Βίκυ Παγιατάκη: Προβλέψεις που σπέρνουν τον πανικό στα ζώδια αυτήν την εβδομάδα (22-28/9)!

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη;

Βίκυ Παγιατάκη: Προβλέψεις που σπέρνουν τον πανικό στα ζώδια αυτήν την εβδομάδα (22-28/9)!

Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη κάνει τις προβλέψεις της για αυτήν την εβδομάδα (22-28/9) και σπέρνουν τον πανικό στα ζώδια!

Νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιο του Ζυγού. Ευνοϊκή για τους Ζυγούς, τους Υδροχόους, τους ∆ιδύµους, τον Τοξότη και τον Λέοντα.

Η Νέα Σελήνη παράγει καλύτερα αποτελέσµατα σε δράσεις, αλλαγές και ξεκινήµατα στα οποία µπορεί κανείς να αναπτύξει πρωτοβουλία χωρίς να είναι υποχρεωµένος να πάρει την έγκριση των άλλων.

Απαραίτητη για την επιτυχία η µεγαλύτερη δυνατή αυτονοµία. Οι ερωτικές γνωριµίες µέσα σε αυτήν (28-30) µπορεί να αποδειχθούν... σαπουνόφουσκες.

Βίκη Παγιατάκη: «Με ''μαύρα'' μπαίνει ο Σεπτέμβρης! Συναγερμός για 2 ζώδια»!

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Τελευταία εβδοµάδα του Σεπτέµβρη και επισήµως πια φθινόπωρο, αφού στις 23 έχουµε φθινοπωρινή ισηµερία. Με τον Ηλιο στην ιδεατή του τροχιά απέναντί σας και ακόµα τον Ερµή και την Αφροδίτη πολλά θα εξαρτηθούν αυτή την εβδοµάδα από τον σύντροφό σας, συνεταίρους, στενούς συνεργάτες και ανταγωνιστές. Αυτό εντείνεται ακόµα περισσότερο και από τη Νέα Σελήνη που θα γίνει το Σάββατο επίσης στον Ζυγό. Σας συµφέρει, λοιπόν, ακόµα και αν πιεστείτε κάπως, να δείξετε όλη την καλή σας διάθεση για να τα πάτε καλά. Ως προς τους ανταγωνιστές, να έχετε τα µάτια σας ανοιχτά για να επωφεληθείτε από τα λάθη και τις αδυναµίες τους.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
ΟΣεπτέµβρης λέει το «αντίο» του την τελευταία εβδοµάδα που χρωµατίζεται και από δύο ιδιαίτερα φαινόµενα. Στις 23 έχουµε τη φθινοπωρινή ισηµερία -φθινόπωρο και τυπικά πια-, ενώ στις 28 η Νέα Σελήνη πραγµατοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Στο ζώδιο αυτό θα βρίσκονται επίσης ο Ερµής και η Αφροδίτη, γεγονός που σηµαίνει ότι θα εστιάσετε σε δύο τοµείς: στα επαγγελµατικά και στη φυσική κατάσταση και υγεία. Καλή στιγµή για να ενδυναµώσετε και την εργασία και την υγεία, κάνοντας όλα τα απαραίτητα. Ωρα επίσης για αλλαγή τακτικής και συνηθειών που θα µπορούσαν να τονώσουν και τα οικονοµικά αλλά και τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηµατικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ηαπαιτητική και αρκετά ρευστή φάση που ξεκίνησε γύρω στις 18 Αυγούστου συνεχίζεται και αυτή την εβδοµάδα, µόνο που τα πράγµατα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί ακόµα να υπάρχει ανησυχία και ανασφάλεια, αλλά από την άλλη, όπως θα διαπιστώνετε παντού, θα υπάρχει και µια κάποια συνοδευτική εύνοια. Αυτό σηµαίνει ότι ναι µεν δεν µπορείτε να γευτείτε το απόλυτο καλό, όπως θα λέγαµε, αλλά από την άλλη θα γλιτώνετε, έστω στο… παρά πέντε από το αρνητικό, όπου αυτό πάει να συµβεί. Ατοµα που σας πιστεύουν, σας συµπαθούν και σας αγαπούν θα σας στηρίξουν κόντρα σε αυτούς που σας… επιβουλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και επισήμως φθινόπωρο πια, αφού στις 23 έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία στον άξονα Ζυγού - Κριού. Στο ζώδιο του Ζυγού, όμως, βρίσκονται ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη, ενώ το Σάββατο στις 28 θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη. Το σπίτι και οι ανάγκες του, χώροι πάσης φύσεως, ακίνητα, γονείς και συγγενικά πρόσωπα θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες, τις συμφωνίες, σε ό,τι υπογράφετε αλλά και σε ό,τι λέτε. Ακόμα, σε αισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο δεν φαίνεται ιδιαίτερα γενναιόδωρο το τέλος του Σεπτέμβρη. Τον νου σας.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Φθινοπωρινή ισημερία στις 23 -τυπικά φθινόπωρο λοιπόν- και όπως και να το κάνουμε υποβόσκει λίγη μελαγχολία. Εσείς όμως μην αφήσετε αυτό το συναίσθημα να κυριαρχήσει, γιατί αυτή η εβδομάδα είναι εξόχως ευνοϊκή για εσάς. Μάλιστα θα πρέπει να βάλετε κυριολεκτικά φτερά στα πόδια για να ξεμπερδέψετε με οποιαδήποτε εκκρεμότητα, όπου και αν αυτή ανήκει. Εργασία, σπουδές, οικονομικά, περιουσιακά, σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους, συμπαθούντες και άτομα χρήσιμα και ευχάριστα. Ομάδες, σύλλογοι, παρέες, πολιτικά κόμματα, λέσχες έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν, οπότε μέσα σε όλα λοιπόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΣεπτέμβρης στην τελευταία του εβδομάδα και όπως φαίνεται και ο τελευταίος επισκέπτης που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 18 Αυγούστου ετοιμάζει και αυτός τις… βαλίτσες του. Για τον Αρη πρόκειται, φυσικά, που από αυτή την ημερομηνία σάς κρατάει σε διαρκή εγρήγορση. Κοινώς σας έχει στην τσίτα. Βεβαίως έχετε καταφέρει αρκετά και όχι με εύκολο συχνά τρόπο και φαίνεται πως θα πιάσει Οκτώβρης για να μπείτε σε μια κανονικότητα. Επίσης να ξεκαθαρίσετε και πλήρως το στάρι από τη ήρα: στην εργασία, στον έρωτα, στις σπουδές. Αλλά και να προσαρμοστείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Δευτέρα 23 ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας. Και βεβαίως φθινόπωρο επισήμως πια, αφού αυτή την ημέρα έχουμε φθινοπωρινή ισημερία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα για εσάς, που ακόμα και αν δεν έχετε καταφέρει να αλλάξετε πλήρως τα κακώς κείμενα της ζωής σας -και του Κρόνου που σας επιβαρύνει ποικιλοτρόπως-, μπορεί να κάνει αρκετά καλά. Σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, οικονομικά, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες αλλά και σχέσεις μπορούν να εξελιχθούν πιο ικανοποιητικά. Καινοτομίες, αλλαγές και ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας το Σάββατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Φυσικό είναι εφόσον έχετε γεννηθεί μέσα στον Οκτώβριο και ο απρόβλεπτος Ουρανός βρίσκεται απέναντί σας στον Ταύρο να σας επηρεάζει περισσότερο και να έχετε και περισσότερα απρόοπτα να αντιμετωπίσετε. Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη φιλοξενεί τη φθινοπωρινή ισημερία στις 23, ενώ στις 28 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Προετοιμασίες; Ψάξιμο; Ανταγωνιστές; Μυστικά θα αποκαλυφθούν και πολλά θα συμβούν. Αλχημείες στα οικονομικά -όχι χασούρα- αλλά και πολλά απωθημένα, ερωτικά συναισθήματα. Μπόλικος ρομαντισμός και αναμονή. Υπομονή, ο Οκτώβρης ξεκαθαρίζει τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Σεπτέμβρης στην τελευταία εβδομάδα του και εσείς ακόμα στο κουπί, αυτό που ξεκίνησε περίπου από τις 12 Αυγούστου και εντάθηκε μέσα στον Σεπτέμβρη. Βεβαίως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, αν συγκρίνουμε το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη με το δεύτερο, αυτή γέρνει προς το καλύτερο στο δεύτερο μισό. Αυτή η εβδομάδα είναι σύνθετη, κουραστική και κάπως αβέβαιη ακόμα για την τελική έκβαση κάποιων θεμάτων που παραμένουν ανοιχτά, αλλά θα υπάρχουν και καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Σε όποιον τομέα και αν αυτές απευθύνονται. Ο Οκτώβρης είναι κοντά και αρκετά θα προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ολα για την καριέρα, λοιπόν, την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Ο τομέας που περιλαμβάνει αυτά σφύζει από πλανήτες και ουράνια φαινόμενα. Εχουμε και λέμε, Δευτέρα 23 φθινοπωρινή ισημερία, Σάββατο 28 Νέα Σελήνη και τα δύο αυτά στον Ζυγό, εκεί όπου ήδη βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη. Ο Ζυγός για εσάς αντιπροσωπεύει όλα τα παραπάνω φιλόδοξα και όπως φαίνεται πρέπει να βρέξετε γόνατα -για να μην πω κάτι άλλο- για να φάτε ψάρι. Αναμφίβολα θα δυσκολευτείτε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα και τις κτήσεις σας, υλικές και συναισθηματικές, γι’ αυτό κρατήστε λεπτές ισορροπίες και πηγαίντε στο… λάου λάου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Με έξτρα βοήθεια για εσάς έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, παρότι η φθινοπωρινή ισημερία που γίνεται στον Ζυγό στις 23 επισφραγίζει το φθινόπωρο. Στο πλευρό σας θα είναι έως και τις 2 Οκτωβρίου ο Ερμής και έως τις 18 η Αφροδίτη. Αυτή είναι η καλή στιγμή για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας αλλά και να διεκδικήσετε το καλύτερο και το περισσότερο παντού. Στην εργασία, στις σπουδές, στα οικονομικά, στα περιουσιακά αλλά και στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά. Οι ξένοι, το εξωτερικό, το Δημόσιο, τα ταξίδια δίνουν επίσης κάτι καλό. Το υπογράφει και η Νέα Σελήνη στις 28.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο Σεπτέμβρης τελειώνει και γνωρίζω ότι θα μου πείτε ότι μαζί του τελειώνουν μαζί και η υπομονή και η ανοχή και η ψυχραιμία σας, αλλά μια εβδομάδα έμεινε. Αυτή και κάτι λίγες ημέρες ακόμα για να μπορέσετε να πάρετε ανάσες… οξυγόνου. Από τις 18 του Αυγούστου και μέχρι τώρα μάλλον δεν έχετε καλοπεράσει. Ευθύνες, υποχρεώσεις, αντιδραστικοί, ανίκανοι και κακοπροαίρετοι συνεργάτες, νόμοι και κανονισμοί. Αν βρίσκεστε σε ένα σημαντικό δίλημμα και σε μια δύσκολη επιλογή και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τραβήξτε λίγο τον χρόνο. Μετά τις 4 Οκτώβρη πολλά ξεκαθαρίζουν και εσείς θα είστε καλύτερα .

Πηγή: ethnos.gr

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια! Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες κρατήστε μια πισινή στις δουλειές που κλείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύντομα θα ξεκινήσει μια καινούργια φάση στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάζεστε για αλλαγές στα προσωπικά σας, ενώ αλλάζετε το σπίτι σας με μια ανακαίνιση.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα στα εpωτικά θα πάνε όλο και καλύτερα εφόσον ανοίξετε τα μάτια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις και λογιστικά θέματα θα σας κάνουν να βαρεθείτε. Υπομονή!

ΖΥΓΟΣ

Aυτή την περίοδο η επικοινωνία που θα έχετε με τους γύρω σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε αυτό που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στις φιλίες σας που σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας με κάποιες έξυπνες αλλαγές. Τολμήστε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε αργότερα στη μέρα, να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περιποίηση για τον εαυτό σας, ένα δωράκι και λίγη ξεκούραση αρκούν. Έχετε πολλές ευθύνες στην πλάτη σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Στα επαγγελματικά σας, οι επιλογές σας σας δικαιώνουν σιγά σιγά.