Κώστας Λεφάκης - Προβλέψεις εβδομάδας: «2 ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά»!

Οι προβλέψεις 16-22 Σεπτεμβρίου! Ποιοι επηρεάζονται;

Κώστας Λεφάκης - Προβλέψεις εβδομάδας: «2 ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά»!

Ο Κώστας Λεφάκης στις προβλέψεις εβδομάδας! «2 ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά» αναφέρει και προειδοποιεί!

Η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα κοινωνικού περιεχομένου, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή αντιπαράθεσης των πολιτικών και κοινωνικών ομάδων.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Πρόκειται για μια περίοδο θετικών εξελίξεων στον τομέα της επικοινωνίας και αίσθησης ανακούφισης από υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν. Η εργασία θα σας απασχολήσει όμως και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ωστόσο το ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται αποφασιστικό για τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στα οικονομικά, προνοητικοί στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και θαρραλέοι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας.

Ταύρος
Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως στα μέσα της εβδομάδας όπου οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Η ένταση δεν θα λείψει αλλά οι κατακτήσεις και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι χαρακτηριστικές. Στην πορεία φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, ή υποχρεώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.

Δίδυμοι
Πολλά θα συμβούν και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα σας απασχολήσει και η προσωπική σας ή οικογενειακή σας ζωή. Κινηθείτε πιο ρεαλιστικά και λιγότερο παρορμητικά. Τώρα επηρεάζεστε σε άλλους τομείς της ζωής σας με προτεραιότητα όπου υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να μένουν ανεκμετάλλευτες και τα χαμόγελα αναξιοποίητα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας και να περιορίσετε έξυπνα τα έσοδα σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ανοίγματα και καλές προοπτικές στην εργασία σας και εκείνο που πρέπει να καλλιεργήσετε είναι την υπομονή για την μεθόδευση των αλλαγών που θέλετε ή που χρειάζεστε. Οι άλλοι γίνονται κουραστικοί και φορτικοί, γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κάποια στεγανά που θα σας αφήνουν ανεπηρέαστους.Aποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες τρίτων που δεν σας αφορούν

Λέων
Κοινωνικά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά βρείτε τον τρόπο να μπείτε στο κλίμα που η ανθρώπινη συμπεριφορά διαμορφώνει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά. Επίσης αρχίζει μια ένταση στην υπεράσπιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων που πρέπει να την αντέξετε. Κάθε πρόταση για συνεργασία πρέπει να εξεταστεί με προσοχή και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στα καθήκοντα και στον χαρακτήρα σας!Αντέξτε την πίεση που συνεπάγονται τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Παρθένος
Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά την εβδομάδα αυτή. Είναι γεγονός ότι σας ταλαιπωρούν πολλά σε κάθε τομέα αλλά είστε άτομα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά το κάθε τι αρκεί να μην σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμπαρασταθούν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα έστω και με την εγγύηση της υποστήριξης από τρίτους.

Ζυγός
Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας είναι σκόπιμο να γίνουν, τώρα που έχετε την υποστήριξη του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας. Στον αισθηματικό τομέα προβλήματα μπορεί να λυθούν εύκολα, αρκεί να συναινέσετε σε αυτό. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην βιάζεστε να απορρίψετε μια γνωριμία ή μια πρόταση. Φανείτε προνοητικοί σε νομικές διαδικασίες που θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σάς βοηθά και ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι αρχίζετε νέες προσπάθειες στον εργασιακό τομέα και όσοι δεν έχετε τέτοιες φιλοδοξίες θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος μπορεί να είναι μεταβατική αλλά είναι και προειδοποιητική. Φανείτε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποτρέψτε ενέργειες που δεν σας συμφέρουν!

Τοξότης
Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γεννηθήκατε για να διευθετείτε τα δύσκολα των άλλων και αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να σας επιφορτίσει με ευθύνες εκείνων που αγαπάτε, αλλά και εκείνων προς τους οποίους έχετε κάποια υποχρέωση. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, καθώς και εκείνες για διασκέδαση για όλους.Επιτρέψτε σε κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους να υπολογίζουν στην στήριξή σας

Αιγόκερως
Η σοβαρότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία, στην ερωτική προσέγγιση, καθώς και στις κοινωνικές σας προσκλήσεις. Η εργασία έχει μπει σε ένα δρόμο σταθερότητας με μικρές ακόμα προσπάθειες να χρειάζονται από μέρους σας. Η εικόνα σας είναι πιο θετική από άλλες φορές.

Υδροχόος
Αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις που προέρχονται από συνεργάτες, ή οφειλέτες. Η υπερένταση δεν θα λείψει σε αυτούς τους τομείς. Οι κοινωνικές συναναστροφές επηρεάζονται από τη διάθεσή σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά και εμποδίστε την εκδοχή καινούργιων εξόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματίζεστε αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει.Οι ερωτευμένοι μην είστε απόλυτοι στις απαιτήσεις σας

Ιχθύες
Θετική είναι οι οιωνοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Αισθηματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε, στα σοβαρά ζητήματα όμως φροντίστε να εμπιστευθείτε και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να αλλάξουν πρόσκαιρα το πρόγραμμά σας, αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να τις επιμεληθείτε και να τις τακτοποιήσετε.Η γνώμη σας εισακούγεται επειδή ακριβώς είναι σοβαρή.

Κώστας Λεφάκης: 3 ζώδια θα "χτυπηθούν" κατευθείαν στην καρδιά! Προσοχή...

3 ζώδια θα "χτυπηθούν" κατευθείαν στην καρδιά σύμφωνα με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου Κώστα Λεφάκη! Προσοχή!

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, προετοιμάζει την Πανσέληνο της 14ης και δείχνει πιο ξεκάθαρα, τα καλά, αλλά και τα δύσκολα που θα προκύψουν.

Κώστας Λεφάκης: «Ο Σεπτέμβρης ραγίζει ένα ζώδιο! Κινηθείτε μεθοδικά...»

Κριός
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, είτε για να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις στη δουλειά σας, είτε για να ενισχύσετε το κύρος και την παρουσία σας σε αυτήν. Στα αισθηματικά παραμείνετε συγκαταβατικοί και όχι αντιδραστικοί. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις και πραγματοποίηση εμπορικών ή άλλων συμφωνιών με προοπτικές στο μέλλον. Βγάλτε από την καθημερινότητα δραστηριότητες που δεν έχουν λόγο να γίνονται και σκέψεις που δεν εξυπηρετούν το παρόν

Ταύρος
Περισσότερο βελτιωμένη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα καθώς η πορεία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη, σταθεροποιεί την καλή όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε, αυξήστε την παραγωγή, την ωφελιμότητα των επιδιώξεών σας, την βελτίωση του οικονομικού και την ανανέωση ή την ενίσχυση της κοινωνικής σας ζωής. Στον έρωτα μπορεί να λείπει το πάθος αλλά υπάρχει η συνέπεια και η παρουσία ενός ανθρώπου. Φροντίστε αυτό να είναι επαρκές για εσάς.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις σε δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές με ανθρώπους που έχουν αξία και συζητήσεις προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, που φτιάχνουν μια καινούρια βάση για εσάς. Η καθημερινότητα παραμένει παρόλα αυτά σύνθετη και κουραστική και είστε εσείς που θα φροντίσετε το πρόγραμμά σας για να εμπεριέχει λίγη ξεκούραση και ψυχαγωγία που σας είναι απαραίτητες. Αποδεχτείτε αισιόδοξα το πεπρωμένο σας και σκεφτείτε πως για κάθε κόπο που καταβάλλετε τώρα, θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Καρκίνος
Καθώς οι μέρες κυλούν φανείτε συνεπείς στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στη σχέση σας με τους άλλους. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που δεν είναι ισχυρές και μην παγιδεύεστε σε ψευδαισθήσεις επειδή θέλετε να φτάσετε κάπου, αγνοώντας εμπόδια και αντιξοότητες που υπάρχουν. Λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα, κάποιες καλές ειδήσεις, ή μια ανθρώπινη παρουσία θα σας δώσει μια ευκαιρία ή μια ανέλπιστη χαρά!

Λέων
Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δείχνει ότι η διάθεσή σας βελτιώνεται και ότι σας αφορά άμεσα προχωρά χωρίς εμπόδια. Υποστηρίξτε ένθερμα συνεργασίες που αξίζουν, κάντε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα πιάσουν τόπο και κυρίως δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα που κυριαρχεί στα αισθηματικά σας, Η καλύτερη συνεργασία και αποδοχή του γενικότερου κλίματος, σας σώζει από ταλαιπωρίες και σας βοηθά να ενισχύσετε την ασφάλεια και την ιδιοκτησία που θέλετε.

Παρθένος
Ο αγώνας, η δράση και το τρέξιμο, συνεχίζονται! Είστε υποχρεωμένοι να προσαρμόζεστε συνέχεια, δεν σας περισσεύει χρόνος για ξεκούραση και ηρεμία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο αγώνας που δίνετε τώρα για μια φορά ακόμα θα σας οδηγήσει στη νίκη και σε πολύ καλά αποτελέσματα σύντομα. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι, αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας στο μέλλον. Ο χρόνος θα το αποδείξει. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην είστε φειδωλοί στις προσπάθειες.

Ζυγός
Συνεχίστε να διοχετεύετε τη δραστηριότητά σας στην εργασία. Παράλληλα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν συσωρευτεί, ή κάντε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, μεταξύ χρήσιμων και ανώφελων πραγμάτων ή ενδιαφερόντων. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας πιέσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια ιστορίες και πρόσωπα από το παρελθόν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καταπολεμήστε τους φόβους σας!

Σκορπιός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Τώρα έχετε μια καλύτερη εικόνα στους βασικούς τομείς της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δράση και στις προσπάθειες. Μια νέα πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά στα συχνά, έκπληκτα μάτια σας. Πρέπει να συντονίζεστε συνεχώς με τις αλλαγές ταχύτητας στη δουλειά σας και με τις εναλλαγές εκείνων, που σχετίζεστε μαζί τους κοινωνικά ή προσωπικά. Τα γεγονότα που βιώνετε έχουν χαρακτήρα περισσότερο ψυχολογικό, παρά πρακτικό. Μη βιάζεστε για τελικές αποφάσεις!

Τοξότης
Το σπίτι, η εργασία και ένας δικός σας άνθρωπος είναι το κέντρο των ενδιαφερόντων σας, ίσως και η πηγή του προβληματισμού σας. Οι αντιθέσεις των πλανητών από την Παρθένο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας, διχάζουν συχνά τις σκέψεις και τις γνώμες σας για πολλά πράγματα. Υπάρχει αίσθηση ενός αδιέξοδου, ή ενός είδους μοναξιάς αν και βρίσκεστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η ψυχική σας αντοχή, η αυτοσυντήρησή σας και το γεγονός ότι μπορείτε να ξορκίζετε το άγχος και τις αγωνίες σας και να διεκπεραιώνετε παράλληλα τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά γίνονται σημαντικές διευθετήσεις αυτές τις ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να ανασάνετε. Επαγγελματικά, οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι μετοχές σας ανεβαίνουν μαζί με τις ευθύνες σας. Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος τομέας, ο αισθηματικός. Παρά την ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες, εσείς παραμένετε προβληματισμένοι και ορισμένες φορές αμήχανοι. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε κάτι σωστό, ή να βρείτε μια διέξοδο προς την ελευθερία.

Υδροχόος
Αυξάνεται η αναμόχλευση των συναισθημάτων σας και ο προβληματισμός σε τι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση. Επαγγελματικές ευθύνες, αισθηματικά ενδιαφέροντα, οικονομικές υποχρεώσεις και νέα φιλόδοξα σχέδια για κάτι, συνωστίζονται και ανακατεύονται μεταξύ τους. Βρείτε μια μέθοδο να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά, χωρίς ο ένας τομέας να επιβαρύνει τον άλλον. Καταπολεμήστε την ανασφάλεια και τους φόβους σας.

Ιχθύες
Η ένταση στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται και τα αιτήματα των άλλων γίνονται περισσότερο πιεστικά. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τα ανάμικτα συναισθήματα που προκαλούν οι άλλοι, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό πεδίο. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου κορυφώνει την ένταση και αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων αλλά και των γεγονότων ή των συμπτώσεων που θα συμβούν. Προσέξτε τη στάση που θα κρατήσετε και το πώς θα διαχειριστείτε εκείνους που σας πιέζουν ή σας χρειάζονται.

oroskopos.gr

Προβλέψεις από Κώστα Λεφάκη: Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια θα περάσεις ένα δράμα!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια θα περάσεις ένα δράμα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος αστρολόγος αναφέρεται στα ζώδια της φωτιάς για την εβδομάδα 2-8 Σεπτεμβρίου 2019 και τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά!

Λάθη και άγχος θα επικρατήσουν! Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις παρακάτω:

Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζει ένα καινούριο διάστημα για τον τομέα της εργασίας. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο αυτό, που απαρτίζεται από τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και η συμμετοχή του Ήλιου, κάνει τον φετινό Σεπτέμβρη έντονο για τους περισσότερους, καθώς όλοι οι τομείς της ζωής απαιτούν μια σοβαρή ανακατάταξη. Το άγχος και η νευρικότητα αυτών των ημερών πρέπει να ξεπεραστεί, γιατί μπορεί να γίνει αφορμή λαθών.

Λέων
Η σύνοδος του Ήλιου με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την οικονομική και την αισθηματική σας ασφάλεια. Η συμπεριφορά σας πρέπει να γίνει περισσότερο πρακτική και ρεαλιστική. Στην πορεία αυτού του μήνα θα αλλάξουν προτεραιότητες και θα δημιουργηθούν καινούριες ανάγκες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ακάλυπτες. Τυχόν λάθη στα οικονομικά θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες και γι αυτό αποφύγετέ τα!

Τοξότης
Κουραστικός προβλέπεται και αυτός ο μήνας. Ευτυχώς όμως που δεν θα σας λείψει η διάθεση να εργαστείτε για σκοπούς που έχετε, αλλά και να αγωνιστείτε ενάντια στις δυσκολίες οι οποίες, χωρίς να είναι μεγάλες, ξεφυτρώνουν από παντού. Ο ιδεαλισμός σας σας δίνει αισιοδοξία και ο πλανητικός συνωστισμός στην Παρθένο, την φρόνηση και την πρακτικότητα για να αξιοποιήσετε, τον χρόνο, τους ανθρώπους και τις ιδέες σας. Οργανώστε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας και υπερασπιστείτε τις απαιτήσεις τις καριέρας σας!

Διαβάστε εδώ αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας 2-8 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια