Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τετάρτη 11 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Στο τέλος της εβδομάδας ένα δικός σας άνθρωπος θα ζητήσει τη συμβουλή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή θα μπλεχτείτε σε μια διαφωνία, φροντίστε να είστε ευγενείς και διακριτικοί. Καλό θα είναι να μην φανεί ότι διαλέγετε «πλευρά»…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προτιμήστε να μείνετε ουδέτεροι και να μιλήσετε λίγο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευφυΐα και ο τρόπος που σκέφτεστε, θα είναι ένα από τις πιο ελκυστικά σας όπλα αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φανείτε μετριοπαθείς στη δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην διανοηθείτε καν να προσπαθήσετε να μειώσετε τη λάμψη που εκπέμπετε.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε σε εγρήγορση για τις ρομαντικές δονήσεις που θα προκαλέσετε στο περιβάλλον σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι επαφές και οι επικοινωνίες ευνοούνται αυτές τις μέρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε παλιούς φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με ένα πρώην ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ξέρετε ότι κάθε αλληλεπίδρασή σας αυτή την περίοδο, θα αποτελέσει πηγή διαφώτισης και αναλαμπών!

ΙΧΘΕΙΣ

Χωρίς περιορισμούς και δισταγμούς, κάντε κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας! Και αφού μιλάμε για τα 12 ζώδια, δείτε και ποιους θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

eradio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 11 Μαρτίου - Τι περιμένει τα 12 ζώδια;

Κριός

Λίγο πιο στρατηγικοί να φανείτε ερωτικά, τότε θα κατακτήσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Εκείνο που χρειάζεται, είναι να προσπαθήσετε με χαμηλό προφίλ να κατακτήσετε την καρδιά του ανθρώπου που ξεσηκώνει τις επιθυμίες σας. Σίγουρα εκεί έξω δεν περνάτε απαρατήρητοι, όμως μετριάστε όσο μπορείτε το ανεξάρτητο προφίλ σας, γιατί το μήνυμα που στέλνετε στους γύρω σας, είναι ότι δεν ενδιαφέρεστε για σχέση. Αν πάλι έχετε προσπαθήσει να κάνετε μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, σήμερα ίσως να λάβετε και την απάντηση των προθέσεών του.

Ταύρος

Ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας, περί έρωτος. Ψυχολογικά βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση, όπου άλλοτε πιστεύετε ότι στα ερωτικά σας έχετε τη διαχείριση των πραγμάτων κι άλλοτε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Σε οποιαδήποτε αισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεστε, σίγουρα τίποτα δε σας εμπνέει την πολυπόθητη σιγουριά που επιθυμείτε να υπάρχει στη ζωή σας κι αυτό γιατί είστε σε μια μεταβατική κατάσταση, που συμβαίνουν απρόβλεπτες ανατροπές.

Δίδυμοι

Θέματα της καθημερινότητας σας πιέζουν και σας καταπιέζουν, είτε αυτά αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε το σπίτι και την οικογένεια. Να θυμάστε όμως ότι το αδιέξοδο που βρίσκεστε, είναι παροδικό, αφού λίγο να αλλάξετε την οπτική που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, θα μετριάσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Έτσι λοιπόν, όσο και αν σας φαίνεται ουτοπικό για την παρούσα φάση της ζωής σας, η λύση είναι μία. Ερωτευτείτε. Ναι, γιατί σας λείπει η έμπνευση, σας λείπει η διαφυγή. Στείλτε το μυαλό σας σε κάτι όμορφο, ζεστό, τρυφερό. Σε μια αγκαλιά κι ας μην υπάρχει.

Καρκίνος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η ροή της καθημερινότητάς σας εξελίσσεται με ρυθμούς που θα σας φέρουν κέρδη σε κάθε επίπεδο. Εάν λοιπόν η εποχή αυτή, θεωρείται εξαιρετική στο να κάνετε νέες συνεργασίες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στον ερωτικό τομέα. Άνθρωποι από χώρους που δραστηριοποιείστε, εργάζεστε ή κινήστε, ενθουσιάζονται με την παρουσία σας. Θα γοητεύετε με το λόγο και την προβολή των ταλέντων σας. Η αυτοπεποίθησή σας ακτινοβολεί και κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Σίγουρα λοιπόν θα πολιορκηθείτε και ερωτικά. Προετοιμαστείτε να το “πάθετε” λοιπόν.

Λέων

Μπορεί να εργάζεστε πολύ, μπορεί ο ελεύθερος χρόνος σας να είναι περιορισμένος σίγουρα όμως είστε αρκετά επικοινωνιακά άτομα και κερδίζετε τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεστε. Σήμερα όμως η διάθεσή σας, θα είναι να παραμείνετε περισσότερο σπίτι. Έτσι τις στιγμές που θα χαλαρώνετε, δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα, ή ένα μήνυμα μέσα από το διαδίκτυο και να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν άνθρωπο, που θα έχει μάλιστα ερωτική χροιά. Μία μικρή ερωτική περιπέτεια ξεκινάει για σας κι ένα ξεμυάλισμα, ειδικά εάν βρίσκεστε ήδη σε μόνιμη σχέση.

Παρθένος

Σε οποιαδήποτε φάση και αν βρίσκεται η ερωτική σας ζωή και η προσωπική σας κατάσταση, από δω και στο εξής, έχετε υπόψιν σας, ότι θα αυξάνονται οι ερωτικοί πειρασμοί, που θα σας περιτριγυρίζουν. Είναι πολύ πιθανόν να πολιορκηθείτε από ένα άτομο πολύ στενά και να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του, σε σημείο που να σας κάνει να αισθανθείτε αμηχανία. Ή μπορεί να κάνετε μια συνάντηση με ένα φίλο που έχετε να βρεθείτε από παλιά και να διαπιστώσετε, την μετατροπή της φιλίας αυτής, σε ένα καινούργιο ερωτικό σενάριο, που θα είναι συναρπαστικό σίγουρα.

Ζυγός

Ένα παρασκήνιο από σχόλια και κουτσομπολιά, μπορεί να δημιουργηθεί τις ημέρες αυτές, γύρω από το όνομά σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Καλά θα ήταν λοιπόν, όσο περνάει από το χέρι σας, να μην τροφοδοτήσετε κάτι τέτοιο με τη στάση σας. Ή να μην προκαλέσετε δημόσια την ερωτική σας τύχη. Από την άλλη μεριά, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να βρεθούν καλοθελητές και να βάλουνε λόγια στον άνθρωπό σας, όπου θα μπορέσουν να του προκαλέσουν αισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας. Διαχειριστείτε το καλύτερα.

Σκορπιός

Με την εσφαλμένη αίσθηση ότι κάποιοι προσπαθούν με τις πράξεις και το λόγο τους να σας υποτιμήσουν σήμερα, θα αντιδράσετε σπασμωδικά και η συμπεριφορά σας, μάλλον θα είναι εριστική. Φυσικά τα πυρά της θα δεχτεί και ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πράγμα που ήδη τον έχει κουράσει. Καλό θα ήταν να το λάβετε υπόψιν σας και να μην πείτε πράγματα που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά. Εάν είστε μόνοι, υπάρχουν στο περιβάλλον σας άνθρωποι που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν καλύτερα. Όμως αποθαρρύνονται από τη νευρική συμπεριφορά σας.

Τοξότης

Λαχείο είναι ο έρωτας αλλά εάν επιθυμείτε να σας κάτσει, θα πρέπει να δείξετε άλλη δυναμική από δω και στο εξής. Προκαλέστε λοιπόν την ερωτική σας τύχη, επίμονα και μην κολλάτε σε καταστάσεις που δε σας δίνουν την έμπνευση που παίρνατε παλιά. Εκεί έξω σίγουρα υπάρχει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Που μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε αρχικά ότι μοιάζει με κάτι ανάλαφρο, λίγο μετά θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον η έντασή του, θα απέχει κατά πολύ από τα συνηθισμένα. Οι ημέρες μεγαλώνουν, όπως και οι προοπτικές να τον ανακαλύψετε. Μη μένετε λοιπόν αμέτοχοι.

Αιγόκερως

Υπάρχει έντονα η ανάγκη μέσα σας, να αποσυμφορηθείτε ψυχολογικά, δυσκολεύεστε όμως να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τις αιτίες που σας το προκαλούν. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ακόμα και καταγράφοντας τα “θέλω” σας, δείτε που υπερβάλλετε στο να τα αναζητάτε από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ή πολιορκήστε ερωτικά. Όσο περνούν οι μέρες, η γοητεία σας θα αυξάνει και σίγουρα θα υπάρξουν ερωτικές ευκαιρίες να εκτονώσετε τους πόθους σας. Αναλογιστείτε όμως εάν τελικά θα σας ικανοποιεί το εφήμερο και το παροδικό. Δείτε το.

Υδροχόος

Υπάρχουν άνθρωποι όπου τις μέρες αυτές, θα δείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους, στο να προωθήσουν τις ιδέες σας, να σας υποστηρίξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, να σας βοηθήσουν σε θέματα οικονομικά, ή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Όμως όσο κι αν φίλοι ή συνεργάτες βρίσκονται γύρω σας, θα εξακολουθήσετε να βιώνετε ένα αίσθημα μοναξιάς και μοναχικότητας. Ο έρωτας δείχνει ότι αδυνατεί να σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε. Οι ερωτικές πολιορκίες οι κολακείες δε σας ικανοποιούν. Ψάχνεστε συνεχώς συναισθηματικά κι αυτό θα κρατήσει λίγο ακόμα .

Ιχθύς

Όσο και αν σας λείπει την εποχή αυτή η έμπνευση που θα μπορούσατε να πάρετε από έναν φλογερό έρωτα, καλό θα ήταν να αξιολογείτε τις ερωτικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και θα εξακολουθήσουν να σας προκαλούν. Θέλετε να ζήσετε εκ νέου το πάθος, αναζωπυρώνοντας έναν παλιό σας έρωτα, προκαλώντας με την τακτική σας έναν ερωτικό στόχο, δημιουργώντας τις συνθήκες να ευδοκιμήσει κάτι νέο και από φιλικό να μετατραπεί σε ερωτικό. Όμως καλό θα ήταν να θυμάστε, ότι θα προσελκύετε άτομα που τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, δε θα είναι και εκείνα που δείχνουν.

oroskopostv.gr