Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της μέρας, σας κατακλύζει ένας ενεργειακός ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να πεταχτείτε από το κρεβάτι και να αρχίσετε να κάνετε δουλειές! Χαλαρώστε καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μια διαφωνία θα κατανοήσετε αμέσως τα όρια ή θα καταβάλετε κάθε προσπάθεια να γίνει το δικό σας;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα ή ό,τι θέλετε εσείς, αφήνοντας το ταίρι σας να λειτουργήσει στον δικό του χρόνο!

ΛΕΩΝ

Ακόμα κι όταν κάνετε όνειρα ή σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας μήπως αλλάξετε γνώμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλύτερο για εσάς, είναι να αφήσετε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί!

ΖΥΓΟΣ

Ο χρόνος θα διανύσει τις αποστάσεις που χωρίζουν δυο ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε μια εσωτερική ανασκόπηση! Αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ευρύτερη εικόνα για την προσωπική και ερωτική σας ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει σημασία να γνωρίζετε καλά το ταίρι σας και τον τρόπο που σκέφτεται, ειδικά αν πρόκειται να κάνετε σοβαρή συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν αρχίσετε να μιλάτε, φροντίστε να έχετε μάθει να διαπραγματεύεστε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα θα μυρίζουν και θα αποπνέουν και θα φαντάζουν ρομαντικά, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός θα κατακλύσουν κάθε πτυχή της ζωής σας!

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Η δυναμική για όλα τα πράγματα καταφτάνει. Σήμερα, προγραμματίζετε να διατηρήσετε μια λίστα στοιχείων, για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε σε καλό δρόμο με ό, τι ολοκληρώνετε. Η δύναμή σας, βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: δύναμη

Δείξτε τη δύναμή σας, καθώς κολυμπάτε σε καινούργια νερά. Δεν είστε απ’ αυτούς που απολαμβάνετε τις δραστικές αλλαγές. αλλά ξέρετε πώς να ακολουθήσετε το ρεύμα, όταν χρειάζεται. Τώρα, είναι η τέλεια στιγμή να αφήσετε τη δημιουργικότητα να αναλάβει.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Μπορείτε να απομακρύνετε σήμερα, όσους παρεμποδίζουν τα σχέδιά σας. Βρίσκετε μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτό που θέλετε και σ’ αυτό που χρειάζεστε. Αλλά το καλύτερο είναι, πως μπορείτε εύκολα να έχετε αυτό που θέλετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Φαίνεστε σαν ένα ταπεινό και ήρεμο πνεύμα. Η επιτυχία έρχεται στον δρόμο σας. Έχετε διανοητική σαφήνεια και αν και η διαχείριση του χρόνου σας μπορεί να είναι λίγο προκλητική, αυτό που χρειάζεται προσοχή το προσέχετε.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Μπορεί να νιώσετε την αίσθηση της συντροφικότητας συναντώντας κάποιον σήμερα. Η εμπειρία, θα σας δώσει μια αίσθηση ρομαντισμού.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : κρίση

Η στάση και η νοοτροπία σας δημιουργούν επιτυχία, καθώς προχωράει η μέρα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι εναντίον σας. Η αφοσίωσή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Έχετε πολλά στο μυαλό σας και φαίνεται πως είστε πιο απασχολημένοι από το συνηθισμένο. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες, είναι σαφείς και συνοπτικές και σας βοηθούν να αποφύγετε προβλήματα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : θάνατος

Ένα έργο ή μια εργασιακή ευκαιρία πλησιάζουν και μάλιστα σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει. Το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει η καριέρα σας και τα οικονομικά σας σχέδια, είναι μέρος της εξίσωσης, αν και υπάρχει ευκαιρία, να ανακουφιστείτε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Βρίσκεστε αποστασιοποιημένοι από τη συναισθηματική πλευρά της κοινωνικοποίησης σας και πιο αποφασισμένοι να κρατάτε τις σκέψεις σας, για τον εαυτό σας. Οι άλλοι σας εμπιστεύονται τα μυστικά και τα προβλήματά τους, και η συμβουλή σας είναι ακριβώς, αυτό που χρειάζονται.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : δύναμη

Τα σχέδιά σας μπορεί να φαίνονται σαν μια μακρινή μνήμη καθώς βρίσκετε ένα νέο ρυθμό για να ακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα. Οι προοπτικές σας για το μέλλον φαίνονται πολλά υποσχόμενες… και η ικανότητά σας να ανεχτείτε τις προκλήσεις, είναι ισχυρότερη από ποτέ.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Ένας φίλος ή συνάδελφος χρειάζεται τη βοήθειά σας και η προσωπική σας εμπειρία αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από πολύτιμη… είναι εμπνευσμένη.

Αυτό που θεωρήσατε πως ήταν μια απελπιστική κατάσταση στην οικογένειά σας ή πως ένα δικό σας επιχείρημα γίνεται μια μακρινή ανάμνηση, τελικά αρχίζουν να υπάρχουν ελπίδες για καλυτέρευση της κατάστασης.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Οι εργασιακές και οικογενειακές σας σχέσεις, σας προσφέρουν μεγάλη υπερηφάνεια και ευτυχία. Είστε ο άνθρωπος που συνδέεστε συναισθηματικά με τους άλλους και είστε σε θέση να προσφέρετε υποστήριξη σε όποιον έχει ανάγκη. Να περιμένετε τις ευχαριστίες του, αργότερα.

Και μιας που είδατε τα ζώδια ημέρας....Έχει ξεκινήσει ο Άρης σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 21/2: Ξαφνική επιτυχία για 3 ζώδια - Μήπως είναι το δικό σου;