Μήπως είναι έτοιμος να σε απατήσει; Το ζώδιο του θα σου λύσει την απορία!

Για να μην γίνεις...ελαφίνα!

Μήπως είναι έτοιμος να σε απατήσει; Το ζώδιο του θα σου λύσει την απορία!

Έχεις λάβει κάποια περίεργα vibes τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέσαι μήπως ετοιμάζεται να σε απατήσει; Το ζώδιο του και το Youweekly.gr θα σου λύσει την απορία!

Μήπως σκέφτεται να κάνει την κουτσουκέλα; Δες πώς το κάθε ζώδιο φέρεται λίγο πριν απατήσει. Εκτός από τον Τοξότη, ο Τοξότης καρφώνεται από μόνος του.

Κώστας Λεφάκης: Ένα είναι το ζώδιο που θα "μαρτυρήσει" τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού!

Κριός
Έχει πολλές εκρήξεις αδρεναλίνης. Ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει περισσότερο για τρέξιμο, γυμναστήριο. Ο Κριός έχει ανάγκη για ένταση και όσο δεν την βρίσκει τόσο ψάχνει για βαλβίδες εκτόνωσης. Ίσως πριν την κουτσουκέλα να έχει τη διάθεση ενός ανθρώπου που έχει πιει επτά εσπρεσάκια, συνεχόμενα.

Ταύρος
Τον Ταύρο γενικά ζηλιάρη δεν τον λες. Ακόμη και αν ζηλεύει ο σύντροφός του, ο ίδιος δεν ζηλεύει εύκολα, πρέπει να του έχεις δώσει σοβαρές αφορμές. Τώρα αν έχει αρχίσει να σε αμφισβητεί, μάλλον συμβαίνει επειδή κρίνει από τις δικές του κουτσουκέλες. Μάλλον παίζει το ματάκι του τελευταία.

Δίδυμοι
Έχει αρχίσει να βγαίνει συχνά. Ίσως θέλει απλώς να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά είναι και σημάδι ότι γενικώς…ψάχνεται. Θέλει να δει τι επιλογές έχει και αν περνάει ακόμη η μπογιά του. Απλώς θέλει να το δει λίγο πιο πρακτικά.

Καρκίνος
Θέλει να κάνει μόνο σεξ. Η επαφή σας είναι μόνο σαρκική και καθόλου συναισθηματική. Αυτό δεν είναι στον χαρακτήρα του Καρκίνου και για να συμβαίνει, σημαίνει ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται κάποιο άλλο πρόσωπο. Και αν ο Καρκίνος σκέφτεται άλλο πρόσωπο, κλάφ’ τα.

Λέων
Αν έχεις σύντροφο Λέοντα, θα το καταλάβεις σίγουρα. Ο Λέων είναι από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και συνήθως κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Αν έχει αρχίσει να σκέφτεται ότι θέλει να «εξερευνήσει τους ορίζοντες» του θα αρχίσει να παίρνει αποστάσεις. Τα τηλεφωνήματα θα αραιώσουν, θα ξεχνάει να πει καληνύχτα. Οι τύψεις θα φανούν στην ζευγαρο-καθημερινότητά σας.

Παρθένος
Θα έχει πολλά νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος έχει γενικά πολλά νεύρα, αλλά θα τον δεις να νευριάζει με το παραμικρό. Για παράδειγμα, γιατί δεν έκλεισες το μπουκάλι από το αφρόλουτρο αφού έκανες μπάνιο; Θα βρίσκει δικαιολογίες για να αρπαχτεί μαζί σου και να μαλώσετε.

Ζυγός
Αν του έχουν μπει ιδέες του Ζυγού ότι θέλει να ξενοκοιτάξει, σημαίνει ότι αμφιβάλλει για τα συναισθήματά του. Γενικά, ο Ζυγός είναι σχετικά ρομαντικό ζώδιο και κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Αν λοιπόν αμφιβάλλει για τα συναισθήματά του για εσένα, θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσει να αποφεύγει τις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια. Λόγω αυτού, θα αρχίσει να έχει και τύψεις τις οποίες θα τις εκφράσει λίγο μελό. Π.χ θα στεναχωριέται και θα σου ζητάει συγγνώμη για το τίποτα.

Σκορπιός
Μια μυστικοπάθεια θα την έχει. Όταν ο Σκορπιός έχει στο νου του ότι δεν πειράζει και να κερατώσεις μία φορά –μία ίσον καμία θα σου πει- τότε θα αρχίσει να σ’ το παίζει ελεύθερο πνεύμα. Δηλαδή θα τον ρωτάς με ποιους θα πάει για μπύρα και αυτός θα σου λέει το κλασικό «Τι είναι αυτό τώρα; Ανάκριση;». Κλασικός Σκορπιός.

Τοξότης
Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης είναι άνθρωπος έξω καρδιά, δεν μπορεί εύκολα να κρυφτεί. Θα τον καταλάβεις ότι το πάει για κέρατο, όταν θα αρχίσει να μην τον χωράει ο τόπος…μαζί σου. Θα θέλει να πάει μία εκδρομούλα αλλά αντί να σε πρήξει να πας μαζί του, θα σου λέει ότι έτσι κι αλλιώς εσύ δεν πολύ-γούσταρες ποτέ τα ταξίδια.

Αιγόκερως
Θα σου το πει αφού το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι ο Αιγόκερως είναι πολύ καλός στο να κρύβεται, οπότε θα πρέπει να το καταλάβεις μόνος σου. Θα τον βλέπεις λίγο να αλλάζει χρώμα όταν πλησιάζεις το κινητό του. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε με έναν Αιγόκερο, είναι να του πάρεις σε ανύποπτο χρόνο το κινητό «για να κάνεις ένα τηλεφώνημα» και να δεις την αντίδραση του.

Υδροχόος
Με τον Υδροχόο είναι λίγο δύσκολο να προβλέψεις κάτι τέτοιο. Είναι πολυδιάστατος γενικά. Ενδόμυχα, το γεγονός ότι σκέφτεται να σε κερατώσει, θα το ρίξει στην σεξουαλική σας ζωή, σκεπτόμενος ότι βαριέστε γιατί δεν δοκιμάζετε καινούρια πράγματα τώρα τελευταία.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι πέφτουλας. Δεν το επιδιώκει, αλλά λόγω του ότι είναι λίγο στον κόσμο του γενικότερα και ξαφνικά ξυπνάει και θυμάται να γίνει σούπερ φιλικός, κάποιοι το εκλαμβάνουν ως φλερτ. Αν κάποιος από αυτούς ανταποκριθεί στο «φλερτ» του και σκέφτεται να την κάνει την κουτσουκέλα, θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσει να αποφεύγει συγκεκριμένα μέρη – αυτά τα μέρη που ξέρει ότι θα είναι αυτό το άτομο.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Παραμείνετε ψύχραιμοι και επαγγελματίες αλλά μπορεί να γίνετε θύματα εκμετάλλευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιος θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια συναισθηματική σύγκρουση ή να κερδίσει από εσάς μέσω προκλήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με ένα φιλικό άτομο που σας στηρίζει, για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντισταθείτε σε αυτές τις στρατηγικές, γιατί θα χάσετε τη δύναμη και την αξιοπιστία σας αν ενδώσετε.

ΛΕΩΝ

Μην φτάσετε στα άκρα, απομονώνοντας καίριους συνεργάτες ή καίγοντας πολύτιμες γέφυρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να μην επικρατήσει η απαισιοδοξία ή ο αρνητισμός, στραφείτε σε ένα άτομο που σας βοηθά να παραμένετε ρεαλιστές.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας θα ανορθωθεί, αν στραφείτε προς κάτι που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συνεργασία απαιτεί πολλές διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς που δε θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασίστε μέσα σας τι είστε διατεθημένοι να δώσετε και μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πιο πιθανό είναι να δείτε τους άλλους να επιλύουν τελικά οι ίδιοι τα θέματά τους χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με στρατηγική και αλλάζοντας τη δική σας προσέγγιση, θα αλλάξετε και τις σκέψεις των άλλων!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν έχετε κάποια επαγγελματική παρουσίαση, στήστε ένα πλάνο για να μην βγείτε εκτός θέματος.