Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 16/11;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 16/11;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 16/11, για όλα τα ζώδια. Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι θα είναι τυχεροί;

Δείτε αναλυτικά!

Προσοχή! Η Αφροδίτη έρχεται στον Τοξότη! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θα έχουν πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ψάχνετε ταίρι τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι καιρός να δουλέψετε με τις ανασφάλειές σας και να τελειοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις αλλεργίες, στην ηλίαση και γενικώς στα θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε αργότερα στη μέρα, να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα προτού κάνετε κάποιο λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι πολύ καλές για την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και εργασιακά τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, εσείς νιώθετε απογοητευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας ζωή ενισχύεται σήμερα με ένα πολύ καuτό βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινείστε πια με γνώμονα μόνο την λογική και όχι το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να βλέπετε τηλεόραση και να κάθεστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Απολαύστε την ημέρα σας κάνοντας το απόγευμα μια μεγάλη βόλτα, δείτε φίλους, πηγαίνετε σινεμά.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Προσοχή! Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δε θα διστάσουν να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Μπορεί κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικό, αλλά όλοι έχουν αρνητικά στον χαρακτήρα τους και ως αποτέλεσμα, να μην αλληλεπιδρούν πάντα καλά.

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Πολλοί μπορούν να ταυτιστούν με αυτό – όλοι μας έχουμε είτε μπει σε έναν περιστασιακό κύκλο κουτσομπολιού, έχουμε πει κάποιο ψέμα ή έχουμε κρατήσει μυστικά. Αυτό είναι ο άνθρωπος και σημαίνει πως έχουμε χώρο για βελτίωση.

Επίσης, κάθε ζώδιο μπορεί να περάσει από διαφορετικές φάσεις, λόγω των αστρολογικών φαινομένων. Όλοι έχουμε κάποιες τάσεις ανά καιρούς, ωστόσο, κάποια ζώδια τις έχουν περισσότερο από άλλα:

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που τους αρέσει το κουτσομπολιό και δεν μπορούν να κρατηθούν από το να μοιραστούν κάτι ενδιαφέρον που άκουσαν ή τους είπαν. Γι’ αυτό συχνά μπορεί να έχουν επιπτώσεις όταν δεν μεταφέρουν ακριβώς την αλήθεια.

Καρκίνος

Είναι γνωστός πως οι Καρκίνοι είναι από τα πιο φιλικά ζώδια. Αλλά πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιοήσουν την καλή τους φήμη προς όφελός τους και να γίνουν χειριστικοί για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό όμως μπορεί να έχει επιπτώσεις, αν δεν είναι ειλικρινείς γι’ αυτό που ζητούν.


Λέων

Ένας Λέων μπορεί να θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά συχνά θα το κάνει με ανθυγιεινό τρόπο. Δεν θα σκεφτεί ότι οι πράξεις του μπορεί να πληγώνουν τους άλλους ή αν καταστρέφει την καλή του φήμη. Θα δημιουργήσει δράμα στους γύρω του, έτσι ώστε να ανέβει στη κορυφή όσο οι άλλοι προσπαθούν να βρουν άκρη στη σύγχιση.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί συχνά να φαίνεται ιδιαίτερα επικριτικός και ενδεχομένως αγενής. Θα το κάνει μέχρι ο άλλος να χάσει την αυτοπεποίθησή του και να κάνει τα πράγματα όπως θέλει εκείνος. Αν ακούσει και τους άλλους, μπορεί να ανακαλύψει πως μπορούν να βοηθήσουν στο να πετύχει τους στόχους του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να ανοιχτεί και να εμπιστευθεί άλλους, γι’ αυτό και φαίνεται τόσο μυστικοπαθής και μη εμπιστεύσιμος. Μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις των άλλων και αυτό να μοιάζει λίγο τρομακτικό. Αν είναι πιο ειλικρινής με τα συναισθήματά του, οι θετικές εξελίξεις θα αξίζουν την προσπάθεια.