Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 24/2 έως 1/3/2020 - 3 ζώδια πιέζονται

Οι Αστρολογικές Όψεις και πως θα επηρεάσουν τα 12 Ζώδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 24/2 έως 1/3/2020 - 3 ζώδια πιέζονται

Διαβάστε αναλυτικά τις Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 24/2 έως 1/3/2020! Ποια 3 ζώδια πιέζονται και ποιοι ευνοούνται; Μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορεί και όχι! Κινηθείτε έξυπνα και δεν θα χάσετε. Όλες οι προβλέψεις.

Οι Τυχεροί της Εβδομάδας: Καρκίνοι, Σκορπιοί , Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Αιγόκεροι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Οι Πιεσμένοι της εβδομάδας: Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου

Στις 25 Φεβρουαρίου, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, θέληση, ενέργεια αλλά και ισχυρή ερωτική επιθυμία! Πετυχαίνουμε στόχους!

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Ανάδρομος Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη και Σύνοδο με τον Ήλιο! Πετυχαίνουμε στόχους και όνειρα, αφού τώρα επανέρχονται ευκαιρίες που είχαμε χάσει στο παρελθόν! Υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό τώρα, πλέον βρίσκουν λύσεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού και άτομα από το παρελθόν, επανέρχονται στην ζωή μας!

Στις 29 Φεβρουαρίου, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει πάθη και παιχνίδια επικίνδυνα εξουσίας! Τα ερωτικά και τα οικονομικά λάθη, είναι δεδομένα! Δ

Την ίδια ημερομηνία, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, θα φέρει ξαφνικά μηνύματα από το παρελθόν. Έχεις διαβάσει και τις προβλέψεις για σήμερα στο ζώδιο σου; Αν όχι, δες εδώ

Η Άση Μπήλιου είχε προειδοποιήσει για τις Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 24/2 έως 1/3/2020! Ποια 3 ζώδια πιέζονται για εκείνη

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε και η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για όλα τα ζώδια! Ο Ήλιος έρχεται στον Υδροχόο και αυτό επηρεάζει άμεσα τον ζωδιακό κύκλο!

Δευτέρα και η Άση Μπήλιου, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή των ΚουΚου, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και η Άση Μπήλιου στάθηκε κυρίως στο γεγονός αυτό και στην επιρροή που θα έχει για τα 12 ζώδια, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε όλους το 2020!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά; Το Σάββατο έχουμε Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που συμπίπτει με την κινέζικη πρωτοχρονιά και τη νέα χρονιά του ποντικού για το κινεζικό ωροσκόπιο!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr