Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου!
ΖΩΔΙΑ 24.07.2019 07:21

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σαν γενικός κανόνας, η ειλικρίνεια είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή, όμως πρέπει να ξέρετε πότε να μιλήσετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να αποφασίσετε αν είναι καλύτερο να παραδεχτείτε κάτι στον σύντροφό σας ή να διατηρήσετε τη σιωπή σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιό σας, λαμβάνει έντονα μηνύματα από τα άστρα, και σας δίνει μία σημαντική κατανόηση για τον έρωτα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίξτε τη καρδιά σας στην αλήθεια που βρίσκεται μπροστά σας.

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;
ΛΕΩΝ

Τα νεύρα σας θα εμποδίσουν να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να χαίρεστε που έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε καταστάσεις χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μείνετε αισιόδοξοι για να κερδίσετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θολά όρια ανάμεσα στην πραγματική ερωτική σας ζωή και στις φαντασιώσεις θα σας εμποδίσουν να δείτε την αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως πείσετε τον εαυτό σας πως τα ρομαντικά σας όνειρα είναι πραγματικά σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ηρεμία μέσα σας θα κάνει τις σχέσεις πιο αρμονικές απ’ ό,τι συνήθως.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προϊστάμενοί σας, μπορεί να δοκιμάσουν εσάς και τα όριά σας σας, εξαναγκάζοντας σας να αποδείξετε το ποιοι είστε και τι κάνετε.

Ζώδια και ψέματα! Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα!

Πως θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει κατάμουτρα; Τα ψέματα είναι κάτι που σιχαινόμαστε σχεδόν όλοι άνθρωποι! Δε θέλουμε να μας λένε, αλλά εμείς επιτρέπεται να πούμε ένα-δύο. Κάποια ζώδια όμως το παρακάνουν...

Δεν τα πας καλά με τη γλώσσα του σώματος; Η αστρολογία ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Ζώδια & εμπιστοσύνη: Πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

Κριός
Ο Κριός όταν λέει ψέματα το παίζει όσο πιο άνετος μπορεί. Αυτό όμως που τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ο τρόπος που αντιδρά όταν τον υποπτεύονται. Παραδέχεται το λάθος του, όχι το ψέμα του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι λέει ψέματα και μετά ισχυρίζεται ότι κατάλαβε λάθος. Σατανικό.

Ταύρος
Το ψέμα για τον Ταύρο είναι κάποια μορφή τέχνης. Πρώτα σκέφτεται λεπτομερέστατα το σενάριο που θα σου παρουσιάσει. Έπειτα το επαναλαμβάνει στο μυαλό του, μέχρι να το αποστηθίσει και ίσως μέχρι να πιστέψει ότι πράγματι το έζησε. Δύσκολα θα τον πιάσεις.

Δίδυμοι
Νομίζει ότι είναι καλός ψεύτης, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το παρακάνει με τις σχετικές με την ιστορία λεπτομέρειες όταν θέλει να πει ένα ψέμα, με αποτέλεσμα να τον αντιλαμβάνεσαι εύκολα. Αν τον πιάσεις να λέει ψέματα, θα προσπαθήσει να ανασκευάσει με την δικαιολογία ότι έκανε λάθος. Ανεπιτυχώς.

Καρκίνος
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Καρκίνου είναι η υπερβολική του ειλικρίνεια. Αν κάποιος τον ξέρει καλά, δεν υπάρχει περίπτωση ο Καρκίνος να καταφέρει να κρυφτεί. Ωστόσο, αν δεν τον έχεις ξαναδεί να λέει ψέματα, τούτο θα σου πούμε και τίποτα άλλο: θα αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο να σε κοιτάξει στα μάτια. Ίσως προσπαθήσει να αλλάξει και θέμα.

Λέων
Η αυτοπεποίθηση του Λέοντα σε συνδυασμό με την πολυλογία του, θα σε παραπλανήσουν εντελώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ότι ο Λέων σου λέει ψέματα, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή. Μετά από καμιά ώρα θα το διαπιστώσεις επειδή θα σε έχει κάνει να αμφιβάλεις (ή και ξεχάσεις) αυτά που ξέρεις.

Παρθένος
Ο Παρθένος αντιμετωπίζει το ψέμα σχεδόν όπως ο Δίδυμος, αλλά είναι πολύ χειρότερος ψεύτης. Δεν θα βάλει απλώς πολλή σάλτσα στο αφήγημά του, θα προσθέσει λεπτομέρειες άσχετες για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Ζυγός
Θα μπορούσε το ζώδιο που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη να λέει ψέματα; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορεί να πει ψέματα, του είναι σχεδόν αδύνατο. Ο μόνος τρόπος ένας Ζυγός να σου πει ψέματα, είναι μέσω μίας καταφατικής ή αρνητικής απάντησης. Μετά θα σε αποφεύγει για δύο μέρες.

Σκορπιός
Να ξεκαθαρίσουμε για αρχή ότι ο Σκορπιός σιχαίνεται και το ψέμα και τους ψεύτες. Αν «χρειαστεί» όμως να πει ψέματα, θα το κάνει πολύ πειστικά. Μόνο αν αρχίσεις τις ερωτήσεις θα χάσει τα λόγια του. Αν το ύφος σου είναι αρκετά ανακριτικό, τότε θα πάρει αμυντική στάση προσπαθώντας να το γυρίσει σε εσένα.

Τοξότης
Ίσως από τους καλύτερος ψεύτες του ζωδιακού. Είναι ζώδιο με φαντασία, είναι γεννημένο για να ψεύδεται. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν όντως πειστεί. Αν του πεις ότι δεν τον πιστεύεις, θα σηκώσει τους ώμους και θα σου πει ότι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Αιγόκερως
Άλλος ένας πολύ καλός ψεύτης ο Αιγόκερως. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, έχει μία άλλη αποτελεσματική τεχνική. Είναι ανέκφραστος και λέει ψέματα με τον ίδιο ακριβώς χαλαρό τρόπο που θα σου έλεγε αλήθεια. Έπειτα, φροντίζει τα μισά από αυτά που θα σου πει να είναι αλήθεια. Αδύνατο να τον καταλάβεις.

Υδροχόος
Όσο περίεργος είναι ο Υδροχόος, άλλο τόσο περίεργος είναι και ο τρόπος που λέει ψέματα. Για αρχή, θα σου πετάξει το ψεματάκι του χαλαρά στο ενδιάμεσο μιας συζήτησης. Αν τον ρωτήσεις κάτι σχετικά με το ψέμα του, θα προσπαθήσει να απαντήσει αδιάφορα και αμέσως θα σε ρωτήσει κάτι άσχετο. Σκοπός του είναι να το κάνει να φανεί ασήμαντο ώστε να μην το συζητήσετε και πολύ.

Ιχθείς
Αν δεν πετύχεις τον Ιχθύ στις καλές του, είναι πολύ εύκολο να τον πιάσεις να λέει ψέματα. Θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν θύμα –άλλωστε θύμα δεν είναι πάντα ο Ιχθύς;- ώστε εσύ να υποθέσεις ότι αποκλείεται ο καημένος να λέει ψέματα. Αν τον πιάσεις θα σου πει πάλι ότι είναι το θύμα γιατί αναγκάστηκε να σου πει ψέματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βρες το ζώδιό σου στο κινέζικο ωροσκόπιο

Κώστας Λεφάκης: Μόλις έδωσε τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια! Έτοιμοι για την αλήθεια;

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share