Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προσοχή! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Μαύρες" ημέρες ξημέρωσαν γι αυτά τα 2 ζώδια...

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 16-22 Δεκεμβρίου 2019

Προσοχή! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί:
Ζώδια 16.12.2019 11:09
Follow us on Google News

"Μαύρες" ημέρες ξημέρωσαν γι αυτά τα 2 ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη! Δώστε προσοχή γιατί ο αστρολόγος προειδοποιεί!

Μετά την Πανσέληνο μια πλημμυρίδα από αιφνίδια γεγονότα θα αλλάξει τον τρόπο της ζωής και το κλίμα που επικρατεί εκεί, όλων μας.

Κριός
Η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες θα μονοπωλήσουν τον χρόνο σας. Η ερωτική σας ζωή έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο ικανοποιητικά αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει τις δικλείδες ασφαλείας σας. Τολμήστε να βάλετε στόχους ακόμα και αν φαίνονται ανέφικτοι.

Ταύρος
Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις. Η συμπεριφορά των άλλων διχάζει τις διαθέσεις σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ανταποκριθούν στα αιτήματά σας, αλλά θα υπάρξουν και κάποιοι που θα σας πολεμήσουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί ερωτικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες! Αξιολογήστε με σωστά κριτήρια εκείνους που θα επηρεάσουν τις δικές σας επιλογές.

Δίδυμοι
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα περιστατικά πληθαίνουν και η αίσθηση ότι έχετε χαθεί σε έναν λαβύρινθο γιγαντώνεται. Η αντίληψη και η προνοητικότητα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτόν. Δεν λείπουν οι δυσκολίες αλλά θα υπάρξουν και διευκολύνσεις κυρίως στα οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις παρεξηγήσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Καρκίνος
Μια μικρή δόση τύχης ή διευκόλυνσης στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας είναι πιθανόν να σας συνοδεύσει σε επιθυμίες και στόχους. Εσείς μπορείτε να πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες σε πρακτικούς τομείς, αλλά οι άλλοι θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Μην εκτίθεστε εκεί που δεν πρέπει, αλλά και να μην σκέφτεστε απαισιόδοξα στις δυσκολίες. Κερδίστε χρόνο εκεί που οι υποθέσεις σας φαίνεται να γίνονται πιεστικές.

Λέων
Οι δυσκολίες στην επικοινωνία και στην προσαρμογή των νέων δεδομένων που επικρατούν στο επαγγελματικό περιβάλλον αρκετών από εσάς, είναι το θέμα της εβδομάδας που ξεκινά. Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας στις διεκδικήσεις σας, απαλύνετε τις αντιθέσεις σας με χρήσιμους ανθρώπους και δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και μην παρασύρεστε σε έξοδα που δεν έχουν ανταποδοτικό όφελος. Η οικογένεια και το σπίτι χρειάζονται την ουσιαστική σας συμμετοχή.

Παρθένος
Πολλά αλλάζουν γύρω σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε πιέσεις και ασύμφορες προσφορές. Αν κινηθείτε μεθοδικά και διπλωματικά, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας για προσφορά τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και ταυτόχρονα, μην τους ζητάτε να υπερβούν τις δυνατότητές τους και να σας υπερασπιστούν στα ανοιχτά σας μέτωπα. Υπολογίστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνατότητες.

Ζυγός
Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μην κάνετε αυθαίρετα σενάρια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ταξίδια και μετακινήσεις απαιτούν καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σας, ενώ ένα μικρό εμπόδιο μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι σε μια προσωπική σας σχέση. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην γίνεστε άδικα ανταγωνιστικοί απέναντι σε τρίτους που δεν φέρουν ευθύνη για ότι σας συμβαίνει. Υπερασπιστείτε καλύτερα την ερωτική σας ζωή!

Σκορπιός
Φαίνεστε ενισχυμένοι έναντι τρίτων αυτήν την εβδομάδα. Προσαρμόστε την πολιτική σας, φανείτε ευέλικτοι στην συμπεριφορά σας και αξιολογήστε σωστά τις δυνατότητές σας. Μην παρασύρεστε από εκείνους οι οποίοι χρησιμοποιούν προσωπικά τους παραδείγματα και μην δέχεστε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, χωρίς να σας συμφέρει το αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, χρειάζεται να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση. Εξελίξτε τις γνώσεις με μια πιο συστηματική ενημέρωση στα θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης
Χρειάζεται να είστε περισσότερο πρακτικοί και λιγότερο θεωρητικοί στα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η εβδομάδα που θα σας διαφωτίσει σχετικά με τις προθέσεις τρίτων, αλλά και που θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο απαιτητικοί και ευθείς στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να εντείνετε κάποιες προσπάθειες που θα φέρουν γαλήνη στον ψυχισμό σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα πρέπει να λύσετε τον γόρδιο δεσμό που επικρατεί εκεί. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Αιγόκερως
Τακτοποιήστε τα αισθηματικά σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε, καθώς η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε φόβους και ενδοιασμούς και μιλήστε με ειλικρίνεια. Οικονομικά είστε σε περίοδο λιτότητας και θα πρέπει να αντέξετε για λίγο ακόμα μέχρι να αποδώσουν κάποιες σχετικές, πρόσφατες κινήσεις σας. Φανείτε συγκαταβατικοί με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος
Προετοιμαστείτε για μια περίοδο αναστάτωσης καθώς πολλά από όσα θεωρείτε ότι λειτουργούν με σταθερότητα αρχίζουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Η φροντίδα σας για τους άλλους θα αυξηθεί καθώς οι ανάγκες των γύρω σας πληθαίνουν και μπορεί να είστε οι μόνοι που θα αναλάβετε την ευθύνη των όσων χρειάζονται. Αισθηματικά η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας την Παρασκευή και εντείνει την ανάγκη σημαντικών αλλαγών στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Καλύψτε τις δικές σας ανάγκες πριν αναλάβετε ανάγκες τρίτων.

Ιχθύες
Το συναίσθημα σας επηρεάζει και μπορεί να κάνετε δύσκολες επιλογές αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να εκτίθεστε όλο και περισσότερο στο περιβάλλον της καθημερινής σας ζωής. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντυπώσεις που σας αδικούν και που δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, οι οποίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά έχετε υπομονή και πίστη στα απρόοπτα της τύχης!

oroskopos.gr

Βέβαια, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τις σημερινές προβλέψεις γιατί κι εδώ τα πράγματα είναι... σκούρα για κάποια ζώδια!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους!

Αυτά τα 3 ζώδια θα "πνιγούν" από τα συναισθήματά τους! Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί με προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα!

Είναι περίοδος με πολλά θέματα προς επίλυση, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Οι δυσκολίες έγκεινται στα οικονομικά δρώμενα, στην κοινωνική αναταραχή και στις έξωθεν πιέσεις.

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις. Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς. Να είστε τολμηροί και αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, τόσο στην εργασία, όσο και στα προσωπικά σας!

Προσοχή! Αυτό είναι το καλύτερο ερωτικό ταίρι για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ταύρος
Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας. Έχετε υπομονή εκεί που οι άλλοι διακατέχονται από ανασφάλειες. Σύντομα θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σας!

Δίδυμοι
Είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε την προσπάθεια στα επαγγελματικά σας, να επιδιώκετε την βελτίωση των οικονομικών σας και να κρατάτε ίσες αποστάσεις από όσους μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι καλύτερα να παίξετε με τους κανόνες των άλλων και να αποφύγετε να εκτεθείτε, ζημιώνοντας τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της προσωπικής σας ζωής περνά από μια οικονομική εκκρεμότητα την οποία πρέπει να διαχειριστείτε σοφά!

Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι σχετικές εξελίξεις σας επιτρέπουν να νιώθετε περισσότερο ικανοποιημένοι και ασφαλείς από άλλες φορές, ιδιαίτερα αν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι αποφασίζετε το τι και το πώς! Τώρα έχετε περισσότερους λόγους να μην αποδέχεστε τις αλλαγές και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και ενεργοποιήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξή τους.

Λέων
Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα αισθήματά τους! Αυτό που τους απασχολεί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Ακούστε τους, συμβουλέψτε τους, προσέξτε τους! Τα δικά σας προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγάλη ανασκαφή για να έρθουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα χρειαστεί να κάνετε και για σας αυτό που κάνετε για τους άλλους. Οι χτεσινές σας ατυχίες μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερους δρόμους για να οδηγήσετε με ασφάλεια εκείνους που αγαπάτε!

Παρθένος
Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και φροντίζει να τονίζει τις αμφιβολίες για τις πρόσφατες επιλογές και συμφωνίες σας, ιδιαίτερα τις οικονομικές τις οποίες όμως πρέπει να τηρήσετε απόλυτα. Είναι θέμα στρατηγικής το πώς θα αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και πως θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω σας. Κάποιο κοινό συμφέρον θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Η αισθηματική σας ζωή αναμορφώνεται και χρειάζεται να κάνετε κι εσείς κάποια βήματα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ζυγός
Τα θέματα που σας αφορούν χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Καθώς η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα στο ζώδιό σας. Μπορείτε να κάνετε εσείς τις κινήσεις που χρειάζονται για να επαναλειτουργήσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις και προβολή των ταλέντων σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί αν αυτά που διακυβεύονται χρειάζονται την παρουσία σας. Κάποιοι του περιβάλλοντός σας χρειάζονται τη φροντίδα και την συμπαράστασή σας! Φροντίστε την υγεία σας και μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας!

Σκορπιός
Ο Άρης στον Ζυγό αναμοχλεύει το παρελθόν, προκαλεί παρεξηγήσεις στο περιβάλλον και σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας. Έχετε όμως και σημαντική υποστήριξη από τον Κρόνο στον Αιγόκερω που έστω και ανάδρομος, σας βοηθά να βρείτε την άκρη σε υποθέσεις που ανακατεύονται πολλά άτομα και πολλά διαφορετικά συμφέροντα. Μην κάνετε το λάθος να εμπιστευτείτε περισσότερο από όσο πρέπει, εκείνους που δεν πρέπει!

Τοξότης
Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται σχετικά γρήγορα, αλλά όχι άμεσα. Κάποιες προκλήσεις σε πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν σχετικά. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που τυχόν έχετε στα σκαριά. Φροντίστε να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ».

Αιγόκερως
Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι συναδελφικές σας σχέσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα σας αναστατώσει για λίγο, αλλά θα βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση!

Υδροχόος
Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας, χωρίς όμως να φτάνετε στα όριά σας. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας έχουν διαφορετικό νόημα από αυτό που φαίνεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και στους δικούς σας ανθρώπους, η εμπιστοσύνη στο καλό απρόοπτο και η λίγο προσεκτικότερη προβολή του εαυτού σας. Αισθηματικά θα δεχτείτε ευχάριστες προκλήσεις! Μην παραμελείτε τις ανάγκες σας και μην τις βάζετε στο περιθώριο, εξ αιτίας άλλων υποχρεώσεών σας!

Ιχθύες
Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά. Οι επιδιώξεις σας δεν πρέπει να διαρρεύσουν σε άτομα που δεν είναι της εμπιστοσύνης σας. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε καλύτερους υπολογισμούς και να μην δημιουργείτε περισσότερες ανάγκες για έξοδα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Μερικές αποφάσεις χρειάζονται περισσότερη τόλμη. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας! Να είστε περισσότερο επιμελείς όσον αφορά στις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού σας!

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Μαύρες" μέρες γι αυτά τα 3 ζώδια!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share