Κώστας Λεφάκης: Αυτά τα τρία ζώδια θα "υποφέρουν" τον Σεπτέμβρη! Κίνδυνοι και αντιξοότητες!

Τεράστια προσοχή!

Κώστας Λεφάκης: Αυτά τα τρία ζώδια θα

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για τα τρία ζώδια που θα "υποφέρουν" τον Σεπτέμβρη! Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και οι αντιξοότητες που θα προκληθούν;

Ο γνωστός αστρολόγος μιλάει αναλυτικά και αναλύει!

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα τον Σεπτέμβρη, ο οποίος μόλις μπήκε γι΄ αυτά τα τρία ζώδια!

Κριός

Κινηθείτε μεθοδικά, προφυλάσσοντας τα εργασιακά σας συμφέροντα και οτιδήποτε άλλο σχετικό κεκτημένο.

Οι μέρες που ακολουθούν, θα παρουσιάσουν αντιξοότητες και θα σας υποχρεώσουν άλλοτε να αμυνθείτε στο κίνδυνο μιας ενδεχόμενης επίθεσης και άλλοτε να κινηθείτε περισσότερο προσπαθώντας να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν.

Ερωτικά δεν αλλάζει πολύ το σκηνικό το πρώτο μισό του μήνα και πολλοί από εσάς μπορεί να πιστέψετε ότι το απίθανο δεν μπορεί να συμβεί. Στις 15 όμως η Αφροδίτη περνά στον απέναντί σας Ζυγό και σας θέλει γοητευτικούς, στοχευμένους και αποφασιστικούς.

Ο Άρης από την Παρθένο δίνει διάρκεια στις καταστάσεις και χρειάζεται προσοχή σε ότι δεν σας κάνει τη χάρη να βελτιωθεί στην εργασία. Προστατέψτε την περιουσία και το εισόδημά σας και επεξεργαστείτε ιδέες και σχέδια που βελτιώνουν το μέλλον σας.

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης μπαίνει με ''μαύρα''!» Οι προβλέψεις που κρύβουν εκπλήξεις!

Λέων

Οι πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζουν μεν λίγο τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, αλλά γενικά δεν θα σταματήσετε να εξυπηρετήστε στις επιδιώξεις σας. Επίσης δεν θα λείψει και ένας μικρός οικονομικός ανεφοδιασμός που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, αποφύγετε να βιαστείτε, ή να εκτεθείτε, ή να ξοδέψετε χρήματα περισσότερο από όσο πρέπει ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα.

Κάποιες ημέρες του μήνα, κυρίως στο δεύτερο μισό του, θα έχουν ιδιαίτερη κούραση για μικρό σχετικά αποτέλεσμα. Όσοι κινείστε με κεκτημένη ταχύτητα, φροντίστε να έχετε σωστά αντανακλαστικά και να μην περιμένετε να συμβούν όλα χωρίς προσπάθεια.

Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 15 και μετά, προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους ελεύθερους από εσάς. Επιμεληθείτε λοιπόν του εαυτού σας, της εμφάνισης και της συμπεριφοράς σας και λειτουργήστε με τακτική, εκεί που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να σας προσέξουν ιδιαιτέρως!

Παρθένος

Και για εσάς οι μέρες που ακολουθούν είναι κουραστικές όπως σχεδόν για όλο τον κόσμο. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μέχρι τις 14, σας σώζει πολλές φορές και σας βοηθά άλλες τόσες να καλύψετε τουλάχιστον τα πιο απαραίτητα.

Αυτή η όψη επίσης ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και πολλές φορές, μπορεί να σας βγάλει από τις συνήθειές σας, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας, αναμοχλεύει τις προσδοκίες σας και σας κάνει εύστοχους στην εργασία. Εδώ πρέπει να προσέξετε να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι, ούτε απέναντι στον εαυτό σας, ούτε απέναντι στους άλλους.

Οι ιδέες σας είναι εφαρμόσιμες σε αυτόν τον τομέα και δεν έχετε παρά να βρείτε τα μέσα για να τις υλοποιήσετε. Σε γενικότερες γραμμές δεν θα παρατηρηθεί μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης ''τελειώνει'' αυτό το ζώδιο! Το μεγαλύτερο λάθος έρχεται»

Ο Κώστας Λεφάκης σε προβλέψεις - ανατροπή: «Ο Σεπτέμβρης ''τελειώνει'' αυτό το ζώδιο! Το μεγαλύτερο λάθος έρχεται» τονίζει και σημαίνει συναγερμό!

Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές ταλαιπωρίες και τα γεγονότα άλλαξαν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τους ανθρώπους.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σχέση με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, μέχρι και τον Απρίλιο του 2018, σας υποχρέωσαν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε, να αναπτύξετε καινούριους σκοπούς πορείας και επιβίωσης και να αναθεωρήσετε σε μεγάλο βαθμό ότι αφορά στην αισθηματική σας ζωή.

Το πρόσφατο παρελθόν μπορεί να σας ταλαιπώρησε αλλά σας ωρίμασε και τώρα βρίσκεστε μπροστά σε μια νέα εποχή που αναδύεται αργά αλλά σταθερά και η οποία αποσκοπεί να σας αποκαταστήσει και πρακτικά και συναισθηματικά!

Το 2019 είναι θεωρείται περίοδος μεταίχμιο, καθώς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας προκειμένου να ανοίξει ένας καινούριος στα επόμενα γενέθλιά σας, η διάρκεια του οποίου θα είναι μεγάλη. Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε σοβαρά, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σας και αισιοδοξώντας για το μέλλον σας.


Από τον Μάρτιο του 2019 ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο και αρχίζει να πραγματοποιεί αρμονική σχέση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και ρυθμίζει το επαγγελματικό σας πεπρωμένο. Αυτή η καλή όψη που θα έχει διάρκεια, κάνει το 2019 σταθμό στη ζωή σας καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για συναισθηματικές επενδύσεις και άλλες τόσες για περισσότερη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας σωστά, την κατάλληλη στιγμή, αλλά προσπαθήστε να πειθαρχείτε την φυσική σας παρόρμηση και τις γνωστές ανυπομονησίες σας.


Δεν είστε οι μόνοι που υποχρεωθήκατε να δεχτείτε μια αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο ή που διστάσατε να αποτρέψετε κάτι δυσάρεστο.

Κώστας Λεφάκης: «''Σκορπιός'' στο τέλος ο Αύγουστος για ένα ζώδιο! Το κεντρί του στάζει το τέλος»!

Η Άνοιξη της χρονιάς αυτής με την βοήθεια του Δία από τον Τοξότη και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα. Ο έρωτας θα παίξει περισσότερο πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την χρονιά. Ίσως γιατί τα χρόνια που πέρασαν σας έκαναν πιο ώριμους και πιο προσγειωμένους. Καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν είναι τέλειο και πως η ερωτική επιτυχία κερδίζεται μόνο με κατανόηση, συνεργασία και αρκετή δόση συνθηκολόγησης στις δύσκολες στιγμές.

Με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που προβλέπονται μήνες γενικότερης αναταραχής, το 2019 βοηθά την βελτίωση των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων και την κάλυψη των σχετικών αναγκών σας. Ακόμη και αν δεν συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο, μπορείτε πλέον να δεχτείτε τα μειονεκτήματα μιας καινούριας σχέσης και μέσα από τον ειλικρινή διάλογο να προχωρήσετε και να την εδραιώσετε.


Όσοι είστε μόνοι, το 2019 σας βοηθά για μια αισθηματική ανανέωση με ένα δεσμό, μια συμφιλίωση ή ακόμα και για έναν απόγονο. Το πρώτο εξάμηνο απαιτεί πιο οργανωμένες προσπάθειες στον τομέα αυτόν, μετά τον Μάιο όμως τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα και πιο αισιόδοξα. Είναι στο χέρι σας, πριν κλείσει η χρονιά, να μην έχετε κανένα παράπονο και να νιώσετε περισσότερο τακτοποιημένες και ασφαλείς.


Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας θα συνεχιστεί. Οι νεότεροι του ζωδίου σας έχετε προοπτικές ανόδου με προϋπόθεση τον αγώνα και κάποιες μάχες που πρέπει να δώσετε. Οι ανταγωνισμοί και τα παρασκήνια δεν θα λείψουν. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας και να κάνετε τις ικανότητές σας περισσότερο αναγνωρίσιμες. Προσέξτε τους μήνες Ιανουάριο, Ιούλιο και Δεκέμβριο. Ζητήστε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Αποφύγετε δηλώσεις και νευρικότητα που θα ενοχλήσει τους ανωτέρους ή τους πιο ισχυρούς από εσάς. Τέλος, μην αφήνετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση συνεργασίας, αποδεχτείτε την ,απλώς προσέξτε τους όρους που συνεπάγεται.

Στον οικονομικό τομέα οι Κριοί πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αιφνιδιασμούς και ανακατατάξεις. Διαχειριστείτε έξυπνα και προνοητικά το εισόδημά σας, αλλά και τα χρήματα γενικότερα. Οι καταστάσεις αλλάζουν εδώ και οι γενικότερες δυσκολίες δεν υποχωρούν ακόμα. Αποφύγετε να ριψοκινδυνεύεστε χρήματα σε επενδύσεις στην αρχή του και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο σας ευνοούν σε ενέργειες και αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.


Το 2019 σας υποχρεώνει να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις αποφάσεις, να καταπολεμήστε το άγχος και την νευρικότητα, να αποδεχτείτε κάτι που δεν ανατρέπεται και να προσαρμοστείτε εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον και προοπτική για εσάς, μακροπρόθεσμα. Μην ταλαιπωρείτε άσκοπα τον εαυτό σας, προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερένταση.