Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Παγιατάκη: Οι προβλέψεις που φέρνουν ταραχή στα ζώδια! Ποιοι βάζουν «μαύρα»;

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί!

Βίκυ Παγιατάκη: Οι προβλέψεις που φέρνουν ταραχή στα ζώδια! Ποιοι βάζουν «μαύρα»;
Ζώδια 10.09.2019 11:54

Η Βίκυ Παγιατάκη σε προβλέψεις που φέρνουν ταραχή στα ζώδια! Ποιοι βάζουν «μαύρα»; Διαβάστε αναλυτικά και προφυλαχθείτε!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη.

Κριός: Σήμερα φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό σας. Μπορείτε να σκεφτείτε τι θα βελτιώσετε τώρα, τι θα αλλάξετε, τι θα ενισχύσετε. Μέσα σ’όλα πρέπει να προσέχετε λίγο την πίεση που φορτώνετε στον εαυτό σας.

Ταύρος: Υπάρχει εύνοια ακόμα και θα υπάρχει μέχρι το Σάββατο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βοηθούν στα οικονομικά, έρχονται επαφές και συζητήσεις. Σήμερα και αύριο δύο καλές ημέρες και πρέπει να δώσετε προσοχή σε όσα δεν προχωράνε.

Δίδυμος: Μετριάζεται η πίεση σήμερα. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι διανύετε ένα μεταβατικό διάστημα, με πολλά σκαμπανεβάσματα, καθυστερήσεις σε συμφωνίες, έντυπα, έγγραφα. Μη μεταφέρετε σχόλια και συζητήσεις, προσέξτε τι λέτε και σε ποιον.

Καρκίνος: Από σήμερα φτερά στα πόδια. Μέχρι και το Σάββατο ισχύει αυτό. Είναι ευνοϊκές μέρες, μην αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις. Κλείστε τώρα εκκρεμότητες, βρείτε όσους θα σας βοηθήσουν. Σε επίπεδο σχέσεων μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλύτερο.

Λέων: Λεπτές ισορροπίες στον έρωτα και την εργασία. Δυο μέρες τώρα που θέλουν λεπτές ισορροπίες σε συνεταιρισμούς, σχέσεις, συνεργασίες. Ακούστε καλύτερα τον σύντροφό σας.

Παρθένος: Ζόρικη αυτή η περίοδος αλλά θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Σήμερα και αύριο, μέχρι και Παρασκευή πρωί είναι ωφέλιμες ημέρες. Κλείστε τώρα εκκρεμότητες.

Ζυγός: Παίζετε πιο άνετα παντού. Πιο δικές σας μέρες τώρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Γίνεστε πιο δημιουργικοί. Σε δύσκολες καταστάσεις μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές.

Σκορπιός: Επιστρατεύστε υπομονή και ψυχραιμία σήμερα αλλά και αύριο. Είναι λίγο φορτωμένες αυτές οι μέρες αν και γενικά δε διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Στο τέλος θα έχετε πολλά θετικά που θα αποκομίσετε.

Τοξότης: Ένα φως ξεμπερδεύει κάπως τα πράγματα. Δύο βοηθητικές μέρες τώρα. Ξεμπερδέψτε πράγματα και καταστάσεις, βάλτε τα σε μια σειρά. Η Πανσέληνος του Σαββάτου μπορεί να φέρει ανατροπές οπότε προσέξτε.

Αιγόκερως: Ευνοϊκές μέρες τώρα με Αφροδίτη και Ερμή. Προτάσεις και κέρδη έρχονται. Σήμερα και αύριο καλές ημέρες και για τις σχέσεις στη ζωή σας.

Υδροχόος: Νέα ξεκινήματα, βελτιώσεις και γενικά καλά νέα. Κάτι που φοβάστε τώρα πια καταλαβαίνετε ότι δεν είναι κάτι φοβερό. Με μια ματιά καταλαβαίνετε τι πρέπει να προσέξετε, τι να ενισχύσετε. Σήμερα και αύριο αλλαγές και βελτιώσεις.

Ιχθείς: Πολλές οι συζητήσεις και τα σχέδια αλλά από «τηγανίτα» ακόμα τίποτα. Περίεργες κάπως οι μέρες τώρα. Σήμερα και αύριο μπορείτε να κάνετε βοηθητικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Βίκυ Παγιατάκη: Πανσέληνος στους Ιχθύς! Ποιους επηρεάζει και τι θα συμβεί;

Η Βίκυ Παγιατάκη αναλύει την Πανσέληνο στους Ιχθύς! Ποια ζώδια θα επηρεάσει και τι θα συμβεί; Η γνωστή αστρολόγος προειδοποιεί!

Ο έντονος µεταβατικός κύκλος που ξεκινά γύρω στις 18 Αυγούστου για τα µεταβλητά ζώδια -∆ίδυµοι, Τοξότης, Ιχθύες, Παρθένος- συνεχίζεται. Στο τέλος αυτής της εβδοµάδας θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή, ψυχραιµία και υποµονή, γιατί η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 στους Ιχθύς αυξάνει την πίεση και τα απρόοπτα. Σχέσεις, συνεργασίες και υγεία οι τοµείς που είναι πιο ευαίσθητοι. Από τις 15 και µετά ναι µεν δεν εκλείπει η πίεση, αλλά µετριάζεται σηµαντικά και είναι πιο εφικτή η λύση προβληµάτων.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κάπως ιδιαίτερη αυτή η εβδοµάδα για εσάς, γιατί πυκνώνει ευθύνες και υποχρεώσεις γύρω από τα επαγγελµατικά. ∆υνατότητες και ελλείψεις, συµπορεύσεις αλλά και ανταγωνισµοί φαίνονται κάπως πιο µεγεθυµένα. Βάλτε και ένα µάτι πίσω στην πλάτη γιατί όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι ή τόσο έµπειροι και έντιµοι. Στις 14 µαζί µε την πανσέληνο που φέρνει µια έξτρα ταλαιπωρία,έρχεται και ο Ερµής απέναντί σας. Τον νου σας σε συµφωνίες, συµβόλαια, σπουδές, λογαριασµούς, κάρτες, µετακοµίσεις και ταξίδια. Στον έρωτα µετριάστε ταχύτητα και εγωισµούς. Ιδιαίτερα αν το έτερον ήµισυ ανήκει σε ∆ιδύµους, Παρθένο, Ιχθύς ή Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Το... γοργόν και χάριν έχει. Εχει πλήρη εφαρµογή η λαϊκή παροιµία όσον αφορά εσάς και την εβδοµάδα που ξεκινά. Εως και την Παρασκευή στο πλευρό σας θα βρίσκεται ο Ερµής -αλλά και µετά δεν θα είναι αρνητικόςκαι έως και το Σάββατο η Αφροδίτη. Εξυπακούεται ότι έχετε εύνοια εξασφαλισµένη σε αρκετούς τοµείς, θέµατα και ενδιαφέροντα, όπως: επαγγελµατικά, συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, ρυθµίσεις εγγράφων, και ό,τι αφορά στο παιδί. Συζητήστε µε πιο ανοιχτό πνεύµα µε τον σύντροφό σας για τον γάµο ή τη σχέση σας και φανείτε πιο υποµονετικοί -αν το αξίζει- µε έτερον ήµισυ που ανήκει σε ∆ιδύµους, Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύς!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου;


ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το παράπονό σας «µα ήταν ανάγκη να έρθουν όλα µαζεµένα» -υποχρεώσεις, καθυστερήσεις, έξοδα, αναποδιές πάσης φύσεωςείναι απολύτως δικαιολογηµένο. Μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών είναι η πανσέληνος που θα γίνει στις 14 στο ζώδιο των Ιχθύων. Απαιτήσεις, παραξενιές ανωτέρων, νόµων ή κανονισµών, ασυνεννοησία και µπερδέµατα. Επίσης, έξτρα έξοδα. Προσοχή λοιπόν παντού -στην υγεία- έως τις 14. Από τις 15 και µετά, σταδιακά το κλίµα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό δεν αφορά µόνο σε αυτήν την εβδοµάδα. Ο,τι µπορεί λοιπόν να µεταφερθεί για µετά τις 15 θα έχει µια κάπως καλύτερη «τύχη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο Σεπτέμβριος προχωρά και η δεύτερη εβδομάδα, ιδιαίτερα προς το τέλος της, αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Εως τις 13 όμως ο Ερμής και έως τις 14 η Αφροδίτη θα σας στέλνουν τις μικρές τους «βοήθειες», άρα συμφέρει να ξεκινάτε, να προχωρείτε και να κλείνετε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με: συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, σπουδές, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, μεταφορικό μέσο, αγοραπωλησίες, οικονομικά και περιουσιακά. Ασφαλώς έως και τις 14 υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια για τις διάφορες σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ψάχνετε το χρήμα. Που λείπει, που περιμένετε να έρθει και αργεί, το αν θα φτάσει και πώς πρέπει να κατανεμηθεί για να κλείσουν... τρύπες. Από την άλλη, η πανσέληνος στις 14 στους Ιχθύς που... τσιγκλάει φόρους, δάνεια, ασφάλειες και ξεχασμένες υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι από την Κυριακή 15 και μετά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τυχόν υποχρεώσεις αλλά και να υπάρξει και κέρδος στο υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου και έως τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Αυτό άλλωστε είναι και το πιο δημιουργικό και ευχάριστο κομμάτι για το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Φιλία, ομορφιές και αισθηματικά σε πιο ευνοϊκό δρόμο από τις 15 και μετά λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Πιο ιδιαίτερη, πιο απρόβλεπτη και πιο απαιτητική από πολλές απόψεις γίνεται η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, για εσάς, ιδιαίτερα από το μέσον προς το τέλος της. Χαλιναγωγήστε λοιπόν τη βιασύνη, το άγχος, την ανυπομονησία και την ανησυχία για να μην προκαλέσετε και εσείς «πράγματα» που δεν θα θέλατε να συμβούν. Η πανσέληνος στις 14 αναδεικνύει συγκλίσεις αλλά και διαφορές σε συνεταιρισμούς, σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μια αναποδιά μπορεί να αλλάξει κάπως το πρόγραμμά σας. Η πίεση θα είναι φανερή περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, αλλά μειώνεται κάπως από το ξεκίνημα της ερχόμενης.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το τέλος αυτής της εβδομάδας που ανοίγεται μπροστά σας είναι σημαντικό για εσάς, γιατί ξεκινά το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου που είναι πιο κινητικό αλλά και πιο ευνοϊκό για εσάς. Στις 14 γίνεται μια πανσέληνος στους Ιχθύς και αυτή αναδεικνύει δυνατότητες αλλά και αδυναμίες, ευκαιρίες αλλά και δυσκολίες γύρω από τα επαγγελματικά. Την ίδια ημέρα στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ερμής, ενώ στις 15 ακολουθεί η Αφροδίτη. Τα νέα που θα καταφθάσουν λοιπόν -όχι μόνο σε έναν τομέα- θα είναι ενθαρρυντικά. Εργασία, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, οικονομικά, σχέσεις και αισθηματικά μπαίνουν σιγά σιγά σε μια καλύτερη τροχιά. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ασφαλώς και η ρευστότητα δεν θα λείψει αυτήν την εβδομάδα -η πανσέληνος που γίνεται στις 14 στους Ιχθύς ευθύνεται περισσότερο-, αλλά από την άλλη θα υπάρξουν και τα θετικά. Εως τις 13 ο Ερμής σας κάνει περισσότερο ορθολογιστές, πρακτικούς και προνοητικούς, ενώ ξεμπερδεύετε πιο εύκολα ακόμα και με τα πιο... περιπλεγμένα. Εως τις 14 -με περισσότερη προσοχή και λιγότερο αυθορμητισμό- ευνοείστε σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφό σας -όμως με τον δικό του τρόπο- την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9. Εκεί μπορείτε να εκτιμήσετε πράγματα που σας ενώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Άγχος, ανησυχία και μια στασιμότητα, μια τρεχάλα. Φυσικό, αφού από τις 18 Αυγούστου περίπου και μετά ξεκίνησαν να μαζεύονται πολλά. Εκτός από τις καθιερωμένες ανάγκες και υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου, κατέφθασαν και οι έκτακτες. Η εβδομάδα αυτή απαιτεί συγκέντρωση, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και προσοχή. Ιδιαίτερα από το μέσον έως και το Σάββατο. Η πανσέληνος στις 14 δημιουργεί ρευστότητα και... αταξία και δεν κάνει εύκολη τη συνεννόηση και την επικοινωνία με τους γύρω σας. Αν μάλιστα συνδέεστε με άλλον Τοξότη, Παρθένο, Ιχθύ ή Δίδυμο που επίσης επηρεάζονται, κάντε τα πρέποντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Γρηγορείτε. Η προτροπή αυτή ταιριάζει απολύτως με το πνεύμα αυτής της εβδομάδας, που είναι περισσότερο ευνοϊκή στο ξεκίνημά της. Τσίτα τα γκάζια λοιπόν για να ξεκινήσετε, να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με: συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, παιδιά, αγοραπωλησίες, οικονομικά, περιουσιακά. Αυτά έως και τις 13 με περισσότερη ασφάλεια. Από τις 14 και μετά μπορεί σε αυτά να υπάρξουν καθυστερήσεις, μπερδέματα και... αρρυθμίες πάσης φύσεως, ακόμα και παρεξηγήσεις. Από τις 14 ο Ερμής έρχεται κόντρα σας. Ενώ την ίδια ημέρα υπάρχει και η πανσέληνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ψάχνετε και ψάχνεστε, ανησυχείτε και όπως είναι φυσικό με την Αφροδίτη έως τις 14, τον Ερμή έως τις 13, τον Ήλιο έως τις 22 και τον Άρη συνεχώς στην Παρθένο δοκιμάζετε ένα σωρό φόβους και φοβίες. Φυσικό πράγμα κάτι τέτοιο -ιδιαίτερα για τα οικονομικά- γι’ αυτήν την εβδομάδα, αλλά: από τις 15 και μετά, σταδιακά πολλοί από τους φόβους σας θα αρχίσουν να υποχωρούν και επίσης θα μπορείτε να απολαμβάνετε κάποιους από τους καρπούς των κόπων σας. Ξένοι, εξωτερικό, κουλτούρες και πάσης φύσεως ανταλλαγές δίνουν κάτι καλό. Φιλία και έρωτας από τις 15 και μετά αρχίζουν να δίνουν ικανοποίηση αλλά και κάποιο «κέρδος» .

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Συμπρωταγωνιστές με την Παρθένο σε αυτήν τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και αυτό γιατί η πανσέληνος στις 14 γίνεται στον δικό σας άξονα. Ολη η φόρτιση που συσσωρεύεται από τις 17 ή 18 Αυγούστου και μετά μετατρέπεται σε μια έκρηξη. Χρειάζονται λοιπόν μέτρο, προνοητικότητα και -προς Θεού- όχι αυθορμητισμός και προχειρότητες. Τώρα δοκιμάζονται η αξιοπιστία, η συμφωνία και η ικανότητα αλληλοκατανόησης σε συνεταιρισμούς, συνεργασίες, τον γάμο ή τη σχέση σας. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία -μολύνσεις, κρυώματα και μικροατυχήματα- και μη δραματοποιείτε τα αρνητικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι,
Κυριακή 15
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Τρίτη έως Πέµπτη πρωί
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πέµπτη, Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Κυριακή 15
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΖΥΓΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή 15
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή , ∆ευτέρα και Πέµπτη
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Πέµπτη,
Παρασκευή, Σάββατο
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τρίτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Από Πέµπτη µεσηµέρι έως και Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή και ∆ευτέρα, Κυριακή 15
ΛΕΩΝ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα και Κυριακή 15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τρίτη έως Πέµπτη µεσηµέρι
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 15
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: -
ΙΧΘΥΕΣ: Από Πέµπτη έως και Σάββατο

Βίκυ Παγιατάκη: Οι προβλέψεις για τον Σεπτέμβρη! «Τσακίζεται» ένα ζώδιο!

Η Βίκυ Παγιατάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβρη και προειδοποιεί για το ένα ζώδιο που «τσακίζεται» αυτό τον μήνα!

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει αύριο και όσοι βρίσκεστε στο "επικίνδυνο" ζώδιο θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα!

Ο Ήλιος στην ιδεατή του τροχιά φαίνεται να διασχίζει το ζώδιο της Παρθένου, ενώ εκεί βρίσκονται ήδη ο Άρης και η Αφροδίτη. Την Πέµπτη προστίθεται και ο Ερµής, ενώ την Παρασκευή στό ίδιο ζώδιο πραγµατοποιείται και η νέα σελήνη. Όλη αυτή η συσσώρευση πλανητών δροµολογεί γεγονότα και καταστάσεις που θα απαιτήσουν συγκέντρωση, προσοχή, εγρήγορση και υπευθυνότητα, από τους ∆ιδύµους, τους Ιχθύς, του Τοξότες και τους Παρθένους, αν και οι τελευταίοι µε την πίεση έχουν και ένα κέρδος. Ευνοϊκή η νέα Σελήνη για Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους και Σκορπιούς.

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά µε µια νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, προτρέποντάς σας να ξαναδείτε τους τρόπους και τα «εργαλεία» που µπορεί να χρησιµοποιήσετε για καλύτερα αποτελέσµατα στην εργασία, την καθηµερινότητα και την επιβίωσή σας. Οσο και αν αυτά ακούγονται άκρως πεζά, ωστόσο είναι απαραίτητα για να κάνετε ένα καλύτερο µπάσιµο εν όψει του Σεπτέµβρη. Ο Ερµής, υποστηρικτικός έως και τις 28 -αλλά και µετά όχι και αρνητικός-, ευνοεί τα ταξίδια, τις µετακοµίσεις και τη συνεννόηση, αλλά και ό,τι αφορά σε σπουδές και παιδιά. Ερωτας και επαγγελµατικά αλληλοβοηθιούνται. Καλοί συνάδελφοι, γνωριµία σε σχέση µε τη δουλειά, γιατί όχι;

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόµα και αν υπάρχουν µακριές ουρές προβληµάτων που άφησε το πιεστικό διάστηµα 2 Ιουλίου-18 Αυγούστου, η εβδοµάδα αυτή θα συµβάλει αρκετά στο να µειωθούν και να εξαφανιστούν. Το τέλος του Αυγούστου όπως και το ξεκίνηµα του Σεπτέµβρη δηµιουργούν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εσάς. Μάλιστα από τις 29 Αυγούστου και ύστερα αυτό θα γίνει πιο ορατό. Ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, τακτοποιήσεις συµφωνιών, εντύπων και εγγράφων και ό,τι αφορά στο παιδί προχωρούν πιο ικανοποιητικά. Εύνοια στα συναισθηµατικά και νέες γνωριµίες ευχάριστες και χρήσιµες και στα δύο. Μια δηµιουργική φάση ξεκινάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου αυτή και όσο περνούν οι ηµέρες τόσο τα διάφορα «πρέπει» πιάνουν όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή σας. Το σπίτι µε τις ανάγκες του και η τακτοποίηση κάποιου χώρου και µια µετακίνηση που τώρα και µέσα στον Σεπτέµβρη µεγαλώνουν την έγνοια σας. Μερικοί από εσάς πιθανόν να κουράζεστε και να ανησυχείτε για κάποιο δικό σας πρόσωπο που βρίσκεται σε µια ευάλωτη κατάσταση. Εως και την Τετάρτη υπάρχει ακόµα µια πιθανή βοήθεια από τον Ερµή -όχι όµως και αργότερα-, γι’ αυτό κλείστε ανοιχτά θέµατα και εκκρεµότητες σε όποιον τοµέα υπάρχουν, καθώς θα είναι κάπως πιο εύκολα. Μην αµελείτε την υγεία σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με καλές προθέσεις σάς αποχαιρετά ο Αύγουστος, ενώ δεν παραλείπει να σας εφοδιάσει και µε… καλές συστάσεις για τον Σεπτέµβρη στο ξεκίνηµα του. Αρης και Αφροδίτη, το δίδυµο της επιτυχίας, της συµπάθειας, του σεξ και της αγάπης, βρίσκεται στο πλευρό σας, ενώ στις 29 προστίθεται και ο Ερµής για δράση επαγγελµατική, για το µήνυµα του κέρδους αλλά και για ταξίδια και διακοπές. Η εβδοµάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Βεβαίως ακόµα και στην πιο γλυκιά στιγµή το άγχος και η κούραση αφήνουν µια στυφή γεύση κάτω από την γλώσσα. Βλέπετε, ο Κρόνος απέναντί σας µπορεί να «δίνει» έπειτα από σκληρή δουλειά, αλλά σίγουρα τίποτα δεν χαρίζει, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου.

Βίκη Παγιατάκη: «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια»!

ΛΕΩΝ
Οι τόνοι είναι πιο υποφερτοί πια, οι συνθήκες δεν είναι εχθρικές και ο Ερµής στο ζώδιό σας έως και την Τετάρτη µπορεί να φέρνει λίγη νευρικότητα, αλλά µέχρι εκεί. Μάλιστα αυτές τις ηµέρες µπορεί να ευνοήσει δηµιουργικές και παραγωγικές ιδέες και ακόµα ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων αλλά και ό,τι αφορά στο παιδί. Από την Πέµπτη και µετά ο οικονοµικός τοµέας και τα επαγγελµατικά µπαίνουν σε πιο ρεαλιστική αλλά και αποδοτική φάση, που θα συνεχιστεί και τον Σεπτέµβρη. Οχι µεγάλες αλλαγές στα συναισθηµατικά. Μετριάστε το πείσµα έως τις 28.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρόνια πολλά και καλά. Η παρουσία της Αφροδίτης, του Αρη και του Ερµή από τις 29 και µετά σας κρατούν σε µια διαρκή εγρήγορση. Τρέξιµο για να προλάβετε να δροµολογήσετε τα καινούργια σχέδια, τα οποία δεν περιορίζονται σε έναν και µόνο τοµέα. Είναι το ξεκίνηµα του φθινοπώρου που θα απαιτήσει όλη σας τη προσοχή, την ψυχραιµία και τις δυνάµεις, αλλά και αυτό που θα σας προετοιµάσει για έναν παραγωγικό χειµώνα. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 απαιτεί να αναλάβετε παντού πρωτοβουλία και να βάλετε τη ζωή σας σε µια νέα βάση. Στον έρωτα να είστε λιγότερο επικριτικοί και αυστηροί µια και οι νέες γνωριµίες θα δίνουν… εξετάσεις έως τις 5 Σεπτέµβρη.

ΖΥΓΟΣ
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου και µε έναν ∆ία και έναν Ερµή -αυτός έως τις 28 πιο ευνοϊκός- σε δηµιουργική συνεργασία µπορεί να δώσει ώθηση σε πολλούς τοµείς, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου που ταλαιπωρείστε περισσότερο -λόγω Κρόνου- και το έχετε ιδιαίτερα ανάγκη. Σπουδές, συµφωνίες, κοινό και πελατεία, ταξίδια, µετακοµίσεις, υπογραφές συµβολαίων και εγγράφων. Επιλέξτε τις πιο ευνοϊκές ηµέρες αυτής της εβδοµάδας και προχωρήστε. Κάποιες πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιµες στα επαγγελµατικά, αλλά στον έρωτα διακρίνω µυστικότητα και απωθηµένα. Εµπόδια; Μπερδέµατα; Ο Σεπτέµβρης θα τα ξεδιαλύνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόµα και αν παρουσιαστούν κάποιες… αρρυθµίες σε ραντεβού, ταξίδια, συµφωνίες, συµβόλαια, οποιοδήποτε ενοχλητικό «χαρτοµάνι» έως και την Τετάρτη, η εβδοµάδα αυτή βελτιώνει το κλίµα. Αυτό θα γίνει φανερό από την Πέµπτη και µετά και βέβαια τις πρώτες µέρες του Σεπτέµβρη. Τα πιο σηµαντικά και τα πιο δύσκολα λοιπόν που χρειάζονται περισσότερο το άγγιγµα της τύχης προγραµµατίστε τα από την Πέµπτη και ύστερα. Οικονοµικά και περιουσιακά θέµατα, µετακοµίσεις και θέµατα που σας αφορούν σαφώς καλύτερα από τις 29 και µετά. Ο διάλογος από αυτήν την ηµεροµηνία και µετά θα βοηθήσει αρκετά και στον έρωτα. Ευελιξία όµως έως τις 28.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά, αλλά και σε αυτές τις λίγες µέρες του φαίνεται πως φροντίζει να σας µπάσει στην καθηµερινότητα και τις υποχρεώσεις. Έως και την Τετάρτη, όµως, υπάρχει µια κάποια έννοια -εκτός αυτής του ∆ία, που είναι και η πιο σηµαντική-, ούτως ώστε να διευκολυνθείτε κάπως σε θέµατα που σχετίζονται µε σπουδές, ρυθµίσεις λογαριασµών, αιτήσεων, ταξίδια, εξορµήσεις, συµφωνίες και σε ό,τι αφορά στο παιδί. Και ενώ είναι πιθανό ένα άτοµο µε κύρος να σας προσφέρει τη στήριξή του, µπορεί να υπάρξει και άλλο ή άλλα άτοµα που θα σας κρίνουν αυστηρά. Κρατήστε λεπτές ισορροπίες και φανείτε πιο υπεύθυνοι παντού. Μην αµελείτε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ηταν η προηγούµενη εβδοµάδα που ξεκίνησε δειλά δειλά κάπως να σας καθησυχάζει και να σας χαµογελά. Αυτή η εβδοµάδα από την Πέµπτη και µετά βάζει και τον Ερµή στο παιχνίδι, αφού από αυτή την ηµέρα αρχίζει να παίρνει µια πιο ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση. Προσέχοντας κάπως περισσότερο παντού -ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες- ∆ευτέρα και Τρίτη, η εβδοµάδα αυτή προσφέρεται για πλήρη αξιοποίηση. Εργασία, οικονοµικά, περιουσιακά, αγοροπωλησίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, επικοινωνία και συνεννόηση εξελίσσονται θετικά. Άρης και Αφροδίτη τονώνουν τη γοητεία σας και βοηθούν την αγάπη αλλά και το πιο ικανοποιητικό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές οι σκέψεις, οι κρίσεις, οι συγκρίσεις και µια καθηµερινότητα κάπως πιο φορτωµένη έως και την Τετάρτη περισσότερο, αλλά όχι και τόσο από την Πέµπτη και µετά. Με µεγαλύτερη ταχύτητα και πιο ευχάριστο ή και ωφέλιµο τρόπο µπορούν να προχωρήσουν πολλά θέµατα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν µε ταξίδια, µετακοµίσεις, συµβόλαια, συµφωνίες, σπουδές, έντυπα, έγγραφα, ΜΜΕ, παιδιά, επικοινωνία και συνεννόηση µε τους άλλους γύρω σας. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, ιδιαίτερα από την Πέµπτη και ύστερα σε φόρους, τόκους, δάνεια, κληρονοµικά, ασφάλειες, εφάπαξ και συντάξεις µπορείτε να κερδίσετε ή να… γλιτώσετε. No news στα αισθηµατικά.

ΙΧΘΥΣ
Οι υποχρεώσεις αυξάνονται σταδιακά από αυτή την εβδοµάδα και µετά, ενώ περιορίζεται ο χρόνος που θα µπορούσατε να διαθέσετε όπως θα θέλατε εσείς. Εως την Τετάρτη, αν και όχι και τόσο εύκολα, µάλλον θα είναι καλύτερα να δροµολογήσετε ή να ολοκληρώσετε ό,τι σχετίζεται µε συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, κάρτες, λογαριασµούς, τιµολόγια, µετακοµίσεις, σπουδές, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Από την Πέµπτη και µετά δείξτε σε αυτά µεγαλύτερη προσοχή για παγίδες. Εύκολα τώρα µπορεί να προκύψουν ανταγωνισµοί, ζήλιες και γκρίνιες, ακόµα και στον έρωτα. Μην αµελείτε την υγεία σας.

Άση Μπήλιου: Προειδοποιεί τα ζώδια για τη Νέα Σελήνη! Ποιοι θα περάσουν άσχημα;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί όλα τα ζώδια για τη Νέα Σελήνη! Ποια θα περάσουν άσχημα;

Η γνωστή και επιτυχημένη αστρολόγος θέλησε να ενημερώσει τα ζώδια για το τι θα τους βρει τώρα που ο Αύγουστος μας αποχαιρετά και υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη!

Έτσι λοιπόν η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αφήνοντας πίσω τους Παξούς, τις διακοπές, το καλοκαίρι πάμε δυνατά για τα καινούργια που θα έρθουν! Με μια νέα σελήνη σήμερα και μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου ολοκληρώνεται ο Αύγουστος και τυπικά το καλοκαίρι. Ήδη στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και ο Ερμής. Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, την παιδεία κι αυτά τα θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στο ξεκίνημα του φθινοπώρου.

Κριός: θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης χρειάζονται φροντίδες. Επαγγελματικές προτάσεις. Φόρτος εργασίας! Ενασχόληση με τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Ταύρος: ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος, με θετικές προοπτικές στα θέματα παιδιών, προσωπικών σχέσεων. Τύχη στις προσωπικές επιδιώξεις.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου;

Δίδυμοι: μια κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά μπορεί να δημιουργεί αγωνία αλλά θα ξεπεραστεί! Ενασχόληση με νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος: Έτοιμοι να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να βρείτε ανταπόκριση.Ταξίδια, εκδρομές, συζητήσεις.

Λέων: τα οικονομικά προτεραιότητα! Πιθανές νέες πηγές εσόδων. Υλοποίηση νέων επαγγελματικών στόχων.

Παρθένος: νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ή και την προσωπική σας ζωή. Μια περίοδος που δεν περνάτε απαρατήρητοι και πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Ζυγός: η νέα σελήνη σας βγάζει κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια ή μπορεί να δημιουργεί και παρασκήνιο. Προσοχή στην υγεία, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά.

Σκορπιός: σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με έμφαση σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στόχους.

Τοξότης: Τα επαγγελματικά προτεραιότητα. Έμφαση στη δουλειά, νέα ξεκινήματα αλλά και αγωνία για την πορεία μιας κατάστασης στην δουλειά.

Αιγόκερως: ένα ταξίδι ή ένας νέος στόχος μπορεί να σας γοητεύσει. Θα νιώσετε πιο δυνατοί. Έμφαση σε σπουδές, επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις.

Υδροχόος: ανησυχία, αίσθηση ασάφειας αλλά και εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα! Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Ιχθύες: έτοιμοι για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Σημαντικές επαφές για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους αλλά και κάποια αγωνία για μια εξέλιξη.»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

View this post on Instagram

Αφήνοντας πίσω τους Παξούς, τις διακοπές, το καλοκαίρι πάμε δυνατά για τα καινούργια που θα έρθουν! Με μια νέα σελήνη σήμερα και μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου ολοκληρώνεται ο Αύγουστος και τυπικά το καλοκαίρι. Ήδη στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και ο Ερμής. Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, την παιδεία κι αυτά τα θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στο ξεκίνημα του φθινοπώρου. Κριός: θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης χρειάζονται φροντίδες. Επαγγελματικές προτάσεις. Φόρτος εργασίας! Ενασχόληση με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Ταύρος: ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος, με θετικές προοπτικές στα θέματα παιδιών, προσωπικών σχέσεων. Τύχη στις προσωπικές επιδιώξεις. Δίδυμοι: μια κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά μπορεί να δημιουργεί αγωνία αλλά θα ξεπεραστεί! Ενασχόληση με νέα ξεκινήματα. Καρκίνος: Έτοιμοι να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να βρείτε ανταπόκριση.Ταξίδια, εκδρομές, συζητήσεις. Λέων: τα οικονομικά προτεραιότητα! Πιθανές νέες πηγές εσόδων. Υλοποίηση νέων επαγγελματικών στόχων. Παρθένος: νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ή και την προσωπική σας ζωή. Μια περίοδος που δεν περνάτε απαρατήρητοι και πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ζυγός: η νέα σελήνη σας βγάζει κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια ή μπορεί να δημιουργεί και παρασκήνιο. Προσοχή στην υγεία, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά. Σκορπιός: σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με έμφαση σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μπορείτε πιο εύκολα να επιτύχετε στόχους. Τοξότης: Τα επαγγελματικά προτεραιότητα. Έμφαση στη δουλειά, νέα ξεκινήματα αλλά και αγωνία για την πορεία μιας κατάστασης στην δουλειά. Αιγόκερως: ένα ταξίδι ή ένας νέος στόχος μπορεί να σας γοητεύσει. Θα νιώσετε πιο δυνατοί. Έμφαση σε σπουδές, επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις. Υδροχόος: ανησυχία, αίσθηση ασάφειας αλλά και εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα! Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Ιχθύες: έτοιμοι για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Σημαντικές επαφές για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους αλλά και κάποια αγωνία για μια εξέλιξη. #paxosisland #fougarostailoredtravel #summeringreece #newmoonvirgo #astrology

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Λεφάκης: «Στην εντατική αυτό το ζώδιο! Το 10ήμερο του Αυγούστου που τα αλλάζει όλα!»

Αφροδίτη Τετράγωνο με Ουρανό 2/8: Ανατροπές στα ερωτικά!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share