Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 14 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να μπείτε σε έναν αγώνα επικράτησης με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε μήπως υποχωρήσετε, για να διατηρήσετε την ηρεμία στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήταν καλύτερο να κάνετε μια μικρή παραχώρηση τώρα, για να διαφυλάξετε το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε τι θέλετε να κάνετε και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τις ιδέες σας.

ΛΕΩΝ

Ζητήστε από το ταίρι σας να βοηθήσει να καταστρώσετε ένα σχέδιο. Μην χάνετε άλλο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιορτάσετε μια επιτυχία σας κάνοντας κάτι εντελώς εξωφρενικό.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αξίζει να τσακώνεστε για ανούσια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ταλέντα του/της συντρόφου σας αντανακλούν σε εσάς και το αντίστροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν εσείς οι δύο είστε μαζί, οι φίλοι σας χρειάζονται γυαλιά ηλίου για να αντέξουν την λάμψη που εκπέμπετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν εσείς και το ταίρι σας θέλετε διαφορετικά πράγματα σήμερα, προσπαθήστε να έρθετε σε έναν συμβιβασμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Να είστε έτοιμοι να υποχωρήσετε, αν αυτός είναι ο τρόπος να επιλυθεί πιο γρήγορα η κατάσταση.

Δείτε και ποιους θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αδιαλλαξία, εκρηκτική στάση και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η σημερινή όψη. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Σήμερα, θα καταφέρετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, ελλοχεύει κίνδυνος να ανοιχτούν λεκτικά πεδία μάχης. Θα υπάρξει ξεκαθάρισμα, αλλά προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν πρόκειται να δεχτείτε συμβιβασμούς ή περικοπές στις επιθυμίες σας, θα είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε με πείσμα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από ανιαρές καθημερινές καταστάσεις, έστω κι αν χρειαστεί να το κάνετε με τρόπο επιτακτικό. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, εκρηκτική συνάντηση θα σημειωθεί με πρόσωπο ερωτικό, προσπαθήστε να μη βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, σταθεροποιηθείτε στις απόψεις σας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, με πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωρεί τη σκέψη σας και την καρδιά σας. Δε θα λείψουν οι εντάσεις, ωστόσο αν φανείτε συγκρατημένοι, τότε όλα θα λυθούν και μάλιστα υπέρ σας. Αναθεωρήσεις θα προκύψουν κατόπιν έντονης ερωτικής συζήτησης, θα δημιουργηθούν διχασμοί και διλήμματα. Καλό θα είναι να συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια, μην αρνηθείτε να παραδεχτείτε επιθυμίες ή λάθη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να κλονιστεί κάπως η ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου, δεν αποκλείεται να γίνετε θύμα των ίδιων σας των ψευδαισθήσεων. Σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε τις σκέψεις ή τις φοβίες σας στο ταίρι σας, κάντε το άμεσα και χωρίς υπεκφυγές. Σήμερα, αν φανείτε ειλικρινείς, θα καταφέρετε να κλείσετε ερωτικές καταστάσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν. Συναισθηματικές εξηγήσεις θα ανοίξουν καινούργια δίοδο επικοινωνίας.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε στο ταίρι σας, θα προκαλέσετε εντάσεις αν τηρήσετε στάση εξουσιαστική. Με παρορμητικό τρόπο θα διεκδικήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να κερδίζετε και να διατηρήσετε το πάνω χέρι. Για να αποφύγετε τα έκτροπα και τα δυσάρεστα παρατράγουδα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί και διπλωματικοί. Μπείτε στον κόπο να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας, η εγωιστική αντίδραση δε θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, διαύγεια θα σας χαρακτηρίζει, ενδεχομένως σήμερα να μην μπορέσετε να μετατρέψετε την απαισιοδοξία σε αισιοδοξία. Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σας πάρουν από κάτω, μη φανείτε καχύποπτοι άνευ λόγου και αιτίας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε από το ταίρι σας πρόταση για ταξιδάκι, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απελευθερωθείτε από προβληματισμούς και να χαρείτε τον έρωτά σας!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Αν το ερωτικό σας ταίρι αδυνατεί να σας καλύψει, δεν αποκλείεται να ανοίξετε προοπτική χωρισμού, είναι πολύ πιθανό να στραφείτε προς άλλη ερωτική κατεύθυνση. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα βρει ευκαιρία συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, που θα ξεμπλοκάρουν τα αισθήματά σας, σήμερα θα απαλλαγείτε από τυχόν αναστολές και θα προχωρήσετε σε βήματα δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναλυτικές συζητήσεις, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συνομιλιών σας. Η παρορμητικότητά σας ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, θα σας δώσω την συμβουλή να αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένο τον συναισθηματικό σας κόσμο, τότε περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους θα εμπλακείτε, θα υπάρξουν εκρηκτικοί προσωπικοί διάλογοι. Εσάς τους ερωτικά μόνους, τα συμβάντα θα σας ανοίξουν καινούργια ερωτική κατεύθυνση και η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας. Αποκτήστε προσιτό ύφος και θερμή στάση, για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι, ίσως και κάπως εμμονικοί. Σας δίνω την συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε τη διαλλακτικότητα, δώστε στο ταίρι σας περιθώριο συνεννόησης. Σήμερα ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, σε περίπτωση που μείνετε ερωτικά αδιάφοροι καλό θα είναι να το απομακρύνετε με ευγενικό τρόπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, φλογερή θα εμφανιστεί η καρδιά σας με φανερή την επιθυμία να ζήσετε καταστάσεις έντασης και πάθους. Σήμερα θα υπάρξουν δυνατές ερωτικές στιγμές, ωστόσο σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες. Θα έχετε την τάση να βγείτε εκτός ορίων, καλό θα είναι να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να απειληθεί από τάσεις ακραίας συμπεριφοράς. Κάποιοι από εσάς ίσως να μπείτε στον πειρασμό να απιστήσετε, το νου σας να μη σας κάνουν τσακωτούς.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και φοβίες, προσπαθήστε να αναζητήσετε αίτιες και αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση των ψευδαισθήσεών σας. Μέσα στη σχέση σας δεν αποκλείεται να βλέπετε τα ίσια ανάποδα, προσοχή στο τρόπο αντίληψης σας.