Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 21 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 21 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 21 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Αντί να δράσετε άμεσα, βρείτε χρόνο για να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και να έρθετε σε επαφή με τις πιο βασικές ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα θέλετε να βάλετε στόχους για να γίνει η ζωή σας στο σπίτι πιο ασφαλής και άνετη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε να αναδιακοσμήσετε ή ακόμα και να μετακομίσετε.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας θα είναι υπερδραστήριο! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω για ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φυτέψτε τους σπόρους για αλλαγή που θα οδηγήσουν σε σημαντικές ανατροπές στην πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα θα σας ταράξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές τις αλλαγές τις επιτάσσει η καρδιά και όχι το μυαλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ακούσετε πληροφορίες που θα σας απογοητεύσουν από κοντινούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με δυσάρεστα νέα!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

Πηγή:e-radio.gr

Και για εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερα, δείτε και πως θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα τα 12 ζώδια.

Ερωτικές προβλέψεις Σάββατο 21 Μαρτίου

Κριός

Ένας άνθρωπος με αναγνωρισιμότητα, αξιόλογος και ιδιαίτερος για το έργο του θα σας γοητεύσει και θα σας εντυπωσιάσει. Έρχεστε πιο κοντά και ξεκινάει για σας μέσα από αυτή τη γνωριμία, μία σχέση με διάρκεια στο χρόνο και θα έχει μάλιστα και ερωτική χροιά. Προς το παρόν ίσως να μη επιχειρήσετε να τον πολιορκήσετε με άμεσο τρόπο και εδώ θα φανεί, πόσο αποτελεσματική είναι η ερωτική στρατηγική σας. Αν πάντως θελήσετε να φερθείτε πιο έξυπνα, φροντίστε από δω και στο εξής, να βρείτε τον τρόπο να του δείχνετε διακριτικά την παρουσία σας στην καθημερινότητά του.

Ταύρος

Για να πάτε μπροστά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, χρειάζεται πλέον να δείξετε άλλη δυναμική και να πάρετε εσείς οι ίδιοι τις πρωτοβουλίες να αναταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε της υπάρχουσας σχέσης σας, είτε μέσα από να αλλάξετε την προοπτική μιας φιλικής σχέσης, πρόσφατης σχετικά που θα μπορούσε να μετατραπεί στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Ναι η ερωτική σας κατάσταση ούτως ή άλλως θα αλλάξει. Γιατί αυτό να μην συμβεί με δικές σας παρεμβάσεις; Λίγο να γυρίσετε το διακόπτη στο τρόπο που σκέφτεστε θα δείτε θεαματικές αλλαγές να συμβαίνουν τελικά.

Δίδυμοι

Η σκέψεις σας σήμερα θα διακατέχονται από ασάφεια και καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γενικότερα αυτές που αφορούν τη ζωή σας και ειδικότερα την ερωτική σας ζωή. Πληροφορίες που θα πάρετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, σχετικά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να φέρετε πιο κοντά σας, ή ακόμα και το σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν όχι μόνο να μην ευσταθούν αλλά να είναι γενικότερα αβάσιμες. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε ευεπηρέαστοι ακόμα και με εκείνους που σας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη. Δείτε το.

Καρκίνος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προβλέπεται αλλαγή στη διάθεσή σας, που ευτυχώς καθώς θα γίνεται θετικότερη, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβίσετε το μυαλό σας που επηρεάστηκε τις προηγούμενες μέρες από συναισθηματικές υπερβολές. Εάν κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, θα διαπιστώσετε ότι σας χρειάζεται μία τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική ανανέωση. Ανανεώνοντας την εικόνα που εκπέμπετε στους άλλους, σίγουρα ερωτικά δε θα περάσετε απαρατήρητοι. Κερδίστε λοιπόν εκ νέου τον έρωτα του συντρόφου σας, ή αναζητήστε τη χαρά και την έμπνευση φλερτάροντας.

Λέων

Θετικές εξελίξεις επιτέλους έρχονται στη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Φαίνεται ότι σας περιμένει μια μεγάλη επιτυχία ενός πολυπόθητου στόχου σας, που θα σας αλλάξει εντελώς την ψυχολογία που διατηρούσατε μέχρι σήμερα. Ξαφνικά η Άνοιξη και η αναγέννηση μπαίνουν μέσα σας και θέλετε να ερωτευτείτε όλο τον κόσμο. Ασφαλώς ο φτερωτός θεός του έρωτα δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους και τις ευκαιρίες σας αν τις προκαλέστε θα τις προσκαλέσετε στη ζωή σας. Πάρτε λοιπόν το παιχνίδι πάνω σας, αφού βγαίνετε πάντοτε νικητές!!!

Παρθένος

Προσκλήσεις θα έχετε αυτές τις μέρες, να βγείτε να πάτε σε μια κλειστή εκδήλωση, να γνωρίσετε νέους φίλους με καινούργια ενδιαφέροντα κι όσο και αν οι συνθήκες των ημερών μας αποθαρρύνουν τις πολλές μετακινήσεις, κάποιες από αυτές αξίζει να τις κάνετε. Δε θα λείψουν τα φλερτ, δε θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις και σίγουρα θα συναντήσετε πειρασμούς, που δε θα σας αφήσουν να αγιάσετε. Το που θα καταλήξουν είναι αβέβαιο, όμως σίγουρα θα βιώσετε πρωτόγνωρες ερωτικές στιγμές, εάν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, που φαίνεται πως τις μέρες αυτές θα είναι μαζί σας.

Ζυγός

Κάποιες απαιτήσεις ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως σας φέρει σε αμήχανη θέση, μπορεί και σε κατάσταση εκνευρισμού σήμερα. Εκείνο τελικά που τις περισσότερες φορές δυσχεραίνει τη θέση σας, είναι ότι δυσκολεύεστε να πείτε στους άλλους “όχι”. Μήπως είναι καιρός να θέσετε όρια σε όσους σας θεωρούν δεδομένους ή συγκαταβατικούς σε οποιαδήποτε περίπτωση; Κάπου εκεί, για να μη γίνετε απότομα αρνητικοί, καλό θα ήταν να πείτε το μεγάλο “ναι” σε μία ερωτική πρόκληση, ακόμα και αν αισθανθείτε ότι σχοινοβατείτε σε τεντωμένο σχοινί δίχως δίχτυ…

Σκορπιός

Αρκετές επαφές και μετακινήσεις προβλέπονται για εσάς τις ημέρες αυτές. Μπορεί οι περισσότερες να αφορούν τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας, θα σας βάλουν όμως στη διαδικασία, να σταματήσετε να βρίσκεστε μόνιμα κλεισμένοι με την πρώτη ευκαιρία, στο σπίτι και στον εαυτό σας. Ίσως μάλιστα να βελτιωθεί και η ψυχολογία σας, αφού με κάποιους ανθρώπους θα αισθανθείτε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που βρίσκεστε μαζί τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα από ένα άτομο που δεν σας είχε δώσει άλλοτε το δικαίωμα, να πολιορκηθείτε ερωτικά και αυτό να σας ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα. Αφυπνιστείτε λοιπόν.

Τοξότης

Μερικές φορές όταν έρχεται ένας έρωτας, ακολουθεί λίγο αργότερα, ένας άλλος ερωτικός πειρασμός, που θέλει να σας αποσπάσει την προσοχή. Αυτό το σενάριο γράφετε στους ουρανούς για εσάς τις ημέρες αυτές. Αν λοιπόν έχετε ρέντα στην ερωτική σας τύχη, πριν γείρετε προς τη μία ή προς την άλλη μεριά, κερδίστε το χρόνο με το μέρος σας. Πως; Κρατώντας κρυφές και μυστικές τις κινήσεις σας. Βέβαια πολιορκία ερωτικών πειρασμών θα δεχτείτε και εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση. Όμως πριν παρασυρθείτε και τη λήξετε, περιμένετε να δείτε πως θα εξελίσσονται όλα.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να γίνετε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζετε ή δείχνετε τον εκνευρισμό σας γιατί θα έχετε την προδιάθεση να γίνεστε περισσότερο από το κανονικό εύθικτοι. Ειδικότερα, εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να ξέρετε, ότι κάποιοι από τον κοινό σας κύκλο, θα θελήσουν να μιλήσουν για εσάς στο σύντροφό σας, με λόγια όχι κολακευτικά. Αυτοί θα είναι οι λεγόμενοι “καλοθελητές’, που ως ένα βαθμό θα έχουν δίκιο για τη νευρικότητά σας. Αν είστε μόνοι, τα νεύρα δε θα σας κάνουν ερωτικούς…

Υδροχόος

Κάποιο πρόσωπο από το συγγενικό σας κατά πάσα πιθανότητα περιβάλλον, ίσως να μεταφέρει σε τρίτους, κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση. Δεδομένου ότι θα αισθανθείτε εκτεθειμένοι σε ορισμένους που δε συμπαθείτε ιδιαίτερα, φροντίστε τουλάχιστον απέναντί τους να μη δείξετε πως θιχτήκατε, αφήστε το να περάσει, σα να μη τρέχει τίποτα και πιάστε τον άνθρωπός σας με καλό τρόπο, ώστε να τον νουθετήσετε κυρίως για να μην ανακατεύεται και να μη διασπείρει, πληροφορίες για τη ζωή σας. Αν έχετε σχέση, ίσως αυτό να την αναταράξει για λίγο.

Ιχθύς

Περισσότερη αποφασιστικότητα και δραστηριοποίηση χρειάζεται η ζωή σας, για να μπορέσετε να δείτε σύντομα να ευδοκιμούν οι καρποί των προσπαθειών σας και να αναγνωριστεί το έργο σας. Ήδη τα μηνύματα που παίρνετε από δράσεις που συμμετέχετε σε κοινωνικό επίπεδο είναι ενθαρρυντικά, αφού από όπου και αν περάσετε αφήνετε θετικές εντυπώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η εβδομάδα που έρχεται θα σας φέρει σε επαφή με τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Αν αυτό ανήκει στις επιθυμίες σας, δεν έχετε παρά να αφεθείτε και να το ζήσετε όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί!!!

Πηγή: oroskopos.tv