Ζώδια και κέρατο: Ποια είναι τα πιο άπιστα και τι πρέπει να προσέχετε;

Για να ξέρετε τους άπιστους!

Ζώδια και κέρατο: Ποια είναι τα πιο άπιστα και τι πρέπει να προσέχετε;

Για να ξέρετε όλη την αλήθεια για τα πιο άπιστα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ατίθασος, φλογερός, παθιασμένος, εκδηλωτικός και... δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο εγωισμός του δεν τη χωνεύει εύκολα, γιατί χάνει την πρωτιά. Θεωρείται κατακτητής, ασυναγώνιστος και είναι σίγουρος για τις ικανότητές του. Του αρέσει το φλερτ και το κυνήγι. Είναι πολύ ζηλιάρης, αλλά δείχνει τα συναισθήματά του και δεσμεύεται. Πρέπει να ξέρεις να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Δεν δέχεται ότι μπορεί να κοιτάς και αλλού. Αν απιστήσεις, θα θυμώσει πολύ, θα νευριάσει, θα γίνει σκληρός και απότομος, αλλά γρήγορα θα του περάσει και αν μετανοήσεις, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Σημάδια απιστίας: Αν απομονώνεται ώρες στο δωμάτιο και βρίσκεται στο Internet, θα κάνει σίγουρα online γνωριμίες. Δεν του αρέσουν οι προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει περιπέτεια και σασπένς χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι πιστός, στοργικός, αισθησιακός, αφοσιωμένος και απαιτεί θαυμασμό. Κολλάει υπερβολικά σε σχέσεις και καταστάσεις. Δεν νιώθει άνετα με τις αλλαγές, τις αποφεύγει. Αν χάσει όμως τον έλεγχο, γίνεται κτητικός και ζηλιάρης. Μην τον κάνεις να ζηλεύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν σε λατρεύει και σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη, δεν θα υποψιαστεί ποτέ ότι τον απατάς. Αν όμως τον βοηθήσει η διαίσθησή του και το καταλάβει, δεν θέλει εξηγήσεις και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. ¶μα πληγωθεί, τον έχεις χάσει οριστικά. Η γυναίκα Ταύρος θέλει να νιώθει υπερήφανη για τον σύντροφό της. Δεν θα απιστήσει και ειδικά αν έχει μια καλή εpωτική ζωή.
Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να χαλάει χρήματα ή δεν ξέρει πού τα χάλασε, αν έχει νεύρα, τότε κάτι του συμβαίνει και προσπαθεί να το κουκουλώσει.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, γοητευτικός, φιλικός, χαρούμενος. Πολλές φορές η κοινωνικότητά του παρεξηγείται και φαίνεται σαν ερωτοτροπία. Όταν έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο με πνευματικά ενδιαφέροντα και ζει ποικιλόχρωμα, γίνεται σταθερός και ρομαντικός. Δεν του αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός, είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Αγαπά το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλο, καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Παίζει, ζει το τώρα, αλλά δεν εγκαταλείπει τη σταθερή σχέση του. Είναι κατεργάρης, προσεγγίζει τον έpωτα επιδερμικά και επιπόλαια. Όταν παρασυρθεί, η συμπεριφορά του γίνεται εφηβική. Αν απιστήσεις, θα ανταποδώσει χωρίς ενοχές. Η γυναίκα Δίδυμος παίζει χωρίς να προχωράει. Είναι εγκεφαλική και ορθολογίστρια.
Σημάδια απιστίας: Αν μιλάει ώρες στο τηλέφωνο και απομακρύνεται, δεν αποχωρίζεται το κινητό ή έχει κλήσεις με απόκρυψη ή το τηλέφωνο χτυπάει και κλείνει, τότε κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας έχει βαλτώσει και ο Δίδυμός σας κάνει διπλή ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, γοητευτικός και θέλει να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και δεν ξεχνά παλαιότερες σχέσεις. Είναι πιστός και αφοσιωμένος. Ζηλεύει και πολλές φορές αισθάνεται ότι του κρύβεις πράγματα. Είναι καχύποπτος, παραδοσιακός και περιποιητικός. Αν απιστήσεις, πληγώνεται πολύ, κλείνεται στον εαυτό του, δεν το ξεπερνά εύκολα, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Γυρίζει σελίδα στη ζωή του, κάνει παράλληλες σχέσεις ή χωρίζει. Είναι ονειροπόλος, πρακτικός, τρυφερός, δεν θέλει να πληγώνεται και αν πληγωθεί, θα απιστήσει.
Σημάδια απιστίας: Αν εξαφανίζει τις φωτογραφίες σου από το πορτοφόλι και το κινητό, αν παρατάει τη βέρα του από δω και από 'κει, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι. Δεν θέλει να νιώθει άδειος συναισθηματικά, ούτε να θεωρείται δεδομένος. Θέλει να νιώθει πως τον έχουν ανάγκη, πως τον στηρίζουν με οποιοδήποτε κόστος.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι πιστός, κοινωνικός, ρομαντικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής και αναζητά την τέλεια σχέση. Το φλερτ τον επιβεβαιώνει, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύει πως δεν συγκρίνεται με κανέναν και με τίποτα. Δεν μπλέκει σε εφήμερες σχέσεις. Θέλει αποκλειστικότητα. Αν απιστήσεις, πληγώνεται ο εγωισμός του, προσβάλλεται, ισοπεδώνεται, θίγεται η αξιοπρέπειά του. Εκδικείται τσακίζοντας το ηθικό σου και σε ταπεινώνει. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και αγαπά αληθινά. Αν απιστήσει, έχει ενοχές και δεν εγκαταλείπει τη σταθερή του σχέση. Η Λιονταρίνα είναι ερωτική, έξυπνη, αγαπά το φλερτ και θα απατήσει μόνο για να εκδικηθεί. Είναι δογματική και απόλυτη, θέλει να κολακεύεται και δεν κάνει εφήμερες σχέσεις.
Σημάδια απιστίας: Αν σε παραχαϊδεύει ή αντίθετα σε αφήνει ελεύθερη ή θυμώνει και σου ρίχνει για όλα το φταίξιμο, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μάλλον δεν τον έκανες να νιώσει πολύ σημαντικός, δεν τον πρόσεχες πολύ, δεν τον θαύμαζες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι ευγενικός, συμπαθητικός, εξαρτημένος από τους άλλους. Αγαπά παθιασμένα και με αφοσίωση, αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Ντρέπεται, περιμένει από τους άλλους να εκδηλωθούν πρώτοι. Αυτή η έλλειψη εκφραστικότητας μπορεί λανθασμένα να μεταφραστεί και ως αδιαφορία. Όταν δίνει, θέλει και να παίρνει τα αντίστοιχα. Είναι πιστός, ασκεί σκληρή κριτική και ξέρει να προλαβαίνει το κακό. Θέλει τίμιους και αξιόπιστους ανθρώπους δίπλα του. Αν βρει σε μια γυναίκα αυτά που ψάχνει, δύσκολα θα ρισκάρει να τη χάσει. Αν απιστήσεις, φεύγει, κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται εργασιομανής.
Σημάδια απιστίας: Αν χάνει πολύτιμα χαρτιά, λογαριασμούς κλπ, αν δεν σου ζητά να βοηθήσεις στις δουλειές, τότε κάτι συμβαίνει. Θέλει ενδιαφέρον, βαριέται τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, θέλει να ευχαριστεί τους γύρω του και ψάχνει την τέλεια σχέση. Μισεί τους καβγάδες. Δύσκολα αποφασίζει. Αγαπά την ωραία ζωή και θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα ταιριάζει και θα ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του. Είναι ευγενικός, χαρούμενος και ζητά επιβεβαίωση. Μπερδεύει πολλές φορές τη φιλία με τον έρωτα. Αν απιστήσεις, δεν θα πει κουβέντα, αντίθετα, θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Αρνείται να αντιμετωπίσει την απιστία και αυτό γιατί αγαπά την αρμονία. Η γυναίκα Ζυγός βολεύεται σε μια κατάσταση. Αγαπά τη συντροφικότητα, την αρμονία, στηρίζεται στον σύντροφό της και δεν ρισκάρει να τον χάσει, εκτός και αν βρει κάποιον άλλο, πιο αξιόπιστο και πιο δυνατό.
Σημάδια απιστίας: Αν αλλάζει τα γούστα του, τότε υπεύθυνος είναι ο έρωτας. Αν νιώσει αδικημένος, αν δεν σε βρίσκει πια ελκυστική, αν τον προδώσεις, τότε σίγουρα θα ανταποδώσει με ένα νέο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός μαγνητίζει, έχει πάθος, είναι σeξουαλικός, βαθιά ερωτικός, συναισθηματικός και δίνεται ολοκληρωτικά, όταν ο άλλος αποδείξει πως το αξίζει. Είναι απίστευτα ζηλιάρης. Μην τον κεντρίσεις και μην παίξεις ποτέ μαζί του. Είναι καχύποπτος, απαιτητικός και πάντα επιφυλακτικός. Αναζητά σώμα και ψυχή. Δεν του αρέσουν οι επιπόλαιες και χαλαρές σχέσεις, γιατί είναι θυελλώδης τύπος. Ή όλα ή τίποτα. Είναι κτητικός και εκδικητικός. Ο απαγορευμένος έρωτας τον ελκύει και ξέρει να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει. Αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρεις πια. Αν απιστήσεις, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα και θα φύγει χωρίς πισωγυρίσματα. Η γυναίκα Σκορπιός αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά το σύντροφό της, είναι διαισθητική, αφοσιωμένη, ιδανική μητέρα και σύζυγος.
Σημάδια απιστίας: Αν αποφεύγει το σeξ συνεχώς λόγω κούρασης ή αν σου προτείνει διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και αλλάζει γούστα, τότε είναι ύποπτος. Θα το κάνει αν η σχέση βαλτώσει, όταν θελήσει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, όταν θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι φιλικός, κοινωνικός, ελεύθερος. Ερωτικά εκδηλωτικός, ανοιχτός, θέλει αέρα να αναπνέει. Δείχνει εμπιστοσύνη και αγαπά τις δεσμεύσεις με όρια. Κάνει νέες γνωριμίες για να αποκτήσει περισσότερο πνευματικές εμπειρίες, παρά ερωτικές. Ξέρει ότι μέσα στη σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο της απιστίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να τη βιώσει. Είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα από μια αλλαγή συμπεριφοράς. Δεν εκδηλώνει ανοιχτά τη ζήλια του, αλλά προβληματίζεται. Αν δεν πιέζεται και αναπνέει, δεν έχει λόγους να απιστήσει. Υπάρχουν δυο είδη Τοξότη: ο τυχοδιώκτης και ο ακαδημαϊκός. Ο τυχοδιώκτης είναι επιπόλαιος, ελεύθερος, ατίθασος. Αναζητά εμπειρίες, είναι ειλικρινής και πληγώνει εύκολα τους άλλους. Ο ακαδημαϊκός είναι φιλόσοφος, μελετηρός και αναζητά την αλήθεια. Είναι πιο σταθερός, πιστός και αφοσιωμένος. Πληγώνεται εύκολα. Η γυναίκα Τοξότης θέλει ευγένεια και τρυφερότητα. Αν δεν της υποδεικνύεις τι να κάνει, θα είναι πολύ πιστή.
Σημάδια απιστίας: Αν προτιμά τη σιωπή ή αν σου μιλάει για άσχετα πράγματα, τότε κάτι συμβαίνει. Αν έχεις κολλήσει πάνω του, αν δεν του δίνεις πνευματική τροφή, τότε θα προτιμήσει να περνά αλλού καλά και με λιγότερους κανόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, ανεκτικός και άνθρωπος του καθήκοντος. Προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση ακόμα και αν δεν είναι καλή. Είναι σοβαρός, αγαπητός και δεν του αρέσουν οι ανοιχτές εκδηλώσεις αγάπης. Αγαπά τη σταθερότητα και τους επιτυχημένους ανθρώπους. Είναι συντηρητικός και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις του. Είναι ψυχρός, απόλυτος, λογικός, δύσκολα τον ξεγελάς, βλέπει και ακούει τα πάντα και δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Η απιστία είναι σπάνια και αν συμβεί, σημαίνει πως η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Αν απιστήσεις, θα εξοργιστεί, θα ντροπιαστεί, δύσκολα θα σε εμπιστευτεί ξανά, δεν θέλει να εξευτελίζεται, θα χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι βαθιά ηθικός, αξιοπρεπής, σταθερός, εκδικείται με πράξεις, ξέρει να τιθασεύει τη λίμπιντό του, ακόμα και αν χρειαστεί να καταπιέσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης και το μόνο που ζητά είναι επιβεβαίωση.
Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ανανεώνεται, να μη φέρνει δουλειά στο σπίτι, να ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, τότε μάλλον έχει ερωτευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι φιλικός, συνεργάσιμος, με ανεξάρτητο πνεύμα, ελεύθερος και ζητά αυτονομία στη σχέση του. Έλκεται από ανθρώπους με κοινούς στόχους. Είναι ανθρωπιστής και ζει σε έναν δικό του κόσμο. Δεν θεωρεί την απιστία κάτι κακό. Δεν έχει ταμπού, προκαταλήψεις και κανόνες. Θεωρεί την απιστία πως είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας σχέσης. Δεν είναι κτητικός και έτσι δεν θα ψάξει ποτέ αν ο σύντροφός του τον απατά. Αν απιστήσεις, θα πληγωθεί, γιατί θεωρεί πως θα έπρεπε να γνωρίζει τους λόγους και θέλει επίσης να είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αν δεν το ξεπεράσει, θα χωρίσει. Λένε πως είναι καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Είναι δύσκολο γιΆ αυτόν να διαχωρίσει τη φιλία από τον έρωτα, θέλει έναν σύντροφο με τον οποίο να συζητάει τα πάντα.
Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ασχολείται μαζί σου, να σε ανακρίνει, να σε μαρκάρει στενά, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του.

ΙΧΘΥEΣ
Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, στοργικός, καταλαβαίνει τα αισθήματα των άλλων, εξαρτάται πολύ από τους άλλους και βλέπει μόνο τα θετικά. Θέλει να ζει ρομαντικές και ονειρικές ιστορίες. Υποψιάζεται τα πάντα και κάνει σενάρια. Η ονειροπόλα, φευγαλέα, υπερευαίσθητη φύση του είναι περίπλοκη. Ο ερωτισμός εξάπτει τη φαντασία του. Είναι βαθιά ερωτικός, με την ρομαντική και αισθησιακή έννοια. Αν ο σύντροφός του δεν καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες, τότε μπορεί να απιστήσει. Δεν αντιστέκεται στους πειρασμούς, ενώ λατρεύει το παράνομο και το απαγορευμένο. Αν απιστήσεις, θα κλαίει, θα οδύρεται, θα έχει ανασφάλειες και τίποτα δεν θα τον ηρεμεί. Όμως, αν τον καλοπιάσεις με γλυκόλογα, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η γυναίκα Ιχθύς είναι γοητευτική και θέλει να κοιτά τον άντρα στα μάτια. Αναζητά την προστασία του.
Σημάδια απιστίας: Αν ξαφνικά γίνει εργασιομανής, κλείνει το κινητό του ή απαντά μονολεκτικά και ψυχρά, μάλλον κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας τον έχει κουράσει ή δεν τον καταλαβαίνεις. Μπορεί να παρασύρθηκε από τη στιγμή ή να ήθελε μια ακόμα εμπειρία ή να ήθελε κάποιον να παρηγορήσει.

Ποιοι είναι οι ψεύτες του ζωδιακού και πως θα τους καταλάβεις;

Μία γνωστή λαϊκή παροιμία λέει πως “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” και όντως έχει πολύ δίκιο!

Ακόμα και αν κάποιος θέλει να μας ξεγελάσει ή να μας πει τα ψεματάκια του, αργά ή γρήγορα έρχεται η μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων, που όλα βγαίνουν στην φόρα…


Είναι βέβαιο ότι θέλεις και εσύ να γνωρίζεις από την πλευρά σου, με ποιον τρόπο μπορείς να «τσακώσεις» ότι ο φίλος σου, ο ερωτικός σου σύντροφος ή ακόμα και ο συνεργάτης σου στη δουλειά, σου λέει ψεματάκια ή ότι δεν είναι και τόσο ειλικρινής απέναντί σου…

Η αστρολογία είναι εδώ, για να σου δείξει τον τρόπο να προφυλαχτείς και να υποψιαστείς, όταν υπάρχουν ψεματάκια ή παρασκηνιακές ενέργειες πίσω από την πλάτη σου! Διάβασε το ζώδιοτου ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να τον τσιμπήσεις, όταν σου λέει ψέματα!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για την ωμή του ειλικρίνεια… Τις περισσότερες φορές θα πει ευθαρσώς ό,τι σκέφτεται και ό,τι ισχύει, χωρίς να υπολογίσει αν θα πληγώσει. Ωστόσο, αν οι καταστάσεις τον πιέζουν και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, δεν θα σου πει ψέματα, αλλά θα σου αποκρύψει την όλη αλήθεια… Πώς θα τον τσιμπήσεις, λοιπόν, και θα τον τσακώσεις στα πράσα; Ο Κριός θα αρχίσει να χρησιμοποιεί υπεκφυγές στα λόγια του, θα κόψει τη συζήτηση, θα ράψει το στόμα του και, αν τον πιέσεις, τότε θα σου βγει στην επίθεση. Όταν λοιπόν το Κριάρι, δεν θέλει πολλά λόγια και αρχίζει να επιτίθεται λεκτικά, προκειμένου να στρέψει σε άλλο θέμα το ενδιαφέρον σου, σημαίνει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και ότι κάτι πάει να σου κρύψει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα και αν δεν φταις, θα σου ρίξει ευθύνες και θα προσπαθήσει με τα λόγια του να σε κάνει να νιώσεις και τύψεις… Ο Ταύρος που λέει ψέματα και δεν είναι φερέγγυος, θα υπερασπιστεί έντονα τον εαυτό του, θα δώσει πόσα επιχειρήματα για να αποδείξει ότι αυτός έχει δίκιο και ότι εσύ έχεις άδικο. Θα πεισμώσει και δεν θα αλλάξει άποψη, αλλά θα προσπαθήσει να σου επιβάλει την δική του! Μην περιμένεις να σου παραδεχτεί το λάθος ή το ψέμα του! Δείξε επιφυλακτικότητα στην συμπεριφορά του και απλά πάρε τις αποστάσεις σου, για να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν μασάς… κουτόχορτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος μπορεί να σου πει τα ψεματάκια του και να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα, έχει ταλέντο στην επικοινωνία και με τα λόγια του γίνεται τόσο πειστικός, που δύσκολα μπορείς να τον αμφισβητήσεις. Αν ένας Δίδυμος έχει την φωλιά του λερωμένη, για να τον τσιμπήσεις ότι λέει ψέματα, τότε δεν έχεις παρά να διακρίνεις τις αντιδράσεις του… Είναι περισσότερο νευρικός απ’ όσο πρέπει; Μιλά ακατάπαυστα, χωρίς σταματημό, δίνοντας τα πιο γερά επιχειρήματα, τα οποία δεν μπορείς να αντικρούσεις, γιατί πράγματι είναι πειστικά; Δεν σου αφήνει τα περιθώρια να πεις κουβέντα; Αλλάζει θέμα, χωρίς να θέλει να συνεχίσει την κουβέντα που είχατε; Τότε ναι, πρέπει να ψυλλιαστείς ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ότι πιθανότατα, δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ξέρεις πώς μπορεί να σε χτυπήσει εκεί που πονάς, μπορεί να σου δημιουργήσει τύψεις και να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ φταις, ενώ αυτός έχει ήδη την φωλιά του λερωμένη… Μην σε πλανέψουν λοιπόν τα δάκρυά του ή οι τα λόγια γεμάτα από συναίσθημα, γιατί πολλά από αυτά μπορεί να κρύβουν και παγίδες! Όταν η διαίσθησή σου, σου χτυπάει το καμπανάκι ότι κάτι σου κρύβει ή ότι κάπου δεν είναι σωστός απέναντί σου, τότε κάνε το εξής τεστ, για να τον πιάσεις στα πράσα: Απομακρύνσου για λίγο από κοντά του, απλά για να του δείξεις ότι δεν μασάς κουτόχορτο. Αν τον δεις να κλαίει και να προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις τύψεις και ενοχές, ρίχνοντας σε εσένα όλες τις ευθύνες… τότε υπάρχει θέμα!

ΛΕΩΝ
Όταν ένα Λιοντάρι έχει την φωλιά του λερωμένη, μην περιμένεις να το παραδεχτεί, μην αναμένεις ότι θα σου ομολογήσει το λάθος του και θα σου ζητήσει συγνώμη, όμως δεν θα θελήσει και να σε ξεγελάσει ή να σε παραπλανήσει για τους δικούς του σκοπούς. Αν έχει την φωλιά του λερωμένη, θα το ρίξει στο καλαμπούρι, θα σε κανακέψει και θα σε έχει στα ώπα-ώπα, με δωράκια και κομπλιμέντα, για να σε ανεβάσει και για να σου δείξει πόσο απαραίτητη του είναι η παρουσία σου στην καθημερινότητά του! Αν λοιπόν δεις έναν Λέοντα να είναι παραπάνω γλυκός από ό,τι πρέπει, τότε θα πρέπει να σου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος δεν λέει ψέματα και δεν έχει σκοπό να εκθέσει, να ξεγελάσει ή να παραπλανήσει! Είναι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις, στις πράξεις, αλλά και στα λόγια του, όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που και αυτός από την πλευρά του θα την πατήσει και θα παρασυρθεί σε λάθη. Για να τον τσακώσεις στα πράσα, τη στιγμή που λέει κάποια ψέματα ή που προσπαθεί να ξεφύγει από μία κατάσταση, αρκεί να ξέρεις ότι ο Παρθένος όταν έχει τη φωλιά του λερωμένη, μένει στην άκρη του, βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια και αφήνει να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν κάνει περεταίρω κουβέντα! Όταν τον δεις λοιπόν να μην κριτικάρει, να μην σχολιάζει, να μην σου ρίχνει ευθύνες και απλά να μαζεύεται, τότε ναι, κάποιο λάκκο έχει η φάβα και ο Παρθένος προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα!

ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ δύσκολο να τσιμπήσεις έναν Ζυγό να σου λέει ψέματα… Μπορεί να λένε ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, όμως ο φίλος μας ο Ζυγός είναι εξαιρετικά διπλωμάτης και μπορεί εύκολα να υποδυθεί έναν ρόλο, σαν να είναι το πρώτο αστέρι του Hollywood! Αν δεις όμως έναν Ζυγό να αλλάζει την κουβέντα με τρόπο διπλωματικό, να αρχίζει το χιούμορ και να προσπαθεί να ξεγλιστρήσει εύκολα και ανώδυνα, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας, κάτι θέλει να κρύψει, με κάποιο τρόπο προσπαθεί να βγει «λάδι»! Φύλαγε τα νώτα σου λοιπόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θα βάλει τα όριά του όταν δεν λειτουργεί ξεκάθαρα απέναντί σου, δεν θα πει πολλές κουβέντες, άσε που θα προσπαθήσει με ντοκουμέντα να σε παραπλανήσει και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον σου! Θα λειτουργήσει με τρόπο υπόγειο και σίγουρα θα σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι σου κρύβει, γιατί η συμπεριφορά του απέναντί σου θα γίνει μυστήρια και αλλόκοτη. Αν δεις λοιπόν τον Σκορπιό, να απομακρύνεται, να βάζει αποστάσεις, να μην επιτρέπει τις πολλές κουβέντες και να κρύβεται, να ξέρεις ότι κάτι σου κρύβει ή ότι κάτι προσπαθεί να μπαλώσει, προκειμένου να μην καταλάβεις τα ψέματά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης δεν φυλάει τα νώτα του, μπορείς πολύ εύκολα να τον τσιμπήσεις όταν θα πει ψέματα ή όταν θα θελήσει με κάποιον τρόπο να σε ξεγελάσει… Άσε που θα σου το φανερώσει και ευθαρσώς, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με τέτοιο τρόπο που θα σκεφτείς «Τώρα μου λέει αλήθεια ή παίζει»; Όταν ένας Τοξότης βιάζεται, γίνεται νευρικός, νιώθει να πιέζεται και το βάζει στα πόδια, τις περισσότερες φορές αυτή η αντίδραση σημαίνει ότι έχει λερωμένη την φωλιά του και ότι κάτι περίεργο συμβαίνει… Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις ευθέως, θα παραδεχτεί το σφάλμα του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως κινείται πάντα βάση λογικής, δεν του αρέσουν τα ψέματα, ούτε οι απάτες, ωστόσο είναι άνθρωπος και αυτός, οπότε σίγουρα υπάρχουν στιγμές που εμπλέκεται σε λάθη. Το πρόβλημα με τον Αιγόκερω, είναι ότι δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να διακρίνει το σφάλμα του, δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του το ψέμα του, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ούτε εσύ να τον καταλάβεις, προκειμένου να κουβεντιάσεις μαζί του το θέμα σας. Αν τον δεις λοιπόν εντελώς ακλόνητο στα λόγια του και συνεχίζει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο, χωρίς να λογαριάζει τίποτα… τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του! Μόνο όταν θα… φάει τα μούτρα του, θα σου παραδεχτεί το σφάλμα του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να κάνεις με ένα μικρό παιδί, το οποίο έχει ξαφνικές αντιδράσεις και φυσικά, όταν λέει ψέματα ή έχει λερωμένη την φωλιά του, είναι ξεκάθαρο και δεν το κρύβει. Με κυβερνήτη του ζωδίου του τον εκρηκτικό Ουρανό, ο Υδροχόος είναι της στιγμής, αυτό σημαίνει ότι χωρίς να το σκεφτεί, θα πάρει αποφάσεις ή θα κάνει κινήσεις, που γρήγορα θα μετανιώσει και θα προσπαθήσει να σουλουπώσει… Όταν λοιπόν τον βλέπεις να αντιδρά απότομα, να αλλάζει απόψεις, ιδέες και να σε ξαφνιάζει, εκεί πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς… Ωστόσο, να ξέρεις ότι τα σφάλματά του τα αντιλαμβάνεται και μετά προσπαθεί όσο μπορεί να τα μπαλώσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεγλιστράει σαν το ψάρι, πιάνεται από μία ασήμαντη κουβέντα σου και την μεγαλοποιεί, δίνοντας τεράστιες διαστάσεις επί του θέματος, προκειμένου να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον σου και να μην τον πιάσεις, σε σφάλμα ή σε ψέμα που ήδη έχει μαγειρέψει. Αυτός ακριβώς είναι ο Ιχθύς, ο οποίος ζει το ψέμα σαν να είναι αλήθεια, το πιστεύει κιόλας και μπορεί να ξεγελάσει τους πάντες, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό… Αν δεν του δώσεις σημασία και δεν πέσεις στην παγίδα του, αλλά αδιαφορήσεις, μόνο τότε θα καταλάβει το λάθος του και θα σου τα ομολογήσει όλα.