Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Δευτέρα Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Οι αρχές αυτής της εβδομάδας "στρώνουν τα πράγματα" για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ισως απλώς να θέλετε να χαλαρώσετε με τις πιτζάμες σας αντί να κάνετε το παραμικρό στη δουλειά σας – ή οπουδήποτε αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια συναυλία μπορεί να είναι μια ιδανική έξοδος για εσάς και τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ακατανίκητη επιθυμία να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Είναι ιδανική στιγμή να εξερευνήσετε τον κόσμο της τέχνης ή να πάρετε μια μικρή δόση κουλτούρας κάπου αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα νιώθετε σούπερ οργανωμένοι και μπορεί να ξεκινήσετε μια γενική καθαριότητα και τακτοποίηση στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι οι συγκάτοικοι σας συμφωνούν πριν αρχίζετε να μπερδεύεστε στα πόδια τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα στρεσαριστείτε, αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καλή στιγμή για να λύσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με τον σπιτονοικοκύρη σας, το αφεντικό σας ή άλλα πρόσωπα εξουσίας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να εκπλαγείτε από τι θα αποφασίσετε να επιδιώξετε και τι θα αφήσετε πίσω.

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε και πως θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα τα 12 ζώδια. Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Ερωτικές προβλέψεις Δευτέρα 9 Μαρτίου - Τι περιμένει τα 12 ζώδια;

Κριός

Για να μη βάζετε επιπλέον έννοιες στο κεφάλι σας, φροντίστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του την εβδομάδα αυτή. Παραλήψεις θεμάτων που δεν θα τα ιεραρχήσετε σωστά, ίσως αργότερα να τα βρείτε μπροστά σας. Ερωτικά αυτό σημαίνει, ειδικά εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, ότι μπορεί να έρθουν εντάσεις από δικές σας παραλήψεις που μπορούν να εκληφθούν από το σύντροφό σας, ως αδιαφορία προς το πρόσωπό του. Εάν είστε μόνοι, ίσως στον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο, να χαρακτηριστείτε από κάποιους ανώριμοι στον τρόπο που αντιμετωπίζετε το φλερτ και τον έρωτα.

Ταύρος

Εξελίξεις θα έχετε τις επόμενες ημέρες, όπου κάποιες θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και την αισθηματική σας κατάσταση. Περισσότερο από ποτέ, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα περί έρωτος, αφού απόψεις που είχατε μέχρι σήμερα, μάλλον δε σας επέτρεψαν να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, που έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα που φέρνει ο χρόνος, ίσως τώρα να πρέπει να την ενισχύσετε με το ενδιαφέρον σας για να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Οι ελεύθεροι χαράξτε νέες ερωτικές στρατηγικές από αυτές που έχετε.

Δίδυμοι

Τις επόμενες ημέρες τη σκέψη σας θα την απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας, ή κάποιου μέλους της ιδιαίτερα. Έτσι θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας και σίγουρα, ο έρωτας δε θα έχει τη θέση που του αναλογεί. Η συμπεριφορά σας κινείται με εσωστρέφεια και ίσως να φανείτε στους άλλους γύρω σας, απόμακροι, ενώ αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, ο σύντροφός σας να δυσκολευτεί να σας πλησιάσει. Πάρτε το χρόνο σας αλλά μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αφού θα ανακυκλώνετε σκέψεις και φοβίες που έχουν μικρότερο κόστος από αυτό που φαίνεται.

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια πλέον δε σας ταιριάζει και ούτε έχετε τα περιθώρια να μείνετε κλεισμένοι στο καβούκι σας. Ο καιρός που βάζατε τον εαυτό σας σε δεύτερη επιλογή, κάνοντας τα χατίρια σε εκείνους που αγαπούσατε, έχει περάσει. Τώρα χρειάζεται να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να τον προωθήσετε, όσο και αν αυτό, ακούγεται εγωιστικό. Βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο ανταλλάξτε απόψεις. Σας περιμένουν προκλήσεις και μάλιστα κάποιες από αυτές θα είναι άκρως ερωτικές. Ούτως ή άλλως, η ανάγκη σας για μια αγκαλιά, είναι πάντα η ανυπέρβλητη αδυναμία σας.

Λέων

Να έχετε τα αντανακλαστικά σας σε ετοιμότητα τις ημέρες αυτές, γιατί θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες, στο να προωθήσετε κάποιους στόχους ή φιλοδοξίες σας. Εργασία καριέρα και οικονομικά, θα αρχίσουν να αποδίδουν τους καρπούς των προσπαθειών σας. Έτσι με πιο αισιόδοξη διάθεση, θα θελήσετε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες δικές σας, ή προσώπων που μεριμνάτε για κείνα. Ο έρωτας θα βρει λοιπόν τον τρόπο να περάσει το μήνυμα από το μυαλό σας, ότι ήρθε εκ νέου η εποχή να ασχοληθείτε με τον άνθρωπό σας, ή να αναγνωρίσετε τα ερωτικά καλέσματα που θα σας γίνονται.

Παρθένος

Μια ευχάριστη είδηση θα πάρετε σήμερα, που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιόδοξη ματιά. Να έχετε υπόψιν σας, ότι η εποχή αυτή θα σας κάνει άκρως δημιουργικούς, θα σας γεμίσει θετική σκέψη και γιατί όχι, θα φέρει στο κατώφλι της καρδιάς σας και έναν καινούργιο έρωτα. Ερωτευτείτε γενικότερα με τη ζωή θα ήταν ένα σύνθημα που θα σας ταίριαζε γάντι κι αυτό για αρχή, γιατί δεν αποκλείεται αν υπάρχει ένα πλάσμα στο μυαλό σας που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, να το δείτε να ανταποκρίνεται στο συναίσθημά σας και στην πραγματικότητα. Γιατί όχι τελικά

Ζυγός

Την πρόθεσή σας να παραμείνετε σπίτι και να ξεκουράσετε την ψυχή και το μυαλό σας, μάλλον δε θα τη δείτε να εκπληρώνεται, αφού τις ημέρες αυτές, θα λάβετε διάφορες προσκλήσεις που θα δυσκολευτείτε για τυπικούς λόγους να αρνηθείτε. Σκεφτήκατε όμως, ότι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι και στον εαυτό σας, ανακυκλώνετε δυσάρεστες σκέψεις που σας χαλάνε το κέφι; Αποδεχτείτε τουλάχιστον εξόδους που θα έχουνε μάλιστα και ερωτικό ενδιαφέρον, γιατί ο έρωτας για σας είναι μια σπουδαία διαφυγή αλλά παράλληλα θα σας δώσει και έμπνευση, που την εποχή αυτή σας λείπει.

Σκορπιός

Μερικές φορές, δείχνετε ότι δεν είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας και αντιδράτε περίεργα. Όμως καλό θα ήταν να γνωρίζετε, ότι η ζωή σας έχει μπει σε ένα κανάλι εξέλιξης, όπου τίποτα από δω και στο εξής, δε θα μοιάζει με ότι είχατε, ή ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Ο έρωτας μπαίνει ή θα μπει στη ζωή σας, με αιφνίδιους τρόπους. Θα ανοίγονται ξαφνικά κεφάλαια στη ζωή σας, χωρίς να το έχετε προκαλέσει. Άνθρωποι θα μπαίνουν εμβόλιμα στο μυαλό και στην καρδιά σας και θα βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο. Κάτι χρειάζεται να μάθετε για να μπορέσετε να αλλάξετε τους τρόπους.

Τοξότης

Πολλαπλές ευκαιρίες κοινωνικής εξέλιξης θα έχετε τις ημέρες αυτές. Οικονομικά μπορεί να ζορίζεστε, φροντίστε όμως να εξασφαλίσετε την ευχέρεια να μπορείτε να βγείτε και να δραστηριοποιηθείτε, σε ομάδες που έχουν κόσμο που δεν ξέρετε. Φαίνεται πως ερωτικά οι μετοχές σας ανεβαίνουν και δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε, ότι κάποιοι έχουν γίνει ήδη θύματα της γοητεία σας. Άλλωστε όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και το ερωτικό, από εσάς γίνεται με μαεστρία, οπότε αποκλείεται να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας. Φορέστε το χαμόγελό σας και κερδίστε ερωτικά.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να διορθωθεί με μικρές διορθωτικές κινήσεις, αρκεί κι εσείς να θελήσετε πραγματικά να αλλάξετε τακτική. Εάν είστε μόνοι, αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί έχετε θέσει στον εαυτό σας κάποιες προδιαγραφές και κριτήρια για το πως μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας. Ο έρωτας όμως δεν διέπεται, ούτε από συμφωνίες, ούτε από προβλεπόμενα ημερησίων διατάξεων. Βάζετε λοιπόν στον εαυτό σας, ένα αυστηρό πλαίσιο, φοβούμενοι να ρισκάρετε. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

Υδροχόος

Εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου συναισθήματος μέσα σας, αφού ο έρωτας δε σας δίνετε με τον τρόπο που θα θέλατε για να πατάτε σταθερά. Μπορεί να πειραματιστήκατε μέχρι να καταλήξετε στο πρόσωπο που σας εμπνέει ερωτικά αισθήματα, ίσως και να το κατακτήσατε αλλά πάντα θα σας ακολουθεί η απορία, εάν τελικά η επιλογή σας ήταν η σωστή. Κι αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, σίγουρα δε θα σας καλύψουν σχέσεις περιστασιακής αγάπης κι έρωτα. Τότε, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεστε, ίσως κοιτάξετε να δείτε αν έχει μείνει κάτι απ το παρελθόν.

Ιχθύς

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα απασχολήσουν τη σκέψη σας τις ημέρες αυτές. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας, που στηριχτήκατε πάνω τους και δεν το άξιζαν τελικά, ενώ κάποιοι άλλοι θα δείτε, πως έχουν λειτουργήσει σαν αφανείς ήρωες στο πλάι σας. Πιθανόν ο σύντροφός σας να ανήκει στην δεύτερη κατηγορία των όσων σας συμπαραστέκονται, ενώ εσείς, απορροφημένοι από άλλα, δεν του δίνετε τη θέση που του αξίζει. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως ανακαλύψετε ένα φίλο που λειτουργεί σαν ερωτικός ανταγωνιστής και να απογοητευτείτε.

Πηγή: oroskopos.tv