Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάθος και παρασκήνιο: Πως διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο μία κρυφή σχέση;

Για να ξέρετε τα πάντα!

Πάθος και παρασκήνιο: Πως διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο μία κρυφή σχέση;
ΖΩΔΙΑ 03.04.2019 15:55

Πως διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο μια κρυφή σχέση;

Δείτε αναλυτικά και μάθετε τις αντιδράσεις των ζωδίων! Διαβάστε παρακάτω...

Διάβασε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:


ΚΡΙΟΣ

Ο παρασκηνιακός έρωτας δεν είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει. Η εξωστρεφή σας φύση σας θέλει να ζείτε ολοκληρωμένα αυτό που σας μαγεύει και σας εξιτάρει. Ακόμα και αν ξαφνικά συναντήσετε τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας και αμέσως εισπράξετε την ανταπόκριση, πολύ σύντομα θα μπείτε στη διαδικασία να απομακρύνετε τα όποια εμπόδια υπάρχουν στον δρόμο σας, ώστε ελεύθερα να ζήσετε τον έρωτά σας. Ακόμα και αν αυτά τα εμπόδια σημαίνουν γάμος και στις δύο περιπτώσεις. Οι ταχύτητες τις οποίες έχετε μάθει να αναπτύσσετε, εύκολα σας βάζουν στη διαδικασία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει διαζύγιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κτητική σας φύση δε σας επιτρέπει εύκολα να μπείτε στη διαδικασία να ζήσετε έναν έρωτα που δε θα σας ανήκει ολοκληρωτικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι, σε κάποια φάση της ζωής σας, δε θα έχετε βιώσει την εμπειρία. Τίποτα καλύτερο για την ισχυρή σεξουαλική σας ιδιοσυγκρασία, από έναν κρυφό έρωτα. Μπορεί φαινομενικά να δείχνετε ψύχραιμοι και χαλαροί, το παρασκήνιο όμως δουλεύει μέσα σας και σας δημιουργεί τεράστιες συγκρούσεις με τον εαυτό σας, όσον αφορά το μέγεθος του ποσοστού που σας ανήκει από το αντικείμενο του πόθου σας. Σκεφτείτε το καλά πριν εμπλακείτε σε μία κρυφή ερωτική σχέση. Να ξέρετε πως από τη στιγμή που θα βιώσετε την πρώτη ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή, έχετε υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είστε η περίπτωση που θα επιζητήσει τον έρωτα μέσα από μία κρυφή σχέση. Το δίκτυο της επικοινωνίας σας θέλετε συνεχώς να είναι ανοιχτό: ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να εκφράζετε τις σκέψεις σας, την τελευταία στιγμή να κανονίζετε τις συναντήσεις σας. Μέσα από τον εφηβικό τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα του έρωτα, δε σας είναι τόσο εύκολο να μπείτε σε διαδικασίες που μοιραία κάποια στιγμή θα σας δημιουργήσουν προβληματισμό και να πρέπει ίσως να κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Χωρίς βέβαια όλα αυτά να σημαίνουν ότι το ήθος σας είναι αυτό που κυρίως συμβάλλει στην αποφυγή αναλόγων διαδικασιών. Τα κρυφά και τα παράνομα της μιας βραδιάς είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην ελεύθερη ιδιοσυγκρασία σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολα ένας Καρκίνος αποφασίζει να αναζητήσει αλλού κρεβάτι. Συναισθηματικά, δε θα μπορέσει εύκολα να το διαχειριστεί. Το μόνο εύκολο να διαχειριστεί θα είναι οι δικαιολογίες και τα ψέματα που θα αναγκαστεί να επινοήσει, προκειμένου να ζήσει τον παράνομο έρωτά του. Δύσκολα μπαίνει στη διαδικασία, δύσκολα, όμως, παράλληλα, αποφασίζει να φύγει είτε από την προηγούμενη σχέση του, είτε από το γάμο του. Η τάση του να διαιωνίζει τις καταστάσεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μένει παντού και να μοιράζεται με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του. Δένεται με τους ανθρώπους. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο στο να μπορέσει να το διαχειριστεί. Θα πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο σημαντικό γεγονός, για να πάρει την απόφαση να αποκολληθεί, είτε από τη φανερή, είτε από την κρυφή του σχέση.

ΛΕΩΝ

Μπορεί φαινομενικά ένας Λέων να εκφράζει απόψεις απόλυτες, και ενίοτε συντηρητικές, όσον αφορά τον παρασκηνιακό έρωτα, δε θα πει όχι όμως και στην περίπτωση που το παρασκήνιο έρχεται να εναρμονιστεί με το σκηνικό που είναι έτοιμος να στήσει στη ζωή του, στην παρούσα φάση. Μια χαρά μπορεί να τα διαχειρίζεται όλα. Και τη φανερή του σχέση και την κρυφή του. Ξέρει να δίνει, και μάλιστα αυτό που αναλογεί στον καθένα. Κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος από έναν Λέοντα. Αυτό που πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη είναι η «αυλή». Και τι καλύτερο να κυκλοφορεί και η γυναίκα του μέσα σ’ αυτήν, αλλά και το αίσθημά του…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο χαμηλών τόνων Παρθένος, ο μετριοπαθής και αθώος στο βλέμμα, ίσως και να πρέπει να του δοθούν τα πρωτεία του κρυφού εραστή. Ο φυσικός πέμπτος οίκος, που αφορά τον έρωτα, εξουσιάζει το δωδέκατο οίκο του Παρθένου, που εκτός των άλλων αφορά και τα κρυφά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο στο να το διαχειριστεί. Το πάθος, την ένταση, κάλλιστα μπορεί να τα εκφράζει την ώρα που πρέπει, αλλά και να τα κοντρολάρει, όταν θα βρίσκεται εκτός κρυφής ερωτικο-συναισθηματικής ανταλλαγής και επικοινωνίας. Έχει τη μοναδική ικανότητα ακόμα και δύσκολα θέματα να διαχειριστεί, όπως το να πέσει το κινητό σε χέρια που δεν πρέπει ή να αποκαλυφθούν ταξίδια που δεν ήταν επαγγελματικά τελικά. Εάν τα θέλετε όλα από μία κρυφή σχέση, και πάθος και ξεκάθαρα πράγματα, αναζητήστε τα σ’ έναν Παρθένο.


ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να τα καταφέρει, όχι όμως για πολύ. Για έναν Ζυγό, η σχέση είναι μία: Φανερή, και με μοίρασμα. Το παρασκήνιο θα τον έλξει, θα του εξιτάρει τη φαντασίωση, εκείνος όμως θα το λάβει ως τη μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την οριστική αποχώρηση από την προηγούμενη σχέση του. Ποτέ ένας Ζυγός δεν εγκαταλείπει, εάν πρώτα δεν έχει εξασφαλίσει τον/την επόμενο/η, που θα τον περιμένει, έχοντας ήδη εξασφαλίσει και τις συνθήκες διαβίωσης, και βάση πάντα των απαιτήσεών του. Η ανάγκη της κοινωνικής δραστηριότητας είναι πολύ έντονη για έναν Ζυγό και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να μην μπορεί για πολύ καιρό να κυκλοφορεί στα κρυφά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν θέλαμε δίπλα από τη φράση «Έρωτας και παρασκήνιο» να βάλουμε το συνώνυμό της, σίγουρα θα τοποθετούσαμε τη λέξη «Σκορπιός». Ο κρυφός Εραστής, η κρυφή Ερωμένη, αφού εξάλλου αυτό αναζητά από τα πρώτα ακόμα εφηβικά του χρόνια. Γεννημένος για τα δύσκολα, θα αναζητήσει τις δυσκολότερες συνθήκες για να βιώσει αυτό που λέμε «Ερωτική ανύψωση». Συνήθως βέβαια, αυτό το πετυχαίνει, ανυψώνοντας τους άλλους, μέσα από αυτά που ο ίδιος δίνει από τον εαυτό του. Δεν το διαχειρίζεται όμως τόσο εύκολα, αφού θέλει να βιώνει ακραία συναισθήματα. Από τις αρχές ακόμα της σχέσης, διαπραγματεύεται το τέλος της και το ζει με τρόπο ψυχοφθόρο και επίπονο, έτσι ώστε όταν έρθει το πραγματικό τέλος εκείνος να βρίσκεται αλλού, μπορεί και στον επόμενο, κρυφό το πιο πιθανόν, έρωτά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα μπορεί ένας Τοξότης, και τα κρυφά και τα φανερά. Εάν μπει στη διαδικασία του παρασκηνιακού έρωτα, θα τον ζήσει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, δε θα αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη, και ούτε είναι διατεθειμένος να χάσει στιγμές πολύτιμες, μέσα από ταξίδια και εκδρομές. Πάντα έχει τη δικαιολογία στο τσεπάκι του, το σίγουρο όμως είναι πως δεν έχει μάθει να απολογείται για τη ζωή του. Ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, δίνοντας αυτό που αναλογεί και στην επίσημη, αλλά και στην παράνομη σχέση του. Σε περίπτωση που βρίσκεται σε σχέση γάμου, θα φροντίσει να γίνει περισσότερο δοτικός, με δώρα και ωραία λόγια και βέβαια να λειτουργεί με συνέπεια, όσον αφορά τα συζυγικά του καθήκοντα. Εκ των προτέρων γνωρίζει πως η παράνομη σχέση είναι κάτι παροδικό, γι’ αυτό και δεν επενδύει περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζώδιο του «πρέπει» θα κάνει αυτό που πρέπει, ακόμα και στην περίπτωση που έρθει αντιμέτωπο με το μεγάλο έρωτα. Δε θα αρνηθεί να μπει σε σχέση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι, καθ’ όλη τη διάρκειά της, θα μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τις συναισθηματικές του εξάρσεις, τη συμπεριφορά του απέναντι στον/στη σύζυγο. Μόνο ως παντρεμένος ή παντρεμένη θα βιώσει μία παράλληλη σχέση. Διαφορετικά, θα προτιμήσει να φύγει από την πρώτη του σχέση, προκειμένου ελεύθερος ή ελεύθερη να ζήσει αυτό που διεγείρει τα ερωτικά εγκεφαλικά του κύτταρα. Το σημαντικό όμως είναι πως σε οποιαδήποτε κατάσταση εμπλακεί, από την αρχή, θα το δει με σοβαρότητα και θα αναλάβει την ευθύνη του. Δεν είναι ο τύπος του εφήμερου. Παρότι ορθολογιστής και ρεαλιστής, έλκεται από το μοιραίο και ακολουθεί κατά γράμμα τα προστάγματα της μοίρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι ό, τι πιο εύκολο για έναν Υδροχόο να βιώσει παρασκηνιακές καταστάσεις. Εκτός και εάν ο Έρωτας του φέρει στο δρόμο του τον ομοϊδεάτη, τον άνθρωπο που θα τον κάνει να αισθανθεί ότι βρήκε την αδερφή ψυχή. Σταθερός στις αποφάσεις και τα συναισθήματά του, δύσκολα όμως μπορεί να εγκαταλείψει . Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να κάνει την ανατροπή. Σε περίπτωση όμως που την κάνει, αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος, ακόμα και αν θα πρέπει να αφήσει πίσω του συντρίμμια. Τα επιχειρήματά του θα είναι τέτοια σε ό, τι αφορά την απόδοση ευθυνών, ώστε να μην μπει καν στη διαδικασία να αναλογιστεί τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου. Σαν ψυχρός εκτελεστής, λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δε θα χρειαστεί να παντρευτεί ένας Ιχθύς, για να βιώσει τον παρασκηνιακό έρωτα. Τι πιο φυσιολογικό γι’ αυτόν να διατηρεί όχι μία, αλλά όσες περισσότερες μπορεί παράλληλες σχέσεις, μήπως και κάποια του δώσει τροφή για να συντηρεί το όνειρο και την ψευδαίσθηση. Με μεγάλη ευκολία μπορούν να μοιράζουν το χρόνο με τα ωραία και μεγάλα τους λόγια. Σίγουρα, αυτό δεν είναι κανόνας για όλους του Ιχθείς. Απλά, μόνο αυτό το ζώδιο μπορεί το πολύ και το διαφορετικό. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που υπογράφει δια βίου συμβόλαιο αιώνιας πίστης. Αυτό περισσότερο θα λειτουργήσει στις γυναίκες, παρά στους άνδρες Ιχθείς. Οι άπιστοι του ζωδιακού παραμονεύουν με τα δίχτυα τους να πιάσουν το λαυράκι του έρωτα. Παράνομος ή μη, λίγο τους ενδιαφέρει.

Τι είναι αυτό που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Οδηγός αποπλάνησης: Απλά αλλά πολύ χρήσιμα μυστικά για να κολλήσει το κάθε ζώδιο μαζί σου!

Κριός
Ο Κριός θα σε διεκδικήσει σίγουρα! Αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον του δεν μένει ζωντανό για πολύ… Αν θες να τον κάνεις να κολλήσει μαζί του μην πάρεις ποτέ την πρωτοβουλία να τον διεκδικήσεις εσύ, αφού εκείνος είναι ο κυνηγός στον έρωτα! Όμως δείξ’ του το ενδιαφέρον σου, εκφράζοντας τον θαυμασμό σου για αυτά που σου λέει, πες του συχνά ότι είναι ο καλύτερος και να τον επαινείς όταν εξιστορεί τα επιτεύγματα του. Ας τον να σε διακόπτει-γιατί θα το κάνει-και μην παραπονεθείς γι’ αυτό! Τέλος, καθιέρωσε να του κάνεις το λεγόμενο… «σκωτσέζικο ντουζ». Αν η ανοιχτή εκδηλωτική σου συμπεριφορά, μετατρέπεται ξαφνικά σε αινιγματική και τούμπλαλιν, αυτό θα τον τρελάνει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του για πολύ καιρό…

Ταύρος
Τον Ταύρο τον κολλάει ο έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός που μπορεί να εκπέμπει το άτομο που τον ενδιαφέρει, αλλά και η ταυτόχρονη ισχυρή σεμνότητα και σοβαρότητα. Μπορείς να το καταφέρεις; Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις προσεγμένη εμφάνιση, να μυρίζεις όμορφα, να μιλάς μόνο για ουσιαστικά θέματα, όπως οι μακρόχρονοι στόχοι ζωής που έχεις ή τη δουλειά σου ή την οικογένεια σου. Τόνισε του ότι αντιμετωπίζεις τον έρωτα πολύ σοβαρά και ότι είσαι οπαδός των παραδοσιακών σχέσεων που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Ακόμα κι αν δείχνει ψυχρός ή απόμακρος, εσύ δείξ’ του τρυφερότητα αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί τις απεχθάνεται… Όσο για το κρεβάτι…, άργησε το όσο μπορείς… Θα πεισμώσει τόσο πολύ να σε… αποκτήσει που θα καταφέρεις να μην σκέφτεται τίποτ’ άλλο! Και πίστεψε μας, η αναμονή αξίζει…!

Δίδυμος
O πρωταρχικός σου στόχος πρέπει να είναι επικοινωνία! Όχι απαραίτητα η ερωτική όμως! Η εναλλαγή φλερτ με καθαρά φιλικές αθώες συζητήσεις, θα τον τρελάνει. Να σε έχει και να μην σε έχει. Να μην ξέρει αν είστε φίλοι ή κάτι παραπάνω. Θα ασχοληθεί για να το ξεκαθαρίσει, χωρίς να βαρεθεί και κάπως έτσι θα κολλήσει μαζί σου! Φυσικά, μην περιλαμβάνεις μέσα στις συζητήσεις σου δεσμεύσεις, γάμους, παιδιά γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! Άσε αυτόν να οδηγήσει την συζήτηση-το ‘χει-, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το λέγειν του και το μυαλό του και αν αλλάζει θέμα κάθε τρεις και λίγο, μην πτοηθείς, ακολούθησε το δικό του ρεύμα.

Καρκίνος
Καταρχήν μην διαστάσεις να τον πλησιάσεις εσύ, αλλά αφήνοντας κι αυτόν να κάνει βήματα! Ακόμα κι αν ανήκει στους ελάχιστους επικοινωνιακούς και κοινωνικούς Καρκίνους, δεν θα «ανοιχτεί» χωρίς βοήθεια αφού είναι αρκετά συνεσταλμένος. Φυσικά ποτέ μην τον πλησιάσεις άγαρμπα ή επιθετικά! Είναι τόσο εύθραυστος που θα φύγει μακριά αμέσως από το… φόβο του! Μίλα του για την οικογένεια σου, πόσο αγαπάς τις παραδόσεις, τις αξίες και τα απλά πράγματα, μίλα του για την ταινία που έκλαψες την τελευταία φορά, κάνε ναζιές-ναι, ναι… κάνε το μπεμπάκι-, πες του πόσο οικεία νιώθεις μαζί του και ρώτα και τον ίδιο τα ίδια πράγματα και έχει κολλήσει! Μπορεί να φαίνεται κλειστός αλλά κατά βάθος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει από το συναισθηματικό του καβούκι…

Λέων
Πρώτα απ’ όλα φρόντισε αρκετά την εμφάνιση σου αλλά και την προσωπικότητα σου, ώστε να ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές! Από την πρώτη σας συνάντηση γέμισε τον με κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού! Ποτέ μην ξεχάσεις ότι στον Λέοντα δεν πιάνει η γνωστή συνταγή «Φτύσ’ τον για να κολλήσει»! Το αντίθετο μάλιστα! Όσο πιο πολύ τον διεκδικείς, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνεις το… κόλλημα του! Μίλα του για έρωτα, ρομαντισμό, πάθος, διασκέδαση και για… ακριβές συνήθειες σου! Αλλά ποτέ για γάμο, σοβαρότητα και ρουτίνα. Οπότε, στο πρώτο ραντεβού πρότεινε του ένα in και ακριβό bar restaurant και όχι ταινία στο σπίτι! Ήδη η ζυγαριά θα γείρει προς το μέρος σου…

Παρθένος
Η εμφάνιση σου πρέπει να είναι άκρως προσεγμένη. Το ίδιο και το περπάτημα σου, ο τόνος της φωνής σου, ο τρόπος που μιλάς κτλ κτλ. Βέβαια ακόμα και τότε ίσως βρει να παρατηρήσει μία λεπτομέρεια που τον… «χαλάει» και σίγουρα θα στην εκφράσει. Εσύ μην το πάρεις στραβά! Κάθε άλλο, έτσι δείχνει το ενδιαφέρον του ο Παρθένος και αν θες να τον κερδίσεις απόλυτα πες του ότι έχει δίκιο και ζήτησε του να το αναλύσει κιόλας! Εκεί αρχίζει η διασκέδαση για αυτόν και το έχεις καταφέρει εσύ! Βέβαια, ακόμα κι αν σου δείξει το ενδιαφέρον που θες, μην ενδώσεις αμέσως αλλά κράτα απόμακρη στάση. Και είναι ακούραστος και το ευχαριστιέται να τρέχει από πίσω σου. Φρόντισε επίσης να βρεις ευκαιρία να του ζητήσεις μία εξυπηρέτηση και αφού θα τρέξει για να το πραγματοποιήσει, τόνισε του ότι χωρίς την βοήθεια του δεν θα είχες καταφέρει τίποτα! Τον έχεις κάνει ήδη δικό σου!

Ζυγός
Επιστράτευσε γοητεία, χαμόγελο, ευγένεια, κοινωνικότητα, ακριβό και όμορφο ντύσιμο, περιποιήσου-πολύ όμως-και ο Ζυγός δεν θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Τώρα αν θες να κολλήσει κιόλας μαζί σου, πηγαίνετε σε μία δημοφιλή γκαλερί και μίλα του για σχέσεις. Πες του ότι αγαπάς τις σταθερές σχέσεις αλλά δεν θυσιάζεις κιόλας την ελευθερία σου, ότι λατρεύεις την έννοια του γάμου αλλά δεν ενδιαφέρεσαι να ψάξεις για σύζυγο, ότι είσαι ιδεολογικά είσαι υπέρ της πίστης αλλά και η απιστία είναι ορισμένες φορές δικαιολογημένη και όλες αυτές τις διφορούμενες απόψεις, με τις οποίες θα συμφωνήσει απόλυτα και θα νομίζει ότι είσαι το άλλο του μισό!

Σκορπιός
Πρώτον και κυριότερο, δείξ’ του το ενδιαφέρον σου-μόνο σε αυτόν όμως- και βρες ταυτόχρονα τρόπο να του δείξεις ότι για κάποιο λόγο είσαι ο δυσκολότερος ερωτικός στόχος που θα μπορούσε να έχει! Αυτό και μόνο αρκεί για να τον κολλήσεις. Αν όμως θες αυτός ο δύσκολος άνθρωπος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του, μίλα του για σένα και κράτησε του δυο-τρία μυστικά, τονίζοντας του ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τα πεις. Θα επιδιώξει, ξανά και ξανά να συναντηθείτε, μέχρι να γίνουν οι αποκαλύψεις! Στις συναντήσεις σας συνδύασε έντονο ερωτισμό με υπερβολική σεμνότητα και τρέλανε τον… Α, κι όταν καταφέρεις να τον κάνεις να κολλήσει, περαστικά σου… Θα καταλάβεις οσονούπω…

Τοξότης
Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τον πιο δυναμικό, εκρηκτικό, ευχάριστο, περιπετειώδη και αισιόδοξο εαυτό σου. Απέφυγε μιζέρια, γκρίνια, σοβαροφάνεια, συζητήσεις για έρωτες, ρομαντισμούς, γάμους κτλ. Έχει φύγει πριν καν το καταλάβεις! Μην προτείνεις ένα συνηθισμένο μέρος για πρώτη συνάντηση, αλλά προσπάθησε να βρεις ότι πιο εκκεντρικό μπορείς να βρεις! Αν τον σοκάρεις κιόλας με την πρόταση σου, έχει ήδη κολλήσει! Στις συζητήσεις σας, μίλα του για τα ταξίδια που έχεις κάνει ή που θα ήθελες να κάνεις. Εξιστόρησε του ότι πιο περιπετειώδες ή επικίνδυνο έχεις ζήσει και βάλε και μερικές σάλτσες… Μην τυχόν και παρεξηγηθείς αν σου μιλήσει λίγο απότομα και νευρικά… Γέλα δυνατά και θα σε θεωρήσει αυτόματα το άλλο του μισό!

Αιγόκερως
Διακριτικότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα, είναι τα κλειδιά για να γοητεύσεις έναν Αιγόκερω. Προσοχή όμως! Σοβαρότητα, όχι σοβαροφάνεια. Ο Αιγόκερως, αν και δεν του φαίνεται, δεν έχει ταμπού, μπορεί να κατανοήσει και να δεχτεί τα πάντα, αλλά ποτέ επιπολαιότητες, επιφανειακές συμπεριφορές και τρέλες. Δώσ’ του χρόνο να μιλήσει για τη δουλειά του και την οικογένεια του άλλα μην τον βομβαρδίζεις με ανούσιες ερωτήσεις! Όταν σου δώσει το λόγο μίλα του για τις φιλοδοξίες σου, την δουλειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους αλλά απέφυγε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια για αυτά τα θέματα. Κάθε άλλο μίλα για την καριέρα και την οικογένεια σαν να είναι για σένα πιο ιερά κι από την υγεία αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες, γιατί αυτό θα το θεωρήσει επιπολαιότητα. Εν ολίγοις, πόσο χρονών είσαι; Πρόσθεσε υποθετικά 20 χρονάκια, φέρσου ανάλογα και έχει ήδη κολλήσει μαζί σου!

Υδροχόος
Πάρε βαθιά ανάσα και πέτα από την συμπεριφορά σου ντροπές, συντηρητισμό, δήθεν, κλισέ εκφράσεις, κολλήματα και δείξε του πόσο απελευθερωμένος, απρόβλεπτος και αυθόρμητος άνθρωπος είσαι! Έχεις ήδη το ενδιαφέρον του. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση δείξε του το ενδιαφέρον σου χωρίς στρατηγικές και σίγουρα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προετοιμασία η εμφάνιση σου, αφού αγαπά την απλότητα. Διηγήσου όλες σου τις τρέλες, τις… αμαρτίες, τις γκάφες σου αλλά δείξ’ του ταυτόχρονα πόσο σε ενδιαφέρουν τα κοινά, η πολιτική, η φιλανθρωπία, τα ζώα κτλ. Αν η συζήτηση πάει στον έρωτα, μην αναφέρεις κάτι για δεσμεύσεις και γάμους, αλλά πες του ότι εσένα πάνω απ’ όλα σε νοιάζει η φιλία, στην οποία βασίζεται και ο έρωτας. Αυτό ήταν! Μόλις απέκτησες έναν κολλητό που έχει κόλλημα μαζί σου!

Ιχθύς
Είναι κλειστός, ντροπαλός και πολύ ανασφαλής. Ακόμα κι αν είναι από αυτούς που το παίζουν… σκυλόψαρα, μέσα του βαθιά είναι ένα αδύναμο χρυσόψαρο. Μίλα του γλυκά, τρυφερά και αισθησιακά, ακόμα κι όταν τίποτα ερωτικό ακόμα δεν έχει συμβεί μεταξύ σας. Προσπάθησε με τη πρώτη σας κιόλας συνάντηση να τον ρωτάς για το τι νιώθει και το τι αισθάνεται. Όχι ότι θα σου απαντήσει, αλλά το ενδιαφέρον σου θα τον μαγέψει. Παράλληλα μίλα του και για τα δικά σου συναισθήματα και ψυχικές ανάγκες. Τα άκουσε; Θα νιώσει αυτόματα υπεύθυνος να τις καλύψει! Μην φοβηθείς να αρχίσεις να μιλάς σαν να διαβάζεις Άρλεκιν! Θα του πάρεις το μυαλό! Δείξ’ του ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας, χωρίς όμως να τονίσεις τις δικές του αδυναμίες! Και κυρίως, μην ενοχληθείς αν αφαιρεθεί ή ξεχάσει κάτι, αντιθέτως δείξ’ του απλά ότι τον κατανοείς απόλυτα…

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα ζώδια στο Youweekly.gr!

Share