Βίκυ Παγιατάκη: "Θα "αρρωστήσουν" δυο ζώδια από τις δύσκολες ώρες που θα τους "χτυπήσουν"!

Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (3-9/11)

Βίκυ Παγιατάκη:

"Θα "αρρωστήσουν" δυο ζώδια από τις δύσκολες ώρες που θα τους "χτυπήσουν"! - Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο...

Πρωταθλητές από πλευράς εύνοιας αναδεικνύονται αυτή την εβδοµάδα οι Τοξότες, ιδιαίτερα στο ξεκίνηµα και το τέλος της εβδοµάδας. Μικρότερο µέρος αυτής της εύνοιας παίρνουν και οι Λέοντες και θα ήταν φυσικά µεγαλύτερη αν δεν υπήρχε το τετράγωνο του Ερµή -και µάλιστα σε ανάδροµη τροχιά- µε το ζώδιό τους. Μικρή... παρηγοριά για τους Κριούς και τους Ζυγούς. Ενα... ελαφρύ παυσίπονο δηλαδή στον πόνο που τους προκαλούν ο Αρης, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους!

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Aπό τις 2 και µετά που η Αφροδίτη µετακινείται στον Τοξότη θα δηµιουργηθούν σταδιακά καλύτερες συνθήκες όσον αφορά τα οικονοµικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Προσπάθειες που θα καταβληθούν στο πρώτο µέρος του Νοεµβρίου θα αποδώσουν περισσότερο στο δεύτερο. Η παρουσία του Αρη απέναντί σας από τις 4 Οκτωβρίου και µετά έχει δηµιουργήσει κάποιες εµπλοκές ή και ανατροπές ακόµα σε πράγµατα που είχατε σχεδιάσει. Από τις 2 Νοεµβρίου κιόλας θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα τι συµβαίνει µε τον γάµο ή τη σχέση σας και πώς θα µπορέσετε να βελτιώσετε ό,τι δεν πάει και τόσο καλά

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
Είναι αλήθεια ότι η παρατεταµένη παρουσία του Ερµή απέναντί σας -βρίσκεται εκεί στον Σκορπιό από τις 3 Οκτωβρίουδηµιουργεί νευρικότητα, ανακατωσούρα, µπερδέµατα και καθυστερήσεις στα αναµενόµενα. ∆υστυχώς η παρουσία του εκεί θα συνεχιστεί, άρα θα πρέπει να οπλιστείτε µε ψυχραιµία και προσοχή και να ενδυναµώσετε την παρατηρητικότητα και τη συγκέντρωσή σας ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη. Πιο ευάλωτοι τοµείς είναι αυτοί που σχετίζονται µε συµφωνίες, συµβόλαια, κάρτες, λογαριασµούς, αποδείξεις, τιµολόγια, αριθµούς, σπουδές, έντυπα και έγγραφα, µεταφορικό µέσο, µετακοµίσεις και ό,τι σχετίζεται µε τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Αρης εξακολουθεί να φέρει ένα βοηθητικότατο τρίγωνο µε το ζώδιό σας, τονώνοντας τον δυναµισµό, και το σεξαπίλ σας. Από τις 2 και µετά όµως στον χορό µπαίνει και η Αφροδίτη, που παίρνει θέση απέναντί σας στον Τοξότη. Μαζί της όµως κουβαλάει και... πειρασµούς και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αν είστε δεσµευµένοι και αν θέλετε να παραµείνετε έτσι. Βέβαια παίζει και το ενδεχόµενο κάποιοι από εσάς να καρδιοχτυπήσετε λίγο από ένα πρόσωπο ή µια κατάσταση του παρελθόντος. Αν προκύψει µια νέα γνωριµία για κάποιον από εσάς, αυτή την εβδοµάδα µη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε αν πρώτα δεν µάθετε για τις δεσµεύσεις και τα βάρη που φέρει το συγκεκριµένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με το δίκιο σας παραπονιέστε, αφού περίπου από τις 4 του Οκτώβρη και μετά δεν έχετε ησυχάσει. Είναι η πίεση και τα γεγονότα στα επαγγελματικά; Είναι η κατάσταση στο σπίτι και ό,τι αφορά σε χώρους ακίνητα και περιουσιακά; Ο καθένας σας, με το δικό του θέμα. Από τις 2 Νοεμβρίου και μετά μειώνεται και η βοήθεια -αυτή η μικρή- που σας παρείχε η Αφροδίτη, καθώς μετακινείται στον Τοξότη. Αυτή η αλλαγή θέσης μπορεί για κάποιους να δώσει κάποια υπόσχεση για μια διευθέτηση σε κάποια δυσκολία στα επαγγελματικά, που μπορεί όμως να μην είναι άμεσα υλοποιήσιμη. Επειδή ο οργανισμός σας έχει ταλαιπωρηθεί, βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουράζεστε και να τον φροντίζετε.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Aυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα από το μέσον της και μετά, προσφέρεται περισσότερο προς αξιοποίηση στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Εργασία, οικονομικά, περιουσιακά και σχέσεις. Βεβαίως υπάρχει ένα σχεδόν μόνιμο... αγκάθι και αυτό ακούει στο όνομα Ερμής. Από τις 3 Οκτωβρίου και μετά ευθύνεται για αρκετές καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες και ανακατέματα. Προσοχή, λοιπόν, στην επικοινωνία και στα μέσα, αλλά και σε κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και παιδιά. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ασφαλίστε το πορτοφόλι και κρύψτε όσο πιο καλά μπορείτε το... κομπόδεμα. Από τις 2 Νοεμβρίου και μετά η Αφροδίτη έρχεται με άγριες διαθέσεις γύρω από τα οικονομικά. Οι ανάγκες του σπιτιού και των συγγενικών σας προσώπων και ακόμα ό,τι σχετίζεται με χώρους, ακίνητα, περιουσιακά και κληρονομικά είναι αυτά που θα δημιουργήσουν τα περισσότερα έξοδα έως τις 25 αυτού του μηνός. Μακάρι να πρόκειται για μια ηθελημένη αγορά και να μην πρόκειται για χρέη και ανειλημμένες υποχρεώσεις. Μια άλλη εκδοχή θα ήταν αν η φύση της δουλειάς σας απαιτεί να… ψωνίσετε τώρα και να πουλήσετε από τις 26 και μετά και μέσα στον Δεκέμβριο που βλέπω σίγουρο κέρδος.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
H εβδομάδα αυτή δίνει και μια πιο ευνοϊκή διάσταση στα πράγματα, αφού η Αφροδίτη στις 2 περνάει στο ζώδιο του Τοξότη. Από εκεί θα συμβάλει θετικά και στα οικονομικά και στα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και στις σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Από το ξεκίνημα κιόλας βάλτε τα δυνατά σας να προχωρήσουν θέματα που είχαν …. κολλήσει και ακόμα ξεκαθαρίστε μπερδέματα και ασάφειες που καθυστερούν την πρόοδό σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις μπορεί να υπάρξουν από αυτή την εβδομάδα και μετά. Οσοι βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση με τον σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει αφήστε να κυλήσει αυτή και η ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Ερμής εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στο ζώδιό σας και μάλιστα σε ανάδρομη τροχιά και είναι φυσικό να δημιουργούνται κάποιες αρρυθμίες σε πολλά θέματα. Καθυστερήσεις, αναβολές συναντήσεων, γραφειοκρατικά μπερδέματα, λόγια και σχόλια που παράγουν ενόχληση. Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε ακόμα με σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις, το μεταφορικό σας μέσο και τα παιδιά. Αυτά όλα θα μπουν σε πιο συγκεκριμένη τροχιά από τις 21 και μετά. Στις 2 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιό σας και θα περάσει στον Τοξότη. Από εκεί θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να τονώσει τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Το 2019 βαδίζει προς το τέλος του και αποφάσισε, όπως φαίνεται, να σας κάνει ένα υπέροχο δώρο. Ποιο είναι αυτό; Μα τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία, που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σας. Στις 2 η «μεγάλη κυρία» του χρήματος, του έρωτα και της ομορφιάς εισέρχεται στον Τοξότη και την προτελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου θα έρθει στο πιο κοντινό τετ α τετ με τον Δία, που βρίσκεται εκεί από τον Οκτώβριο του 2018 και θα παραμείνει ακόμα έως τις 2 Δεκεμβρίου του 2019. Στις 3 θα περάσει στον Αιγόκερω. Αυτή την εβδομάδα θα ωφεληθείτε περισσότερο παντού εσείς του Νοεμβρίου. Και σταδιακά οι υπόλοιποι. Μάλιστα το ξεκίνημα και το τελείωμα της εβδομάδας προσφέρονται περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ο«μαραθώνιος» που ξεκίνησε γύρω στις 4 Οκτωβρίου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα που ξεκινά, αλλά ευτυχώς δεν θα συνεχιστεί όλο τον μήνα. Σαφώς περισσότερο πιεσμένοι φέτος εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Κρόνος -το εμπόδιο, το βάρος, ο προβληματισμόςσας επηρεάζει περισσότερο. Λίγη υπομονή ακόμα. Στις 3 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας έρχεται και ο Δίας για να βάλει... πλάτη και όχι για λίγο. Προσπαθήστε και αυτή την εβδομάδα να μη ρισκάρετε κάπου και να μην πάρετε αποφάσεις κάτω από θυμό ή βιασύνη, που θα μπορούσαν να καταργήσουν αυτά που σας παρέχουν ασφάλεια ή να επιφυλάσσουν... κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτή είναι μια καλή στιγμή προκειμένου να προχωρήσετε στη δράση. Τώρα ευνοούνται περισσότερο οι αποφάσεις για δουλειές που απαιτούν ανάληψη πρωτοβουλίας και αυτές που πρέπει να περάσουν από το... κονκλάβιο -οικογενειακό ή επαγγελματικό- για να τις εγκρίνει και να τις... ευλογήσει. Βαθιές τομές, λοιπόν, αλλαγές και βελτιώσεις προκειμένου να καταφέρετε κάτι από αυτά που επιδιώκετε ή να αποφύγετε αυτά που απεύχεστε. Το άλλο θετικό αυτής της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Από τις 2 και μετά, λοιπόν, μετριάζονται τα πολλά έξοδα και αρχίζουν να δημιουργούνται συνθήκες για έσοδα.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Aπό τις 2 και μετά ή τα έξοδα αυξάνονται ή τα έσοδα μειώνονται. Αυτό φυσικά για κάποιους από εσάς μπορεί να σχετίζεται και με τη φύση της δουλειάς σας. Μπορεί να εφοδιάζεστε με εμπορεύματα τώρα και να αρχίσετε να πουλάτε από τις 26 Νοεμβρίου και μετά. Ομως ο μήνας αυτός θα ανεβάσει τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς από τις 2 Νοεμβρίου και μετά Δίας και Αφροδίτη θα βρεθούν στο τομέα της καριέρας και της αναγνώρισης. Προσοχή όμως στον ερωτικό τομέα, γιατί μπορεί να υπάρξουν και κάποια παρατράγουδα, ιδιαίτερα αν η πλήξη έχει ατονήσει τον γάμο ή τη σχέση σας. Αν εσείς είστε καλά και πιστά παιδιά, ψάξτε λίγο τι κάνει το έτερον ήμισυ.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 3, ∆ευτέρα και Τρίτη, Παρασκευή 8, Σάββατο 9, Κυριακή 10
ΤΑΥΡΟΣ : Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή 3, ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο 9, Κυριακή 10
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τετάρτη, Πέµπτη
ΛΕΩΝ: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 3
ΖΥΓΟΣ : Κυριακή 3, ∆ευτέρα και Τρίτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή 3 έως Τρίτη και Παρασκευή έως Κυριακή 10
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 3, Τετάρτη και Πέµπτη
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 10
ΙΧΘΥΕΣ: Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Εως Κυριακή µεσηµέρι
ΤΑΥΡΟΣ : Κυριακή 3, ∆ευτέρα και Τρίτη
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τετάρτη έως Παρασκευή απόγευµα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Κυριακή απόγευµα 3 Νοεµβρίου και από Παρασκευή µεσηµέρι έως Κυριακή 10
ΛΕΩΝ: Κυριακή 3, ∆ευτέρα, Τρίτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Τετάρτη έως Παρασκευή απόγευµα
ΖΥΓΟΣ : Από την Παρασκευή έως και Κυριακή 10
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 3, ∆ευτέρα, Τρίτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη έως και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Παρασκευή έως και Κυριακή 10
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: -
ΙΧΘΥΕΣ: -

Βίκυ Παγιατάκη σε προβλέψεις «φωτιά»! «2 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα»!

Η Βίκυ Παγιατάκη σε προβλέψεις «φωτιά» για σήμερα! «2 ζώδια θα υποφέρουν» αναφέρει η κορυφαία αστρολόγος και μας εφιστά την προσοχή!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε το άστρα στην εκπομπή του Open και της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε»!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;