Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρόνος στον Αιγόκερω το 2020 - Ποια ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά;

Έρχονται ζόρια!

Κρόνος στον Αιγόκερω το 2020 - Ποια ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά;
ΖΩΔΙΑ 20.02.2020 14:04

Ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω το 2020 και θα περάσουμε ζόρια. Διαβάστε ποια ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά και δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα για κανένα λόγο. Ο μεγάλος Δάσκαλος Κρόνος έχει εισέλθει στον Αιγόκερω στις 20/12/2017, όπου και θα παραμείνει για τρία χρόνια, μέχρι τις 18/12/2020.

Θα έχει κάνει μία δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 22/3/2020 έως τις 2/7/2020, οπότε και θα εισέλθει και πάλι ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/12/2020. Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα και να μάθετε πως σας επηρεάζει διαβάστε αυτή τη χρονιά τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2020.

Η επόμενη τριετία με τον Κρόνο στον Αιγόκερω

Αφού επισκέφτηκε όλα τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου κατά τα τελευταία 28 περίπου χρόνια, ήρθε η στιγμή ο Κρόνος να μπει στο σπίτι του, μια και είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου. Στο ζώδιο του ο Κρόνος νοιώθει άνετα και γι αυτό πρόκειται να εκφράσει όλα του τα χαρακτηριστικά, τη γνώση που κατέχει και τις ιδιότητες του. Ο Κρόνος στην αστρολογία συνδέεται με τον χρόνο και μας διδάσκει να μην εθελοτυφλούμε απέναντι στα προβλήματα.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, που τον ζήσαμε όλοι μας τα τελευταία 2,5 χρόνια, δεν αισθανόταν άνετα. Ήταν πολύ έξω από τη φύση του η μεγάλη αφθονία και η πολυτέλεια που αναζητά το ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης έχει κυβερνήτη τον Δία ο οποίος είναι λίγο πολύ στην αστρολογία η αντίθεση του Κρόνου. Κι ενώ ο Δίας ζητά επέκταση και αφθονία, ο Κρόνος επιμένει στους κανόνες και στην ανάληψη ευθύνης, μας ζητά να είμαστε συνεσταλμένοι, δηλαδή ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ. Ο Κρόνος άλλωστε είναι ο μόνος πλανήτης που μπορεί να μετατρέψει τις ιδέες σε χειροπιαστή πραγματικότητα.

Ο Κρόνος είχε βρεθεί ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερου τον Νοέμβριο του 1988 (είχε κάνει μια δοκιμαστική είσοδο από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς) και ολοκλήρωσε την διέλευσή του τον Φεβρουάριο του 1991. Άρα, όσοι γεννήθηκαν εκείνη την περίοδο, θα βιώσουν και την πρώτη επιστροφή Κρόνου, μια διέλευση που οδηγεί σε μια διαδικασία ωρίμανσης και προσωπικής εξέλιξης.

Στον Αιγόκερω ο Κρόνος βρίσκεται στη θέση του, μιας και αποτελεί τον κυβερνήτη του ζωδίου, κάτι που μετριάζει αρκετά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης αυτός στις διελεύσεις του. Από την άλλη όμως, δεν παύει να δίνει τα μαθήματά του και σε αυτή τη θέση, τα οποία φυσικά σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου. Άρα, το διάστημα αυτό θα περιμένουμε συγκυρίες και γεγονότα τα οποία καταρχάς σχετίζονται με την απόκτηση υπομονής, την αντίληψη της σημασίας του χρόνου και της διαδικασίας της ωρίμανσης.

Ο επαγγελματικός στίβος, η επιθυμία μας για επιτυχία και προσωπική αναρρίχηση, το κοινωνικό στάτους, η εξουσία και η οικονομική επιφάνεια είναι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν, που θα δοκιμαστούν και θα χρειαστούν τον κόπο και την προσοχή μας όλο το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στον Αιγόκερω. Σε κοσμικό επίπεδο, τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και ευθύνης, οι δομές και αυτοί που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, είναι αυτοί που θα δοκιμαστούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιξοότητες και περιορισμούς.

Παράλληλα, σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φόβους που αφορούν πατρικές φιγούρες ή αισθήματα κατωτερότητας που αφορούν το στάτους και την κοινωνική μας θέση. Όμως, το μάθημα του Κρόνου είναι πως χρειάζεται να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους αυτούς, ώστε να καταφέρουμε να τους ξεπεράσουμε και να φτιάξουμε την ζωή που επιθυμούμε. Να φτάσουμε με επιμονή και υπομονή τους στόχους και μας και να γίνουμε εμείς ο πατέρας και προστάτης του εαυτού μας.

Τα επόμενα τρία χρόνια έχουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές στην πολιτική, σε κοινωνικές δομές, σε κυβερνήσεις, αφού ό,τι δεν εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό θα πάψει να υπάρχει, για να δημιουργηθεί στη θέση του κάτι νέο.Να τονίσουμε ότι και τον Μάρτιο θα περάσουμε δύσκολα... όλοι αφού ξεκινάει η πολυαστρία. Ωστόσο, όπως είπε και ο Κώστας Λεφάκης 3 ζώδια δεν θα δουν άσπροι μέρα... Ποια είναι;

Ο Κρόνος θα μας ανταμείψει - ΠΑΝΤΑ. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε. Να δουλέψουμε και κάποιες φορές μάλιστα πολύ σκληρά. Γιατί δεν μας δίνει τίποτα εύκολα. Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τη θέση του Κρόνου στον αστρολογικό μας χάρτη, το ζώδιο που βρίσκεται και τα χαρακτηριστικά που βγάζει εκεί, σε ποιό γενέθλιο οίκο βρίσκεται, καθώς και τις όψεις που μπορεί να κάνει με τον ήλιο, τη σελήνη και τους προσωπικούς μας πλανήτες. Γνωρίζοντας τα αυτά συνειδητοποιούμε καλύτερα πού και πώς δυσκολευόμαστε στη ζωή, ώστε να προσπαθήσουμε αποτελεσματικά να ξεπεράσουμε τα εμπόδια μας.

Πρέπει να κοπιάσουμε για τις ευλογίες του Κρόνου. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι αν μας τις δώσει θα είναι 100% δικές μας και κανείς δεν θα μπορεί να μας τις πάρει. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα μας ζητήσει να ανυψωθούμε πάνω από τον εαυτό μας, έτσι δηλαδή όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Από αυτή τη θέση του Κρόνου θα επηρεαστούν κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Σημαντικό είναι το εξής, επειδή οι διελεύσεις του Κρόνου, αρχίζουν να κάνουν αισθητή την επίδραση τους αρκετό καιρό πριν πιάσουν σημεία του προσωπικού μας χάρτη, όσοι ανήκουν στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού που επηρεάζονται, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν στον χάρτη τους ωροσκόπο, άξονες ή προσωπικούς πλανήτες στον μεταβλητό σταυρό, καλό είναι να παρατηρήσουν πιθανές αλλαγές που έχουν αρχίσει να φαίνονται στη ζωή τους, τους τελευταίους έναν με δυο μήνες και να δώσουν σε αυτές ιδιαίτερη σημασία.

myastro.gr

Ποια ζώδια όμως τσακίζονται ολοκληρωτικά από σήμερα; Οι προβλέψεις

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την δέκατηογδη μέρα του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι εκρηκτική, αν θελήσετε να γνωρίσετε νέο κόσμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεστε ένα οργανωμένο σχέδιο, πειθαρχία και συνέπεια για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε σε σχέση, θα επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες κοινωνικές ευκαιρίες που μπορούν να φέρουν διασκέδαση και γέλιο στη σχέση σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη εξέλιξη αναμένεται, αν απαντήσετε σε κάποιες αυθόρμητες προσκλήσεις αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή θα μπορούσε να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα μέρη και πρόσωπα μπορεί να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στις δουλειές σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα μέρη και πρόσωπα μπορεί να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στις δουλειές σας!

ΖΥΓΟΣ

Μην αρκεστείτε στην ονειροπόληση, περάστε στην πράξη χωρίς να θέσετε κανένα όριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε έναν αυξανόμενο κατάλογο φίλων και θαυμαστών που επιθυμούν να συμμετέχετε στα σχέδιά τους !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και τα βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και αισθήματα που κρατούσατε κλειδωμένα για καιρό, θα βγουν στην επιφάνεια. Γι’ αυτό χρειάζεστε δημιουργικές και καινοτόμες πρακτικές στην έκφρασή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να βρείτε τον τρόπο να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που σας καταπιέζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με υπομονή, με ανοιχτό μυαλό και σκληρή δουλειά.

Πηγή: eradio.gr

Δες και την προειδοποίηση της Άση Μπήλιου. Έρχεται ο ήλιος στους ιχθύες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: "Το 2020 η Ελλάδα θα..."

Πόλεμος ανάμεσα στα ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για 17-23/2

Share