Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Κυριακή 15 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Θα εναλλάσσονται οι καλές και οι κακές στιγμές στην καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά από τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σχετίζονται με άνδρες της οικογένειάς σας, με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι από εσας θα βιώσετε μια δοκιμασία στην ερωτική σας σχέση εξαιτίας ασήμαντων λόγων ή βιαστικών κατηγοριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υγεία ενός ατόμου στην οικογένειά σας θα απαιτήσει προσοχή.

ΛΕΩΝ

Οι προσδοκίες σας για την οικογένεια ή τον γάμο σας, θα επηρεαστούν από προσπάθειες χειραγώγησης ή ίντριγκες κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να μην βιαστείτε για τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χάρη και η γοητεία σας λάμπουν λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάποιο γεγονός ή νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε, θα αλλάξουν τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε να δώσετε σημαντικές υποσχέσεις ή να κάνετε κοινές ενέργειες με κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 15 Μαρτίου

Κριός

Η Άνοιξη βρίσκεται στο κατώφλι σας, και την εποχή αυτή, γεννιούνται έρωτες και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ίσως λοιπόν κάποιοι από εσάς να σκέφτονται την περίπτωση ενός ανθρώπου από το ερωτικό σας παρελθόν, όπου μέσα από μια τυχαία συνάντηση ή όχι, να καταφέρετε να αναζωπυρώσετε εκ νέου την παλιά σας σχέση. Επανασύνδεση λέγεται αυτό. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, τότε ίσως μια φιλική σας σχέση από μια σχετικά νέα γνωριμία, γρήγορα να μετατραπεί σε ένα φλογερό έρωτα. Ότι κι αν σας συμβεί, κρατήστε το για αρχή μυστικά μέσα σας.

Ταύρος

Πλάσματα αγαπητά και με θετική σκέψη, θα καταφέρετε να ανοίξετε πόρτες και καρδιές απόρθητες, εάν πραγματικά πολιορκήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή γίνετε πιο δυνατά μάχιμοι κάμπτοντας τις αντιστάσεις του. Θέστε νέους ερωτικούς στόχους, αυτό σας καλεί και σας προκαλεί το σύμπαν να κάνετε. Αλλάξτε στάση και σελίδα εμπλουτίζοντας με καινούργια κεφάλαια την ερωτική σας ζωή. Τώρα είναι η σειρά σας, να πάρετε από τον έρωτα, αυτά που πραγματικά σας αξίζει. Αφήστε πίσω σας τις αναστολές, γιατί από δω και στο εξής να ξέρετε ότι ερωτικά τουλάχιστον όλα αλλάζουν.

Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα, που θεραπεύει και έχει τη δύναμη να μας αποκόβει από ότι δυσκολεύει την εξέλιξη της καθημερινότητάς μας. Έτσι λοιπόν προετοιμαστείτε για το ξαφνικό, το συναρπαστικό και το αναπάντεχο, αφού ο έρωτας έβαλε σκοπό να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Ξαφνικά θα διαπιστώσετε, πως όχι μόνο αρέσετε αλλά πολιορκήστε ερωτικά, από ανθρώπους που μέχρι σήμερα, δεν πιστεύατε πως έτρεφαν τέτοιου είδους αισθήματα για σας. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Γιατί όχι τελικά;

Καρκίνος

Με ανοιξιάτικη διάθεση και θετικότερη σκέψη, ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα. Στόχοι και σχέδια σας κάνουν να βάζετε πλάνα για να τους κατακτήσετε, ενώ κάποιοι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη τη θέση και τον τρόπο, θα σας προωθήσουν καθώς θα σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους, και πόρτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν ανοίξει για σας. Ονειρευτείτε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, γιατί σύντομα, πολύ σύντομα, θα δείτε τις προσπάθειές σας να δίνουν τους πρώτους πολύ σημαντικούς καρπούς. Κάπου εκεί κρύβεται και ο έρωτας αλλά προς το παρόν ακόμα κι αν έχει εξελιχθεί, κρατήστε τον κρυφό.

Λέων

Θα θελήσετε τις επόμενες ημέρες να τακτοποιήσετε κάποια θέματα, κυρίως στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Έτσι λοιπόν θα δεχτείτε βοήθειες σε οποιοδήποτε εγχείρημά σας και το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου στο να σας προωθήσει κάποιο στόχο ή φιλοδοξία σας. Όμως δώστε λίγο βάθος στη διαίσθησή σας, εντοπίζοντας τις προθέσεις του, γιατί δεν αποκλείεται ο άνθρωπος αυτός, να κρύβει και να καλλιεργεί για σας, αισθήματα ερωτικά κι ανομολόγητα. Δώστε μάλιστα προσοχή, ειδικά εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Δείτε το.

Παρθένος

Είναι σχεδόν νομοτελειακό το γεγονός θα το ζήσετε και θα δείτε ότι ο έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρο για τα καλά. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις από ανθρώπους που μέχρι τώρα δε θα το πιστεύατε, πως μπορεί να τρέφουν τέτοια αισθήματα μέσα τους για εσάς. Οι επιλογές να διαλέξετε το επόμενο ταίρι σας θα είναι αρκετές και οι ευκαιρίες άλλες τόσες. Εάν το επιτρέπει λοιπόν η προσωπική σας κατάσταση, γιατί να μη δοκιμάσετε και την ερωτική σας τύχη, που το διάστημα αυτό θα είναι με το μέρος σας. Οι δεσμευμένοι προσέξτε περισσότερο…

Ζυγός

Αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο ή για μία συνάντηση που θα σας γίνει σήμερα, αφού με τον άνθρωπο που θα βρεθείτε, θα έχετε πολλά να πείτε και να διαπιστώσετε πως μοιράζεστε αρκετές κοινές ανησυχίες. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μία φιλία που θα δεθεί αρκετά στο χρόνο αλλά και δεν αποκλείεται να εξελιχτεί στον επόμενο μεγάλο σας έρωτα, εάν φυσικά την εποχή αυτή, σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Από την άλλη μεριά, φαίνεται πως θα πάρετε ένα μήνυμα, με αρκετά πικάντικο περιεχόμενο ερωτικής χροιάς φυσικά που δε θα σας αφήσει σίγουρα ασυγκίνητους.

Σκορπιός

Προσκλήσεις με ερωτικές προκλήσεις θα δεχτείτε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Το θέμα είναι στο κατά πόσο εσείς είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε ερωτικά μονοπάτια, που δε θα μοιάζουν να έχουν προκληθεί από δική σας επιλογή. Εάν λοιπόν επιθυμείτε μια αγκαλιά που δε θα μοιάζει με αυτές που μέχρι τώρα υπήρχαν στις εμπειρίες σας, τότε σίγουρα το διαφορετικό και το απρόβλεπτο θα σας επισκεφτεί. Το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής αλλάζει και σας αιφνιδιάζει. Όμως εξακολουθείτε να δράτε με εσωστρέφεια και πολλές φορές άρνηση να το αποδεχτείτε. Δε περνά απ το χέρι σας όμως.

Τοξότης

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, δείχνει ότι θα κάνετε σημαντικές επαφές και ίσως και κάποιες συμφωνίες που θα είναι προς όφελός σας, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό. Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας ορίζοντα, θα σας ανοιχτούν πόρτες και θα έχετε πρόσβαση σε μία καλύτερη για τη ζωή σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα διατηρούσατε εξαιρετική φιλική σχέση, τώρα αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντί σας, δείχνοντάς σας ξεκάθαρες ερωτικές προθέσεις. Δοκιμάστε λοιπόν της ερωτική ρέντα.

Αιγόκερως

Κυριακή σήμερα, σε μια πιο χαλαρή ημέρα καλό θα ήταν να ανασυντάξετε τις σκέψεις και να μπείτε στη διαδικασία να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, κυρίως για την πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, ίσως από τώρα και στο εξής, να σας δημιουργήσουν θέματα και μάλιστα δε θα έχουν να κάνουν μόνο σε επίπεδο συνεννόησης αλλά και δικών του απαιτήσεων από σας. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι θα ανακαλέσετε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν για να συναντηθείτε.

Υδροχόος

Μία τυχαία γνωριμία, από έναν άνθρωπο που βρίσκεται μακριά, ίσως να γίνει η αιτία να επενδύσετε το συναίσθημά σας σε κάτι άπιαστο, ή κάτι απρόσιτο. Πιθανόν να συμβεί η επικοινωνία αυτή, μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έναν συνεργάτη σας που ζει σε άλλη πόλη, έναν παλιό γνώριμο σας που τυχαία συναντηθήκατε ξανά. Η ανάγκη σας να ζήσετε το διαφορετικό, να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που δε συναντάτε στην συνήθη καθημερινότητά σας, είναι αυτή που θα σας κάνει να ακολουθήσετε τα βήματα αυτά. Δείξτε προσοχή κυρίως εσείς οι δεσμευμένοι.

Ιχθύς

Τα ταλέντα ή τα προσόντα σας, γίνονται η αιτία, να προσελκύσετε κοντά σας ανθρώπους, που έχουν κάτι να προσθέσουν στο επίπεδο των γνωριμιών σας. Οι ερωτικοί πειρασμοί κυκλοφορούν γύρω σας κι έτσι δεν αποκλείεται κάποιος να έχει την πρόθεση να σας ξεμυαλίσει. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση. Σίγουρα ο έρωτας θα παίξει καθοριστική σημασία για την μετέπειτα εξέλιξη της καθημερινότητά σας. Εμπνευστείτε λοιπόν αφήνοντας να εισβάλλει στη ζωή σας, με οποιοδήποτε τρόπο.

oroskopostv.gr