Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: «3 ζώδια χτυπά η πολυαστρία τον Μάρτιο 2020»

«Τα γεγονότα απαιτούν ηρωική συμπεριφορά»

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: «3 ζώδια χτυπά η πολυαστρία τον Μάρτιο 2020»
ΖΩΔΙΑ 17.02.2020 09:48

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει προβλέψεις για τον Μάρτιο 2020 και προειδοποιεί για 3 συγκεκριμένα ζώδια μιας και «τα χτυπά η πολυαστρία»! Έρχονται δύσκολες ώρες και πρέπει να φανείτε δυνατοί. Μάθε πώς θα σε επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα, διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα τι θα συμβεί.

Ξεκαθαρίζουμε ότι 3 ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολα τον Μάρτιο 2020 με αγώνα και... προβλήματα σε σχεδόν όλους τους τομείς. Κριός, Αιγόκερως και Λέων δεν θα έχουν έναν εύκολο μήνα, όπως τονίζει ο αστρολόγος.

Κριός Μάρτιος 2020

Τα γεγονότα απαιτούν ηρωική συμπεριφορά

Το 2020 είναι έτος σταθμός με ευκαιρίες που θα έχετε για να αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας, αλλά και να αξιοποιήσετε τόσο τον δυναμισμό, όσο και την αντίληψή σας, μέσα από τις συμπτώσεις, ή τις ευθύνες που θα σας δοθούν. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ήρεμη, ή εύκολη χρονιά. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι εγκαινιάζει μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος. Οι σύνοδοι του Δία με τον Κρόνο, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας ωριμάσουν ακόμα περισσότερο και θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική ζωή.

Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020 θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το Φθινόπωρο του 2020. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, φέρνει ανακατατάξεις αλλά και αλλαγές, όχι πάντα εύκολες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην οικογενειακή σας κατάσταση. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν κουραστικά, ή επεισοδιακά! Ειδικά στον επαγγελματικό χώρο θα υποχρεωθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες που θα απαιτήσουν αυστηρό προγραμματισμό και σωστούς υπολογισμούς. Προσέξτε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες που θα υπερασπιστείτε, μην διστάζετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ή το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Υπολογίστε το δύσκολο Φθινόπωρο του 2020 με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας και αποφύγετε αντιθέσεις και πολέμους με ισχυρότερους από εσάς, όπως και με τους δικούς σας ανθρώπους.

Στον οικονομικό τομέα οι σχετικά καλές όψεις της πολυαστρίας με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας δώσουν αρκετή βελτίωση και πολλές διευκολύνσεις για την κάλυψη των υποχρεώσεών σας. Προνοήστε για τις περιόδους των εκλείψεων, Ιούνιο και Δεκέμβριο και την περίοδο Σεπτεμβρίου με μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, γιατί μπορεί να απαιτηθούν έκτακτα έξοδα για ανάγκες του σπιτιού, ή για λειτουργικά έξοδα της δουλειάς σας. Πάντως αρκετά οικονομικά και πρακτικά θέματα θα τακτοποιηθούν ή θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος του 2020, αρκεί να μη σας παρεμποδίσουν οι ψυχολογικές σας ανάγκες και ουτοπικές σας αναζητήσεις.

Αισθηματικά, οι καταστάσεις θα έχουν τις δυσκολίες τους.

Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης, ή καταπίεσης. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να μείνετε μόνοι, ή να απεξαρτηθείτε από μια σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα επηρεάσει δυσανάλογα τον αισθηματικό τομέα, αρκετές φορές.

Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες ανανέωσης, ή μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας, ή και μιας συμφιλίωσης από μια παρεξήγηση του παρελθόντος. Υπάρχουν πολλές εκδοχές στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων που μπορούν να λειτουργήσουν για εσάς σε όλη τη διάρκεια αυτού του επεισοδιακού χρόνου. Βρείτε το θάρρος να γίνετε ειλικρινείς, αλλά όχι πικρόχολοι, κάντε ανοιχτές συζητήσεις αρκεί να μην πάρετε τον ρόλο του επικριτή και να μην πείτε πράγματα που θα πληγώσουν τον άλλον.

Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα, γίνετε πιο ελαστικοί στις συζητήσεις και στις διευθετήσεις υποθέσεων, φροντίστε την διατροφή και την καλή, φυσική σας κατάσταση. Είναι γεγονός πως οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν και αυτήν την χρονιά. Διοχετεύστε τον δυναμισμό και την έντασή σας σε κάτι δημιουργικό, σε μια κοινωνική διάκριση ή στην εκδοχή να κερδίσετε το «χρυσό έπαθλο», μέσα από μια σκληρή, αλλά σημαντική αναμέτρηση, τόσο επαγγελματική, όσο και κοινωνική.

Αιγόκερως Μάρτιος 2020

Χρήσιμες ανακατατάξεις, επικίνδυνες αναταραχές

Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος Μαρτίου, σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου, αλλά και της δικής σας ζωής. Δεν έλειψαν τα άγχη, οι έγνοιες και οι δυσκολίες τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και εσείς δεν φανήκατε ιδιαίτερα εύστοχοι στον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα αρκετά δύσκολα, προβλήματά σας. Οι εκλείψεις σας επηρέασαν και σας στοίχισαν. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώσετε απογοήτευση, κούραση και να διαπιστώσετε ότι τα νεύρα σας έχουν σπάσει! Βέβαια η τετράδα των συγκεκριμένων πλανητών και ειδικά η παρουσία του ‘Άρη, θα αποτελέσει κάτι το εξαιρετικά έντονο, εκρηκτικό, μετασχηματιστικό, ενδεχομένως και δραματικό. Το 2020 ξεκινά με δυο εκλείψεις που επιβαρύνουν προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις και αμέσως μετά, μπαίνει στο ζώδιό σας ο Άρης για να πυροδοτήσει όλα αυτά που θα προκύψουν. Η καλή όψη του Ουρανού από τον Ταύρο θα κρατήσει απαραίτητες ισορροπίες επιβίωσης και η μεσολάβηση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν θα σας στερήσει κάποιες αναγκαίες, καλές στιγμές και απαραίτητους εφοδιασμούς. Γενικότερα όμως, το 2020 γυρίζετε δυναμικά τον τροχό της τύχης του κόσμου ολόκληρου, υφαίνοντας εκ νέου, το δικό σας πεπρωμένο. Η υπομονή που θα επιδείξετε θα επιβραβευτεί, τα γεγονότα θα λειτουργήσουν σπονδυλωτά στην εξέλιξή τους, προκειμένου, ένα χρόνο αργότερα, να σας οδηγήσουν σε καλύτερα μονοπάτια.

Ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί γρήγορη και αποφασιστική αντιμετώπιση. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να οδηγηθείτε στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Μέχρι το τέλος Ιουνίου δραστηριοποιηθείτε για να τελειώσουν οι διαφωνίες, οι έριδες και οι νομικές περιπλοκές. Αλλά και το Φθινόπωρο, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, οι πλανητικές όψεις θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις κοινωνικές. Ίσως να είναι η μοίρα που έρχεται να δοκιμάσει την ευθυκρισία και την αντοχή σας, μέσα από αλλοπρόσαλλες, νευρώδεις και άδικες συμπεριφορές τρίτων προς εσάς. Πολλοί θα σκεφτείτε το διαζύγιο, ή τον χωρισμό. Άλλοι θα ποντάρετε σε ένα γάμο, πιθανότατα δεύτερο, για τον οποίο όμως, διστάζετε αρκετά, χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις του τομέα αυτού, κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας, γίνετε περισσότερο στωικοί, αλλά όχι απογοητευμένοι και πάρτε την τελική θέση λίγο πριν κλείσει τον κύκλο της η χρονιά αυτή.

Αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα. Ο Μάρτιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, προβλέπονται σκληροί μήνες. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά είναι ένας τομέας που θα σας κουράσει, χωρίς όμως να σας αποδιοργανώσει. Εσείς φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους παράγοντες της δουλειάς σας, άσχετα πως θα σας συμπεριφερθούν εκείνοι. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, ο τομέας αυτός, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ανθεκτικότητα.

Περιπετειώδης αρκετά φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας, παρά το σωστό κριτήριο, τις ικανότητες διαχείρισης που διαθέτετε και τους σωστούς σας υπολογισμούς. Εκείνο που θα αιφνιδιάσει τα οικονομικά σας, είναι κάποια αναπάντεχα γεγονότα, ενδεχομένως, έκτακτα έξοδα για τα οποία δεν θα ευθύνεστε και ασυνέπειες από πλευράς τρίτων. Ωστόσο θα τα καταφέρετε, έστω και καθυστερημένα ή στο τέλος!

Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και κυρίως προνοητικότητα το Φθινόπωρο, για να αποφύγετε ατυχήματα πάσης φύσεως. Οι ευθύνες και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα κουράσουν το νευρικό σας σύστημα, ψυχολογικά όμως προβλέπεται η κατάσταση να είναι σθεναρή και όπως πάντα θα αποδείξετε την ικανότητά σας να επιβιώνετε και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Λέων Μάρτιος 2020

Αντιξοότητες που σας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς

Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά, αν όχι δύσκολη, τότε πολύ κουραστική για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αρκετά εξυπηρετική για τον οικονομικό. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, τον Μάρτιο του 2020 εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλάζει τις συνθήκες της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε την πρόκληση να ακολουθήσετε έναν εντελώς καινούριο δρόμο.

Γενικότερα, η κομβική αυτή χρονιά θα αλλάξει πολλά στις συνήθειες, στις ανάγκες, στις επιλογές και στις προθέσεις σας. Οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά χαοτικοί και ασταθείς. Μετά τον Μάρτιο, διαφαίνεται καλύτερα η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα επηρεάσει και τις προσωπικές σας σχέσεις, αποκαλύπτοντας πτυχές στην ψυχολογία των ανθρώπων που σας αφορούν και τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει.

Σε γενικές γραμμές, ο επαγγελματικός τομέας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς. Γίνεται ο ρυθμιστής των υπόλοιπων βασικών τομέων της ζωής σας και εκείνος για τον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και αναθεωρήσεις.

Υπολογίστε την περίοδο των εκλείψεων, κυρίως των ηλιακών, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ οι σεληνιακές εκλείψεις θα έχουν περισσότερη επίδραση αναταραχής, στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Προσέχετε την συμπεριφορά σας, αυτά που θα θίξετε και αυτά που θα αποφύγετε.

Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ο Ουρανός. Πιστεύω ότι οι πλανητικές όψεις του Ουρανού με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, θα εξυπηρετήσουν πολλές φορές τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πάντως έρχονται σημαντικές αλλαγές για τους καριερίστες του ζωδίου σας και παρά τις αντιξοότητες και τις ευθύνες που θα έχετε, μαχόμενοι θα φτάσετε στους στόχους που θέλετε.

Τα οικονομικά μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ελέγχετε πως τα χειρίζεστε και τι καταναλώνετε, ή ακόμα και τι διακινδυνεύετε μέσα από αυτά. Ο τομέας των οικονομικών σας ενισχύεται από την πολυαστρία στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει βελτίωση στο εισόδημα, ή δημιουργία νέων προοπτικών για προσεχή οικονομική βελτίωση. Μπορεί να επιτύχετε αγοραπωλησίες που επιδιώκετε και γενικά να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτόν τον τομέα.

Για τα αισθηματικά σας υπάρχει μια νέα πορεία που έχει φανεί από πέρυσι. Αποφασίστε ότι σας βοηθά ψυχολογικά να νιώσετε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Οι αποφάσεις στη δική σας περίπτωση είναι δύσκολη υπόθεση. Μπερδεύετε συχνά το συναίσθημα με τη λογική και η απόφαση δεν είναι πάντα εύστοχη. Ο Ουρανός δε στον Ταύρο συμβάλλει στο να λοξοδρομήσετε, ή να αντιδράσετε βίαια την ώρα που δεν θα πρέπει. Δείτε αν αυτό που έχετε ωφελεί τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε αν αυτό που παίρνετε σας κάνει καλύτερους. Ακόμα όμως και αν προκύψουν χωρισμοί, θεωρούνται αναπόφευκτοι και θα πρέπει να τους αποδεχτείτε στωικά. Άλλωστε κάθε τέλος φέρνει μια καινούρια αρχή και αυτό θα το βιώσετε πολύ το 2020.

Στη δική σας περίπτωση το 2020 είναι ένας προθάλαμος, μια προειδοποίηση, μια εισαγωγή σε μια νέα εποχή. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου στον Υδροχόο, αλλάζει προοπτικές και κατευθύνσεις. Πολλά από αυτά που θα καταφέρετε θα αποδώσουν πιο ουσιαστικά τα επόμενα δύο χρόνια. Τυχόν όμως λάθη που θα κάνετε, θα έχουν αντίστοιχες συνέπειες. Με δυο λόγια, συνθήκες εργασίας, εξέλιξη στην καριέρα, ευκαιρίες δημιουργικότητας, ή παραγωγικότητας, νέες επενδύσεις, αλλά και αισθηματικές εξελίξεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς αλλάζει η πλεύση και η πορεία τους τα επόμενα χρόνια, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε βάθος. Γι αυτό πρέπει να είστε συνειδητοί στις κινήσεις, στις αποφάσεις και στις επιλογές. Στο μεταξύ κλείστε κάθε χρεωστική εκκρεμότητα με το παρελθόν, οικονομική και συναισθηματική προκειμένου η πορεία σας στη νέα δεκαετία να είναι απαλλαγμένη από το βάρος τους.

Να θυμίσουμε και τις προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: «4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις»! Προβλέψεις εβδομάδας!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί στις προβλέψεις εβδομάδας! «4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις»! «Σεισμός» από τα όσα λέει! Κινηθείτε έξυπνα και δεν θα χάσετε...

Οι αντιθέσεις θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας και αυτό αφορά κυρίως σε συλλογικές προσπάθειες, ή σε σχέσεις κρατών και τις διεκδικήσεις τους. Ο αντιπερισπασμός και ο εντυπωσιασμός της άλλης πλευράς θα είναι δυο στοιχεία τα οποία θα κρατήσουν ακέραιο το ενδιαφέρον, τόσο στην περιοχή μας, όσο και αλλού.

Κριός

Φροντίστε τα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν αρκετές αβεβαιότητες γι αυτό μην επιμένετε σε ότι φαίνεται να σας ενοχλεί, αλλά ψάξτε λίγο περισσότερο την ουσία. Στα προσωπικά και αισθηματικά σας έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας, αλλά ο Άρης στον Τοξότη, μπορεί να σας κάνει λίγο υπερβολικούς. Αποφύγετε τη δημιουργία εντυπώσεων που δεν σας εξυπηρετούν

Ταύρος
Η εβδομάδα φέρνει αρκετή αναστάτωση στα αισθηματικά σας. Το ανικανοποίητο μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα. Μπείτε για λίγο στη θέση του άλλου και βρείτε την αιτία της συμπεριφοράς του. Ένα οικογενειακό ζήτημα πάλι, δεν χρειάζεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να διευθετηθεί. Ακούστε καλά πριν κάνετε το οτιδήποτε και πριν εκθέσετε τα αισθήματά σας.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να δώσετε προσοχή σε νέες επιδιώξεις. Το περιτύλιγμα και η παρουσίασή τους στους άλλους μπορεί να διευκολύνει την συναίνεσή τους σε αυτά που προσπαθείτε να επιτύχετε. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και επιθετικοί όταν προσπαθείτε να οργανώσετε σε μια κοινή προσπάθεια την ομάδα σας. Η αισθηματική σας ζωή δυσκολεύει τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος
Είστε στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας και της ζωής σας, έστω και αν δεν το έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει. Οι εξωτερικές συνθήκες υπαγορεύουν την συμπεριφορά σας και θα πρέπει να έχετε υπομονή, αλλά και στόχους. Η προσωπική σας ασφάλεια σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς από άλλες φορές, γεγονός που επηρεάζει τον περίγυρό σας κατά κάποιον τρόπο. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τα περιττά έξοδα.

Λέων
Κάθε σχέση σας πρέπει να διατηρείται στα πλαίσια που καθορίζουν την καλή της λειτουργία. Αυτήν την εβδομάδα έχετε την τάση να υπερβάλετε και να ζητάτε από διαφορετικούς ανθρώπους να πληρώσουν τα σπασμένα κάποιων άλλων. Αν επιμείνετε σε αυτή την τακτική είναι πολύ εύκολο να απομονωθείτε και να χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποκαταστήσετε την ηρεμία σας. Επιδιώξτε καλύτερη συνεννόηση για να μην ενοχλείστε τόσο!

Παρθένος
Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Φροντίστε όμως μαζί με τις υποχρεώσεις σας, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και λίγη κοινωνική ζωή και διασκέδαση. Οι ελεύθεροι από εσάς παρακινείστε από το φιλικό σας περιβάλλον ώστε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας, να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα και να πλησιάσετε άτομα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συντρόφους. Προβάλλετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας!

Ζυγός
Θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις, τις απόψεις, αλλά και τα δικαιώματά σας. Επειδή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να προβάλετε ιδιότητες και αποτελεσματικότητα, προσέξτε ώστε να μην σας επιφορτίσουν οι άλλοι με τα δύσκολα που δεν μπορούν να διαχειριστούν εκείνοι. Μάθετε να διαχωρίζετε τη θέση σας, να κυριαρχείτε στα αισθήματά σας και να κρατάτε αποστάσεις από οτιδήποτε δημιουργεί εντάσεις και αντιπαλότητες. Ασχοληθείτε με θέματα που σας ικανοποιούν και σας ηρεμούν.

Σκορπιός
Οικονομικά και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε τυπικοί σε θέματα εργασιακά και να προσέχετε συμπεριφορές ανθρώπων με τους οποίους δεν ταυτίζεστε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε πιο αποφασιστικά σε ότι επιδιώκετε, ή κερδίστε πολύτιμο χρόνο για να κλείσετε ακόμα καλύτερες συμφωνίες. Τα αισθήματά σας αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης. Μην τα σπαταλάτε άδικα!

Τοξότης
Λειτουργήστε ανεξάρτητα και υποστηρίξτε το συμφέρον σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις διεκδικήσεις σας και ότι θέλετε να επαναφέρετε σε ομαλή πορεία. Μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς και μην υπερβάλλετε όταν σας ζητούν τη γνώμη σας. Το κοινωνικό σας περιβάλλον σας ενθαρρύνει να εκφράσετε ταλέντα και να αναλάβετε νέα καθήκοντα σε συλλογικές δράσεις. Χρησιμοποιείστε σωστά μια διάκριση ή μια εξουσία που διαθέτετε.

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και αποστάσεις. Οι πρωταρχικές σας ανάγκες θα καθορίσουν και τη στάση σας απέναντι σε ζητήματα που σας αφορούν. Μην απομονώνεστε από το περιβάλλον το οποίο τροφοδοτεί τις δυνάμεις σας και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Ταυτίστε τις ενέργειές σας με εκείνους που έχετε κοινά συμφέροντα. Επιμείνετε σε ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον!

Υδροχόος
Κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας, αλλά φροντίστε να κατοχυρώνετε κάθε σας κέρδος και κατάκτηση. Η ψυχολογία σας δέχεται θετικές επιρροές και αυτό σας κάνει πιο τολμηρούς, δραστήριους και αποτελεσματικούς. Αισθηματικά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, χωρίς όμως να προβληματίσετε τον σύντροφό σας. Επιδιώξτε διευθετήσεις στα οικονομικά και να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε, ανάλογα με την περίσταση, να είστε πιο τολμηροί, πιο εκφραστικοί και πιο ουσιαστικοί. Αποφύγετε τις υπερβολές και εντάξτε το μέτρο στην συμπεριφορά σας. Θα επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειαστεί να αναλώσετε πολλές δυνάμεις. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για μια ανάγκη ή μια επιθυμία σας.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Το 2020 η Ελλάδα θα..."

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share