Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ποιο είναι το πιο σέξι αλλά και το πιο ξενέρωτο ζώδιο;

Για να ξέρετε όλη την αλήθεια!

Ποιο είναι το πιο σέξι αλλά και το πιο ξενέρωτο ζώδιο;
Ζώδια 19.04.2019 15:55

Λένε πως υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία ξεχειλίζουν από ερωτική λίμπιντο και κάποια που είναι κάπως... ξενέρωτα!

Είναι ερωτικά, σέξι και έχουν πολύ πάθος. Είναι οι καλύτεροι εραστές και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που θέλουν χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα με το ταίρι τους. Χρειάζονται να νιώσουν πρώτα εμπιστοσύνη και σιγουριά, πριν ξεδιπλώσουν την ερωτική πλευρά του εαυτού τους.


Κι όμως, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του άλλου.

Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλοι πάνω κάτω ρωτάμε τι ζώδιο είναι κάποιος που μας ενδιαφέρει. Είτε πιστεύουμε στα ζώδια, είτε όχι.

Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν. Εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι περίπου τι θα περάσουν.

Για να δούμε ποια ζώδια είναι πιο σέξι και ερωτικά και ποια είναι ξενέρωτα:

12. Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία του. Δύσκολα ζηλεύει και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Θέλει χρόνο για ανοιχτεί στον εκάστοτε σύντροφό του. Να θυμάσαι ότι δεν εκτιμά τα πολλά φιλιά και τα χάδια και γενικά τα προκαταρκτικά που διαρκούν πολύ ώρα.

11. Αιγόκερως

Oι Αιγόκεροι δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους. Είναι άνθρωποι κυρίως της λογικής και όχι του συναισθήματος. Γι αυτό άλλωστε πολλοί τους θεωρούν ψυχρούς. Δεν είναι κακοί εραστές, απλά είναι πολύ επιλεκτικοί και δίνουν βάση πολύ στη δουλειά τους.

10. Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει πρώτα να νιώσει εμπιστοσύνη. Είναι ανασφαλής και θέλει να τον αγαπούν. Ζηλεύει και θέλει τον χρόνο του για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το ταίρι του, τότε δύσκολα θα ανοιχτεί. Παρεξηγούνται εύκολα και είναι ξεροκέφαλοι.

9. Παρθένος

Μπορεί ο Παρθένος να μην είναι ο ερωτικός «πύραυλος» του ζωδιακού, αλλά σίγουρα του αρέσει το καλό και ποιοτικό σεξ. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σεξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος.

8. Ζυγός

Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα του ζωδίου, όταν κάνουν έρωτα, δεν βγάζουν πάθος. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι ή ελκυστικοί είναι, αισθάνονται μια ανασφάλεια. Εχουν έντονη σεξουαλικότητα, αλλά δεν είναι απρόβλεπτοι.

7. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι εγκεφαλικός τύπος και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει κάποιον που να ερεθίζει το μυαλό του. Στο μυαλό των Διδύμων η στοργή και η αγάπη δεν συνδέονται απαραίτητα με το σεξ.

6. Τοξότης

Σε φροντίζει, σε προσέχει, σε έχει σαν τα μάτια του. Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σεξ και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Είναι παρορμητικός, βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές. Κυνηγά για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Πρέπει όμως να του διεγείρεις το μυαλό.

5. Καρκίνος

Η ερωτική του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεσή του. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σεξ. Το σεξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

4. Λέων

Το ερωτικό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σεξουαλικά με τον κατάλληλο παρτενέρ. Τα Λιοντάρια στο σεξ θέλουν να τους θαυμάζουν και αν το κάνεις, τότε σίγουρα θα σου δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

3. Κριός

Αποτελεί ένα ζώδιο που γεννήθηκε με μπόλικη δόση σεξουαλικότητας και πάθους, που βγάζει σε κάθε του κίνηση. Θα σε μαγέψει γιατί θα σε κάνει αναγκαστικά μέρος της ενδιαφέρουσας ζωής του. Οι Κριοί είναι φλογεροί εραστές και αισθησιακοί σύντροφοι.

2. Ιχθύς

Είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που θα χαμηλώσει τα φώτα, θα ανάψει κεριά, θα βάλει απαλή μουσική και θα σου κάνει αισθησιακό σεξ. Είναι ορμητικός, αλλά και τρυφερός. Φετιχιστής αλλά και ρομαντικός. Ανοιχτός σε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός. Ο Ιχθύς δεν θα αφήσει ποτέ την παρτενέρ του να βαρεθεί στο σεξ.

1. Σκορπιός

Είναι το απόλυτο ερωτικό ζώδιο και μαζί του θα ζήσεις μοναδικές στιγμές, αξέχαστες. Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σεξουαλικότητά του. Θα προσεγγίσει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία.

Ποιο ζώδιο κάνει το καλύτερο κρεβάτι;

Η αλήθεια είναι πως τα ζώδια έχουν συχνά-πυκνά, τις απαντήσεις για πολλά θέματα. Είτε θες να πιστέψεις, είτε όχι, ο ζωδιακός δύσκολα πέφτει έξω.

Κάπως έτσι, φτάσαμε και στο θέμα του σεξ και στο... κρεβάτι! Στο θέμα που σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλούς μύθους για το ποιο ζώδιο… does it better στο κρεβάτι, εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις και σου δίνουμε όσα θες να ξέρεις... στο πιάτο!

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ανυπόμονα ζώδια και φυσικά πάρα πολύ εγωιστής. Οπότε αυτό που σου προτείνουμε, είναι αρχικά να πας με τα νερά του γιατί το σεξ είναι τόσο καλό μαζί του που όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Ένας Κριός ποτέ δεν ενθουσιάζεται και δεν ερωτεύεται μια γυναίκα τόσο απλά. Και μην ξεχνάς την ώρα του σεξ να του κάνεις πάντα φιλοφρονήσεις. Οι επιδόσεις του θα γίνονται όλο και καλύτερες…

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει φοβερές σεξουαλικές ικανότητες. Η όρεξη που έχει για σεξ είναι ανεξάντλητη. Ο Ταύρος ό,τι θέλει το λέει με την γλώσσα του σώματος. Για τους Ταύρους το καλό σεξ είναι σαν το καλό και ποιοτικό φαγητό. Οπότε σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο για να το απολαύσεις. Τα όμορφα αρώματα στο σώμα αλλά και στο στόμα μιας γυναίκας ξετρελαίνουν πάντα όλα τα Ταυράκια.

Δίδυμοι

Αν προτιμάς έναν έξυπνο άντρα τότε αυτός είναι σίγουρα ένας Δίδυμος. Για να γοητεύσεις έναν Δίδυμο τότε θα πρέπει να είσαι έξυπνη και πνευματώδης. Να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να σε κάνει να τον ερωτευτείς με ένα μόνο άγγιγμά του. Ο τρόπος ο οποίος θα σε φλερτάρει θα είναι πραγματικά μαγικός. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του αφού θα βρίσκει συνεχώς καινούργια πράγματα για να δοκιμάσετε πάνω στο σεξ. Προσοχή όμως γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να σε κάνει να μη βαριέσαι, αλλά να μη βαριέται και αυτός. Το ζώδιο του αγαπημένου σου βαριέται πάρα πολύ εύκολα σε μια σχέση. Προσπάθησε να κάνεις διαφορετικά πράγματα μαζί του και να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και το one night stand είναι κάτι που δεν του αρέσει πολύ. Ο Καρκίνος λατρεύει να κάνει έρωτα με συναίσθημα και αγάπη.Προσοχή όμως, ένας Καρκίνος μπορεί να σου δώσει τα πάντα αλλά εάν τον προδώσεις μπορεί να γίνει πάρα πολύ εκδικητικός. Όταν πληγώνονται βγαίνει από μέσα τους μια σκληρότητα που σχεδόν ποτέ δεν εξωτερικεύεται εκτός εάν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος. Κανείς δεν θέλει να νιώσει την οργή ενός πληγωμένου Καρκίνου.

Λέων

Ένα ζώδιο που συμπεριλαμβάνεται μέσα στους καλύτερους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Το πάθος που βγάζει στο σεξ σίγουρα δεν μπορεί κανείς το περιγράψει. Ένας Λέων είναι πάντα δάσκαλος στο κρεβάτι.Η δική σου ευχαρίστηση στο κρεβάτι είναι κάτι που σίγουρα δεν ξεχνάει ποτέ αφού ξέρει ότι θα συζητηθεί με τις φίλες σου. Το σεξ μαζί του θα είναι ιδιαίτερο και θα διαπιστώσεις και μόνη σου ότι έχουν δίκιο όσοι τους θεωρούν καλούς εραστές και φλογερούς στο κρεβάτι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι παρεξηγημένα ζώδια και πολλοί μάλιστα τους θεωρούν ξενέρωτους. Όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Οι Παρθένοι είναι σίγουρα φλογεροί εραστές και ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ένας Παρθένος σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανικός για να κάνεις σχέση μαζί του. Για να κατακτήσεις έναν Παρθένο θα πρέπει να δείχνεις αλλά και να είσαι πραγματικά τέλεια. Είναι πολύ επιλεκτικοί στις συντρόφους που διαλέγουν.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι σίγουρα γεμάτος συναισθήματα. Για να τον κατακτήσεις και να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου πρέπει να εκπληρώσεις όλες τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Ένας Ζυγός λατρεύει το φλερτ και ο τρόπος που θα σε φλερτάρει θα είναι ιδιαίτερος και θα σε γοητεύσει. Σε ένα Ζυγό αρέσουν οι άνθρωποι του πνεύματος και οι σοφιστικέ γυναίκες. Οπότε φρόντισε να ψαχτείς λίγο πριν το ραντεβού για να τον ενθουσιάσεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι σίγουρα ο καλύτερος εραστής και πολλές θα ήθελαν να τον έχουν δίπλα τους. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι τις χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο άσχημο όμως και να ακούγεται, είναι αλήθεια. Εάν δεν κάνεις ένα Σκορπιό να σε ερωτευτεί τότε το πιθανότερο είναι να σε χρησιμοποιήσει. Έχουν μαγνητική και ακαταμάχητη προσωπικότητα. Το να κατακτήσεις ένα Σκορπιό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όσο και να προσπαθήσεις αυτός θα είναι ο πρώτος που θα σε κατακτήσει και θα σε κάνει να τον ερωτευτείς. Προσπάθησε να είσαι δυναμική και να μην κομπλάρεις στις ερωτήσεις που θα σου κάνει. Φρόντισε να απαντάς με διπλωματία και με θάρρος. Να είσαι σίγουρη ότι θα τον ενθουσιάσεις και θα τον γοητεύσεις. Και τέλος φροντίσει κάθε φορά που θα τον συναντάς να είσαι όσο πιο σέξι γίνεται.

Τοξότης

Ένας Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και παράλληλα πολύ ρομαντικός στο κρεβάτι. Οι Τοξότες γενικότερα είναι ανοιχτόμυαλοι και στην καρδιά τους νιώθουν πάντα εικοσάρηδες. Ένας Τοξότης αγαπάει τα παιχνίδια στο κρεβάτι και λατρεύει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα με την σύντροφο του. Του αρέσει να κάνει σεξ στα πιο απίθανα μέρη. Προσοχή όμως γιατί οι Τοξότες ενθουσιάζονται και βαριούνται πάρα πολύ εύκολα. Προσπάθησε να κάνεις διάφορα πράγματα μαζί του έτσι ώστε να μην μπείτε ποτέ σε ρουτίνα γιατί μετά τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα και δεν θα διστάσει να ξενοκοιτάξει. Ένας Τοξότης κάνει δύσκολα σχέσεις αφού δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως είναι σίγουρα πιο συγκρατημένος από τα άλλα ζώδια. Αν νομίζεις ότι με ένα one night stand έμαθες πόσο καλό σεξ κάνει τότε σίγουρα κάνεις λάθος. Για να διαπιστώσεις εάν ένας Αιγόκερως είναι καλός στο σεξ θα πρέπει να τον βοηθήσεις να αφεθεί. Θα σε εκπλήξει με τις ικανότητες του. Δεν του αρέσει και πολύ να πειραματίζεται στο σεξ και προτιμάει τα κλασικά πράγματα. Αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πρέπει να κινηθείς αργά και να εργαστείς σκληρά. Προσπάθησε να εστιάσεις στις λεπτομέρειες γιατί αυτές θα κάνουν την διαφορά.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος λατρεύει το σεξ και πραγματικά δεν τον νοιάζει καθόλου εάν έχεις την πρόθεση να κάνεις σχέση μαζί του. Στο σεξ βάζει πολύ πάθος και θα σου προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά. Εάν τον κάνεις να σε ερωτευτεί θα δεις και πόσο ρομαντικός μπορεί να γίνει. Για να τον κατακτήσεις φρόντισε να του δείξεις πόσο έξυπνο και δυναμικό άτομο είσαι. Οι Υδροχόοι μπορούν να σε κάνουν πολύ εύκολα να τους ερωτευτείς με τα γλυκά λόγια που θα σου πουν και με τον ρομαντισμό τους. Για αυτό λοιπόν φρόντισε να του δείξεις ότι δεν μασάς.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα σου προσφέρει σίγουρα μια σχέση αγάπης γεμάτη χαρά και ικανοποίηση. Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά χαλαροί και βολικοί και απλά το μόνο που θέλουν είναι μια χαλαρή και ευτυχισμένη σχέση. Κάτι που σίγουρα πρέπει να ανακαλύψεις είναι ότι κάνουν τρομερό make-up sex. Οι καυγάδες τους δεν κρατάνε ποτέ πολύ οπότε μην αγχωθείς καθόλου για το αν θα τσακωθείς μαζί του. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να σου βγει και σε καλό κανένα μικρό καβγαδάκι. Οι Ιχθείς λατρεύουν τις δυναμικές γυναίκες. Όμως ακόμα και αν σου αρέσει πάρα πολύ προσπάθησε να μη δείξεις ποτέ ότι τον κυνηγάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποια ζώδια λατρεύουν τον γάμο και ποια ανατριχιάζουν στην ιδέα!

Αυτοί είναι οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού κύκλου!

Διαβάστε πειρσσότερα θέματα ζωδίων στο Youweekly.gr!

Share