Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου;

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθείτε να ονειροπολείτε τη σύνδεσή σας με κάποιον ξεχωριστό ή με τους αγαπημένους φίλους σας με παιχνιδιάρικο και ελαφρύ τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε πιο δυναμικοί απ’ ό,τι συνήθως στις διάφορες δημιουργικές μορφές αυτοέκφρασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε τι έχετε μέσα στην καρδιά σας, καθώς αυτό θα φέρει αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βγείτε πιο δυνατοί από μια δύσκολη φάση.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να νιώθετε δυσφορία αν οι προσπάθειές σας στη δουλειά δεν αναγνωρίζονται...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες τα νεύρα σας θα ταραχτούν από κάποιους στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Προτεραιότητα σας είναι να κάνετε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια αίσθηση άνεσης, ασφάλειας και γαλήνης στο σπίτι σας.

Βίκη Παγιατάκη: «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια»!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδώστε στην παρόρμησή σας να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να πάτε σε ένα ακριβό κομμωτήριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα για μερικές μέρες, ώστε να διασκεδάσετε. Δεν θα το μετανιώσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία για να προωθήσετε τους πιο φιλόδοξους, προσωπικούς στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθετε έτοιμοι να πετύχετε που ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να κάνετε υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να βάλετε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας πριν πελαγώσετε!

Πηγή: eradio.gr

Κώστας Λεφάκης: «Σε κρίση αυτό το ζώδιο! Ο Σεπτέμβρης έρχεται με άσχημα νέα»!

Ο Κώστας Λεφάκης, μας εφιστά την προσοχή! «Σε κρίση αυτό το ζώδιο! Ο Σεπτέμβρης έρχεται με άσχημα νέα» τονίζει σε προβλέψεις!

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στο ζώδιό σας, αποτελούν το βασικό σκηνικό της καθημερινότητάς σας σε όλη την πορεία της χρονιάς του 2019.


Μπορεί να αγωνιστείτε ή να δυσκολευτείτε στην πορεία της, αλλά ότι καταφέρετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το μέλλον. Χωρίς να είναι δύσκολη πορεία, κρίνεται λόγω των πλανητικών συνδυασμών κρίσιμη το Χειμώνα και το Καλοκαίρι, αποφασιστική την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, ειδικά τον Σεπτέμβρη. Ο Ποσειδώνας από τη θέση του στους Ιχθείς, θα διατηρήσει αρκετές ασάφειες ακόμα μέσα σας. Ωστόσο οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι από το τέλος Μαρτίου και μετά. Έτσι λοιπόν στην πορεία της Άνοιξης και στη συνέχεια του Καλοκαιριού αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Όσοι νιώθετε απομονωμένοι από κάποιους που αγαπάτε δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε καλύτερες προσπάθειες για να τους πλησιάσετε. Οι σύνοδοι του Πλούτωνα με τον Κρόνο θα σας ωριμάσουν, ενδεχομένως να σας πιέσουν τα γεγονότα ψυχολογικά, θα μπορέσετε όμως να τα αντιμετωπίσετε στο τέλος. Από τον Μάιο και μετά και με την βοήθεια της αρμονίας Ουρανό από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, θα σας δώσει το κουράγιο για αναθεωρήσεις και καινούρια ξεκινήματα. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου θα ανατρέψουν κάποια άμεσα σχέδιά σας και θα δοκιμάσουν προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου;


Τα αισθηματικά σας λοιπόν και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε αλλά και να επιμεληθείτε πολύ. Μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Η προσπάθειά σας να επιτύχετε κάτι, ίσως παρεμποδιστεί. Δεν πρέπει να πτοηθείτε ακόμα και όταν τίποτα δεν σας γεμίζει ουσιαστικά. Βρείτε το κουράγιο, τους πρώτους μήνες, να μείνετε μόνοι, προκειμένου να βάλετε μια τάξη μέσα σας. Από τον Απρίλιο όμως και μετά, επιδιώξτε μια καινούρια γνωριμία, ρισκάροντας ακόμα την εκδοχή μιας απογοήτευσης. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχουν εκκρεμότητες σε μια σημαντική σχέση σας. Το λάθος είναι ότι μέχρι τώρα δεν την αντιμετωπίσατε αρκετά σωστά και με ειλικρίνεια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το κάνετε. Αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις σας, αποφύγετε να πάρετε το ρόλο του επικριτή και μην πείτε τις αλήθειες εκείνες που θα πληγώσουν τους άλλους όσο και αν αντικειμενικά έχετε δίκαιο. Κάντε τον κόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι οι νεότεροι και λιγότερο προκατειλημμένοι σε καινούριες συναισθηματικές εμπειρίες ή περιπέτειες που θα προκύψουν. Δεν είναι η περίοδος τώρα που θα βρείτε την μεγάλη αγάπη. Είναι το χρονικό διάστημα που η ζωή και η μοίρα σας εκπαιδεύουν, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι στον έρωτα ή στην αγάπη την επόμενη χρονιά.


Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο επαγγελματικός, σε συνάρτηση με τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Κι εδώ υπάρχει αγώνας, δρόμος, κόπος αλλά και εξέλιξη. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει πολλούς να επεκταθείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Οι υπόλοιποι θα νιώσετε συχνά καταπιεσμένοι από το σύστημα ή την εργοδοσία. Όλοι σχεδόν θα ζήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα γίνουν με κουραστικό τρόπο. Ακόμα μια φορά πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να τηρήσετε αυστηρό προγραμματισμό, τόσο στον χρόνο, όσο και στις δραστηριότητές σας. Αν δε, είστε σίγουροι ότι τοποθετήσατε λάθος μια φιλοδοξία σας, μην διστάσετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον που απευθυνθήκατε, ή προς το αντικείμενο. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, θα είστε εκτεθειμένοι στην επιρροή των εκλείψεων, αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους της δουλειάς σας, όπως και δραστηριότητες, αβέβαιες που μπορεί να σας εκθέσουν.


Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για την αίσθηση μιας μικρής ανάκαμψης. Προνοήστε για τις περιόδους των εκλείψεων που σας ανάφερα, αποφεύγοντας να κάνετε περιττά έξοδα ή από ευαισθησία, υποχωρώντας απέναντι σε κάποιους και να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Παρά το διαρκές άγχος που θα έχετε σε αυτόν τον τομέα, τα περισσότερα οικονομικά σας προβλήματα θα έχουν λυθεί, ανακουφίζοντάς σας ψυχολογικά και δίνοντάς σας μικρά καινούρια περιθώρια για να καλύψετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες, ή να επιδοθείτε σε κάποιες αναζητήσεις.’


Τέλος, το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιό σας και είναι η περίοδος που έχετε καλύτερες προοπτικές να σταθεροποιήσετε μια καινούρια βάση επάνω στην οποία θα στηρίξετε όλη σας την ζωή τα επόμενα χρόνια.