Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Άση Μπήλιου εξηγεί: Ποια ζώδια τσακίζει ο ανάδρομος Ερμής και ποιοι γλιτώνουν;

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί!

Η Άση Μπήλιου εξηγεί: Ποια ζώδια τσακίζει ο ανάδρομος Ερμής και ποιοι γλιτώνουν;
Ζώδια 17.02.2020 15:02
Follow us on Google News

Η Άση Μπήλιου τονίζει και εξηγεί μιας και έρχεται ο ανάδρομος Ερμής, ποια ζώδια είναι εκείνα που τσακίζει και ποιοι γλιτώνουν; Διαβάστε σύντομα και περιεκτικά για να ξέρετε τι να... περιμένετε!

Από την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2020. Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στο πύρινο ζώδιο του Ιχθύ και τελειώνει στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Ένα σύνθετο και όχι πάντα εύκολο διάστημα κλείνει για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες) και ένα ανάλογο ξεκινάει για τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η Άση Μπήλιου αναλύει, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχουμε γεννηθεί σε κάθε ζώδιο, πώς θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε για τον επόμενο ενάμιση μήνα, που θα μείνει ο Άρης στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Αιγόκερω.

Ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις; Ποιοι και πότε θα πρέπει να πατήσουν «φρένο» στα νέα σχέδια τους και τις φιλοδοξίες τους; Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά και θα εισπράξουν ποσά, που τους οφείλονται και ποιοι θα δουν έρωτες από το παρελθόν να επιστρέφουν και να ζητούν επανασύνδεση;

Κριός: «Προσοχή σε νέα ξεκινήματα και την υγεία»
Ταύρος: «Προσοχή σε παρεξηγήσεις σε φιλικές σχέσεις»
Δίδυμοι: «Προσοχή στα επαγγελματικά και σε νέα ξεκινήματα»
Kαρκίνος: «Μη σας πιάνει βιασύνη και άγχος»
Λέων: «Αποφύγετε νέες συμφωνίες»
Παρθένος: «Μπερδέματα, παρεξηγήσεις και σύγχυση»
Ζυγός: «Παρεξηγήσεις, λάθη και μπερδέματα»
Σκορπιός: «Αναθεωρήσεις σε ερωτικές σχέσεις»
Toξότης: «Σας απασχολούν το σπίτι και η οικογένεια»
Aιγόκερως: «Μη βιάζεστε και προσοχή στην επικοινωνία»
Υδροχόος: «Σας απασχολούν τα οικονομικά»
Iχθύες: « Προσοχή σε μετακινήσεις, ένταση με συνεργάτες»

Διαβάστε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη...

Τι είχε πει η Άση Μπήλιου πριν τον ανάδρομο Ερμή - «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται»

Η Άση Μπήλιου δίνει προβλέψεις για όλα τα ζώδια και μαζί φέρνει «σεισμό» αφού όπως αναφέρει η ίδια «Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τα ζώδια διαταράσσονται». Η θέση αυτή της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερη και θέλει προσοχή...

Μπαίνει την Παρασκευή στον Κριό, σε ένα ζώδιο που θεωρείται πιο αδύναμο για την Αφροδίτη και μένει μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Κριός

Θετική η είσοδος της Αφροδίτης σε σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας τώρα. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων έρχονται τώρα. Έμφαση σε νέες γνωριμίες τώρα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και μπαίνει σε ένα ζώδιο πριν από σας. Αυτό αφορά απαγορευμένες και μυστικές σχέσεις ή ακόμα και πλατωνικούς έρωτες. Έρχονται εμμονές και απογοητεύσεις. Το παρασκήνιο αυτό αφορά και στο χώρο της δουλειάς. Τώρα υπάρχει και δική σας ανάγκη απομόνωσης.

Δίδυμοι

Οι φίλοι τώρα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Στόχοι, φίλοι και σχέσεις με συνεργάτες ευνοούνται. Τώρα, μαζί με τους άλλους, θα δουλέψετε περισσότερο.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μπαίνει στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Το κομμάτι αυτό θα σας απασχολήσει περισσότερο και θέλετε να κάνετε βήματα για να δείτε τι αξίζετε και για να σας προσέξουν. Λουστράρετε τώρα τη δουλειά σας και προωθήστε την όσο μπορείτε.

Λέων

Είναι μια καλή θέση για σας, η Αφροδίτη είναι σε ένα ζώδιο της φωτιάς. Ανοίγονται προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Σχέσεις με εξωτερικό, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, τουρισμός ευνοούνται. Είναι μια καλή θέση αν θέλετε να βελτιώσετε τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη αυτή για σας έχει να κάνει με τα πιο βαθιά θέματα των σχέσεων. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει μια ένταση τώρα. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Καλά νέα τώρα στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Απέναντί σας περνά η Αφροδίτη. Στενές σχέσεις, γάμος και συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα. Με κάποιο τρόπο είναι σα να παίζουν εκείνοι μουσική κι εσύ να χορέψετε στο ρυθμό τους.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο ουδέτερο σημείο για σας. Είναι πιο επιφυλακτική στις σχέσεις. Είναι μια καλή Αφροδίτη για να δείτε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τώρα μπορείτε να διορθώσετε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους.

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά σε ένα ωραίο ζώδιο σε σχέση με σας. Γενικά δεν της ταιριάζει ο Κριός της Αφροδίτης αλλά εσείς κάπως ευνοείστε. Η Αφροδίτη αυτή αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη χαρά. Όλα αυτά τώρα τονίζονται και μπορούν να πάνε ωραία.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μπαίνει στο σπίτι για σας. Η προσοχή σας στρέφεται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θέματα σπιτιού και ακινήτου θα προκύψουν τώρα. Πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, σπίτι και δουλειά. Δεν είναι πολύ ερωτική αυτή η Αφροδίτη.

Υδροχόος

Η επικοινωνία πιο ευχάριστη, πιο αποτελεσματική. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν, πράγματα θα σας προτείνουν. Θα συνδυάσετε αναψυχή με δουλειά. Γενικά είναι πιο ευνοϊκή Αφροδίτη για τα θέματα των σχέσεων. Ευνοούνται και οι δεσμεύσεις. Η καλύτερη θέση της Αφροδίτης θα είναι όταν μπει στους Διδύμους.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη παίρνει θέση στα οικονομικά για σας. Θετικά θα συμβούν τώρα. Θα θέσετε πιο υψηλούς στόχους σε καριέρα και επαγγελματικά. Αν είχατε κάνει μια σχέση πρόσφατα, τώρα θα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας.

Η Αφροδίτη στην αστρολογία - Ο πλανήτης που μπαίνει στον Κριό

Η Αφροδίτη παραδοσιακά στην Αστρολογία συνδέεται με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που ερωτευόμαστε. Η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο δείχνει ακριβώς αυτό τον τρόπο! Δείχνει όμως και την ικανότητα που έχουμε να συμβιώνουμε με το σύντροφό μας, με τον άνθρωπο της ζωής μας! Αποτελεί δείκτη της τάσης που έχουμε να αντιμετωπίζουμε τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς μας και πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα!

Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αποτελεί το ρυθμιστικό παράγοντα που αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το άτομο στο γάμο του και στις σημαντικές σχέσεις του. Όταν ανακαλύψουμε τα «κλειδιά» της Αφροδίτης μας ή εκείνα του συντρόφου μας, η υπόθεση έρωτας και γάμος γίνεται πολύ πιο εύκολη, αφού γνωρίζουμε τα «χούγια» εκείνα που θα μας φέρουν πολύ πιο κοντά στην ευτυχισμένη συντροφικότητα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Έρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για την Αφροδίτη στον Ιχθύ! Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share