Ο Κώστας Λεφάκης «σκάει» πρόβλεψη για τον Φεβρουάριο 2020! «Αυτό το ζώδιο αλλάζει πλεύση»!

«Μαύρα» μαντάτα για ένα ζώδιο! Κινηθείτε έξυπνα...

Ο Κώστας Λεφάκης «σκάει» πρόβλεψη για τον Φεβρουάριο 2020! «Αυτό το ζώδιο αλλάζει πλεύση»!

Ο Κώστας Λεφάκης «σκάει» πρόβλεψη για τον Φεβρουάριο 2020 και θέλει προσοχή! «Αυτό το ζώδιο αλλάζει πλεύση» αναφέρει και προειδοποιεί!

Αιγόκερως 2020: Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος Μαρτίου, σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου , αλλά και της δικής σας ζωής.

Ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί γρήγορη και αποφασιστική αντιμετώπιση. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να οδηγηθείτε στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα. Ο Μάρτιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, προβλέπονται σκληροί μήνες. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά είναι ένας τομέας που θα σας κουράσει, χωρίς όμως να σας αποδιοργανώσει.

Περιπετειώδης αρκετά φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας, παρά το σωστό κριτήριο, τις ικανότητες διαχείρισης που διαθέτετε και τους σωστούς σας υπολογισμούς.

Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και κυρίως προνοητικότητα το Φθινόπωρο, για να αποφύγετε ατυχήματα πάσης φύσεως.

Διαβάστε και ποια ζώδια θα έχουν δύσκολη εβδομάδα...

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Το 2020 η Ελλάδα θα..."

"Το 2020 η Ελλάδα θα..." - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί και μας παραθέτει ένα μεγάλο αφιέρωμα παγκόσμιων προβλέψεων, για κάθε χώρα με όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα της χρονιάς.

Τι θα συμβεί στην χώρα μας, λοιπόν;

ΕΛΛΑΔΑ

και γενικότερα ευρύτερη γεωγραφική περιοχή

Για την Ελλάδα η εικόνα που προκύπτει είναι πως οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να επιμείνουν να χρησιμοποιήσουν τον ορυκτό και τον ενεργειακό της πλούτο για να χρηματοδοτήσουν το έργο της παγκοσμιοποίησης. Συνεχίζουν να εφαρμόζουν το σχέδιό τους (αποικία χρέους) και δεν θα διστάσουν να δημιουργήσουν πολεμικές συνθήκες, προκειμένου οι κυβερνώντες την χώρα να είναι υποταγμένοι και να εφαρμόζουν τις κρυφές συμφωνίες. Για την Κύπρο έχουμε την ακόλουθη εικόνα στο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών. Οι παγκοσμιοποιητές αμφισβητούν την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι εθνικές ανάγκες του νησιού δεν παντρεύονται με τις επιχειρηματικές επιδιώξεις, όσον αφορά στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Για να πετύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιούν μεθόδους παρεμφερείς με αυτές με την Ελλάδα. Δηλαδή καταστροφή παραγωγικού ιστού, εφαρμογή κρατο-εξαρτώμενης επιχειρηματικότητας, διάλυση κοινωνικού κράτους. Εργαλείο τους αποτελεί η απειλή της Τουρκίας σε συνεχή ισχύ. Από πλευράς Ελλάδος, τόσο η Ανατολική Μεσόγειος, όσο και το Αιγαίο θα προκαλείται από την συμπεριφορά της Τουρκίας για κυριαρχικό ρόλο με αποτέλεσμα η χώρα να βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την οποία δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί, αν προκύψει! Για τον κοινό χάρτη των τριών χωρών, (Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος), τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Αντιδράσεις δεν θα λείψουν, το μεταναστευτικό θα γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα με αποτέλεσμα τοπικών εξεγέρσεων. Ο εξυγχρονισμός θα καθυστερήσει και θα παρατηρηθεί έλλειψη κεφαλάιων για αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης. Οι δανειστές θα συνεχίσουν τον στραγγαλισμό των ταμείων, με αποτέλεσμα και οι τρεις χώρες, να υπακούσουν στους όρους τους. Θα συνεχίσει το ξεπούλημα της ιδιωτικής και της εθνικής ακίνητης περιουσίας. Θα παρατηρηθεί περιορισμός στις επαφές και στις μετακινήσεις ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους και στις υποκείμενες χώρες, εξ αιτίας των εμμονών που έχουν να κάνουν με τον θρησκευτικο - πολιτικό έλεγχο των καταστάσεων και με τις αυθαιρεσίες χρηματικών παραγόντων που προκαλούν δυσκολίες στη λειτουργία της κοινωνίας και εντείνουν λαϊκές αναταραχές. Το δύσκολο διάστημα και για τις τρεις χώρες προβλέπεται να είναι το Φθινόπωρο του 2020. Ξαφνικά ή βίαια γεγονότα θα οφείλονται σε παρορμητικές και υποβουλιμιαίες κινήσεις που θα έχουν να κάνουν με το μεταναστευτικό και με τον έλεγχο των πολιτικών κομμάτων. Στο μεταξύ οι διάδρομοι μεταφορών και των αγωγών φυσικού αερίου κάτω από αναστατώσεις και προκλήσεις εκατέρωθεν, θα απαιτήσουν ενδεχομένως επιστράτευση μυστικών, στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Το συμπέρασμα για το πλέγμα των σχέσεων Ελλάδα, Κύπρου και Τουρκίας, είναι πως μπορεί να υπάρξει ένα κατασκευασμένο γεγονός που μπορεί να έχει να κάνει και με το μεταναστευτικό, αλλά περισσότερο με τα θέματα αγωγών φυσικού αερίου και την εξόρυξη θα στοχεύει στην απαλοτροίωση ελληνικών οικοπέδων φυσικού αερίου χωρίς να σημαίνει κατ΄ ανάγκη πολεμικό γεγονός. Μάλλον κάτι τέτοιο θα σχετιστεί με τα μνημόνια ή και με την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Αμερικανικό παράγοντα και την ΕΕ για την επικυριαρχία στην Ελλάδα, θα ενταθεί. Η Κλυορις ΘΑ Υποστεί μεγαλύτερη πίεση για περισσότερες παραχωρήσεις εκ μέρους της, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Και εδώ το ζητούμενο είναι, εάν η ΕΕ και η Ρωσία θα αποδεχτούν το προβάδισμα των αμερικανικών συμφερόντων, που επιμένουν στη λογική των πετροδολαρίων και στον περιορισμό, ακόμα και με διαμελισμό της Τουρκίας. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι αυτή η εκδοχή είναι του μεγέθους που περιγράφει το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη από τον Ζυγό, με την συζυγία Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

oroskopos.gr

Επίσης, ανησυχία έχει προκαλέσει και μια ακόμα πρόβλεψη για το 2020 από τον Γέροντα Παϊσιο!