Άση Μπήλιου: «Έδωσε» τις τυχερές ημερομηνίες του Φθινοπώρου! Πάρτε χαρτί και σημειώστε!

Ό,τι δουλειές έχετε να κάνετε.... κανονίστε τις τότε!

Άση Μπήλιου: «Έδωσε» τις τυχερές ημερομηνίες του Φθινοπώρου! Πάρτε χαρτί και σημειώστε!

Η Άση Μπήλιου «έδωσε» τις τυχερές ημερομηνίες του Φθινοπώρου! Πάρτε χαρτί και σημειώστε για να ξέρετε τι μέλλει γενέσθαι.

Οι παρακάτω ημερομηνίες ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, ενάρξεις επιχειρηματικές, σπουδών αλλά και για τα προσωπικά σας. Ο Νοέμβριος έχει τις λιγότερες ημερομηνίες καθώς έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11 από τις 30.10! Εύχομαι να σας φανούν χρήσιμες! Καλή εβδομάδα λατρειάκια μου!

Άση Μπήλιου: «Η πανσέληνος καταστρέφει 2 ζώδια! Μεγάλη προσοχή»!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
18.9
19.9
20.9
24.9
28.9


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
3.10
7.10
8.10
13.10
14.10
15.10
20.10
24.10
25.10
30.10


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
8.11
11.11
24.11
27.11
28.11

Άση Μπήλιου: "Φορτισμένη η ατμόσφαιρα με την έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου!"

"Φορτισμένη η ατμόσφαιρα με την έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου!" Τι αποκάλυψε η Άση Μπήλιου;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα μοιράζεται πλέον τις προβλέψεις της η κορυφαία αστρολόγος αφού οι Κου - Κου έριξαν αυλαία για το καλοκαίρι!

"Καλή εβδομάδα! Εύκολη δεν την λες αλλά είναι σίγουρα η τελευταία τόσο απαιτητική του φετινού καλοκαιριού. Καθώς προετοιμαζόμαστε για την έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη (ορατή και στη χώρα μας) υπάρχει μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα ενώ τις περισσότερες φορές οι εκλείψεις είναι συνδεδεμένες με ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.
Θέματα σχέσεων προσωπικών, ερωτικών, οικογενειακών αλλά και οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη. Ένας κύκλος, ένα κεφάλαιο κλείνει για να δώσει την θέση του σε κάτι καινούριο. Οι Σεληνιακές εκλείψεις δείχνουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και κάποιες φορές την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε μια κατάσταση. Στην προκειμένη, επειδή ταυτόχρονα η έκλειψη πραγματοποιείται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να μην ξεκαθαρίζουν εντελώς τα πράγματα και να καθυστερούν ή να περιπλέκονται περισσότερο. Θυμός,φοβίες, εμμονές, ανάγκη ελέγχου, αίσθημα προδοσίας, αδικίας και άλλα αρνητικά συναισθήματα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια καθώς η έκλειψη σελήνης δημιουργεί όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Επηρεάζονται περισσότερο Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Κριοί -Ζυγοί επίσης του τρίτου δεκαημέρου, Προβλέψεις για τα ζώδια αύριο φίλοι μου!Καλό βράδυ!"

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;

Άση Μπήλιου:

Άση Μπήλιου: Ευχάριστα νέα για την αστρολόγο! Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr τα νέα για την αστρολόγο, Άση Μπήλιου είναι πολύ ευχάριστα αφού η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα από κανέναν!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μου, η αστρολόγος - παρουσιάστρια θα περάσει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της φέτος αφού ανανέωσε ήδη με το STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και δεν θα έχει κι αυτή την "σκοτούρα" στο κεφάλι της!

Η εκπομπή 'Star System' θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό αλλά ενδέχεται να γίνει μια μικρή αλλαγή στην ώρα, δηλαδή να μην παίζεται πια κάθε Σάββατο στις 14:00 το μεσημέρι αλλά ίσως λίγο πιο νωρίς!

Τίποτα, βέβαια, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα!