Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 05 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 05 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 5 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργειά της θα είναι εκρηκτική και θα ενέχει χειριστικές τάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη των συναισθημάτων σας, για να μην σας παρασύρει η σκληρότητα της

ατμόσφαιρας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον σας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν η σχέση σας βρίσκεται ήδη σε στάδιο πάλης, ενδέχεται να μην επιβιώσει.

ΛΕΩΝ

Αν εσείς και το ταίρι σας έχετε δικλείδες ασφαλείας και συνεννόησης, η ένταση θα περάσει γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οσα γεγονότα προκύψουν τώρα, θα έχουν αντίκτυπο για πολύ καιρό στο μέλλον.που βλάπτουν την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν προστριβές αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν αφορμή για να ξεδιπλωθεί μια εξαιρετικά τοξική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε κοντά σας τους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτοί που θέλουν μόνο το καλό σας, θα μπορέσουν να σας παράσχουν τη συναισθηματική στήριξη που θα χρειαστείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο χέρι σας είναι να εστιάσετε στην εύρεση της χρυσής τομής, ειδικά όσο αφορά την ερωτική σας σχέση…

ΙΧΘΕΙΣ

Να ξέρετε ότι ο συμβιβασμός χρειάζεται πραγματική και πολλή δουλειά!Δείτε και ποιους θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

eradio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Πέμπτη 5 Μαρτίου - Τι περιμένει τα 12 ζώδια;

Κριός

Το ξέρετε πως αν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο, έρχεται η Άνοιξη; Και Άνοιξη σημαίνει ανανέωση, ψυχική και σωματική. Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Αλλάξτε την εικόνα σας και με εξωστρέφεια, κερδίστε το χαμένο έδαφος στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Ο έρωτας για εσάς είναι έμπνευση και πρέπει να την εξερευνήσετε και να την ανακαλύψετε εκ νέου, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Έτσι λοιπόν σχεδόν επιβάλλεται να τον αντιμετωπίσετε όχι μόνο με άλλη τακτική, αλλά και άλλη οπτική.

Ταύρος

Ίσως τις ημέρες αυτές να κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο, που θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον με τους τρόπους και την έκφρασή του. Το έξυπνο πνεύμα του θα καταφέρει ακόμα και να ενθουσιάσει μα να θυμάστε πως ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Βέβαια θα αφήσει να διαφανεί, πως πίσω από τα λόγια και τις κολακείες του, κρύβεται μια ερωτική χροιά κι εσείς ίσως να μπείτε στον πειρασμό, να ανακαλύψετε μέχρι που διατίθεται να το φτάσει. Όμως οι καιροί, δεν είναι καλοί στο να εμπιστευτείτε αμέσως το συναίσθημα ή την καρδιά σας, όσο κι αν τα σημάδια φαίνονται να εξελίσσονται υπέρ σας.

Δίδυμοι

Το κεφάλαιο ερωτικές σχέσεις και προσωπική ζωή, σας έχει προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και κάπου ίσως θα χρειαστεί να λάβετε υπόψιν σας, ότι όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα πρόκειται να αλλάξουν δραματικά στο μέλλον. Καλό θα ήταν κάποιες πάγιες απόψεις σας να τις αναθεωρήσετε αφού ο έρωτας από μόνος του είναι τόσο ανατρεπτικός, που θα φροντίσει κάθε φορά που θα εκδηλώνεται στη ζωή σας να σας το υπενθυμίζει. Δώστε περισσότερη ελευθερία στον εαυτό σου να εκφράσει τα θέλω και τις επιθυμίες του, όπως κάνουν και οι άλλοι απέναντί σας άλλωστε.

Καρκίνος

Κοινωνικοί είστε, το περιβάλλον το κερδίζετε, μένει να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη και να σας το ανταποδώσει με τη σειρά της διπλάσιο. Ασφαλώς ξεκινάει για εσάς μία άκρως ανανεωτική περίοδος και όσο αφήνετε πίσω σας το παλιό, τόσο θα σας ανοίγονται νέοι δρόμοι να κατακτήσετε. Φυσικά κάπου εκεί κρύβεται κι ένας μεγάλος έρωτας, αλλά ακόμα κάντε λίγη υπομονή και θα τον ζήσετε. Σημάδια αισιοδοξίας φωλιάζουν για τα καλά μέσα σας. Ξεκινάτε να κάνετε όνειρα που τον προηγούμενο καιρό δεν είχατε τα περιθώρια να βιώσετε. Τώρα όλα θα γίνουν σαφώς καλύτερα.

Λέων

Όσο και αν πιεστήκατε το προηγούμενο διάστημα να καταφέρετε κάποια πράγματα κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, τώρα ξεκινάει για εσάς μία περίοδος, όπου θα έχετε συχνές ευχάριστες στιγμές, θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα χαρίσετε στον εαυτό σας ελεύθερο χρόνο, που τόσο έχετε ανάγκη. Θα αξιοποιήσετε την καλή έξωθεν μαρτυρία των συνεργατών και φίλων σας και θα έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Με σαφώς πιο βελτιωμένη ψυχολογία, το κέφι σας θα επανέλθει και γιατί όχι να μην ερωτευτείτε εκ νέου. Δοκιμάστε το λοιπόν.

Παρθένος

“Εγώ και οι άλλοι” θα είναι το κεφάλαιο που θα απασχολήσει το μυαλό σας τις επόμενες ημέρες, αφού θα έχετε την ευκαιρία και το χρόνο, να σκεφτείτε, τι είναι εκείνο που παίρνετε από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Φυσικά επανεξετάζονται σχέσεις ερωτικές, είτε προέρχονται από το παρόν το μέλλον ή το παρελθόν. Ανακαλούνται μαθήματα που έχετε πάρει και επαναπροσαρμόζεται η ψυχολογία σας στις υπάρχουσες συνθήκες. Η οπτική σας για άλλη μια φορά καλείται να αλλάξει θέση και να δει την ερωτική σας ζωή με άλλη ματιά. Θέστε όρια.

Ζυγός

Νέες γνωριμίες και επανασύνδεση με άτομα που είχατε για καιρό να δείτε, παίζουν ως σενάρια τις ακόλουθες ημέρες. Ο φιλικός σας κύκλος αυξάνεται και θα το χαρείτε ιδιαίτερα, αρκεί να βγείτε έξω και να δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας προταθούν. Κάποιο πρόσωπο που στο παρελθόν ξεκίνησε να γίνεται κάτι μεταξύ σας ερωτικό, τώρα επανέρχεται στη ζωή σας, για να εξεταστεί εκ νέου η περίπτωσή του. Ή υπάρχει ένα ενδεχόμενο, μία φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε την καριέρα σας να ανθίζει και θα γίνεται περισσότερο δημιουργικοί. Αισιοδοξήστε.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή στα ερωτικά σας, ίσως να γίνετε περισσότερο ανασφαλείς και κτητικοί. Αυτό γιατί συμβαίνουν μέσα σας κάποιες αλλαγές συναισθηματικά και προσπαθείτε να βρείτε την άκρη της ικανοποίησης των συναισθημάτων σας μέσα από τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχετε έρθει περισσότερο κοντά αυτό το διάστημα, είτε ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να νιώθετε την αυτοπεποίθησή σας χαμηλή εξαιτίας της αντιμετώπισης που σας δείχνουν κάθε φορά που εκφράζετε τα “θέλω” σας. Να θυμάστε πως όλα συμβαίνει μονάχα στο μυαλό σας.

Τοξότης

Καθώς θα βλέπετε κάποια πράγματα να βελτιώνονται στην καθημερινότητά σας και να αποκτάει μια πιο σταθερή ροή, η ψυχολογία σας μέρα με τη μέρα θα φτιάχνει προς το καλύτερο. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα βρείτε το χρόνο να κάνετε και κάποια πράγματα που πραγματικά σας ευχαριστούν. Έτσι ο έρωτας ανοίγει για εσάς ένα κεφάλαιο, που θα είναι γεμάτο με νέες γνωριμίες, ενδιαφέροντα άτομα, φλερτ που θα δίνουν και θα παίρνουν και τις προϋποθέσεις να κάνετε μια καινούργια αρχή στην ερωτική σας κατάσταση. Ζήστε το λοιπόν και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Αρκετά ευχάριστες συζητήσεις θα κάνετε σήμερα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα νιώσετε ότι αποκόβεστε από όσα θέματα προσπαθείτε να λύσετε στην καθημερινότητά σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν στην άκρη του μυαλού τους κάποιο πρόσωπο που ανάμεσά σας υπήρξε ένα μικρής έκτασης ερωτικό ειδύλλιο και στην παρούσα φάση, να μπείτε στην διαδικασία να το επανεξετάσετε. Κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να βρείτε τα βήματά σας μέσα από μια νέα σχέση, όμως οι υποχρεώσεις σας δε σας αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό. Ερωτευτείτε εκ νέου λοιπόν.

Υδροχόος

Ασφαλώς και θα προβληματιστείτε την περίοδο αυτή, για την πορεία που έχει πάρει, η ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Κάποια πράγματα πρέπει να τεθούν επί τάπητος με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις, σχετικά με τη συνέχεια ή όχι της σχέσης αυτής. Ο έρωτας δε σας δίνει πλέον ούτε την έμπνευση, ούτε τις εγγυήσεις προς το μέλλον. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, να δοθούν λύσεις από αδιέξοδα. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να κοιτάξετε κάποια στιγμή το ερωτικό σας παρελθόν για να δείτε τι έμεινε. Μπορεί και να αξίζει τελικά.

Ιχθύς

Μία εξαιρετική ημέρα είναι η σημερινή για εσάς, αφού κάποια πράγματα που έχετε ξεκινήσει να δημιουργήσετε, βλέπετε να εξελίσσονται προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Έτσι το άγχος σας θα υποχωρήσει και η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο. Ερωτικά εκπέμπετε μια περίεργη γοητεία και όταν στέλνετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει το μήνυμα, του δημιουργείτε ανάμεικτα συναισθήματα. Με αμηχανία σκέφτεται αν τελικά πρέπει να τολμήσει να σας πλησιάσει, ή μήπως έχει κάνει λάθος και εσείς απλά φέρεστε λίγο παραπάνω από φιλικά αλλά μέχρι εκεί. Για δείτε το καλύτερα.

oroskopostv.gr