Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Κυριακή 1 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας στη ζωή σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να ενισχυθούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση σας θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας στη ζωή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες στη σχέση σας δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι εύκολα…

ΛΕΩΝ

Η ανασφάλεια των ημερών μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να βρείτε ένα μεγαλύτερο νόημα ή την αλήθεια στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να θέλετε να ζήσετε μια ήσυχη μέρα με πολύ έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ισως να δυσκολεύεστε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των πληροφοριών και των πραγματικών γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας επικρατεί μια σταθερότητα, στα προσωπικά σας μιλήστε περισσότερο με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα θα δύσκολη σήμερα λόγω κάποιων οικονομικών θεμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κόλπο είναι να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της περίτεχνης πολυπλοκότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόκληση είναι να βρείτε τρόπους για να εκφραστείτε, να σκεφτείτε και να κατανοήσετε το τεράστιο εύρος των δυνατοτήτων και το νόημα μέσα στις αντιλήψεις της καθημερινής ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε μια δύσκολη συζήτηση, δεν πρόκειται να επιβιώσουν όλα από την μετάφραση που κάνει ο καθένας. Κρατήστε την ουσία.

Δείτε και ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν αυτές τις ημέρες. Έρχεται τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα!

Πηγή: e-radio.gr

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή 1 Μαρτίου

Κριός

Από τη φύση της ψυχολογίας σας, έχετε την τάση μερικά θέματα της ζωής σας, να τα εισπράττετε διογκωμένα, ή να τους δίνετε τη σημασία που δε θα έπρεπε. Σήμερα λοιπόν θα πάρετε μια πληροφορία, που δε θα μπορέσετε να την αντιληφθείτε αντικειμενικά και θα αφορά ένα σημαντικό για τη ζωή σας ζήτημα. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται και λειτουργούν λιγότερο παρορμητικά από εσάς και ίσως χρειάζεται να ακούσετε τη γνώμη τους πριν αναστατωθείτε. Υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται για την ήρεμη σκέψη του αλλά και τη συμπάθεια που …σας έχει.

Ταύρος

Η ημέρα αυτή, έχει για σας εκμυστηρεύσεις και απωθημένα που πρέπει να βγουν από μέσα σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που εμπιστεύεστε, μην αποθαρρυνθείτε καθόλου και πάρτε την πρωτοβουλία, να το προσκαλέσετε, είτε για ένα περίπατο έναν καφέ ή κάτι αντίστοιχα χαλαρό κι ανοίξτε του την καρδιά σας. Θα δείτε ότι ανταποκρίνεται και με το παραπάνω από όσο πιστεύατε κι ότι έχει την ικανότητα να σας καταλαβαίνει και να αφουγκράζεται τον ψυχισμό σας. Αν νιώθετε για εκείνο συμπάθεια, πάρτε την πρωτοβουλία να ανοίξετε την αγκαλιά σας να το χωρέσετε. Το θέλει καιρό τώρα.

Δίδυμοι

Εάν η ερωτική σας κατάσταση, δε σας δίνει συναισθηματική κάλυψη, πιθανόν ο λόγος να κρύβεται στο γεγονός, ότι την αντιμετωπίζετε με την ίδια τακτική. Λόγω της ευαίσθητης συναισθηματικά περιόδου που περνάτε, δεν είστε σε θέση να μπορέσετε να ελέγξετε σωστά την έκφρασή σας, είτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που μπορεί να τύχει να σας φλερτάρει ή να φλερτάρετε. Όμως σίγουρα αν υπήρχε στη ζωή σας η χροιά του έρωτα, όλα όσα παλεύετε καθημερινά, θα ήταν για σας πιο μπορετά. Επανεξετάστε λοιπόν τη στάση που κρατάτε στον έρωτα.

Καρκίνος

Όχι δε σας αξίζει μία δανεική αγάπη, μια κλεμμένη αγκαλιά και σας το λέω αυτό, αφού τις ημέρες αυτές παίζει έντονα το σενάριο και η προδιάθεση, να ανταλλάξετε λόγια αγάπης και έρωτα, με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη σε μία άλλη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Πρώτοι εσείς θα είστε που θα πληγωθείτε στη διάρκεια μιας τέτοια κατάστασης, θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς που δε σας αξίζουν και δε θα γευτείτε αυτό που λέμε συναισθηματική κάλυψη. Μην μπείτε λοιπόν στη διαδικασία να φλερτάρετε με έναν άνθρωπο δεσμευμένο, αφού ο τύπος το έχει κάνει πολλές φορές.

Λέων

Ναι, στον έρωτα χρειάζεται ρίσκο, ακόμα και αν οι συνθήκες και οι καταστάσεις της ζωής μας δε μας το επιτρέπουν. Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σας που μπήκε σχετικά πρόσφατα, κι αν δεν υπάρχει θα συμβεί με αυτό τον τρόπο, που θα σας κάνει να νιώσετε για εκείνον σκιρτήματα στην καρδιά σας. Η ερωτική χροιά και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας, δε θα μπορέσει να μην εκφραστεί, είτε από εσάς είτε από τον άνθρωπο που θα σταθεί απέναντί σας. Από τη στιγμή που αυτό θα συμβεί, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο μαγικό ταξίδι του έρωτα που μόλις θα έχει αρχίσει.

Παρθένος

Ναι, υπάρχει η τάση να βρεθεί κάποιος στη ζωή σας, και να εκμεταλλευτεί τις συναισθηματικές σας ευαισθησίες την εποχή αυτή. Όσο κι αν ακούγεται άσχημο, δεν αποκλείεται να σας πουλήσει έναν έρωτα, που επί της ουσίας ούτε ο ίδιος δεν τον πιστεύει. Παρόλο που είστε άνθρωποι με τετράγωνη λογική, η ψυχολογία σας τις ημέρες αυτές, είναι ευάλωτη και άρα εκμεταλλεύσιμη. Αφήστε λοιπόν να περάσει το διάστημα αυτό και θα αποφορτιστείτε σίγουρα λίγο αργότερα συναισθηματικά. Τότε σας περιμένει ένας μεγάλος και σοβαρός έρωτας με πολύ σπουδαίες προδιαγραφές. Πάρτε το χρόνο σας .

Ζυγός

Μπορεί την εποχή αυτή, οι μετοχές σας στον έρωτα να είναι ανεβασμένες και αυτό να τονώνει μεν την αυτοπεποίθησή σας, τίποτα όμως δε μπορεί να σας εγγυηθεί, ότι αυτά τα φλερτ μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι μονιμότερο και με διάρκεια στο χρόνο. Εάν είστε όμως δεσμευμένοι, η επιβεβαίωση που θα λάβετε από πρόσωπα που γοητεύονται από σας, υπάρχει σοβαρά η πιθανότητα, να πέσουν στην αντίληψη του ανθρώπου που συνοδεύει μόνιμα την ερωτική σας ζωή. Δείξτε του το ενδιαφέρον που του αξίζει και μην κοιτάτε να ανοίξετε ένα παράθυρο στη σχέση σας κοιτώντας αλλού τον έρωτα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που έρχεται θα σας κάνει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, να αλλάξετε διάθεση γενικότερα. Ναι. Είστε στο σωστό δρόμο. Μπορείτε να αρέσετε και να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, αφού ούτως ή άλλως διαθέτετε το μαγνητισμό για να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε την ανατροπή στον έρωτα και στον τρόπο που τον αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Θα σας δώσει τις ευκαιρίες που θέλετε. Θα σας στείλει άτομα που θα σας δημιουργήσουν έντονο ενδιαφέρον στο να τα φέρετε στη φωλιά σας.

Τοξότης

Σήμερα ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με ένα φίλο ή ένα άνθρωπο που πραγματικά εμπιστεύεστε και να συζητήσετε για κάποια κακώς κείμενα που υπάρχουν στην αισθηματική και προσωπική σας ζωή. Ακούστε τι έχει να σας πει ακόμα και αν σε μερικά σημεία της συζήτησής σας διαφωνείτε. Να ξέρετε ότι η κρίση του είναι περισσότερο αντικειμενική αυτό το διάστημα από ότι η δική σας. Εσείς την περίοδο αυτή, έχετε πολλές αυξομοιώσεις στη διάθεσή σας, κάτι που σας επηρεάζει συναισθηματικά και δεν μπορείτε να βλέπετε ξεκάθαρα κάποια πράγματα που συμβαίνουν.

Αιγόκερως

Η επόμενη εβδομάδα για σας, είναι εξαιρετική στο να κάνετε συναντήσεις που σκοπό θα έχουν να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο που πραγματικά σέβεστε και είναι υψηλά ιστάμενο, ή να το προσκαλέσετε για μία χαλαρή συζήτηση μεταξύ σας και να ανταποκριθεί. Ανάμεσα στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που θα συζητήσετε, θα σας ενθουσιάσει με το επίπεδο που έχει, με τον τρόπο και τις λύσεις που βρίσκει και την προνοητικότητα του. Κάπου εκεί θα αρχίσετε να αισθάνεστε γι αυτό ιδιαίτερα αισθήματα ερωτικά.

Υδροχόος

Μία νέα γνωριμία θα κάνετε τις ημέρες αυτές και μάλιστα θα σας φέρει σε επαφή, ένας κοινός σας φίλος, με ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον για τη διαφορετικότητά του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε αρκετές διαφορές μεταξύ σας όπως ηλικιακές, ή διαφορές καταγωγής, ακόμα και κοινωνικής προέλευσης. Αυτό μάλιστα μπορεί να αφορά ακόμα και εσάς που μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Οι ερωτικοί πειρασμοί βάλθηκαν να σας ξεσηκώσουν και θα το καταφέρουν σίγουρα να ξέρετε αλλά κι εσείς από τη μεριά σας, δεν έχετε σκοπό να καθίσετε φρόνιμα.

Ιχθύς

Από μία τάση να υπερβάλλετε απέναντι σε όσα θα επιχειρήσει να σας πει ο σύντροφός σας θα διέπεστε σήμερα. Όμως ίσως τις ημέρες αυτές, λόγω κάποιων υποχρεώσεών σας να κρατηθήκατε μακριά του κι όλο αυτό μπορεί τώρα να του έχει δημιουργήσει το συναίσθημα της ζήλιας ή της ανασφάλεια. Ένα σπουδαίο γιατρικό είναι ο έρωτας που αν τον αφήσετε να σας παρασύρει, σίγουρα θα σας ταξιδέψει μακριά από πολλά κακώς κείμενα που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας. Πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και ξεχάστε ότι σας βασανίζει. Ή φλερτάρετε με τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Πηγή: oroskopos.tv