σε σχέση με το γάμο του. Αν σαγηνευτεί από μια άλλη γυναίκα κι αν πιστέψει ότι μπορεί να ‘χει μια καλύτερη ζωή μαζί της απ’ ότι με τη σύζυγό του, δεν τον περιορίζει τίποτα να ξεκινήσει… και όπου βγει.

Το σεξ καθ’ αυτό δεν του προκαλεί ιδιαίτερες συγκινήσεις, το θέλει σερβιρισμένο και με πολλά άλλα «ορεκτικά» και όσο πιο περίεργα είναι αυτά, τόσο το καλύτερο. Γεγονός από το οποίο επισημαίνεται η ευαρέσκειά του στην ποικιλία. Γι’ αυτό και στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκονται καταγραμμένοι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι και λάτρεις των ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων.

Ωστόσο, το βασικότερο πλεονέκτημα του άνδρα Υδροχόου είναι ο πλατύς και απροκάλυπτος τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Χωρίς κανένα δισταγμό, εκφράζει την αλήθεια. Δείχνει τα πραγματικά του συναισθήματα, πιστεύει στη φιλία, απεχθάνεται τα πονηρά τεχνάσματα και τη δέσμευση. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον πιστεύει στην ατομική ελευθερία. Όπως πιστεύει επίσης, ότι ο έρωτας πρέπει ν’ αποτελεί ένα μέρος της ζωής και όχι να εξουσιάζει τη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν άνδρα ρομαντικό, ευαίσθητο, ιδεαλιστή, λάτρη της ομορφιάς, καλλιτέχνη και φυσικά γενναιόδωρο. Όμως, όταν ένας άνδρας τα συγκεντρώνει όλα αυτά, είναι αυτονόητη η έλξη που ασκεί στο άλλο φύλο, αφού μοιάζει ως να έχει, όπως λέγεται λαϊκά, «το κοκαλάκι της νυχτερίδας». Αν ρωτήσετε αυτόν τον άνδρα ποιο το ζώδιό του, εννέα στις δέκα φορές θα είναι Ιχθείς.

Ο εραστής Ιχθύς

Πρόκειται για έναν άνδρα που οι απογοητεύσεις και οι περιορισμοί τον αφήνουν αδιάφορο, αφού ο εσωτερικός εαυτός του μένει πάντα ελεύθερος, για να μπορεί να αισθάνεται, να ονειρεύεται και να δημιουργεί πράγματα, σύμφωνα με την καλλιτεχνική φύση του.

Αυτός ο άνδρας, μπρος στον ανταγωνισμό προτιμάει την οπισθοχώρηση, ενώ αντίθετα έλκεται από τη θάλασσα, τη μουσική, το γράψιμο, δηλαδή από καθετί που του επιτρέπει να ζει χωρίς πίεση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα γι’ αυτόν είναι η αναποφασιστικότητά του, εξαιτίας του φόβου του μήπως αποτύχει. Έτσι, στην επιτυχία του τον βρίσκουμε σεμνό και στη δυστυχία του μοιρολάτρη και όχι μόνο. Μπορεί να κλειστεί ερμητικά μέσα στο μυστικό κόσμο της σιωπής του και να μην κάνει τίποτα να βγει από αυτόν.

Στον έρωτα δεν έχει καμία συγκεκριμένη τάση από την αρχή, όλα όσα επακολουθήσουν θα εξαρτηθούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και της συντρόφου του. Και επειδή είναι ένας αχόρταγος αποδέκτης στοργής, ίσως αυτό που θέλει στην ερωτική συνύπαρξη να μην είναι τόσο κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά η στοργή και η ασφάλεια που μπορεί να έχει από αυτό.

Όταν βρει τελικά εκείνη που θα τον αγαπήσει, αυτόματα αυξάνει και τις απαιτήσεις του… και τότε εκείνη ή τον εγκαταλείπει ή μένει μαζί του και με τον τρόπο της τον ισοπεδώνει, κάτι που αν έχει πειστεί ότι τον αγαπά δεν τον ενοχλεί. Και αν βέβαια, είναι η γυναίκα που παίρνει πρωτοβουλίες στον έρωτα, διότι ο ίδιος μπορεί να ‘χει φαντασία, όμως είναι λιγότερο πρακτικός, τότε αυτή γίνεται η κυρίαρχος της σχέσης.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ιχθύ

Το σεξ του άνδρα Ιχθύ μπορεί να συμβαδίζει με το ρομαντισμό, την ποίηση και την τρυφερότητα. Όμως όταν η ερωτική σύντροφός του καταφέρνει ν’ αγγίξει τις πιο κρυφές πτυχές του, ξεπηδά από μέσα του μια σεξουαλικότητα αγνή και πρωτόγονη, που κάνει την καρδιά το μυαλό και τη συνείδηση να σωπαίνουν. Είναι τότε που μεταμορφώνεται, μπορεί ακόμα και σε καταπιεστή και δυνάστη.

Τον ερεθίζει κάθε τι παράξενο, αφύσικο και διαστροφικό, αλλά που σπάνια βλάπτει τη σύντροφό του. Ο άνδρας Ιχθύς, κατά βάση, είναι αισθησιακός. Είναι περισσότερο καλλιτέχνης, παρά αθλητής του σεξ. Απολαμβάνει τις λεπτές αποχρώσεις, τα εξωτικά χρώματα, τους ήρεμους ήχους από τις λέξεις και την ανάσα της αγαπημένης.

Ωστόσο, αρκετοί άνδρες Ιχθύες (λόγω του προσωπικού τους ωροσκοπίου) έχουν διάφορες διαστροφικές τάσεις, όπως είναι η ομοφυλοφιλία, ο μαζοχισμός, η αυτοϊκανοποίηση, όπως και πολλές περιπτώσεις ερμαφροδιτισμού. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που εξαπατούνται εύκολα, με συνέπεια, εξαιτίας των εξιδανικεύσεων που κάνουν, να καταλήγουν στη συνέχεια στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά ή εγκαταλειπόμενοι στις ονειροπολήσεις τους και ζώντας μέσα στο παραμύθι να γελοιοποιούνται.

Ο Ιχθύς και η απιστία

Κατά βάση, πάντως, η συζυγική απιστία θεωρείται μάλλον κανόνας, παρά εξαίρεση. Όπως και ότι αυτός ο άνδρας είναι μοναδικός, στις στιγμές της μοναξιάς ή της ανίας του, να κρατά πολύ καλή συντροφιά στον εαυτό του με τις περίπλοκες ερωτικές φαντασιώσεις του. Και καθώς πιστεύει στη μοίρα, οδηγεί τις εξελίξεις στο πλέον ικανοποιητικό επίπεδο γι’ αυτόν. Η σημαντικότερη προσδοκία του είναι να βρει το λιμάνι του που θα του προσφέρει τη σιγουριά και όταν ακόμα λυσσομανάει ο άνεμος.

Και αυτός; Τι έχει να προσφέρει αυτός; Μα φυσικά την καρδιά του, την ψυχή του, το μυαλό του, όλα του. Διότι είναι εκείνος, που κι αν ακόμα δεν του επιτρέπουν τα οικονομικά του να προσφέρει στην αγαπημένη του ένα διαμαντένιο κόσμημα, θα φροντίσει να της στείλει τρεις αγκαλιές τριαντάφυλλα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα ζώδια στο Youweekly.gr!