Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Εσύ θα τους αφήσεις;

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!
Ζώδια 27.10.2019 10:49

Προσοχή! Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δε θα διστάσουν να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Μπορεί κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικό, αλλά όλοι έχουν αρνητικά στον χαρακτήρα τους και ως αποτέλεσμα, να μην αλληλεπιδρούν πάντα καλά.

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Πολλοί μπορούν να ταυτιστούν με αυτό – όλοι μας έχουμε είτε μπει σε έναν περιστασιακό κύκλο κουτσομπολιού, έχουμε πει κάποιο ψέμα ή έχουμε κρατήσει μυστικά. Αυτό είναι ο άνθρωπος και σημαίνει πως έχουμε χώρο για βελτίωση.

Επίσης, κάθε ζώδιο μπορεί να περάσει από διαφορετικές φάσεις, λόγω των αστρολογικών φαινομένων. Όλοι έχουμε κάποιες τάσεις ανά καιρούς, ωστόσο, κάποια ζώδια τις έχουν περισσότερο από άλλα:

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που τους αρέσει το κουτσομπολιό και δεν μπορούν να κρατηθούν από το να μοιραστούν κάτι ενδιαφέρον που άκουσαν ή τους είπαν. Γι’ αυτό συχνά μπορεί να έχουν επιπτώσεις όταν δεν μεταφέρουν ακριβώς την αλήθεια.

Καρκίνος

Είναι γνωστός πως οι Καρκίνοι είναι από τα πιο φιλικά ζώδια. Αλλά πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιοήσουν την καλή τους φήμη προς όφελός τους και να γίνουν χειριστικοί για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό όμως μπορεί να έχει επιπτώσεις, αν δεν είναι ειλικρινείς γι’ αυτό που ζητούν.


Λέων

Ένας Λέων μπορεί να θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά συχνά θα το κάνει με ανθυγιεινό τρόπο. Δεν θα σκεφτεί ότι οι πράξεις του μπορεί να πληγώνουν τους άλλους ή αν καταστρέφει την καλή του φήμη. Θα δημιουργήσει δράμα στους γύρω του, έτσι ώστε να ανέβει στη κορυφή όσο οι άλλοι προσπαθούν να βρουν άκρη στη σύγχιση.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί συχνά να φαίνεται ιδιαίτερα επικριτικός και ενδεχομένως αγενής. Θα το κάνει μέχρι ο άλλος να χάσει την αυτοπεποίθησή του και να κάνει τα πράγματα όπως θέλει εκείνος. Αν ακούσει και τους άλλους, μπορεί να ανακαλύψει πως μπορούν να βοηθήσουν στο να πετύχει τους στόχους του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να ανοιχτεί και να εμπιστευθεί άλλους, γι’ αυτό και φαίνεται τόσο μυστικοπαθής και μη εμπιστεύσιμος. Μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις των άλλων και αυτό να μοιάζει λίγο τρομακτικό. Αν είναι πιο ειλικρινής με τα συναισθήματά του, οι θετικές εξελίξεις θα αξίζουν την προσπάθεια.

Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι 3 ξεχωριστές κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες πιο gentlemen από ποτέ και τους κάνουν αρνάκια στο κρεβάτι στο άψε σβήσε!

Εάν λοιπόν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε είστε τυχερή γιατί βγάζετε τον καλύτερο εαυτό των ανδρών στο σ3ξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες εμπνέονται να προσφέρουν τρυφερότητα στους: Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη;

Ταύρος:
Πρόκειται για τα κορίτσια που δεν πιέζουν τους άντρες και τους εμπνέουν μία αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, σαν να τους ωθούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.Τις εκτιμούν, τις σέβονται και τις υπολογίζουν. Και γι αυτό μαζί τους θέλουν να κάνουν αισθησιακό, αργό και παθιασμένο σ3ξ.

Καρκίνος:

Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες καρκίνους στο σ3ξ σαν να είναι φτιαγμένες από πορσελάνη. Τους κάνουν να θέλουν να τις προστατεύσουν και να τις φροντίσουν.

Αιγόκερως:
Στο κρεβάτι οι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια με μία ευγένεια και μία φροντίδα γιατί πολύ απλά, είναι τα κορίτσια που όλοι θέλουν να κάνουν γυναίκες τους και μητέρες των παιδιών τους.

Κορίτσια προσοχή! Αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σας!

Αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σας! Κορίτσια... προσοχή!

Μερικές φορές τα αγόρια το παίζουν πολύ σκληρά και δεν εκδηλώνουν τα αισθήματά τους. Είναι τα λεγόμενα βαριά πεπόνια. Υπάρχουν όμως τρία κορίτσια του ζωδιακού που τους κάνουν όλους αλοιφή. Δε μπορούν να τους αντισταθούν με τίποτα σε σημείο που τρέχουν και δε φτάνουν. Κυρίες μου, εσείς είστε οι:

Δίδυμοι: Οι γυναίκες αυτές είναι άπιαστες, παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα, με τις δυο τους πλευρές να τους άγουν και να τους φέρουν μέχρι που τους μετατρέπουν σε υποχείριά τους. Αρέσει όμως αυτό στους άντρες, μάλλον γιατί βγάζει το μαζοχισμό που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Η bitchcraft συμπεριφορά σε όλο της το μεγαλείο.

Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που "στάζουν" φαρμάκι!

Καρκίνοι: H μέλισσα πιάνεται με το μέλι λέει μια παροιμία και στην περίπτωση της γυναίκας Καρκίνου ισχύει πολύ με τον άντρα να είναι η μέλισσα και με την Καρκίνο να ειναι το μέλι. Η μελιστάλαχτη, γλυκιά, ρομαντική Καρκίνος κερδίζει τον άντρα με τον όμορφο τον τρόπο τον καλό και του γίνεται απαραίτητη. Αποτέλεσμα, τρέχει από πίσω της σαν κουτάβι.

Τοξότες: Η Τοξότης καλπάζει ελεύθερη και ανεξάρτητη αποπνέοντας πυγμή και μεγαλείο και οι άντρες αυτομαστιγώνονται για να την φτάσουν σαν άλογα του ιπποδρόμου. Τους κερδίζει επειδή αδιαφορεί. Τρέχουν να τη φτάσουν επειδή θέλει να ξεφύγει. Γεννά μέσα τους την ανάγκη να κυνηγήσουν, αρχέγονο ένστικτο του ανθρώπου αλλά κυρίως του άντρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορίτσια προσοχή! Οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πως θέλουν τις γυναίκες!

Κόκκινος συναγερμός: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα "μαρτυρήσουν" μέχρι το 2020!

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια στο YouWeekly.gr

Share