"Αυτά τα ζώδια θα είναι σήμερα στην κοσμάρα τους!" - Η Άση Μπήλιου προβλέπει!

Θα σας συνδέσουν με Κάιρο κανονικότατα σήμερα!

"Αυτά τα ζώδια θα είναι σήμερα στην κοσμάρα τους!" - Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, προβλέπει και εφιστά την προσοχή μας!

Τετάρτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα είναι αφηρημένα σήμερα;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και... προειδοποίησε. Η Άση Μπήλιου, μίλησε για την Σελήνη στον Ζυγό τις πρωινές ώρες και αργότερα στον Σκορπιό, ενώ τόνισε πως η κυρίαρχη επιρροή της ημέρας είναι το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα.

Αποτέλεσμα αυτών είναι να υπάρχει μια τάση ονειροπόλησης, φυγής από την πραγματικότητα ενώ μάλιστα κάποιοι θα είναι και πιο αφηρημένοι! Μάλιστα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στις ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για τη σημερινή ημέρα! Τι μας περιμένει;

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο:

Κώστας Λεφάκης: "Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..."

Άση Μπήλιου: "Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!" - Είναι και το δικό σας μέσα;

"Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!"- Είναι και το δικό σας μέσα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τρίτη σήμερα και η κορυφαία αστρολόγος έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα, ασχολήθηκε και με τον Ανάδρομο Ερμή ο οποίος θα μείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι της 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου είπε πως μέχρι 18 Ιουλίου ο ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο τους: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ στη συνέχεια είπε πως μετά τις 19 Ιουλίου ο Ανάδρομος θα είναι στον Καρκίνο με συνέπεια να επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Μάλιστα, η αστρολόγος έδωσε και συμβουλές για την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή λέγοντας πως όλα τα ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικά τα μέσα επικοινωνίας ενώ μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο: