Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις νέας εβδομάδας 4-10/11!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 3 ζώδια θα
Ζώδια 02.11.2019 08:13

Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους! Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί με προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα!

Είναι περίοδος με πολλά θέματα προς επίλυση, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Οι δυσκολίες έγκεινται στα οικονομικά δρώμενα, στην κοινωνική αναταραχή και στις έξωθεν πιέσεις.

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς. Να είστε τολμηροί και αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, τόσο στην εργασία, όσο και στα προσωπικά σας!

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ταύρος
Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας. Έχετε υπομονή εκεί που οι άλλοι διακατέχονται από ανασφάλειες. Σύντομα θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σας!

Δίδυμοι
Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά σας, να επιδιώκετε την βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων και να αποφύγετε να εκτεθείτε, ζημιώνοντας τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της προσωπικής σας ζωής περνά από μια οικονομική εκκρεμότητα την οποία πρέπει να διαχειριστείτε σοφά!

Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι σχετικές εξελίξεις σας επιτρέπουν να νιώθετε περισσότερο ικανοποιημένοι και ασφαλείς από άλλες φορές, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι αποφασίζετε το τι και το πώς! Τώρα έχετε περισσότερους λόγους να μην αποδέχεστε τις αλλαγές και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και ενεργοποιήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξή τους.

Λέων
Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους! Αυτό που τους απασχολεί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα δικά σας προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για σας αυτό που κάνετε για τους άλλους. Οι χτεσινές σας ατυχίες μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερους δρόμους για να οδηγήσετε με ασφάλεια εκείνους που αγαπάτε!

Παρθένος
Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και φροντίζει να τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, ιδιαίτερα τις οικονομικές τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και πως θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Κάποιο κοινό συμφέρον θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Η αισθηματική σας ζωή αναμορφώνεται και χρειάζεται να κάνετε κι εσείς κάποια βήματα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ζυγός
Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Καθώς η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σας. Μπορείτε να κάνετε εσείς τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί αν αυτά που διακυβεύονται χρειάζονται την παρουσία σας. Κάποιοι του περιβάλλοντός σας χρειάζονται τη φροντίδα και την συμπαράστασή σας! Φροντίστε την υγεία σας και μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας!

Σκορπιός
Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει το παρελθόν, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Κρόνο στον Αιγόκερω που έστω και ανάδρομος, σας βοηθά να βρείτε την άκρη σε υποθέσεις που ανακατεύονται πολλά άτομα και πολλά διαφορετικά συμφέροντα. Μην κάνετε το λάθος να εμπιστευτείτε περισσότερο από όσο πρέπει, εκείνους που δεν πρέπει!

Τοξότης
Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται σχετικά γρήγορα, αλλά όχι άμεσα. Κάποιες προκλήσεις σε πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν σχετικά. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που τυχόν έχετε στα σκαριά. Φροντίστε να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».

Αιγόκερως
Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι συναδελφικές σας σχέσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα σας αναστατώσει για λίγο, αλλά θα βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση!

Υδροχόος
Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας, χωρίς όμως να φτάνετε στα όριά σας. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας έχουν διαφορετικό νόημα από αυτό που φαίνεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η λίγο προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις! Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας και μην τις βάζετε στο περιθώριο, εξ αιτίας άλλων υποχρεώσεών σας!

Ιχθύες
Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Οι επιδιώξεις σας δεν πρέπει να διαρρεύσουν σε άτομα που δεν είναι της εμπιστοσύνης σας. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε καλύτερους υπολογισμούς και να μην δημιουργείτε περισσότερες ανάγκες για έξοδα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Μερικές αποφάσεις χρειάζονται περισσότερη τόλμη. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας! Να είστε περισσότερο επιμελείς όσον αφορά στις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού σας!

oroskopos.gr

Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι 3 ξεχωριστές κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες πιο gentlemen από ποτέ και τους κάνουν αρνάκια στο κρεβάτι στο άψε σβήσε!

Εάν λοιπόν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε είστε τυχερή γιατί βγάζετε τον καλύτερο εαυτό των ανδρών στο σ3ξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες εμπνέονται να προσφέρουν τρυφερότητα στους: Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη;

Ταύρος:
Πρόκειται για τα κορίτσια που δεν πιέζουν τους άντρες και τους εμπνέουν μία αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, σαν να τους ωθούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.Τις εκτιμούν, τις σέβονται και τις υπολογίζουν. Και γι αυτό μαζί τους θέλουν να κάνουν αισθησιακό, αργό και παθιασμένο σ3ξ.

Καρκίνος:

Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες καρκίνους στο σ3ξ σαν να είναι φτιαγμένες από πορσελάνη. Τους κάνουν να θέλουν να τις προστατεύσουν και να τις φροντίσουν.

Αιγόκερως:
Στο κρεβάτι οι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια με μία ευγένεια και μία φροντίδα γιατί πολύ απλά, είναι τα κορίτσια που όλοι θέλουν να κάνουν γυναίκες τους και μητέρες των παιδιών τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share