Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 12 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά σας ιδέα ή σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να διεκπεραιώσετε σημαντικά οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Ίσως ολοκληρώσετε μια αγορά ή μια συμφωνία, από την οποία περιμένετε οικονομικό κέρδος και άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιου συγγενή, που ζει σε άλλο σπίτι ή άλλο μέρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να εμβαθύνετε στο παρελθόν του/της συντρόφου σας και να θυμηθείτε παλιές συγκρούσεις ή δυσάρεστες εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χάρη και η γοητεία σας λάμπουν λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είστε πιο δεκτικοί στα όσα έχουν οι άλλοι να προσφέρουν ή μπορεί να αισθάνεστε πιο γενναιόδωροι με τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να βρείτε ακριβώς το σωστό πραγματάκι να αγοράσετε ή μπορεί να ανακαλύψετε πόρους που δεν συνειδητοποιούσατε ότι έχετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε στρατηγικούς σχεδιασμούς ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

Και αφού μιλάμε για τα 12 ζώδια, δείτε και ποιους θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

eradio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Πέμπτη 12 Μαρτίου - Τι περιμένει τα 12 ζώδια;

Κριός

Την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία από τους άλλους θα έχετε τις ημέρες αυτές και έτσι οι μετοχές σας μεγαλώνουν, τόσο σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο, όσο και ερωτικό. Σίγουρα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάποιος φίλος ή συνεργάτης, θα σας φέρει σε επαφή με μια γνωριμία, που μάλλον θα είναι ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας. Βέβαια να προβληματιστείτε εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, γιατί μετά από αυτό, το συναίσθημά σας, δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Για τους υπόλοιπους θα ξεσηκωθείτε ερωτικά και θα αγγίξετε τα όρια…

Ταύρος

Οποιαδήποτε κι αν είναι η αισθηματική σας κατάσταση, αφεθείτε στα πράγματα χωρίς υπέρ-αναλύσεις και τολμήστε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, ακόμα κι αν πιστεύετε πως στο τέλος θα χάσετε. Χαμένοι θα βγείτε σίγουρα, μόνο εάν δε δοκιμάσετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην υπάρχουσα σχέση σας αφήνοντάς την στη ρουτίνα της, είτε αν είστε μόνοι και εγκαταλείψετε τον ερωτικό στίβο που σίγουρα κρύβει νίκες για σας. Πιο τολμηρούς, ανατρεπτικούς και απρόβλεπτους από τους άλλους σας θέλει ο φτερωτός θεός του έρωτα. Να θυμάστε ότι χρειάζεται επιμονή το θέμα.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να τακτοποιούνται κάποια σημαντικά για τη ζωή σας θέματα κι έτσι σιγά σιγά, εξομαλύνεται η ροή της καθημερινότητάς σας. Να σας θυμίσω ότι εκεί έξω, δειλά δειλά έρχεται η Άνοιξη και η αναγέννηση. Κάπως έτσι χρειάζεται να δείτε την ζωή σας, με αισιόδοξη ματιά και με την πρόθεση σε ότι σας ρίχνει συναισθηματικά, να το αντικαταστήσετε με θετικότερη σκέψη. Ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν έμπνευση, σαν κινητήριος δύναμη. Ερωτευτείτε λοιπόν εκ νέου, είτε με το σύντροφό σας, είτε δοκιμάζοντας την ερωτική σας τύχη.

Καρκίνος

Λίγο περισσότερο εάν φερθείτε με εξωστρέφεια, σίγουρα θα κατακτήσετε ένα βάθρο στον ερωτικό στίβο. Μπορεί να μην είστε από εκείνους που προκαλούν την ερωτική τους τύχη, όμως να γνωρίζετε, ότι για κάποιους ανθρώπους, έχετε ήδη ξεχωρίσει, από τον τρόπο που κινήστε, που φέρεστε που χαμογελάτε. Ναι η εξωστρέφεια σας πάει πολύ. Αποδεχτείτε προσκλήσεις και μη μένετε στιγμή κλεισμένοι στο σπίτι και κυρίως στον εαυτό σας. Κάπου εκεί έξω, υπάρχει ήδη ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, που θα έχει για σας, μια αγκαλιά που πραγματικά σας αξίζει. Σκεφτείτε το …

Λέων

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος σας να έχει κατά πολύ περιοριστεί αρκετό καιρό τώρα και να επιθυμείτε όλο και περισσότερο να μείνετε και να ξεκουραστείτε σπίτι, όμως αποδεχτείτε σήμερα και αύριο, μία πρόταση – πρόσκληση για μια έξοδο, γιατί θα δείτε ότι θα εξελιχθεί με πολύ ενδιαφέρον. Ίσως να σας προσκαλέσει, ένα άτομο που συνεργάζεστε μαζί, ή ένα φιλικό πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιος πάντως που πέραν μίας σχετικής συμπάθειας, δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στη σχέση σας. Μόνο που τώρα ξαφνικά και από το πουθενά, οι όροι της θα γίνονται πιο ερωτικοί.

Παρθένος

Εάν βρίσκεστε σε μία δυσλειτουργική ερωτική σχέση, που όχι μόνο δε σας ξεκουράζει αλλά σας προβληματίζει επιπλέον, ίσως να ήρθε ο καιρός να πάρετε το θάρρος και να τη διακόψετε. Μην συντηρείτε καταστάσεις που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά. Εάν το παρελθόν έχει ακόμα μία θέση στην καρδιά σας, ίσως οι μέρες αυτές να βοηθήσουν στο να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην επενδύσετε όμως εξαρχής συναισθηματικά, εφόσον πρώτα δε δείτε ευδιάκριτες αλλαγές στη συμπεριφορά του. Ο έρωτας όμως θα έρθει από το καινούργιο και αδοκίμαστο άστρο.

Ζυγός

Ερωτικές ευκαιρίες θα έχετε τις ημέρες αυτές, αρκεί να τις αξιοποιήσετε με προσοχή. Δεν αποκλείεται ένας ερωτικός πειρασμός από το εργασιακό σας περιβάλλον, να σας προκαλέσει με τρόπο πολύ δελεαστικό και να κάμψει τις αντιστάσεις σας, ανεξάρτητα από το αν αυτό σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Σίγουρα θα γοητευτείτε και θα κολακευτείτε όμως να θυμάστε ότι κρύβονται αρκετοί κίνδυνοι πίσω από ένα εφήμερο πάθος, που σίγουρα δε θα έχει διάρκεια και σταθερότητα στο μήκος του χρόνου. Μπορεί να εκτεθείτε και να κριθείτε από στενούς συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Είστε άνθρωποι που η σκέψη σας και ο τρόπος που κάνετε τις επιλογές σας έχει σοβαρό υπόβαθρο. Να ξέρετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας ερμηνεύσουν και να σας εντάξουν στον κύκλο τους αλλά πολλές φορές προβληματίζονται με τη συμπεριφορά σας. Θα σκανάρεστε αγαπητοί φίλοι τις ημέρες αυτές και θα κριθείτε για τις ικανότητές σας. Επιβάλλεται σχεδόν να ανοιχτείτε κοινωνικά, όμως στέλνετε λάθος μηνύματα στους άλλους. Έτσι ο έρωτας που βάλθηκε να σας αιφνιδιάσει, σας στέλνει ή θα σας στείλει ανατρεπτικούς τύπους ανθρώπων, για να αναθεωρήσετε την τακτική που είχατε.

Τοξότης

Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, αυτό επιβάλλουν τα άστρα και σύντομα, πολύ σύντομα θα σας αποδώσει καρπούς. Εκμεταλλευτείτε το έμφυτο ταλέντο σας, να γίνεστε η ψυχή της παρέας και οργανώστε μια έξοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα μάλιστα και αύριο μέσα από αυτή τη διαδικασία, σας περιμένουν εκπλήξεις ερωτικές που σίγουρα δε θα σας αφήσουν αδιάφορους. Άλλωστε το πως θα εξελιχτεί ένα φλερτ ποτέ κανείς δε μπορεί να γνωρίζει. Όμως θα έχει κάνει την αρχή που προβλέπεται ως προς την εξέλιξή της συναρπαστική. Δημιουργήστε λοιπόν τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Συναισθηματικά ίσως να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι σήμερα. Πιθανόν ο άνθρωπος που αγγίζει τις χορδές των ερωτικών σας συναισθημάτων, να μη δείχνει την ανάλογη κατανόηση των “θέλω’ σας. Αναλογιστήκατε όμως, εάν και αυτός με τη σειρά του εισπράττει εκείνο που πραγματικά χρειάζεται από σας; Εάν είστε μόνοι, μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί δε θέλετε να μπείτε σε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια, για να μην εκτεθείτε συναισθηματικά και νιώσετε αδύναμοι. Αλλιώς και οι ευκαιρίες υπάρχουν και οι πειρασμοί σας προκαλούν. Κάτι δε πάει καλά μες στο μυαλό και τη καρδιά.

Υδροχόος

Ίσως σήμερα θα αλλάξει το ερωτικό σκηνικό της ζωής σας. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να κάνετε μία μυστική επαφή, μια συνάντηση, με ένα πρόσωπο που σας έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον να το γνωρίσετε από κοντά και καλύτερα. Ψάξτε να βρείτε τι κρύβει ή καλλιεργεί μέσα του για σας, πίσω από τα λόγια ή τις εκφράσεις του. Τις προθέσεις που έχει στο να σας βοηθήσει. Ο τρόπος που μεριμνά στο να διευκολύνει σε κάτι που χρειάζεστε. Το ύφος που έχει όταν σας ακούει να μιλάτε. Για να ανακαλύψετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας. Σίγουρα θα καταλάβετε.

Ιχθύς

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κι όποιος σας τάζει με την ερωτική συμπεριφορά του και τα λόγια του στιγμές ερωτικής φαντασίωσης, δε σημαίνει ότι όντως αισθάνεται με ειλικρίνεια εκείνα που σας λέει. Η εποχή ερωτικά είναι λίγο περίεργη για σας αγαπητοί φίλοι. Στην ανάγκη σας να καλύψετε κάποια συναισθηματικά σας κενά, δεν αποκλείεται να επενδύσετε τα αισθήματά σας στο λάθος άτομο. Βέβαια αν δεν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δεν έχετε να χάσετε εκτός από το χρόνο σας, τίποτα εάν ακολουθήσετε μια εφήμερη περιπέτεια. Εάν όμως δεν είστε μόνοι, μάλλον κρύβονται πολλές παγίδες.

oroskopostv.gr