Έρχεται τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα! - Δείτε ποια ζώδια επηρεάζει!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα! - Δείτε ποια ζώδια επηρεάζει!

Τι σημαίνει για τα 12 ζώδια το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα και ποιοι είναι αυτοί που πρέπει αν προσέχουν περισσότερο; Διαβάστε παρακάτω ποιοι θα επηρεαστούν από την συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται για τετράγωνο πάθους και εμμονής!

Η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Άρη τον Κριό και σύμφωνα με την Αστρολογία σε αδύναμη θέση και αυτό σε κάνει να εκδηλώνεις τα θέλω σου με αρσενικό τρόπο, έτσι χάνεις κάπως την γλυκύτητα σου με αποτέλεσμα να δίνεις λάθος μηνύματα στο ταίρι σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, έχει κλονίσει αρκετές φορές την αυτοπεποίθηση σου, είτε γιατί έχεις χάσει δικλείδες ασφαλείας είτε γιατί αποφάσισες να μεταμορφωθείς και αυτό έχει κόστος, τίμημα. Έτσι και για να το ξέρεις τίποτα δεν γίνεται ανώδυνα και χωρίς να αποδείξεις ότι είσαι φτιαγμένος για να πετάξεις ψηλά.

Η επικοινωνία της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πάντα μεταμορφωτική, καθώς προκαλεί επιθυμίες, γεννά τρελά σενάρια στην φαντασία σου και θέλεις, επιθυμείς να δοθείς στο ταίρι σου με ένα διαφορετικό τρόπο, που πιστεύεις ότι θα σε λυτρώσει από τις σκιές σου και τους δαίμονες σου.

Έτσι λοιπόν, από τις 28, 29 Φεβρουαρίου 2020, που η Αφροδίτη θα σχηματίσει το τετράγωνο του αλόγιστου πάθους αλλά και της εμμονής και εμπλοκής σε απαγορευμένες καταστάσεις, επηρεάζεσαι ψυχολογικά και θα χρησιμοποιήσεις άλλες μεθόδους προκειμένου να δελεάσεις και υποδουλώσεις το ταίρι σου. Οικονομική άνοδος αλλά και διαπλοκή αναμένεται. Κρίση σε σταθερές σχέσεις. Παράνομες καταστάσεις. Ξόδεμα της σεξουαλικής ενέργειας. Εμμονές και ερωτικά κολλήματα.

*Προσοχή περισσότερο ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από την 22 έως την 25η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

*Προσοχή περισσότερο ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από την 22 έως την 25η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικούς χειρισμούς και προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ερωτικός ανταγωνισμός είναι αρκετά έντονος. Μη προκαλείτε πρόσωπα εξουσίας.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε υπόγειες κινήσεις, προκειμένου να βγείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει και θα ενδώσετε σε σχέση διαφορετική που δεν ταιριάζει όμως στα κουτάκια του μυαλού σας.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικούς χειρισμούς, κυρίως μέσα στον φιλικό σας κύκλο, όπου θα προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις για να επωφεληθείτε οικονομικά. Η σεξουαλική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε παιχνίδια χειραγώγησης μέσα σε υπάρχουσες σταθερές σχέσεις, όπου και αποφεύγετε να δηλώσετε τα θέλω σας και αυτό θα δημιουργήσει προσωπικά αδιέξοδα. Θέλετε διακαώς μια κατάσταση να λειτουργήσει υπέρ σας.

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε καταστάσεις που σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας, το πρόγραμμα σας, καθώς παρασύρεστε από τα πάθη και τις επιθυμίες σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Σεξ χωρίς συναίσθημα.

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε ερωτικές παράνομες καταστάσεις, φλερτ και οι κατακτήσεις σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Η διάθεση σας να βγείτε από τα στεγανά σας θα είναι έντονη και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις σαρκικές σας επιθυμίες. Προσοχή σε οικονομικά σκάνδαλα.

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικά μπερδέματα, καθώς άλλα θα θέλετε να κάνετε και αναγκάζεστε να ακολουθήσετε μια κατάσταση που θυμίζει σενάριο εκβιασμού. Απιστίες και παράνομες συναντήσεις σας εξιτάρουν.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε τοξικές σκέψεις και σε σενάρια αρρωστημένης φαντασίας και πάντα σε σχέση με το αντικείμενο του πόθου σας, όπου αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε και να πείτε σε όλα ναι. Είστε σκλάβος των επιθυμιών σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε καταστάσεις που είτε θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας κατακόρυφα είτε θα αναγκαστείτε να δεχτείτε την ήττα και να προχωρήσετε παρακάτω. Ζείτε έναν συναρπαστικό έρωτα.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και την επιρροή που ασκείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να βγείτε από οποιαδήποτε αδύναμη θέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και ολοκληρώστε επιθυμίες.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να είστε αρκετά καχύποπτοι με το ταίρι σας ή να θέλετε να προφυλάξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μια που το συναισθηματικό ξόδεμα δεν σας ταιριάζει και μετρήσατε απώλειες. Λέτε πολλά όχι.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να περάσετε μέρες ερωτικής έξαρσης και ικανοποίησης των επιθυμιών σας και ουσιαστικά μπαίνετε σε φάση ανοδική, αρκεί να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Μην μπερδεύετε το χρήμα με το σεξ.

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε και την προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη. Ποια ζώδια θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Κρόνο στον Αιγόκερω που έρχεται να μας "τσακίσει" το 2020;

Ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω το 2020 και θα περάσουμε ζόρια. Διαβάστε ποια ζώδια τσακίζονται ολοκληρωτικά και δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα για κανένα λόγο. Ο μεγάλος Δάσκαλος Κρόνος έχει εισέλθει στον Αιγόκερω στις 20/12/2017, όπου και θα παραμείνει για τρία χρόνια, μέχρι τις 18/12/2020.

Θα έχει κάνει μία δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 22/3/2020 έως τις 2/7/2020, οπότε και θα εισέλθει και πάλι ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/12/2020. Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα και να μάθετε πως σας επηρεάζει διαβάστε αυτή τη χρονιά τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2020.

Η επόμενη τριετία με τον Κρόνο στον Αιγόκερω

Αφού επισκέφτηκε όλα τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου κατά τα τελευταία 28 περίπου χρόνια, ήρθε η στιγμή ο Κρόνος να μπει στο σπίτι του, μια και είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου. Στο ζώδιο του ο Κρόνος νοιώθει άνετα και γι αυτό πρόκειται να εκφράσει όλα του τα χαρακτηριστικά, τη γνώση που κατέχει και τις ιδιότητες του. Ο Κρόνος στην αστρολογία συνδέεται με τον χρόνο και μας διδάσκει να μην εθελοτυφλούμε απέναντι στα προβλήματα.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, που τον ζήσαμε όλοι μας τα τελευταία 2,5 χρόνια, δεν αισθανόταν άνετα. Ήταν πολύ έξω από τη φύση του η μεγάλη αφθονία και η πολυτέλεια που αναζητά το ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης έχει κυβερνήτη τον Δία ο οποίος είναι λίγο πολύ στην αστρολογία η αντίθεση του Κρόνου. Κι ενώ ο Δίας ζητά επέκταση και αφθονία, ο Κρόνος επιμένει στους κανόνες και στην ανάληψη ευθύνης, μας ζητά να είμαστε συνεσταλμένοι, δηλαδή ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ. Ο Κρόνος άλλωστε είναι ο μόνος πλανήτης που μπορεί να μετατρέψει τις ιδέες σε χειροπιαστή πραγματικότητα.

Ο Κρόνος είχε βρεθεί ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερου τον Νοέμβριο του 1988 (είχε κάνει μια δοκιμαστική είσοδο από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς) και ολοκλήρωσε την διέλευσή του τον Φεβρουάριο του 1991. Άρα, όσοι γεννήθηκαν εκείνη την περίοδο, θα βιώσουν και την πρώτη επιστροφή Κρόνου, μια διέλευση που οδηγεί σε μια διαδικασία ωρίμανσης και προσωπικής εξέλιξης.

Στον Αιγόκερω ο Κρόνος βρίσκεται στη θέση του, μιας και αποτελεί τον κυβερνήτη του ζωδίου, κάτι που μετριάζει αρκετά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης αυτός στις διελεύσεις του. Από την άλλη όμως, δεν παύει να δίνει τα μαθήματά του και σε αυτή τη θέση, τα οποία φυσικά σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου. Άρα, το διάστημα αυτό θα περιμένουμε συγκυρίες και γεγονότα τα οποία καταρχάς σχετίζονται με την απόκτηση υπομονής, την αντίληψη της σημασίας του χρόνου και της διαδικασίας της ωρίμανσης.

Ο επαγγελματικός στίβος, η επιθυμία μας για επιτυχία και προσωπική αναρρίχηση, το κοινωνικό στάτους, η εξουσία και η οικονομική επιφάνεια είναι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν, που θα δοκιμαστούν και θα χρειαστούν τον κόπο και την προσοχή μας όλο το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στον Αιγόκερω. Σε κοσμικό επίπεδο, τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας και ευθύνης, οι δομές και αυτοί που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, είναι αυτοί που θα δοκιμαστούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιξοότητες και περιορισμούς.

Παράλληλα, σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φόβους που αφορούν πατρικές φιγούρες ή αισθήματα κατωτερότητας που αφορούν το στάτους και την κοινωνική μας θέση. Όμως, το μάθημα του Κρόνου είναι πως χρειάζεται να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους αυτούς, ώστε να καταφέρουμε να τους ξεπεράσουμε και να φτιάξουμε την ζωή που επιθυμούμε. Να φτάσουμε με επιμονή και υπομονή τους στόχους και μας και να γίνουμε εμείς ο πατέρας και προστάτης του εαυτού μας.

Τα επόμενα τρία χρόνια έχουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές στην πολιτική, σε κοινωνικές δομές, σε κυβερνήσεις, αφού ό,τι δεν εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό θα πάψει να υπάρχει, για να δημιουργηθεί στη θέση του κάτι νέο.Να τονίσουμε ότι και τον Μάρτιο θα περάσουμε δύσκολα... όλοι αφού ξεκινάει η πολυαστρία. Ωστόσο, όπως είπε και ο Κώστας Λεφάκης 3 ζώδια δεν θα δουν άσπροι μέρα... Ποια είναι;

Ο Κρόνος θα μας ανταμείψει - ΠΑΝΤΑ. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε. Να δουλέψουμε και κάποιες φορές μάλιστα πολύ σκληρά. Γιατί δεν μας δίνει τίποτα εύκολα. Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τη θέση του Κρόνου στον αστρολογικό μας χάρτη, το ζώδιο που βρίσκεται και τα χαρακτηριστικά που βγάζει εκεί, σε ποιό γενέθλιο οίκο βρίσκεται, καθώς και τις όψεις που μπορεί να κάνει με τον ήλιο, τη σελήνη και τους προσωπικούς μας πλανήτες. Γνωρίζοντας τα αυτά συνειδητοποιούμε καλύτερα πού και πώς δυσκολευόμαστε στη ζωή, ώστε να προσπαθήσουμε αποτελεσματικά να ξεπεράσουμε τα εμπόδια μας.

Πρέπει να κοπιάσουμε για τις ευλογίες του Κρόνου. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι αν μας τις δώσει θα είναι 100% δικές μας και κανείς δεν θα μπορεί να μας τις πάρει. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα μας ζητήσει να ανυψωθούμε πάνω από τον εαυτό μας, έτσι δηλαδή όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Από αυτή τη θέση του Κρόνου θα επηρεαστούν κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Σημαντικό είναι το εξής, επειδή οι διελεύσεις του Κρόνου, αρχίζουν να κάνουν αισθητή την επίδραση τους αρκετό καιρό πριν πιάσουν σημεία του προσωπικού μας χάρτη, όσοι ανήκουν στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού που επηρεάζονται, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν στον χάρτη τους ωροσκόπο, άξονες ή προσωπικούς πλανήτες στον μεταβλητό σταυρό, καλό είναι να παρατηρήσουν πιθανές αλλαγές που έχουν αρχίσει να φαίνονται στη ζωή τους, τους τελευταίους έναν με δυο μήνες και να δώσουν σε αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Πηγή; myastro.gr