Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή έρχεται με καλές διαθέσεις! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Ποιοι θα έχουν συναντήσεις με παλιούς τους γνώριμους;

Το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή έρχεται με καλές διαθέσεις! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;
Ζώδια 14.11.2019 15:01

Το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με Ποσειδώνα μας έρχεται με καλές διαθέσεις! Ποια θα είναι τα ζώδια ωστόσο και πως θα επηρεαστεί το κάθε ένα ξεχωριστά;

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται στις 14/11 για να μας δώσει αισιοδοξία και ελπίδα, ιδιαίτερα για παρελθοντικά ζητήματα!

Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα υποφέρουν...

Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, αφορά κυρίως επαφές, μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και θα έχουμε ευκαιρίες να κάνουμε τα όνειρα που τα αφορούν, πραγματικότητα!

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται είναι της Γης και του Νερού, ιδίως του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Ο οικονομικός και ο ερωτικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι! Επιπλέον, μια παλιά ερωτική ιστορία, επανέρχεται στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συντροφική ζωή βελτιώνεται επικοινωνιακά και πιθανόν να υπάρξει και κάποια ερωτική επιστροφή από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι ευκαιρίες στην εργασία σου για επιτυχία είναι πολλές, όπως και για να διορθώσεις θέματα ομορφιάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν ερωτικές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου κι αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΛΕΩΝ
Έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια, μέσα από επικοινωνία και επαφές, αλλά και με ένα άτομο από το παρελθόν σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις ειδήσεις και νέα που σε χαροποιούν και ίσως αφορούν το παρελθόν σου! Μέσω της επικοινωνίας μπορείς να κερδίσεις πολλά.

ΖΥΓΟΣ
Ο οικονομικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται, όπως και ο ερωτικός, ιδίως αν σε απασχολεί το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου το αυξημένο σου επικοινωνιακό ταλέντο και θα έχεις πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς! Το παρελθόν σου ξαναχτυπάει την πόρτα και αυτό σε χαροποιεί, ιδιαίτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους ηρεμείς ψυχικά και συναισθηματικά και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και μάλιστα παρασκηνιακά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σου με φίλους είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και ίσως υπάρξει και επανένωση με ένα φίλο, που είχατε απομακρυνθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία αλλά και για να διορθώσεις παλαιά επαγγελματικά σφάλματα.

ΙΧΘΥΣ
Άρπαξε ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή, χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα! Αν έχεις τη δυνατότητα, ταξίδεψε και τόλμησε να πλησιάσεις και άτομα από το παρελθόν σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Ανάδρομος ο Ερμής στον Σκορπιό έως και τις 21/11! Τι θα συμβεί στα ερωτικά μας;

Καλά και κακά νέα περιμένουν τα ζώδια μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι 21/11/19! Τι θα συμβεί στα ερωτικά μας;

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επανασυνδέσεις!

Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι στα χέρια σου! Έτοιμος για το... «Ξανά Μαζί»;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους!


Παρθένε, Αιγόκερε και Ιχθύ, του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έρχονται μηνύματα, επαφές, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν!


Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου και του 3ου, σεξάκι με πρώην, πιο παθιασμένο από ποτέ και ίσως... απαγορευμένο, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το ψήνεις;


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 1ου, άσε τα παλιά! Οι ευκαιρίες για κάτι νέο, σίγουρο και σταθερό, ή απλά διασκεδαστικό και ολοκαίνουργιο, θα είναι πολλές περισσότερες! Μήπως πρέπει επιτέλους να κοιτάξεις μπροστά;

Δίδυμε, Λέοντα του 2ου και του 3ου και Ταύρε, Παρθένε, Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ του 1ου δεν είναι και η πιο ευνοϊκή περίοδος τώρα, ιδίως για κάτι ερωτικά παρελθοντικό… Μάλλον οι πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορίτσια προσοχή! Οι 12 άντρες του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν πως θέλουν τις γυναίκες!

Κόκκινος συναγερμός: Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα "μαρτυρήσουν" μέχρι το 2020!

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια στο YouWeekly.gr

Share