Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο λόγω κορωνοϊού

Τι είπε η αστρολόγος για τη δύσκολη αυτή περίοδο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο λόγω κορωνοϊού

Η Άση Μπήλιου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να προειδοποιήσει σχετικά με τα ζώδια που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τον κορωνοϊό.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη γνωστή αστρολόγο στην εκπομπή, ωστόσο τις τελευταίες μέρες επιλέγει να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις από το σπίτι προκειμένου να περιορίσει τον κίνδυνο εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού.

Επικοινωνώντας λοιπόν σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, εξηγώντας πως αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για ορισμένα ζώδια τα οποία θα πρέπει να προσέξουν παραπάνω λόγω της ύπαρξης του επικίνδυνου ιού.

Φυσικά πριν ξεκινήσει ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προσαρμοστούν όλοι ομαλά στις νέες συνθήκες υπό τις οποίες ζούμε.

Όλα όσα αποκάλυψε η Άση Μπήλιου για τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω τον κορωνοϊό

«Πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα συνθήκη, η οποία θα κρατήσει όσο κρατήσει και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ο Αιγόκερως θα χάσει σύντομα τον Κρόνο, τον κυβερνήτη του. Αυτό θα συμβεί την Κυριακή 22 Μαρτίου. Φέτος είναι αυτός ο Αιγόκερως που μας κάνει τις ζημιές του. Μπορεί να είναι λίγο διαφορετική η είσοδος της άνοιξης, αλλά ΟΚ.

Σήμερα έχουμε Σελήνη στον Υδροχόο, κάνει κι ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να φέρει ανατροπές, απρόσμενες ειδήσεις. Τα σταθερά ζώδια ας προσέξουν λιγάκι παραπάνω, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος. Δείτε ωστόσο τι είχε να πει για την εξέλιξη του φονικού ιού και ο Κώστας Λεφάκης. Πότε θα υποχωρήσει κατά τα λεγόμενά του;