Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Ζώδια 28.02.2020 07:16
Από Youweekly Team

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Η συνέπεια σε εσάς τους ίδιους, θα είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να χειρίζεστε τα πραγματικά σας προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάπου ελλοχεύει ένας φόβος στις κινήσεις σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είτε ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια νέα εξέλιξη, είτε ότι δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο περισσότερα τέτοια βήματα κάνετε, τόσο πιο κοντά θα φτάνετε στις απαντήσεις που χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Πριν το καταλάβετε, θα βρεθείτε μπροστά σε μια αναλαμπή που θα σας ανακουφίσει και θα σας απελευθερώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι καλύτερο να ζητήσει κανείς! Ανανέωση στη ζωή του!

ΖΥΓΟΣ

Το αποτέλεσμα μιας σημαντικής εσωτερικής διεργασίας, θα είναι να νιώσετε πανέτοιμοι να βουτήξετε σε μια θάλασσα συναισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε διατεθημένοι να κάνετε τις πιο έντονες ουσιαστικές επαφές με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ρομάντζο θα κατακλύσει την ατμόσφαιρα και την καθημερινότητά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα διαφορετικά που θα κάνετε με το ταίρι σας, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση και τη σύμπνοιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς στο τέλος του μήνα, ειδικά όσον αφορά τα όνειρα αλλά και τα ζητούμενά σας για το μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Να είστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να συμβούν, όταν αγκαλιάζετε και φιλάτε το ταίρι σας!

Πηγή: e-radio.gr

να πούμε ότι έρχεται και το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Δείτε πια ζώδια πρέπει να δείξουν προσοχή!

Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Κριός

Η σκέψεις σας σήμερα θα διακατέχονται από ασάφεια και καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γενικότερα αυτές που αφορούν τη ζωή σας και ειδικότερα την ερωτική σας ζωή. Πληροφορίες που θα πάρετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, σχετικά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να φέρετε πιο κοντά σας, ή ακόμα και το σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν όχι μόνο να μην ευσταθούν αλλά να είναι γενικότερα αβάσιμες. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε ευεπηρέαστοι ακόμα και με εκείνους που σας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη. Δείτε το.

Ταύρος

Στις σχέσεις σας με τους άλλους, κοινωνικά κυρίως ή επαγγελματικά, συμβαίνουν πολλά περίεργα το τελευταίο διάστημα. Ίσως να δείτε κάποια από αυτές να αλλάζει μορφή και να γίνεται από υπέρμετρη συμπάθεια, σε ισχυρά φιλική και από φιλική, να μετατρέπεται σε κάτι που θα διαθέτει και θα καλλιεργήσει σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, την ερωτική χροιά ανάμεσα σε σας και κάποιον άλλο άνθρωπο, που έρχεστε τώρα κοντά. Λίγο εάν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, εύκολα θα καταλάβετε πως τελικά, δε θα συμβαίνει αυτό μονάχα στο δικό σας μυαλό. Θα το επιθυμούσατε ;

Δίδυμοι

Μην δώσετε παραπάνω έκταση ή σημασία, σε κάποια κουτσομπολιά που μπορούν να ακουστούν αυτές τις μέρες, ακόμα κι αν ορισμένα από αυτά, αφορούν και εσάς. Με την επιδεικτικά αδιάφορη στάση σας, θα κλείσετε ευκολότερα τα στόματα κάποιων “καλοθελητών” που επειδή είναι αργόσχολοι, ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αντίθετα προστατεύστε τη σχέση σας και μην επηρεαστείτε από ότι ακούσετε και αφορά το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχετε καταφέρει να έρθετε κοντά.

Καρκίνος

Αγαπάτε και αγαπιέστε εύκολα από τους ανθρώπους και για τους δικούς σας είστε πολύ σημαντικοί για τη ζωή τους. Κάποιος άνθρωπος όμως από το οικείο σας περιβάλλον, ίσως σήμερα να προσπαθήσει να κάνει παρεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή και στον τρόπο που τη διαχειρίζεστε. Να προσπαθήσει να νουθετήσει τη στάση σας απέναντι στο πως αντιλαμβάνεστε τη σχέση σας εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, ή τις επιλογές σας, αν είστε αδέσμευτοι. Μάλλον όμως δε θα είστε σε θέση πολιτισμένα να του πείτε να σωπάσει αφού στην ουσία δεν τον αφορά και να τσακωθείτε μαζί του.

Λέων

Στόχοι φιλοδοξίες προσδοκίες το κυνήγι της επιτυχίας και της επιβεβαίωσης, σας έχουν εξουθενώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Σας απασχολούν περισσότερο από κάθε τι άλλο, ακόμα και από την εξέλιξη που έχει πάρει η ερωτική σας ζωή. Κάπου μάλιστα παραδεχτείτε το, πως την έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όμως αν συντροφεύεστε, ίσως η μόνιμη σχέση σας σήμερα και αύριο να υποστεί αναταράξεις από μια διαφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας που μπορεί να σας κατηγορήσει πως τον παραμελείτε. Αν είστε μόνοι, πειρασμοί γύρω σας σας προκαλούν. Τι θα κάνετε;

Παρθένος

Κάποια θέματα που περιμένατε να εξελιχθούν και αφορούν τα οικονομικά σας ή ζητήματα καριέρας ή επαγγελματικής εξέλιξης, αργούν ή δε δείχνουν αυτό που προσδοκάτε και σήμερα μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, μη μεταφέρετε άδικα τον εκνευρισμό σας και μην τον εκφράσετε στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως να βρεθείτε με ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, όπου ίσως το δείτε και σαν ευκαιρία να του τα σύρετε ένα χεράκι, κάτι που δεν το είχατε κάνει, όταν έπρεπε. Μην ασχολείστε όμως δεν αξίζει.

Ζυγός

Το ότι αρέσετε και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε το περιβάλλον που θα βρεθείτε, είναι κάτι που το γνωρίζετε. Ίσως λοιπόν σήμερα, να δεχτείτε την ερωτική πολιορκία από ένα πρόσωπο, που είτε πρόκειται για κάποιον συνεργάτη σας, είτε από ένα υψηλά ιστάμενο άνθρωπο και επειδή θα σας κολακεύσει, να το εκλάβετε σαν ερωτική πρόκληση. Όμως επειδή θα προέρχεται από το νευραλγικό για πολλούς λόγους εργασιακό σας περιβάλλον, ή εκείνο που δραστηριοποιείστε, εάν δεν το επιθυμείτε να εξελιχτεί, καλό θα ήταν να μην κάνετε το άτομο αυτό να τρέφει αυταπάτες. Στοιχίζει.

Σκορπιός

Δρομολογούνται θετικές εξελίξεις και αφορούν τόσο τον τομέα της εργασίας σας, όσο και την κοινωνική σας δικτύωση. Αρκεί να μη μείνετε με δεμένα τα χέρια, να βγείτε έξω και να κυνηγήσετε την καλή σας τύχη που τουλάχιστον τις ημέρες αυτές θα σας ακολουθεί. Με περισσότερη εξωστρέφεια, προσπαθήστε να διευρύνετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο, ακόμα κι αν κάποιες φορές νιώθετε πως βαριέστε να εμπλακείτε σε δραστηριότητες, που δεν είχατε άλλοτε. Κάπου εκεί, δεν αποκλείεται να κρύβεται για σας και ο επόμενος μεγάλος και συναρπαστικός σας έρωτας.

Τοξότης

Σήμερα ίσως να νιώσετε απρόθυμοι να εμπλακείτε σε μία υπόθεση προσωπική που αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όμως μέσα από τη διαδικασία αυτή και τις ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Φαίνεται πως θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο σε αυτό τον κοινό σκοπό και θα ανακαλύψετε το πόσα πράγματα μοιάζουν στον τρόπο της σκέψης του με τη δική σας. Κάπου εδώ, θα ξεκινήσει να χτίζεται μία όμορφη φιλία αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπάθειας. Δεν αποκλείεται λίγο αργότερα, να αποκτήσει και μια ερωτική χροιά. Αν είστε αδέσμευτοι καλλιεργήστε το λοιπόν…

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι σας αρέσει να ψάχνεστε αλλά πλέον το βιώνετε με βεβαιότητα, ότι συναισθηματικά και ερωτικά είστε ακάλυπτοι. Είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας σας δίνεται με ανεπάρκεια και πολλές φορές αντί να λειτουργεί για σας σα βαλβίδα αποσυμπίεσης, πιο πολύ σας προβληματίζει παρά σας ξεκουράζει. Σήμερα όμως αυτό δε θα σας αρκεί μόνο και μόνο επειδή το συνειδητοποιήσατε αλλά παίρνετε τη απόφαση να προχωρήσετε παρακάτω και να το αλλάξετε.Οι ευκαιρίες εάν δε σας δοθούν θα τις καλλιεργήσετε προκαλώντας τις.

Υδροχόος

Κολακεύεστε όταν κερδίζετε τις εντυπώσεις και τον ενθουσιασμό των άλλων με το πνεύμα σας και αυτό μετατρέπεται ταυτόχρονα και ως βατήρας στο να καταφέρετε φλερτάροντας να κερδίσετε και το άτομο που σας εμπνέει ερωτικά. Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ξεμυαλίζεστε να ξέρετε και διακινδυνεύετε την αξιοπιστία σας, είτε απέναντι στα μάτια του μόνιμου ερωτικού σας συντρόφου, είτε εκείνου που θα σας θεωρήσει άτομο μάλλον του επιφανειακού και του εφήμερου έρωτα. Έτσι όμως δεν μπορείτε να κερδίσετε το μόνιμο και το σταθερό.

Ιχθύς

Επειδή σήμερα γενικότερα η μέρα θα διέπεται από ασάφειες, κακές συνεννοήσεις με προϊστάμενους και συνεργάτες, παρεξηγήσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που σας εκφράζει ερωτικά, θα εκνευρίζεστε εύκολα. Ο έρωτας κάπου εδώ, δε θα είναι στις πρώτες προτεραιότητές σας και ίσως να το αποφύγετε μάλιστα, γιατί και η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει έντονη και απότομη, είτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει περισσότερο ερωτικά.

Πηγή: oroskopos.tv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Έρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Share